X3 M50 xDrive

SHOP THE LOOK

X3 M50 xDrive

BMW X3 M50 SUV Stage Teaser

THE NEW

X3

BMW M

De BMW X3 M50 xDrive.

X3 M50 xDrive: Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 8,3–7,7; CO₂-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 189–175

 

Rijplezier.

M Performance: perfecte balans tussen sportiviteit, comfort en dagelijks gebruiksgemak. De X3 M50 xDrive overtuigt door M rijdynamiek, modern design en de présence van een X-model van BMW M. Ontdek de interessante uitrustingsopties, de technische gegevens en de waaier aan leasing- en financieringsmogelijkheden van de X3 M50 xDrive.

Varianten en technische gegevens.

   X3 M50 xDrive
   X3 M50 xDrive

   Vermogen[1]

   293 kW (398 pk)

   Koppel[1]

   580 Nm

   0-100 km/u

   4,6 s

   Vmax

   250 km/u

   X3 M50 xDrive: Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 8,3–7,7; CO₂-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 189–175

    

   [1] Bestaat uit een verbrandingsmotor (opgegeven nominale waarde) en een elektrische aandrijving (tot opgegeven nominale waarde).

   Uw BMW X3 M50 xDrive.

    InfoI content placeholder
    BMW X3 M50 SUV Positionering

    Onmiskenbaar M.

    De X3 M50 xDrive brengt meer M op de weg en in uw dagelijkse activiteiten. Zijn M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, een adaptieve M sportophanging en de precieze Variable Sport Steering combineren directe sturing met veel comfort – ook tijdens lange ritten. Vier uitlaatpijpen, specifieke aerodynamische M componenten, een exclusief ontworpen stuurwiel en meer. En ook visueel zet de X3 M50 xDrive zijn eigen maatstaven.

    X3 M50 xDrive: Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 8,3–7,7; CO₂-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 189–175

     

    Performance - Rijdt als een BMW M.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Karaktertrek: krachtig.

    De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor reageert dankzij een elektrische boost al bij lage toerentallen zeer spontaan. Met het typische emotionele geluid van een BMW M.

    Exterieur - Ziet eruit als een BMW M.

    Ook in het donker onmiskenbaar.

    Highlights zijn het volledig nieuw geïnterpreteerde design van de BMW Iconic Glow met contourverlichting, het dynamische Welcome Light Carpet en de nieuwe dubbele lichtsignatuur van de koplampen.

    Interieur - Voelt aan als een BMW M.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Meer licht. Meer sfeer.

    U houdt van een sportieve rijstijl? De sfeerverlichting brengt u voortaan in de juiste stemming. My Mode SPORT biedt vooral rode en blauwe tinten. Of u verkiest eerder een ontspanning rijstijl? Dan dompelt My Mode RELAX het interieur in rustgevend ivoorwit met groen. De sfeerverlichting licht heel wat zones op, zoals de BMW Interaction Bar. Dynamisch en met wel 15 kleuren.

    Intelligent aan uw zijde.

    De opmerkzame assistent aan uw zijde.

    De Driving Assistant Professional ondersteunt tot 210 km/u actief de rijstrookassistentie en houdt u op voldoende afstand van de voorligger. Indien nodig remt uw BMW tot hij stilstaat om vervolgens zelfstandig weer te vertrekken. Dit is vooral nuttig in fileverkeer.[4]

    Uw BMW parkeert voor u.

    Het Parking Assistant Pack Professional parkeert uw BMW automatisch in en uit. U voert het tot 200 m lange manoeuvre eenmaal uit en slaat het op.[5]

    Overzichtelijk en doelgericht.

    Met Augmented View ziet u duidelijk wat er gebeurt. U krijgt de omgeving in realtime op het Control Display te zien, aangevuld met aanwijzingen voor de routebegeleiding. De pijlen die in het live videobeeld verschijnen, maken duidelijk waar u kunt afslaan.

    Meer dan gewoon een sleutel.

    Met BMW Digital Key Plus kunt u compatibele mobiele toestellen gebruiken als autosleutel. U kunt de sleutel digitaal delen met maximaal vijf personen. Zodra u uw BMW nadert, worden de portieren automatisch ontgrendeld samen met verlichtingseffecten.

    Digitale highlights.

    BMW X3 M50 SUV Financiering en leasing

    Uw nieuwe BMW X3 M50 xDrive.

    Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke services en verzekeringen in één pakket.

     

    All-in. Simply smart. BMW Financial Services

    Proactive Care in de BMW X3 M50 xDrive.

    Service – precies op het moment dat u het nodig hebt.

    Altijd een stapje vooruit. Onderhoud nodig of bandenslijtage: wij nemen tijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App maakt u meteen een afspraak. Zodat u ontspannen verder kunt rijden.

    Veelgestelde vragen over de BMW X3.

    Dat kan ook interessant zijn voor u.

    Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

    X3 M50 xDrive: Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 8,3–7,7; CO₂-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 189–175

     

    [1] Bestaat uit een verbrandingsmotor (opgegeven nominale waarde) en een elektrische aandrijving (tot opgegeven nominale waarde).

    [2] De BMW X3 M50 xDrive zal waarschijnlijk vanaf april 2025 in BMW Individual Visualizer beschikbaar zijn.

    [4] De mogelijkheden van de Driving Assistant Professional ontslaan u er niet van dat u een veilige rijstijl dient te hanteren met respect voor de verkeersregels en verkeersveiligheid waarbij u steeds controle houdt over de wagen.

    [5]De mogelijkheden van Parking Assistant Professional ontslaat u niet van de plicht om een veilige rijstijl aan te houden die de verkeersregels en de verkeersveiligheid respecteert, terwijl u altijd de controle over de auto houdt.

     

    Gegevens over de prestaties van benzinemotoren hebben betrekking op de werking met brandstof RON 98. Gegevens over het verbruik hebben betrekking op de werking met referentiebrandstof volgens VO (EU) 715/2007. De brandstofkwaliteiten RON 91 loodvrij en hoger met een maximaal ethanolgehalte van 10% (E10) zijn toegelaten. BMW beveelt het gebruik van brandstof met RON 95 aan. Voor high-performance-wagens beveelt BMW het gebruik van brandstof met RON 98 aan.

     

    Meer informatie over de officiële CO₂-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO₂", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu- https://www.energywatchers.be/nl/co2-gids-voor-nieuwe-wagens

     

    De waarden zijn op basis van de WLTP-testcyclus berekend.