i4 eDrive40 Gran Coupé

SHOP THE LOOK

i4 eDrive40 Gran Coupé

BMW i4 eDrive40 Gran Coupé Konfigurieren
i4 price

THE NEW

i4

BMW i

DE NIEUWE BMW i4 GRAN COUPÉ.

Vanaf € 444/maand excl. BTW, huur voor professionelen.*

i4 eDrive40 Gran Coupé[1][2]: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km: 18,2 - 15,4; Elektrische actieradius, WLTP in km: 504 - 600

 

[1] Autonomie afhankelijk van verschillende factoren, in het bijzonder: persoonlijke rijstijl, aard van het traject, buitentemperatuur, verwarming/airconditioning, voorverwarming.

 

[2] Voorlopige waarden; de ontbrekende waarden waren bij het afsluiten van de redactie nog niet beschikbaar. De definitieve waarden zullen worden gepubliceerd wanneer deze beschikbaar worden.

HET RIJPLEZIER.

De nieuwe BMW i4 Gran Coupé is een 100% elektrische, sportieve wagen. Hij laat geen schadelijke uitstoot achter, maar wel een blijvende indruk. De nieuw vormgegeven voorkant benadrukt het athletische karakter van de wagen. Aan de achterkant vormen de elegante achterlichten de esthetische kers op de taart. In het interieur heerst een moderne sfeer, mede door het nieuwe stuurdesign en de sfeerverlichting. Ontdek alle modelvarianten van de nieuwe BMW 4 Reeks Gran Coupé, zijn uitrustingsopties en technische gegevens en een breed scala aan leasing- en financieringsmogelijkheden.

Technische gegevens

VARIANTEN.

   i4 eDrive40 Gran Coupé
   i4 eDrive40 Gran Coupé

   Vermogen[2]

   250 kW (340 pk)

   0-100 km/u[2]

   5,6 s

   Vmax[2]

   190 km/u

   Actieradius[1][2]

   504 - 600 km

   i4 eDrive40 Gran Coupé[1][2]: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km: 18,2 - 15,4; Elektrische actieradius, WLTP in km: 504 - 600

    

   [1][ Autonomie afhankelijk van verschillende factoren, in het bijzonder: persoonlijke rijstijl, aard van het traject, buitentemperatuur, verwarming/airconditioning, voorverwarming.

    

   [2] Voorlopige waarden; de ontbrekende waarden waren bij het afsluiten van de redactie nog niet beschikbaar.

   BMW i4 Gran Coupé buitenaanzicht in het nieuwe design

   ELEKTRISCH. UNIEK. ELEGANT.

   De nieuwe i4 eDrive40 Gran Coupé is een sportieve wagen in elk opzicht. De krachtige elektrische motor accelereert in 5,6 seconden van 0 naar 100 km/u[2]. En met 504 - 600 km actieradius[1][2] komt u overal ontspannen op uw bestemming aan. Door het tweekleurige design van de velgen en de slanke voorlichten valt hij overal op. Binnenin zit u comfortabel in de zwarte M PerformTex sportzetels en zorgen nieuw ontworpen luchtuitlaten voor de nodige verse lucht. Dankzij digitale diensten zoals de BMW Intelligent Personal Assistant bent u onderweg altijd maximaal verbonden.

   i4 eDrive40 Gran Coupé[1][2]: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km: 18,2 - 15,4; Elektrische actieradius, WLTP in km: 504 - 600

    

   [1] Autonomie afhankelijk van verschillende factoren, in het bijzonder: persoonlijke rijstijl, aard van het traject, buitentemperatuur, verwarming/airconditioning, voorverwarming.

    

   [2] Voorlopige waarden; de ontbrekende waarden waren bij het afsluiten van de redactie nog niet beschikbaar. De definitieve waarden zullen worden gepubliceerd wanneer deze beschikbaar worden.

   UW NIEUWE BMW i4 GRAN COUPÉ.

