430i xDrive Gran Coupé

SHOP THE LOOK

430i xDrive Gran Coupé

BMW 430i xDrive Gran Coupé

THE NEW

4

DE NIEUWE BMW 4 REEKS GRAN COUPÉ.

430i xDrive Gran Coupé[1]: Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 7,7 - 7,1; CO₂-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 174 - 161


[1] Voorlopige waarden; ontbrekende waarden waren bij redactiesluiting nog niet bekend. De definitieve waarden zullen worden gepubliceerd wanneer deze beschikbaar worden.

RIJPLEZIER.

De nieuwe BMW 4 Reeks Gran Coupé is een samenspel van vermogen, elegant design en dynamisch rijgevoel. In het exterieur vallen vooral modere elementen op, zoals de grote BMW nieren met geometrische meshstructuur en de sportieve achterlichten in een nieuw design. Het interieur nodigt uit met innovatieve technologie, stijlvolle bekleding en maximaal comfort. Ontdek alle modelvarianten van de nieuwe BMW 4 Reeks Gran Coupé, zijn uitrustingsopties en technische gegevens en een breed scala aan leasing- en financieringsmogelijkheden.

TECHNISCHE GEGEVENS

VARIANTEN.

   430i xDrive Gran Coupé
   430i xDrive Gran Coupé

   Vermogen[1]

   180 kW (245 pk)

   Koppel[1]

   400 Nm

   0-100 km/h[1]

   6,1 s

   Vmax[1]

   250 km/u

   430i xDrive Gran Coupé[1]: Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 7,7 - 7,1; CO₂-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 174 - 161


   [1] Voorlopige waarden; ontbrekende waarden waren bij redactiesluiting nog niet bekend. De definitieve waarden zullen worden gepubliceerd wanneer deze beschikbaar worden.

   BMW 4 Reeks Gran Coupé (G26) buitenaanzicht in het nieuwe design

   STIJLVOLLE LOOK. INDRUKWEKKEND.

   De gebogen daklijn accentueert de elegante uitstraling van de nieuwe BMW 4 Reeks Gran Coupé. In het heldere exterieur benadrukken de in mat chroom omlijste dubbele nieren, de precieze achterlichten en de ronde uitlaatsierstukken de indrukwekkende verschijning. Vanbinnen weet de nieuw vormgegeven cockpit te scoren met een tweespakig stuur en hexagonale luchtuitlaten. De dynamische motor van de 430i xDrive Gran Coupé belooft onvergetelijke momenten tijdens elke rit.

   UW NIEUWE BMW 4 REEKS GRAN COUPÉ.

    InfoI content placeholder

    EXTERIEURDESIGN

    DYNAMISCH OVER DE HELE LIJN.

    BMW 4 Reeks Gran Coupé (G26) M Hochglanz Shadow Line

    EEN TINT DONKERDER. EEN NUANCE VERFIJNDER.

    De M Hochglanz Shadow Line past bij elke lakkleur van uw BMW. Het zwart rond de ramen en spiegels legt de nadruk op zijn silhouet.

    INTERIEURDESIGN

    EEN COMBINATIE VAN COMFORT EN ELEGANTIE.

    BMW 4 Reeks Gran Coupé (G26) nieuw design van cockpit en instrumentenpaneel

    MEER VERMOGEN, MEER FUNCTIES, MEER OVERZICHT.

    Instappen en ontspannen. Het samenspel tussen de hexagonale luchtuitlaten en het fraai vormgegeven instrumentenpaneel creëert staat garant voor een unieke rijervaring. Het verlichtingssysteem creëert samen met de dynamische sfeerverlichting een sfeervolle ambiance. 

    TECHNOLOGIEËN

    INTELLIGENTE ONDERSTEUNING.

    BMW 4 Reeks Gran Coupé (G26) BMW iDrive OS 8.5

    NOG SNELLER TOEGANG TOT ALLE FUNCTIES.

    Een nieuw startscherm met QuickSelect voor snelle toegang. Met het BMW Operating System 8.5 zijn uw gesprekken en contacten slechts één aanraking verwijderd.

    HULPSYSTEMEN & CONNECTIVITEIT.

    Altijd op het juiste spoor en op afstand.

    De Driving Assistant Professional houdt u tot veilig binnen de rijstrook en op voldoende afstand van de voorganger. Dit is vooral in fileverkeer een extra voordeel. Indien nodig remt uw BMW tot stilstand af om vervolgens zelfstandig weer op te trekken als de weg vrij is.[2]

    Gemakkelijker parkeren dankzij meer camera's.

    De Parking Assistant Plus zorgt voor veel overzicht bij het parkeren. Extra camera's tonen een 3D-weergave van de omgeving rond het voertuig op het centraal display. Zo ziet u meteen hoeveel ruimte er over is om te manoeuvreren.

    Grootlicht op elk moment.

    Met de BMW Selective Beam houdt uw BMW andere verkeersdeelnemers automatisch buiten de lichtbundel. U hoeft hem niet handmatig aan- en uit te schakelen en rijdt zo altijd op maximaal verlichte wegen. 

    De voertuigsleutel blijft thuis.

    Maak van uw compatibele mobiele apparaat een BMW Digital Key. Met uw smartphone of smartwatch kunt u uw BMW ontgrendelen en starten. De digitale sleutel kan ook met maximaal vijf personen worden gedeeld.

    Meer zien in één oogopslag.

    Het BMW Head-Up Display projecteert navigatie- en rijaanwijzingen direct in uw blikveld. Augmented View toont via een live videobeeld op het Control Display en in het instrumentenpaneel aanwijzingen voor de routebegeleiding.

    BMW 4 Reeks Gran Coupé financiering en leasen

    Leasen & financieren

    UW NIEUWE BMW 4 REEKS GRAN COUPÉ.

    Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke services en verzekeringen in één pakket.

     

    All-in. Simply smart. BMW Financial Services

    VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW 4 REEKS GRAN COUPÉ.

    ANDERE OPTIES

    DAT ZOU U OOK WEL EENS KUNNEN INTERESSEREN.

    Brandstofverbruik en CO2-emissie.

    430i xDrive Gran Coupé[1]: Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 7,7 - 7,1; CO2-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 174 - 161

     

    [1] Voorlopige waarden; de ontbrekende waarden waren bij het afsluiten van de redactie nog niet beschikbaar. De definitieve waarden zullen worden gepubliceerd wanneer deze beschikbaar worden.

    [2] De mogelijkheden van de Driving Assistant Professional ontslaan u er niet van dat u een veilige rijstijl dient te hanteren met respect voor de verkeersregels en verkeersveiligheid waarbij u steeds controle houdt over de wagen.


    Gegevens over de prestaties van benzinemotoren hebben betrekking op de werking met brandstof RON 98. Gegevens over het verbruik hebben betrekking op de werking met referentiebrandstof volgens VO (EU) 715/2007. De brandstofkwaliteiten RON 91 loodvrij en hoger met een maximaal ethanolgehalte van 10% (E10) zijn toegelaten. BMW beveelt het gebruik van brandstof met RON 95 aan. Voor high-performance-wagens beveelt BMW het gebruik van brandstof met RON 98 aan.

    Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Galileelaan, 5 bus 2 1210 Brussel) - http://www.health.belgium.be/eportal.

     

    De waarden zijn op basis van de WLTP-testcyclus berekend.