BMW Corporate Sales voor bedrijven en zakelijke klanten man voor een BMW

BMW CORPORATE SALES: UPGRADE UW WAGENPARK.

Corporate Sales voor internationale bedrijfs- en zakelijke klanten.

Naar welke voordelen kunt u uitkijken wanneer u uw krachten bundelt met BMW Corporate Sales?
Eigentijds ontworpen voertuigen met zuinige, kostenefficiënte motoren en werknemers gemotiveerd door het vooruitzicht van dynamisch rijden en innovatieve technologieën. Daarnaast biedt een team van International Key Account Managers deskundige, grensoverschrijdende ondersteuning in meer dan 150 landen over de hele wereld.

Meer lezen
BMW CORPORATE SALES: UPGRADE UW WAGENPARK.Corporate Sales voor internationale bedrijfs- en zakelijke klanten.
  BMW Corporate Sales consulting en producten mannen in gesprek

  BMW CORPORATE SALES: PRODUCTEN.

  Toonaangevende voertuigoplossingen voor zakelijke klanten.

  Als u een wagenpark van meer dan 100 bedrijfswagens beheert, is het BMW Business Partnership het perfecte programma voor u: uw persoonlijke International Key Account Manager staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. BMW biedt zeer dynamische wagens aan maar helpt ook om de duurzaamheidsdoelstellingen van uw bedrijf te realiseren – door gestroomlijnde producten aan te bieden zoals BMW eDrive en BMW EfficientDynamics. Als uw wagenpark uit minder dan 100 wagens bestaat, helpen onze nationale contactpersonen u graag verder.

  Meer lezen

  BMW CORPORATE SALES: PRODUCTEN.

  Toonaangevende voertuigoplossingen voor zakelijke klanten.

  BMW MODELLEN VOOR ZAKELIJKE KLANTEN.

  Of het nu gaat om een BMW 1 Reeks voor rijden in de stad, een ruime BMW 5 Reeks of een prestigieuze BMW 7 Reeks voor recepties en officiële afspraken – BMW heeft voor alle gelegenheden de juiste wagen. Om aan de efficiëntie van uw wagenpark te voldoen, omvat het uitgebreide BMW gamma ook modellen met erg efficiënte motoren die minder dan 120 g CO₂/km uitstoten. Verschillende modellen – zoals de BMW 530e of de BMW i3/i3s – zijn bijzonder zuinig en zakken zelfs onder de grens van 90 g CO₂/km, wat in veel landen belastingvoordelen oplevert. Bovendien zorgen de nieuwste rijhulpsystemen en persoonlijke assistentiesystemen zoals de BMW Intelligent Personal Assistant voor nog veiligere en comfortabelere ritten.

  Meer lezen
  BMW Corporate Sales voor zakelijke klanten BMW 1 Reeks modelreeks

  BMW 1 Reeks.


  Geef de toon aan, leef voor het moment en verover de straten van onze grote steden met atletische contouren en innovatief design. Naast het toegenomen rijplezier is de BMW 1 Reeks ook zeer zuinig.

  Meer lezen
  BMW Corporate Sales voor zakelijke klanten BMW 2 Reeks modelreeks

  BMW 2 Reeks.


  Het typische dynamische design van het merk en bovendien ook nog compact, functioneel en flexibel – dat zijn onze BMW 2 Reeks modellen BMW Active Tourer, BMW Gran Tourer, BMW Coupé, BMW Cabrio en Gran Coupé. Wat u ook van plan bent – sportieve activiteiten, vakantie of dagelijkse ritten – ze zijn altijd volledig gebruiksklaar.

  Meer lezen
  BMW Corporate Sales voor zakelijke klanten BMW 3 Reeks modelreeks

  BMW 3 Reeks.


  Adembenemende dynamiek, perfecte proporties, indrukwekkende technologie en drie BMW Lines geven de BMW 3 Reeks als Berline of Touring een uiterst opvallende look en laten hem de toon aangeven op het vlak van efficiëntie en prestaties.