    InfoI content placeholder

    RIJBEREIK & LADEN

    100% ELEKTRISCH RIJPLEZIER.

    EENVOUDIG OPLADEN.

    Meer informatie

    Rijbereik van de

    Benodigde laadstops

    Dat is het vermoedelijke aantal laadpauzes dat u langs uw route nodig hebt.

     

    Er wordt alleen rekening gehouden met reëel bestaande laadpunten (status: 25/04/2023) met zo kort mogelijke omwegen en een startlaadtoestand van 100%.

     

    High Power Charging-stations hebben de voorkeur (bv. van het IONITY-netwerk), omdat u uw wagen daar met maximaal voertuiglaadvermogen kunt opladen.

    Totale laadduur

    Zo lang duurt het laden op uw route naar verwachting in totaal. Er wordt alleen rekening gehouden met reëel bestaande laadpunten (status: 25/04/2023) met zo kort mogelijke omwegen en een startlaadtoestand van 100%.

     

    High Power Charging-stations hebben de voorkeur (bv. van het IONITY-netwerk), omdat u uw wagen daar met maximaal voertuiglaadvermogen kunt opladen.

    Totale reistijd incl. laden

    De opgegeven reistijd is de som van de geschatte rijtijd plus laadtijd als u op uw route laadpauzes nodig hebt.

     

    Hierbij wordt aangenomen dat u onderweg bent op de snelste route zonder verkeershinder of andere vertragingen.

    The figure indicated is the remaining charge level of the battery on arrival after covering the distance, with a 100% battery charge level at the start of the journey.

    The journey time indicated is the sum of estimated driving time plus charging time if you have to include charging breaks on your route.
     
    It is assumed that you are travelling on the fastest route without any traffic hold-ups or other delays.

    De laadprestaties zijn afhankelijk van de laadstatus, omgevingstemperatuur, uw rijprofiel en het gebruik van extra stroomverbruikers en van het gekozen model zelf. De oplaadtijden gelden voor een omgevingstemperatuur van 23°C, nadat eerder gereden is, en kunnen afwijken naargelang het gebruik en het rijgedrag. De getoonde waarden zijn voorbeeldwaarden voor de standaarduitvoering van het gekozen model. Voor andere uitrustingsvarianten van de auto kunnen de waarden afwijken.

     

    Met de My BMW App heeft u altijd en overal zicht op de actieradius en de laadstatus. Ook geoptimaliseerde laadroutes plant u eenvoudig en stuurt u zo door naar uw BMW. Download de app nu en ervaar het in de demo-modus.

     

    Hoe werden deze waarden berekend?

     

    De voorbeeldroutes geven u een inschatting van de te verwachten reistijd, inclusief noodzakelijke laadstops bij een startlading van 100%. Ze veronderstellen vrije en functionerende laadpunten en tonen de snelste routeoptie zonder verkeershinder of andere vertragingen. De informatie over laadstops en -duur is gebaseerd op de veronderstelling dat laadstops worden bereikt met een restcapaciteit van minstens 10%.

     

    Ook belangrijk om te weten: het laadvermogen hangt af van de laadstatus, de omgevingstemperatuur, het individuele rijprofiel en het gebruik van secundaire verbruikers. De laadtijden gelden voor omgevingstemperaturen van 23 °C na een voorafgaande rit en kunnen afwijken naargelang het gebruiksgedrag.

     

    Wat wordt er verondersteld bij de berekening?

     

    Het resultaat van de actieradiuscalculator dient slechts ter oriëntatie en mag niet als vasstaand feit worden beschouwd. De eigenlijke actieradius en oplaadduur zijn afhankelijk van andere factoren zoals acculaadniveau, leeftijd en temperatuur van de batterij, omgevingstemperatuur, spanningsstabiliteit, rijgedrag enz.

     

    Alle berekeningen zijn gebaseerd op theoretische waarden, gemiddelde waarden en aannames en dienen enkel als richtwaarde. De gegevens over de actieradius zijn de waarheidsgetrouwere WLTP-waarden.

