SHOP THE LOOK

120

120

BMW 120[1]: Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: {techdata.consumptionWltpCombined}; CO2-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: {techdata.emissionsWltpCombined}

[1] Voorlopige waarden; ontbrekende waarden waren bij redactiesluiting nog niet bekend. De definitieve waarden zullen worden gepubliceerd wanneer deze beschikbaar worden.

RIJPLEZIER.

De nieuwe BMW 1 Reeks combineert spannende rijdynamiek in een atletisch design met innovatieve technologie. Het interieur is minimalistisch en modern uitgevoerd. Karakteristieke designdetails en digitale functies zorgen voor optische en functionele highlights. De sportieve nieren en de nieuw vormgegeven achterkant verlenen het exterieur een duidelijk herkenbare aanwezigheid. Ontdek alle modelvarianten van de nieuwe BMW 1 Reeks, zijn uitrustingsopties en technische gegevens, alsook de veelzijdige leasing- en financieringsmogelijkheden.

TECHNISCHE GEGEVENS

VARIANTEN.

 • Modellen
  • Benzine • Diesel
 • M modellenBMW M
  • Benzine
   M135 xDrive
   M135 xDrive

   Vermogen

   221 kW (300 pk)

   Koppel

   400 Nm

   0–100 km/u

   4,9 s

   Vmax

   250 km/u

   BMW 120[1]: Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 8,1 - 7,6; CO2-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 184 - 173

   [1] Voorlopige waarden; ontbrekende waarden waren bij redactiesluiting nog niet bekend. De definitieve waarden zullen worden gepubliceerd wanneer deze beschikbaar worden.

   Moderne Technologieën BMW 1 Serie

   WANNEER DE COMPACTE KLASSE VOOROPRIJDT.

   De nieuwe BMW 1 Reeks straalt innovatie, individualiteit en intelligentie uit. Moderne technologieën in het interieur maken het rijden met deze wagen nog boeiender. Zoals de combinatie van het grote BMW Curved Display en het BMW Head-Up Display. Samen met het allernieuwste besturingssysteem BMW Operating System 9 bedient u uw muziek en navigatiesysteem daarop nog comfortabeler. Ook het exterieur weet te bekoren met de nieuw geïnterpreteerde BMW nieren en de opvallende achterkant die de nieuwe BMW 1 Reeks een spannende en karakteristieke stijl verleent. Slimme rijhulpsystemen verhogen het comfort, terwijl een krachtig vermogen van 125 kW (170 pk) sportieve rijervaringen op de weg garandeert.[1]

   UW NIEUWE BMW 1 REEKS.

    InfoI content placeholder
    DESIGN M SPORT

    DE NIEUWE BMW 1 REEKS

    M SPORT DESIGN

    Ervaar het indrukwekkende M Sport Design model. Van de markante M Sport bumpers tot de sportieve 18" lichtmetalen wielen in Midnight Grey: maak een statement op de weg.

     

    *De nieuwe BMW 116 met M Sport Design zal in september 2024 beschikbaar zijn.

    EXTERIEURDESIGN

    EEN STERKE AANWEZIGHEID DAT INDRUK MAAKT.

    De accenten aan de zijkanten creëren samen met de moderne achterlichten een bijzonder dynamische afwerking en benadrukken de brede stand van de nieuwe BMW 1 Reeks op de weg.

    0:00
    0:00 /  0:00

    EEN DAK. VEEL KLEURENCOMBINATIES.

    Voor een persoonlijkere en nog sportievere look. Als duidelijk contrast of als onopvallend detail. Naargelang van de lakkleur van uw BMW heeft het zwarte dak een ander effect.

    INTERIEURDESIGN

    RUIMTE VOOR INNOVATIE.

    Het interieur ziet er kleiner en opgeruimd uit. Hierdoor komt de cockpittechnologie centraal te staan en behoudt u op elk ogenblik het overzicht. Door het BMW Curved Display en het BMW Head-Up Display samen te voegen, wordt uw rijervaring verrijkt met innovatieve digitale diensten.

    INFORMEERT TIJDENS DE RIT.
    ENTERTAINT TIJDENS PAUZES.

    BMW Digital Premium BMW 1 Serie

    DE DIGITALE PREMIUM-ERVARING VOOR ONDERWEG.

