M135 xDrive

SHOP THE LOOK

M135 xDrive

M135 xDrive

THE NEW

1

BMW M

DE BMW M135 xDRIVE.

BMW M135 xDrive[1]: Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 8,1–7,6; CO2-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 184–173

[1] Voorlopige waarden; ontbrekende waarden waren bij redactiesluiting nog niet bekend. De definitieve waarden zullen worden gepubliceerd wanneer deze beschikbaar worden.

RIJPLEZIER.

Sportieve motortypes staan tegenover dynamisch design en innovatieve features in het interieur. Ontdek de BMW M135 xDrive, zijn uitrustingsopties en technische gegevens alsook een breed scala aan leasing- en financieringsmogelijkheden.

TECHNISCHE GEGEVENS

VARIANTEN.

   M135 xDrive
   M135 xDrive

   Vermogen

   221 kW (300 pk)

   Koppel

   400 Nm

   0–100 km/u

   4,9 s

   Vmax

   250 km/u

   BMW M135 xDrive[1]: Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 8,1–7,6; CO2-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 184–173

   [1] Voorlopige waarden; ontbrekende waarden waren bij redactiesluiting nog niet bekend. De definitieve waarden zullen worden gepubliceerd wanneer deze beschikbaar worden.

   Design en vermogenswaarden BMW M135

   COMPACT. COMPROMISLOOS. CONSEQUENT BMW M.

   Alleen al door zijn design maakt de nieuwe BMW M135 xDrive duidelijk hoeveel vermogen hij in zich heeft. Vier uitlaatpijpen, M nieren, M spiegel en M achterspoiler. Deze onmiskenbare look benadrukt op indrukwekkende wijze zijn krachtige motortypes met een vermogen van 221 kW (300 pk). Met zijn M sportremmen en adaptieve M sportophanging legt de nieuwe BMW M135 xDrive op de weg extra accenten.[1]

   UW NIEUWE BMW M135 xDRIVE.

    InfoI content placeholder

    PERFORMANCE

    RIJDT ALS EEN BMW M.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Een indrukwekkend vermogen en dynamisch rijplezier. Ervaar de krachtige motortypes en de sportieve rijdynamiek van de nieuwe BMW M135 xDrive.

    KARAKTERISTIEKE EIGENSCHAP: KRACHTIG.

    M sportremmen in hoogglans rood met M laten al van buitenaf zien, wat er onder de motorkap schuilt. Grotere, geventileerde schijven grijpen krachtig aan.

    DESIGN

    ZIET ERUIT ALS EEN BMW M.

    EEN VERMOGEN DAT IEDEREEN ZIET EN HOORT.

    Het M uitlaatsysteem genereert een vol motorgeluid. De vier dubbelzijdig en dubbelboordig aangebrachte uitlaatpijpen maken achteraan een duidelijk statement voor de dynamiek van de nieuwe BMW M135 xDrive.

    VOELT AAN ALS EEN BMW M.

    OPTIMALE ONDERSTEUNING IN ELKE BOCHT.

    De M sportzetels zorgen voor de ideale zitpositie. Met geïntegreerde hoofdsteunen en verlicht M-logo.

    TECHNOLOGIEËN

    INTELLIGENT EN INNOVATIEF.

    De opmerkzame assistent aan uw zijde.

    De Driving Assisitant Professional houdt u veilig binnen de rijstrook en op voldoende afstand van de voorganger. Indien nodig remt uw BMW tot hij stilstaat om vervolgens zelfstandig weer te vertrekken. Dit is vooral nuttig in fileverkeer.[5]

    Uw BMW parkeert voor u in en uit.

    Met het Parking Assistant Pack Professional vindt uw BMW automatisch een parkeerplaats. U voert het tot 200 m lange manoeuvre eenmaal uit. Daarna parkeert uw BMW, indien gewenst, zelfstandig in en uit, terwijl u van dichtbij alles via uw smartphone monitort.[6]

    Grootlicht op elk moment.

