BMW 8 Reeks Coupé technische gegevens G15.

THE 8

BMW 8 REEKS COUPÉ: TECHNISCHE GEGEVENS

THE 8BMW 8 REEKS COUPÉ: TECHNISCHE GEGEVENS

Hier vindt u de technische gegevens van de BMW 8 Reeks Coupé.

Meer info

TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW 8 REEKS COUPÉ

No technical data available.

Brandstofverbruik en CO2-emissies

 • BMW 840d xDrive:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,2–6,1
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 164–160

  BMW M850i xDrive:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 9,8–9,7
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 224–221

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.