BMW Group Headquarters

BMW GROUP.

BMW Group.

DE BMW GROUP – INTERNATIONAAL SUCCESVOL.

Onderneming.

De BMW Group is met haar merken BMW, MINI, Rolls-Royce en BMW Motorrad de voornaamste constructeur ter wereld van premium-wagens en motorfietsen en aanbieder van hoogstaande financiële diensten en mobiliteitsdiensten. De onderneming stelt daarbij wereldwijd ongeveer 125.000 mensen tewerk.

  Investor Relations.

  BMW Group financiële berichten, andere belangrijke datums, publicaties en actuele informatie over BMW aandelen, dividenden en leningen vindt u op de website BMW Group Investor Relations.

  Meer lezen

  Verantwoording.

  Langetermijndenken en verantwoordelijk handelen waren altijd al de basis van het economisch succes van de BMW Group. De onderneming heeft ecologische en sociale duurzaamheid over de volledige productieketen, uitgebreide productverantwoordelijkheid en een duidelijk streven naar zuinig omgaan met grondstoffen vast in haar strategie verankerd.

  Meer lezen

  Carrière.

  De sterke wil om grenzen te overschrijden, vooruit te denken en nieuwe wegen in te slaan is onze gemeenschappelijke drijfveer in de BMW Group. Daarom zoeken wij medewerk(st)ers die teamspirit en eigen initiatief aanbrengen – en de wil om voortdurend bij te leren.

  Wilt u uw passie delen en carrière maken bij de BMW Group? – Ontdek onze huidige jobaanbiedingen over de hele wereld op:

  Meer lezen