    Met de BMW Selective Beam houdt uw BMW andere verkeersdeelnemers automatisch buiten de lichtbundel. U hoeft hem niet handmatig aan- en uit te schakelen en rijdt zo altijd op maximaal verlichte wegen.

    Meer zien in één oogopslag.

    Het BMW Head-Up Display projecteert navigatie- en rijaanwijzingen direct in uw blikveld. Augmented View toont via een live videobeeld op het Control Display of in het instrumentenpaneel aanwijzingen voor de routebegeleiding.

    Meer dan gewoon een sleutel.

    Met BMW Digital Key Plus kunt u compatibele mobiele toestellen gebruiken als autosleutel. U kunt de sleutel digitaal delen met maximaal vijf personen. Zodra u uw BMW nadert, worden de portieren automatisch ontgrendeld samen met verlichtingseffecten.

    DIGITALE HIGHLIGHTS.

    test

    DE DIGITALE PREMIUM-ERVARING VOOR ONDERWEG.

    Een pakket, zoveel functies. De verbeterde navigatie- en parkeerdiensten met verkeersinformatie in realtime verlichten het reizen. Dankzij het exclusieve entertainment vliegen wachttijden voorbij. Het datavolume voor alle toepassingen is uiteraard al inbegrepen. De vele opties voor personalisatie maken uw BMW individueler als nooit tevoren.

    BMW Financial Services BMW M135

    LEASEN & FINANCIEREN

    UW NIEUWE BMW M135 xDRIVE.

    Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke services en verzekeringen in één pakket.

    All-in. Simply smart. BMW Financial Services

    ADVIES & SERVICES

    PROACTIVE CARE IN DE NIEUWE BMW M135 xDRIVE.

    Service – precies op het moment dat u het nodig hebt.

    Altijd een stapje vooruit. Onderhoud nodig of bandenslijtage: wij nemen tijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App maakt u meteen een afspraak. Zodat u ontspannen verder kunt rijden.

    VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW M135 xDRIVE.

    ANDERE OPTIES

    DAT ZOU U OOK WEL EENS KUNNEN INTERESSEREN.

    Brandstofverbruik en CO2-emissie.

    BMW M135 xDrive[1]: Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 8,1–7,6; CO2-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 184–173
    [1] Voorlopige waarden; ontbrekende waarden waren bij redactiesluiting nog niet bekend. De definitieve waarden zullen worden gepubliceerd wanneer deze beschikbaar worden.

    [2] Het M technisch pakket II zal waarschijnlijk vanaf november 2024 beschikbaar zijn.

    [3] De logo's, afbeeldingen en handelsmerken van "Wie wordt miljonair?" worden door Sony Pictures Television in licentie gegeven.

    [4] De nieuwe BMW M135 xDrive zal waarschijnlijk vanaf november 2024 in BMW Individual Visualizer beschikbaar zijn.
     

    [5] De mogelijkheden van de Driving Assistant Professional ontslaan u er niet van dat u een veilige rijstijl dient te hanteren met respect voor de verkeersregels en verkeersveiligheid waarbij u steeds controle houdt over de wagen.

    [6] De mogelijkheden van de Parking Assistant Pack  Professional ontslaan u er niet van dat u een veilige rijstijl dient te hanteren met respect voor de verkeersregels en verkeersveiligheid waarbij u steeds controle houdt over de wagen.


    Gegevens over de prestaties van benzinemotoren hebben betrekking op de werking met brandstof RON 98. Gegevens over het verbruik hebben betrekking op de werking met referentiebrandstof volgens VO (EU) 715/2007. De brandstofkwaliteiten RON 91 loodvrij en hoger met een maximaal ethanolgehalte van 10% (E10) zijn toegelaten. BMW beveelt het gebruik van brandstof met RON 95 aan. Voor high-performance-wagens beveelt BMW het gebruik van brandstof met RON 98 aan.


    Meer informatie over de officiële CO₂-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO₂", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu -https://www.energywatchers.be/nl/co₂-gids-voor-nieuwe-wagens.