0:00
0:00 /  0:00

HET RIJBEREIK VAN
ELEKTRISCHE WAGENS.

DAGELIJKS COMFORTABEL ONDERWEG.

BMW iX3: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 18,0–17,6; elektrisch rijbereik WLTP in km[2]: 461–471

Ver. Verder. Elektrisch rijbereik. Dat bepaalt hoe gebruiksvriendelijk en flexibel een elektrische wagen is. Dankzij innovatieve technologieën hebben elektrische BMW wagens hoge accucapaciteiten. Ze zijn dus niet alleen duurzaam, maar ook krachtig. De BMW i7 eDrive50, i7 xDrive60 en de BMW iX xDrive50 bijvoorbeeld halen meer dan 600 km zuiver elektrisch rijbereik volgens de WLTP-cyclus. Daarbij laadt u op in een van de grootste laadnetwerken van Europa, dat voortdurend blijft groeien. Slimme technologieën aan boord optimaliseren het rijbereik van de wagen nog meer. Op lange afstanden nemen routes voor geoptimaliseerd opladen automatisch de laadplanning over.

RIJBEREIK

VERGELIJKING VAN HET RIJBEREIK VAN

E-WAGENS.

Meer informatie

Voorbeeldroute

Andere voorbeeldroutes weergeven
  Stop(s)
  u
  u

  Het laadvermogen is afhankelijk van het laadniveau, de omgevingstemperatuur, het individuele rijprofiel en het gebruik van hulpapparatuur, evenals van het daadwerkelijk geselecteerde voertuig. De oplaadtijden gelden voor omgevingstemperaturen van 23 °C na een voorafgaande rit en kunnen afhankelijk van de gebruikskenmerken afwijken. De weergegeven waarden zijn voorbeelden voor de basisconfiguratie van het geselecteerde model. De waarden kunnen variëren als hetzelfde voertuig verschillende uitrustingsopties heeft.
   

  Met de Mijn BMW app heeft u altijd en overal inzicht in uw actieradius en laadstatus. Plan eenvoudig geoptimaliseerde routes en stuur deze naar uw voertuig. Download de app nu en ervaar hem in de demomodus.

  KOM ZONDER ZORGEN OP UW BESTEMMING AAN.

  My BMW routeplanner

  DE ROUTEPLANNER AAN UW ZIJDE.

  De My BMW App neemt u de laadstop- en routeplanning voor langere ritten uit handen. U geeft de bestemming in en de routeplanner met geoptimaliseerde laadcapaciteit bepaalt de beste route. Inclusief tijdbesparende laadstops voor uw elektrische wagen langs het traject. Zo weet u altijd hoeveel tijd u voor uw lange afstanden moet inplannen en kunt u zorgeloos en zonder stress vertrekken. Met de demoversie kunt u ook zonder eigen BMW inzicht krijgen in de functies van de My BMW App. Gewoon de app downloaden, inloggen en uitproberen.

  Rijbereik cirkel

  ALTIJD ZICHT OP HET RIJBEREIK.

  In één oogopslag merkt u hoe ver u nog raakt: een blauwe cirkel rond de actuele positie van de wagen geeft het huidige rijbereik als een straal op de kaart aan. Dat helpt u eenvoudig en moeiteloos in te schatten hoe ver u op dit moment zonder laadstop kunt rijden.

  Rijbereik e-wagen tips

  ZO VERGROOT U HET RIJBEREIK. TIPS VOOR ELEKTRISCHE WAGENS.

  U kunt heel wat doen om het maximale rijbereik van uw elektrische wagen te bereiken. Rijd vooruitziend, vooral op de snelweg. Op lange afstanden rijdt u het best tussen 120 en 150 km/u. Voorkom sterke remmanoeuvres. Haal in plaats daarvan uw voet van het “stroompedaal”, het gaspedaal dus, of trap zachtjes op de rem. Koel of verwarm uw elektrische wagen nog tijdens het opladen. En gebruik de BMW Efficient Mode.