    Meer informatie

    Loading Time

    Laadtijden van

    Publiek opladen

    High Power Charging-station

    Bij een snellaadstation (bijv. van het IONITY-netwerk) kunt u uw BMW i4 Gran Coupé bijzonder snel opladen. De hier geleverde gelijkstroom (DC) biedt duidelijk hogere laadvermogens dan wisselstroom (AC), zoals bijvoorbeeld aan een huishoudelijk stopcontact. Daarom zijn dergelijke High Power Charging-stations bijzonder geschikt om onderweg op te laden. In de weergave ziet u hiervoor de minimaal benodigde laadduur van 10 tot 80% acculading met maximaal voertuiglaadvermogen. In dit bereik laadt u het snelst op en spaart u tegelijkertijd de accu. Een blik op de kaart toont u alle High Power Charging-stations in het BMW Charging-netwerk. (Status: 22/03/2023)

    Snellaadstation

    Als het in de stad of op reis eens snel moet gaan, bent u aan een snellaadstation aan het juiste adres. Want de hier geleverde gelijkstroom (DC) biedt hogere laadvermogens dan wisselstroom (AC), zoals bijvoorbeeld aan een huishoudelijk stopcontact. Daarom zijn dergelijke snellaadstations bijzonder geschikt om onderweg op te laden. In de weergave ziet u hiervoor de minimaal benodigde laadduur van 10 tot 80% acculading met een vermogen tot 50 kW. In dit bereik laadt u het snelst op en spaart u tegelijkertijd de accu. Een blik op de kaart toont u alle snellaadstations in het BMW Charging-netwerk. (Status: 22/03/2023)

    AC-laadstation

    Vrijwel overal vindt u openbare laadstations met wisselstroom (AC). Die zijn bijzonder geschikt voor regelmatig laden gedurende langere periodes – bijvoorbeeld 's nachts of tijdens het werk. In de afbeelding vindt u de minimale duur voor het laden van 0–100% acculading met een maximumvermogen van 11 kW. Met een blik op de kaart ontdekt u alle laadstations met wisselstroom in het BMW Charging-netwerk. (Status: 22/03/2023)

    Thuis opladen

    Wallbox / Flexible Fast Charger

    Thuis kunt u uw BMW i4 Gran Coupé comfortabel opladen met een Wallbox of met de Flexibele Fast Charger. Voor beide wordt wisselstroom (AC) gebruikt. Afhankelijk van de wagen, de extra uitrusting en de markt heeft de wallbox een laadvermogen van max. 22 kW en de Flexible Fast Charger van max. 11 kW. In de afbeelding ziet u de minimale duur voor het laden van 0–100% acculading met een vermogen van 11 kW.

    Filter charging stations

    OPLADEN ALTIJD OVERAL.

    EXTERIEURDESIGN

    DYNAMISCH OVER DE HELE LIJN.

    VEEL UITRUSTINGEN. VEEL M.

    Met het M Sportpakket ziet uw BMW er razendsnel uit en rijdt hij ook preciezer. Het is een combinatie van het M aerodynamicapakket met opvallend sportieve M uitrustingen.

    INTERIEURDESIGN

    STIJLVOL EN SFEERVOL OP ALLE ZITPLAATSEN.

    0:00
    0:00 /  0:00
    BMW i4 Gran Coupé bagageruimte en achterklep

    DUIDELIJKE SCHEIDING VOOR MEER OVERZICHT.

    Alles weggestopt, maar toch binnen handbereik. Door de innovatieve toevoeging van opbergvakken in de bagageruimte kunt u toebehoren eenvoudig opbergen. Opgeruimd staat netjes. Zo verliest u nooit meer het overzicht.

    TECHNOLOGIEËN

    INNOVATIEVE ONDERSTEUNING.

    BMW i4 Gran Coupé BMW iDrive OS 8.5

    NOG SNELLER TOEGANG TOT ALLE FUNCTIES.