  Meer lezen
  BMW Corporate Sales voor zakelijke klanten BMW 4 Reeks modelreeks

  BMW 4 Reeks.


  Sportiviteit gecombineerd met een adembenemende esthetiek: de BMW 4 Reeks Coupé en Cabrio zijn indrukwekkende vertegenwoordigers van een volledig nieuwe BMW voertuiggeneratie. De BMW 4 Reeks Gran Coupé vult het modelgamma perfect aan en overtuigt met zijn natuurlijke elegantie.

  Meer lezen
  BMW Corporate Sales voor zakelijke klanten BMW 5 Reeks modelreeks

  BMW 5 Reeks.


  Uitzonderlijk expressief en perfect afgestemd op de hoogste vereisten met een onberispelijk gevoel voor stijl. De BMW 5 Reeks toont kracht en stijl in alles wat hij doet – ongeacht of u de BMW 5 Reeks Berline of de BMW 5 Reeks Touring verkiest.

  Meer lezen
  BMW Corporate Sales voor zakelijke klanten BMW 6 Reeks modelreeks

  BMW 6 Reeks.


  Een grootse traditie van tijdloze fascinatie: de BMW 6 Reeks Gran Turismo is een unieke combinatie van wendbare dynamiek en exclusieve elegantie.

  Meer lezen
  BMW Corporate Sales voor zakelijke klanten BMW 7 Reeks modelreeks

  BMW 7 Reeks.


  De BMW 7 Reeks is voor wie gearriveerd is en nog meer wil. Ervaar geavanceerde voertuigtechnologie, efficiënte topprestaties en comfort in een klasse apart.

  Meer lezen
  BMW Corporate Sales voor zakelijke klanten BMW 8 Reeks modelreeks

  BMW 8 Reeks.


  Razendsnelle acceleraties op maat: als Coupé, Cabrio of Gran Coupé combineren de modellen van de BMW 8 Reeks het karakter van een sportwagen met de geest van de BMW luxeklasse en creëren ze een nieuwe vorm van esthetiek.

  Meer lezen
  BMW Corporate Sales voor zakelijke klanten BMW X Reeks modelreeks

  BMW X Reeks.


  Flexibel zijn betekent mobiel blijven. Van de BMW X1 tot de BMW X7: de keuze is aan u. De BMW X Reeks biedt eindeloze mogelijkheden in de stad en op het terrein, met een indrukwekkende levendigheid aan binnen- en buitenkant. Met deze uitzonderlijke karakters krijgt u het allemaal.

  Meer lezen
  BMW Corporate Sales voor zakelijke klanten BMW i Reeks model reeks

  BMW i Reeks.


  BMW i biedt met zijn modellen BMW iX, BMW i4, BMW iX3 en BMW i3/i3s revolutionaire elektrische wagens en transportdiensten voor wagenparken aan en focust op duurzaamheid in de volledige waardeketen.

  Meer lezen
  BMW Corporate Sales modèles BMW eDrive pour les clients business modèles BMW dans la rue

  MEER DAN 60 MODELLEN MET EEN CO₂-EMISSIE VAN MAXIMAAL 120 G/KM.

  De BMW eDrive-technologie in een plug-in-hybride combineert drie componenten tot de schoonste en efficiëntste manier van rijden: een innovatieve elektrische aandrijving, een lithium-ion-hoogspanningsaccu en een intelligent energiebeheer. Ze kiest altijd de ideale rijmodus voor de beste efficiëntie, afhankelijk van het accuniveau, de snelheid en de route. Rijden in volledig elektrische modus en met volledig elektrische modellen zoals BMW iX, BMW i4, BMW iX3 of BMW i3/i3s is lokaal emissievrij – en zorgt voor een indrukwekkende acceleratie.

  BMW EFFICIENT DYNAMICS.