    Een pakket, zoveel functies. De verbeterde navigatie- en parkeerdiensten met verkeersinformatie in realtime verlichten het reizen. Dankzij het exclusieve entertainment vliegen wachttijden voorbij. Het datavolume voor alle toepassingen is uiteraard al inbegrepen. De vele opties voor personalisatie maken uw BMW individueler als nooit tevoren.

    TECHNOLOGIEËN

    INTELLIGENT AAN UW ZIJDE.

    De opmerkzame assistent aan uw zijde.

    De Driving Assisitant Professional houdt u veilig binnen de rijstrook en op voldoende afstand van de voorganger. Indien nodig remt uw BMW tot hij stilstaat om vervolgens zelfstandig weer te vertrekken. Dit is vooral nuttig in fileverkeer.

     

    *De mogelijkheden van de Driving Assistant Professional ontslaan u er niet van dat u een veilige rijstijl dient te hanteren met respect voor de verkeersregels en verkeersveiligheid waarbij u steeds controle houdt over de wagen.

    Uw BMW parkeert voor u in en uit.

    Met het Parking Assistant Pack Professional vindt uw BMW automatisch een parkeerplaats. U voert het tot 200 m lange manoeuvre eenmaal uit. Daarna parkeert uw BMW, indien gewenst, zelfstandig in en uit, terwijl u van dichtbij alles via uw smartphone monitort.

     

    *De mogelijkheden van de Parking Assistant Pack  Professional ontslaan u er niet van dat u een veilige rijstijl dient te hanteren met respect voor de verkeersregels en verkeersveiligheid waarbij u steeds controle houdt over de wagen.

    Grootlicht op elk moment.

    Met de BMW Selective Beam houdt uw BMW andere verkeersdeelnemers automatisch buiten de lichtbundel. U hoeft hem niet handmatig aan- en uit te schakelen en rijdt zo altijd op maximaal verlichte wegen.

    Meer zien in één oogopslag.

    Het BMW Head-Up Display projecteert navigatie- en rijaanwijzingen direct in uw blikveld. Augmented View toont via een live videobeeld op het Control Display of in het instrumentenpaneel aanwijzingen voor de routebegeleiding.

    Meer dan gewoon een sleutel.

    Met BMW Digital Key Plus kunt u compatibele mobiele toestellen gebruiken als autosleutel. U kunt de sleutel digitaal delen met maximaal vijf personen. Zodra u uw BMW nadert, worden de portieren automatisch ontgrendeld samen met verlichtingseffecten.

    Financierings- en leasingaanbod BMW 1 Serie

    LEASEN & FINANCIEREN

    UW NIEUWE BMW 1 REEKS.

    Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke services en verzekeringen in één pakket.

    All-in. Simply smart. BMW Financial Services

    ADVIES & SERVICES

    PROACTIVE CARE IN DE NIEUWE BMW 1 REEKS.

    Service – precies op het moment dat u het nodig hebt.

    Altijd een stapje vooruit. Onderhoud nodig of bandenslijtage: wij nemen tijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App maakt u meteen een afspraak. Zodat u ontspannen verder kunt rijden.

    VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW 1 REEKS.

    ANDERE OPTIES

    DAT ZOU U OOK WEL EENS KUNNEN INTERESSEREN.

    Brandstofverbruik en CO2-emissie.

    BMW 120[1]: Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: {techdata.consumptionWltpCombined}; CO2-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: {techdata.emissionsWltpCombined}

    [1] Voorlopige waarden; ontbrekende waarden waren bij redactiesluiting nog niet bekend. De definitieve waarden zullen worden gepubliceerd wanneer deze beschikbaar worden.

    [2] De logo's, afbeeldingen en handelsmerken van "Wie wordt miljonair?" worden door Sony Pictures Television in licentie gegeven.

    Gegevens over de prestaties van benzinemotoren hebben betrekking op de werking met brandstof RON 98. Gegevens over het verbruik hebben betrekking op de werking met referentiebrandstof volgens VO (EU) 715/2007. De brandstofkwaliteiten RON 91 loodvrij en hoger met een maximaal ethanolgehalte van 10% (E10) zijn toegelaten. BMW beveelt het gebruik van brandstof met RON 95 aan. Voor high-performance-wagens beveelt BMW het gebruik van brandstof met RON 98 aan.

     

    Meer informatie over de officiële CO₂-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO₂", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu - https://www.energywatchers.be/nl/co2-gids-voor-nieuwe-wagens.

     

    De waarden zijn op basis van de WLTP-testcyclus berekend.