    Een nieuw startscherm met QuickSelect voor snelle toegang. Met het BMW Operating System 8.5 zijn entertainment en contacten binnen handbereik.

    BETER VERBONDEN.

    Altijd op het juiste spoor en op afstand.

    De Driving Assistant Professional houdt u veilig binnen de rijstrook en op voldoende afstand van de voorganger. Dit is vooral in fileverkeer een extra voordeel. Indien nodig remt uw BMW tot stilstand af om vervolgens zelfstandig weer op te trekken als de weg vrij is.[4]

    Gemakkelijker parkeren dankzij meer camera's.

    De Parking Assistant Plus zorgt voor veel overzicht bij het parkeren. Extra camera's tonen een 3D-weergave van de omgeving rond het voertuig op het centraal display. Zo ziet u meteen hoeveel ruimte er over is om te manoeuvreren.

    Grootlicht op elk moment.

    Met de BMW Selective Beam houdt uw BMW andere verkeersdeelnemers automatisch buiten de lichtbundel. U hoeft hem niet handmatig aan- en uit te schakelen en rijdt zo altijd op maximaal verlichte wegen.

    De voertuigsleutel blijft thuis.

    Maak van uw compatibele mobiele apparaat een BMW Digital Key. Met uw smartphone of smartwatch kunt u uw BMW ontgrendelen en starten. De digitale sleutel kan ook met maximaal vijf personen worden gedeeld.

    Meer zien in één oogopslag.

    Het BMW Head-Up Display projecteert navigatie- en rijaanwijzingen direct in uw blikveld. Augmented View toont via een live videobeeld op het Control Display en in het instrumentenpaneel aanwijzingen voor de routebegeleiding.

    BMW 4 Reeks Gran Coupé financiering en leasen

    LEASEN & FINANCIEREN

    UW NIEUWE BMW i4 GRAN COUPÉ.

    Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke services en verzekeringen in één pakket.

     

    All in. Simply smart. BMW Financial Services

    VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW i4.

    ANDERE OPTIES

    DAT ZOU U OOK WEL EENS KUNNEN INTERESSEREN.

    Verbruik en CO2-emissie.

    i4 eDrive40 Gran Coupé[1][2]: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km: 18,2 - 15,4; Elektrische actieradius, WLTP in km: 504 - 600

     

    [1] Autonomie afhankelijk van verschillende factoren, in het bijzonder: persoonlijke rijstijl, aard van het traject, buitentemperatuur, verwarming/airconditioning, voorverwarming.

    [2] Voorlopige waarden; de ontbrekende waarden waren bij het afsluiten van de redactie nog niet beschikbaar. De definitieve waarden zullen worden gepubliceerd wanneer deze beschikbaar worden.

    [3] De laadprestaties hangen af van de laadstatus, de omgevingstemperatuur, het individuele rijprofiel en het gebruik van secundaire verbruikers. Het weergegeven rijbereik heeft betrekking op de WLTP Best Case. De laadtijden gelden voor omgevingstemperaturen van 23 °C na een voorafgaande rit en kunnen afwijken naargelang het gebruiksgedrag.

    [4] De mogelijkheden van de Driving Assistant Professional ontslaan u er niet van dat u een veilige rijstijl dient te hanteren met respect voor de verkeersregels en verkeersveiligheid waarbij u steeds controle houdt over de wagen.

     

    Meer informatie over de officiële CO₂-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO₂", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Galileelaan 5/2, 1210 Brussel) - http://www.health.belgium.be/eportal.

     

    De waarden zijn op basis van de WLTP-testcyclus berekend.

     

     

    Maandelijkse huurprijs van een Financiële Renting berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 75.000 km voor een BMW i4 eDrive35 met een verkoopprijs van € 48.760,00 excl. BTW (€ 58.999,60 incl. BTW), mits een voorschot van € 9.850,00 excl. BTW en een restwaarde van € 17.677,32 excl. BTW.Financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 01/05/2024 tot 30/06/2024. Alle prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen en vergissingen.