BMW X2 M35i xDrive

SHOP THE LOOK

BMW X2 M35i xDrive

BMW X2 M35i konfigurieren

THE NEW

X2

BMW M

DE NIEUWE BMW X2 M35i xDRIVE.

BMW X2 M35i xDrive: Brandstofverbruik, gemiddeld WLTP in l/100 km: 8,0-7,7; CO₂-emissie, gemiddeld WLTP in g/km: 181-174

 

 

RIJPLEZIER.

Met een krachtige motor en een precieze instelling van het onderstel biedt de BMW X2 M35i xDrive uitstekende prestaties die ook onmiskenbaar terug te vinden zijn in het design van het M-model. Lees meer over de prijzen, technische gegevens en uitrustingsopties van de BMW X2 M35i xDrive en ervaar de unieke combinatie van sportiviteit en praktisch gebruiksgemak.

TECHNISCHE GEGEVENS

VARIANTEN.

   BMW X2 M35i xDrive
   BMW X2 M35i xDrive

   Vermogen

   221 kW (300 pk)

   Koppel

   400 Nm

   0-100 km/h

   5,4 s

   Vmax

   250 km/h

   BMW X2 M35i xDrive: Brandstofverbruik, gemiddeld WLTP in l/100 km: 8,0-7,7; CO₂-emissie, gemiddeld WLTP in g/km: 181-174

    

    

   Vooraanzicht van de BMW X2 M35i xDrive in Frozen Portimao voor een modern kantoorgebouw in een stedelijke omgeving

   ONMISKENBAAR M.

   Vier uitlaateindpijpen, optionele M-sportstoelen, specifieke M-aërodynamicacomponenten - de BMW X2 M35i xDrive geeft zijn status als BMW M-model al op het eerste gezicht aan. De M TwinPower Turbo-benzinemotor met 221 kW (300 pk), het adaptieve M-onderstel en het krachtige M-sportremsysteem van de BMW X2 M35i xDrive staan garant voor een rijbeleving die typisch M is.

   UW NIEUWE BMW X2 M35i xDRIVE.

    InfoI content placeholder

    PERFORMANCE

    RIJDT ALS EEN M.

    KRACHTIG TOT STILSTAND KOMEN.

    De 19" M Compound-remmen vertragen uitstekend, ook op een nat wegdek. De geperforeerde remschijven zijn zeer hittebestendig. Hoogglanzende grijze remklauwen met M-logo geven ook visueel de hoge prestaties aan.

    HIGHLIGHTS RIJDYNAMIEK.

    Krachtige motor en sportieve rijdynamiek. De nieuwe BMW X2 M35i xDrive combineert uiterst precieze rijeigenschappen en prestaties.

    DESIGN

    ZICHTBAAR M.

    M VOOR OGEN EN OREN.

    Het M-uitlaatgassysteem zorgt voor een rijke motorsound uit vier uitlaateindpijpen. De uitlaateindsierstukken zijn met het M-sportpakket Pro in het zwart uitgevoerd.

    EXTERIEURHIGHLIGHTS.

    VOELT AAN ALS EEN M.

    REBEL IN ALCANTARA.

    Uw stijl, perfect afgestemd. Het Luxury-dashboard is bekleed met een hoogwaardige Alcantara/Veganza-combinatie. Tot in de portieren. Blauwe M-stiksels omlijsten het dashboard en de portieren. Of u kiest een andere bekleding. Het dashboard is dan voorzien van een hoogwaardig ruitpatroon in Veganza-look.

    INTERIEURHIGHLIGHTS.

    TECHNOLOGIEËN

    INTELLIGENT EN INNOVATIEF.

    VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE VIDEOSTREAMING.

    Beste entertainment tijdens pauzes. Met video's vliegt de tijd wanneer u in uw BMW zit te wachten. U profiteert van de brede, landspecifieke selectie. Het streamingaanbod wordt voortdurend verder ontwikkeld. Uw BMW wordt zo uw tweede woonkamer.

    DIGITALE HIGHLIGHTS.

    BMW X2 M35i xDrive SUV U10 Digital Premium-functies

    BETER VERBONDEN.

    Ontdek het BMW Digital Premium-pakket[1] met aanvullende digitale functies – start met een gratis testversie:

     

    • Dankzij de uitgebreide BMW Maps-functies toegang tot realtime verkeersinformatie op de volledige kaart (ook zonder actieve routebegeleiding)
    • Toegang tot audio-, entertainment- en nieuwsapps - inclusief datavolume en doorlopende updates
    • Met de extra personalisatiefuncties leert de BMW Intelligent Personal Assistant uw routines kennen en neemt zij indien gewenst kleinere taken automatisch over

    ZORGELOOS ONDERWEG.

    Meer dan gewoon een sleutel.

    Gebruik met BMW Digital Key Plus uw smartphone als autosleutel en deel hem digitaal met maximaal 5 personen. Zodra u uw BMW nadert, gaat hij automatisch open met een lichtenscenering. Naargelang het gekozen persoonlijke profiel wordt het interieur op uw voorkeuren ingesteld.

    Zie meer dan wat voor u ligt.

    Nauwkeuriger naar uw bestemming. Het Head-Up Display projecteert navigatie- en rijaanwijzingen direct in uw blikveld. Augmented View toont via een live videobeeld op het Control Display of in het instrumentenpaneel aanwijzingen voor de routebegeleiding.

    BMW X2 M35i xDrive SUV U10 financiering en leaseopties

    FINANCIEREN & LEASEN

    BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE BMW X2 M35i xDRIVE.

    Of het nu gaat om leasen of financieren – wij stemmen elk aanbod individueel op uw wensen en behoeften af.

    ADVIES & SERVICES

    PROACTIVE CARE IN DE BMW X2 M35i xDRIVE.

    Service – precies op het moment dat u het nodig hebt.

    Altijd een stapje vooruit. Onderhoud nodig of bandenslijtage: wij nemen tijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App maakt u meteen een afspraak. Zodat u ontspannen verder kunt rijden.

    VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW X2 M35i xDRIVE.

    Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

    BMW X2 M35i xDrive: Brandstofverbruik, gemiddeld WLTP in l/100 km: 8,0-7,7; CO₂-emissie, gemiddeld WLTP in g/km: 181-174

     

    [1] BMW Digital Premium is een betaalde abonnementsdienst; voor sommige functies is een netwerkverbinding nodig. BMW Digital Premium omvat geen in-app-aankopen.    Gegevens over de prestaties van benzinemotoren hebben betrekking op de werking met brandstof RON 98. Gegevens over het verbruik hebben betrekking op de werking met referentiebrandstof volgens VO (EU) 715/2007. De brandstofkwaliteiten RON 91 loodvrij en hoger met een maximaal ethanolgehalte van 10% (E10) zijn toegelaten. BMW beveelt het gebruik van brandstof met RON 95 aan. Voor high-performance-wagens beveelt BMW het gebruik van brandstof met RON 98 aan.

     

    De officiële gegevens over brandstofverbruik, CO₂-emissie, stroomverbruik en elektrisch rijbereik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen (in dit geval van de Duitse markt). Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Bovendien verdwijnen de NEDC-waarden vanaf 1 januari 2023 uit de conformiteitsattesten overeenkomstig EU-verordening 2022/195. Meer informatie over de meetprocedures NEDC en WLTP vindt u op https://www.bmw.com/wltp

    Meer informatie over de officiële CO₂-uitstoot en het brandstofverbruik van nieuwe personenwagens vindt u in de "brandstofverbruikgids", die gratis te verkrijgen is bij elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Galileelaan 5 bus 2 , 1210 Brussel).