THE NEW

i5

BMW i

De BMW i5 vanaf € 690/maand excl. BTW, huur voor professionelen.*

BMW i5: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km: 19,5–15,9; elektrisch rijbereik WLTP in km: 477–582

TECHNISCHE GEGEVENS

VARIANTEN.

Modellen

M modellen

BMW M
BMW i5 eDrive40

Vermogen [1]

250 kW (340 pk)

0–100 km/u

6 s

Vmax

193 km/u

Rijbereik

tot 582 km

BMW i5: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km: 19,5–15,9; elektrisch rijbereik WLTP in km: 477–582

 

[1]  Tijdelijke verhoging <10 seconden t.o.v. de opgegeven nominale waarde.

CONFIGUREREN

UW NIEUWE BMW i5 BERLINE.

  InfoI content placeholder

  [1] Koetswerkkleur Fire Red metallic volgens planning verkrijgbaar vanaf 11/23.

  SHOP THE LOOK

  KIES UW LOOK VOOR DE BMW i5.

  BMW i5 eDrive40
  BMW i5 eDrive40
  BMW i5 eDrive40

  BMW i5 eDrive40

  SIGNATURE • M Sport Pro • 6,0 seconden van 0-100 km/h • 250 kW (340 pk)

  +63
  98.959,98 €

  BMW i5 eDrive40

  ESSENTIAL • Maximale Reichweite • 6,0 seconden van 0-100 km/h • 250 kW (340 pk)

  +33
  76.400,01 €

  BMW i5 eDrive40

  BALANCE • M Sport • 6,0 seconden van 0-100 km/h • 250 kW (340 pk)

  +51
  90.500,01 €

  RIJBEREIK & LADEN

  ELEKTRISCH RIJDEN IN DE NIEUWE BMW i5.

  ZORGELOOS NAAR UW BESTEMMING: RIJDEN & LADEN MET DE BMW i5.

  Voorbeeldroute

  Andere voorbeeldroutes weergeven
   Stop(s)

   Benodigde laadstops

   Dat is het vermoedelijke aantal laadpauzes dat u langs uw route nodig hebt.

   Er wordt alleen rekening gehouden met reëel bestaande laadpunten (status: 25/04/2023) met zo kort mogelijke omwegen en een startlaadtoestand van 100%.

   High Power Charging-stations hebben de voorkeur (bv. van het IONITY-netwerk), omdat u uw wagen daar met maximaal voertuiglaadvermogen kunt opladen.

   Resterende acculading

   Zo lang duurt het laden op uw route naar verwachting in totaal. Er wordt alleen rekening gehouden met reëel bestaande laadpunten (status: 25/04/2023) met zo kort mogelijke omwegen en een startlaadtoestand van 100%.

   High Power Charging-stations hebben de voorkeur (bv. van het IONITY-netwerk), omdat u uw wagen daar met maximaal voertuiglaadvermogen kunt opladen.

   u

   Totale laadduur

   Zo lang duurt het laden op uw route naar verwachting in totaal. Er wordt alleen rekening gehouden met reëel bestaande laadpunten (status: 25/04/2023) met zo kort mogelijke omwegen en een startlaadtoestand van 100%.

   High Power Charging-stations hebben de voorkeur (bv. van het IONITY-netwerk), omdat u uw wagen daar met maximaal voertuiglaadvermogen kunt opladen.

   u

   Totale reistijd incl. laden

   De opgegeven reistijd is de som van de geschatte rijtijd plus laadtijd als u op uw route laadpauzes nodig hebt.

   Hierbij wordt aangenomen dat u onderweg bent op de snelste route zonder verkeershinder of andere vertragingen.

   Het laadvermogen hangt af van de laadstatus, de omgevingstemperatuur, het individuele rijprofiel, het gebruik van secundaire verbruikers en de geselecteerde wagen zelf. De laadtijden gelden voor omgevingstemperaturen van 23 °C na een voorafgaande rit en kunnen afwijken naargelang het gebruiksgedrag. De weergegeven waarden zijn voorbeeldwaarden voor de basisconfiguratie van het geselecteerde model. Voor andere uitrustingsvarianten van de wagen kunnen de waarden afwijken.

   Met de My BMW App hebt u altijd en overal een overzicht van het rijbereik en de laadstatus. Ook routes met optimale laadcapaciteit kunnen eenvoudig worden gepland en naar de wagen worden verstuurd. Download nu de app en beleef het in de demo-modus.

   Laadtijden van

   Publiek opladen

   High Power Charging-station

   U laadt uw wagen bijzonder snel op aan een High Power Charging-station (bv. uit het IONITY-netwerk). De hier geleverde gelijkstroom (DC) biedt duidelijk hogere laadvermogens dan wisselstroom (AC), zoals bijvoorbeeld aan een huishoudelijk stopcontact. Daarom zijn dergelijke High Power Charging-stations bijzonder geschikt om onderweg op te laden.