  BMW Corporate Sales BMW Efficient Dynamics stadsverkeer

  Om aan de hoge normen van de nieuwe, transparantere en individuele WLTP-testprocedure te voldoen, is BMW EfficientDynamics relevanter geworden dan ooit. Als onderdeel van de duurzame, efficiënte en milieuverantwoorde strategie omvat het zuinige motoren, een Auto Start Stop functie, een verbeterde aerodynamica, Brake Energy Regeneration en nog veel meer.

  BMW Corporate Sales services voor zakelijke klanten BMW aan het laadstation

  BMW CORPORATE SALES: SERVICES.

  Individuele BMW oplossingen voor uw bedrijf – wereldwijd.

  Bij BMW doen we er alles aan om op lange termijn te voldoen aan de behoeften en vereisten van uw organisatie. Wij leveren producten en diensten op maat van uw lokale markt. We hebben een wereldwijd netwerk van verkooporganisaties en concessies en stellen een oplossing op maat van uw bedrijf samen. Dat omvat voertuigtypes, financiering en mobiliteitsdiensten – zoals ShareNow.

  Meer lezen

  BMW CORPORATE SALES: SERVICES.

  Individuele BMW oplossingen voor uw bedrijf – wereldwijd.

  FINANCIERINGS- & LEASINGOPTIES.

  BMW Corporate sales services BMW financiering en leasing voor zakelijke klanten mannen gaan naar BMW wagen

  BMW Financial Services biedt u een gamma van personaliseerbare financieringsopties om u te helpen uw BMW te financieren of te leasen. In elke BMW concessie vindt u een Financial Services Specialist die u kan helpen met de vereisten van uw wagenpark. Zodra u de financieringsoptie van de wagen hebt gekozen, zoals leasing of verhuur, kunt u op onze volledige service rekenen. Ons doel: u en uw medewerkers zo snel mogelijk op weg brengen.

  BMW Corporate Sales services BMW Mobility Services voor zakelijke klanten man gebruikt de BMW App

  MOBILITY SERVICES.

  Onze wereld verandert – net als de verwachtingen van stedelijke mobiliteit. De NOW Services bieden de ideale services voor deze wereld – eenvoudig, intuïtief, handig en op maat. Ze willen het leven van medewerkers met drukke schema’s vergemakkelijken: premium autodelen met ShareNow maakt spontane verhuur mogelijk en ChargeNow geeft klanten toegang tot het grootste netwerk van openbare laadstations ter wereld. In de VS en China genieten klanten van innovatieve mobiliteitsoplossingen via ReachNow. Op die manier creëren alle NOW Services uitgebreide en geconnecteerde oplossingen voor de toekomst van mobiliteit – en voor elke klant.

  Bovendien biedt AlphaCity een slimme en kostenefficiënte bedrijfsoplossing voor autodelen op basis van de individuele behoeften van uw bedrijf. Het zorgt voor maximaal gebruiksgemak rond de klok en biedt sleutelloze toegang tot wagens die volledig onderhouden worden door onze partner Alphabet.

  BMW Corporate Sales services BMW ConnectedDrive voor zakelijke klanten vrouwelijke bestuurder

  BMW CONNECTED DRIVE.

  Met BMW ConnectedDrive kunt u uw kantoorruimte tot in uw wagen uitbreiden. Dit technologiepakket zit vol digitale diensten en apps om verbonden te blijven met de wereld rondom ons. Met BMW ConnectedDrive kunt u e-mails ontvangen, lezen en beantwoorden of uw gegevens zoals uw adresboek synchroniseren met de wagen. Geniet ook van de BMW Intelligent Personal Assistant, die uw BMW nog slimmer maakt en u in elke situatie ondersteunt. 

  BMW CORPORATE SALES: CONTACT.

  Wij staan tot uw beschikking voor alle vragen over het BMW Special Sales aanbod voor zakelijke klanten.

  Gelieve ons wat korte informatie te bezorgen met betrekking tot uw vraag en we zullen snel contact met u opnemen. Alle ontvangen informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

  Op zoek naar onmiddellijke reactie? Neem contact op met:

  Meer lezen