BMW motorolie man en vrouw liggen op de motorkap van een BMW

GENIET VAN UW REIS MET BMW SERVICE MOTOROLIE.

Ongeacht hoe u uw leven wilt organiseren: uw BMW begeleidt u altijd en overal. Dat laat zijn sporen achter. Bescherm uw BMW daarom met Originele BMW Service Motorolie en profiteer van uitstekende prestaties en een lange levensduur. Met de Originele BMW Motorolie en Service zorgt u voor een motor die nog soepeler loopt.

Meer lezen
GENIET VAN UW REIS MET BMW SERVICE MOTOROLIE.

ORIGINELE BMW MOTOROLIE. TOPPRESTATIES. EFFICIENCY. BESCHERMING.

BMW TwinPower Turbo motoroliën ondersteunen de kerneigenschappen van BMW Motoren en zorgen voor een maximale krachtontplooiing bij een hoge efficiëntie: hun geoptimaliseerde viscositeit zorgt voor beter gedrag bij een koude start en maakt constante prestaties mogelijk. Originele BMW Service Motoroliën beschikken bovendien over een geïntegreerde corrosie- en slijtagebescherming. Dat helpt de motor vrijwel even schoon te houden als toen hij uit de fabriek kwam en daarmee de levenduur te verlengen.

Meer lezen
Originele BMW motorolie BMW TwinPower Turbo Silver

BMW TwinPower Turbo Silver.

Motoroliën voor duurzaam rijplezier: niet alleen dragen ze bij aan uitstekende motorprestaties, ze helpen ook om cruciale motoronderdelen schoon te houden en de motor optimaal te beschermen.

Meer lezen
Originele BMW motorolie BMW TwinPower Turbo Gold

BMW TwinPower Turbo Gold.

BMW TwinPower Turbo Gold. Motoroliën voor topprestaties: motoroliën uit de categorie 'Gold' vestigen nieuwe maatstaven en dragen bij aan voortreffelijke motorperformance en hoge bescherming van de motor. Oliën met ‘FE’ op het label (= brandstofverbruik) tonen in de NEDC eveneens een brandstofbesparing vergeleken met BMW Longlife-01-motoroliën.

Meer lezen
Originele BMW motorolie BMW TwinPower Turbo Red

BMW TwinPower Turbo Red.

BMW M TwinPower Turbo. Bijvullen met adrenaline: motoroliën van de categorie ‘M TwinPower Turbo’ zijn afgestemd op de specifieke eisen van de BMW M high-performance motoren en bieden een uitstekende bescherming, zelfs bij extreme prestatievereisten en in raceomstandigheden.

Meer lezen

5 VOORDELEN VAN ORIGINELE BMW MOTOROLIES.

 • 01 Extra brandstofbesparing, wat leidt tot reductie van CO2–emissie.[1]
 • 02 Bescherming tegen sludgevorming verlengt de levensduur van de motor.[2]
 • 03 Binding van vuildeeltjes reduceert de afzettingen binnenin de motor.
 • 04 Lagere neiging tot verdamping verlaagt het olieverbruik zodat bijvullen minder vaak nodig is.[3]
 • 05 Uitstekende eigenschappen, zelfs bij extreem lage temperaturen tot -40°C, zorgen voor een optimale start bij een koude temperatuur.[4]
  Originele BMW motorolie BMW TwinPower Turbo motorolie

  UNLEASH THE FULL POTENTIAL.

  Originele BMW motorolies vullen de eigenschappen van BMW motoren perfect aan en benutten hun potentieel wat betreft prestaties, efficiëntie en levensduur perfect. Profiteer bij het onderhoud van uw BMW van originele BMW motorolie en de jarenlange expertise van onze servicespecialisten.

  Meer lezen

  UNLEASH THE FULL POTENTIAL.

  (1) Bewezen brandstofbesparing van BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30, LL17FE+ 0W-20 in de WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test) in vergelijking met BMW Longlife-01 motorolies die in een BMW zijn getest.


  (2) Volgens de resultaten van de in de industrie gebruikelijke aanslagtests.


  (3) Volgens de resultaten van de in de industrie gebruikelijke NOACK-tests.

   

  (4) Geldt voor alle 0W-klassen, 5W-klassen garanderen uitstekende prestaties, zelfs bij extreem lage temperaturen tot -35 °C.

  Meer lezen