    

   In de weergave ziet u hiervoor de minimaal benodigde laadduur van 10 tot 80% acculading met maximaal voertuiglaadvermogen. In dit bereik laadt u het snelst op en spaart u tegelijkertijd de accu. 

    

   Een blik op de kaart toont u alle High Power Charging-stations in het BMW Charging-netwerk. (Status: 22/03/2023)

   Snellaadstation

   Als het in de stad of op reis eens snel moet gaan, bent u aan een snellaadstation aan het juiste adres. Want de hier geleverde gelijkstroom (DC) biedt hogere laadvermogens dan wisselstroom (AC), zoals bijvoorbeeld aan een huishoudelijk stopcontact. Daarom zijn dergelijke snellaadstations bijzonder geschikt om onderweg op te laden. 

    

   In de weergave ziet u hiervoor de minimaal benodigde laadduur van 10 tot 80% acculading met een vermogen tot 50 kW. In dit bereik laadt u het snelst op en spaart u tegelijkertijd de accu. 

    

   Een blik op de kaart toont u alle snellaadstations in het BMW Charging-netwerk. (Status: 22/03/2023)

   AC-laadstation

   Vrijwel overal vindt u openbare laadstations met wisselstroom (AC). Die zijn bijzonder geschikt voor regelmatig laden gedurende langere periodes – bijvoorbeeld 's nachts of tijdens het werk. In de afbeelding vindt u de minimale duur voor het laden van 0–100% acculading met een maximumvermogen van 22 kW. Dat laadvermogen hangt af van de uitrusting.

    

   Met een blik op de kaart ontdekt u alle laadstations met wisselstroom in het BMW Charging-netwerk. (Status: 22/03/2023)

   Thuis opladen

   Wallbox / Flexible Fast Charger

   Thuis laadt u uw wagen gemakkelijk op met een wallbox of de Flexible Fast Charger. 

    

   Voor beide wordt wisselstroom (AC) gebruikt. Afhankelijk van de wagen, de extra uitrusting en de markt heeft de wallbox een laadvermogen van max. 22 kW en de Flexible Fast Charger van max. 11 kW.

    

   In de afbeelding ziet u de minimale duur voor het laden van 0–100% acculading met een vermogen van 11 kW.

   Het laadvermogen is afhankelijk van de acculading, omgevingstemperatuur, uw rijprofiel, het gebruik van extra stroomverbruikers en de uitrusting van de auto. De oplaadtijden gelden voor een omgevingstemperatuur van 23°C nadat eerder gereden is en kunnen afwijken naargelang het gebruik en het rijgedrag. De getoonde waarden zijn voorbeeldwaarden voor de standaarduitvoering van het gekozen model. Voor andere uitvoeringen van het model kunnen de waarden afwijken.
    

   Met de My BMW App houdt u de actieradius en de laadstatus altijd en overal in het oog. Ook kunt u hier eenvoudig de optimale routes langs laadpunten plannen en versturen naar uw BMW. Download de app nu en beleef hem in demomodus.

   LAADOPTIES.

   0:00
   0:00 /  0:00

   DUURZAAMHEID.

   Op weg naar een duurzamere toekomst levert ook de BMW i5 zijn bijdrage. Met het gebruik van secundaire materialen en groene stroom bij de productie optimaliseren we de CO₂-voetafdruk van de BMW i5 al voor hij aan u wordt overhandigd. Tijdens het rijden zorgen de innovatieve technologieën van EfficientDynamics voor het perfecte evenwicht tussen efficiëntie en prestaties. Bovendien biedt de BMW i5 voor het eerst de mogelijkheid van een vegan interieuruitrusting.

   Design

   EXTERIEURHIGHLIGHTS.

   INTERIEURDESIGN.

   INTERIEURHIGHLIGHTS.

   Technologieën

   HULPSYSTEMEN & CONNECTIVITEIT.

   FINANCIEREN & LEASEN

   BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE NIEUWE BMW i5.

   Financiering of leasing – elk van onze aanbiedingen wordt individueel aan uw behoeften en wensen aangepast.

   Advies & services

   PROACTIVE CARE IN DE NIEUWE BMW i5.

   VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE NIEUWE BMW i5.​

   *Maandelijkse huurprijs van een Financiële Renting berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 75.000 km voor een BMW i5 eDrive40 met een verkoopprijs van € 60.909,09 excl. BTW (€ 73.700,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 12.200,00 excl. BTW en een restwaarde van € 19.693,64 excl. BTW.Financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 05/09/2023 tot 30/09/2023. Alle prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen en vergissingen.