ONTDEK ALLE
BMW APPS.

Ontdek alle <br>BMW Apps.

  My BMW App.

  My BMW App

  Controleer de status van uw BMW, gebruik een van de vele functies voor bediening op afstand, plan uw ritten al vooraf of ontdek de wereld en het nieuws van BMW.

  24/7 App.

  24/7 App

  BMW lanceert de BMW 24/7 Service App om u tijd en papierwerk te besparen. Dankzij de app regelt u de service van uw BMW makkelijker dan ooit met uw smartphone, waar en wanneer het u past.

  BMW Charging App.

  BMW Charging App

  BMW Charging is uw hulpmiddel om het juiste laadstation te vinden en uw voertuig op te laden. Het systeem biedt u volledige prijstransparantie met een vaste tarifering. Netjes voor u samengevat in uw BMW Charging-account.

  Driver’s Guide App.

  Driver’s Guide App

  De BMW Driver's Guide is een voertuigspecifieke gebruikershandleiding voor geselecteerde BMW modellen. Ontdek de voordelen van uw voertuig met de volledige gebruikershandleiding, de zoekfunctie voor afbeeldingen of de verklarende animaties. Hoe meer vertrouwd u bent met het voertuig, hoe meer vertrouwen u zult hebben in het wegverkeer.

  BMW Products App.

  BMW Charging App

  Beleef de wereld van BMW interactief op uw smartphone of tablet en ontdek gedetailleerde productinformatie, schitterende foto's, spectaculaire video's en fascinerende achtergrondverhalen bij uw BMW naar keuze.

  BMW Add-on Mobility App

  BMW Add-on Mobility App

  De BMW Add-On Mobility-app in samenwerking met SIXT breidt de functies van de My BMW App uit met huuropties en diensten op maat via onze partner SIXT. Boek meer bereik, meer comfort, meer ruimte - of gewoon meer rijplezier.