  VAN KLANTEN VOOR KLANTEN: ELEKTRISCHE MOBILITEIT IN HET DAGELIJKSE LEVEN.

  “Soms is het zelfs eenvoudiger dan met een traditionele auto rijden.”


  Ontdek in de video hoe de wereld van het thuis opladen voor onze klanten is opengegaan. Maar ook hoe opladen tijdens langere reizen comfortabel kan gebeuren. En welke opportuniteiten dat biedt.

  0:00
  0:00 /  0:00
  Rijbereik

  MAXIMAAL RIJBEREIK MET MINIMALE INSPANNING.


  Zo raakt u verder. De Efficient Mode helpt u met aanwijzingen om efficiënter te rijden. Hoe effectief u onderweg bent kunt u op het display zien. Bij een efficiënte rijstijl is de vermogensweergave blauw. Bij een inefficiënte rijstijl wordt ze grijs. Als het resterende rijbereik toch eens krap wordt, kunt u de MAX RANGE-modus activeren en met verdere efficiëntiemaatregelen het resterende rijbereik met wel 20% vergroten.[1] Een ruwe inschatting van uw huidige rijbereik kunt u overigens ook als kleurcirkel op de kaart in de My BMW App volgen. 

  [1] Het haalbare extra rijbereik is afhankelijk van de rijstijl en de omgevingsomstandigheden.

  OVER ELEKTROMOBILITEIT.

  VEELGESTELDE VRAGEN.

  MEER INFORMATIE.

  BMW Range proefrit

  EEN PROEFRIT MET UW
  FAVORIET BMW MODEL.

  U wilt zelf ervaren hoe uw favoriet elektrisch model rijdt en aanvoelt? Maak heel eenvoudig online een afspraak voor een proefrit op een datum naar keuze. Uw lokale BMW Partner zal u alle bijkomende informatie verstrekken.

  BMW publiek opladen advies BMW Servicepartner

  WENST U
  PERSOONLIJK ADVIES?

  Voor vragen, gedetailleerde informatie of concrete aanbiedingen kunt u terecht bij een BMW Partner in uw buurt. Onze competente BMW servicemedewerkers geven u graag individueel advies per telefoon of direct ter plaatse.

  BMW Range BMW Contact Center

  BMW CONTACT CENTER.

  Het BMW Contact Center staat voor u klaar voor alles wat met BMW te maken heeft – zodat er geen vragen onbeantwoord blijven. Of u nu al met een BMW rijdt of de aankoop van een nieuwe BMW plant.

  BMW Range BMW Online Genius

  BMW ONLINE GENIUS HELPT.

  Nog vragen? De Online Genius kent het antwoord. Vind alle antwoorden op de vaakst gestelde vragen. Gewoon de vraag ingeven of per categorie zoeken.

  Verbruik en CO₂-emissie.

  BMW iX3: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 18,0–17,6; elektrisch rijbereik WLTP in km[2]: 461–471

  [1] De officiële gegevens over brandstofverbruik, CO₂-emissie, stroomverbruik en elektrisch rijbereik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen (in dit geval van de Duitse markt). Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Bovendien verdwijnen de NEDC-waarden vanaf 1 januari 2023 uit de conformiteitsattesten overeenkomstig EU-verordening 2022/195. Meer informatie over de testprocedures NEDC en WLTP vindt u op www.bmw.com/wltp

  Meer informatie over de officiële CO₂-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO₂", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  [2] Autonomie afhankelijk van verschillende factoren, in het bijzonder: persoonlijke rijstijl, aard van het traject, buitentemperatuur, verwarming/airconditioning, voorverwarming.

   

  [3] Voorlopige waarden; de ontbrekende waarden waren bij het afsluiten van de redactie nog niet beschikbaar. De definitieve waarden zullen worden gepubliceerd wanneer deze beschikbaar worden.