BMW Vision Neue Klasse Family

DE NIEUWE KLASSE

OP NAAR EEN NIEUW TIJDPERK.

BELEEF VANDAAG AL DE MOBILITEIT VAN MORGEN.

Mobiliteit is in beweging - op verschillende niveaus. Ervaar in de video onze beide pioniers van de Neue Klasse. De BMW Vision Neue Klasse X en de BMW Vision Neue Klasse staan te popelen om u in vervoering te brengen en enthousiast te maken.

0:00
0:00 /  0:00

MOBIEL DE TOEKOMST TEGEMOET. UIT LIEFDE VOOR HET RIJDEN.

Met de Neue Klasse hervormen we mobiliteit. En zetten we de mens centraal. Hoe willen we in de toekomst rijden? Wat zijn onze wensen aan de volgende generatie wagens? Het resultaat is een omgeving vol innovatieve technologieën die de rijervaring verrijken. Tegelijkertijd willen we echter ook verantwoordelijk en duurzaam handelen. Daarom vragen we ons af welke behoeften de toekomst voor ons in petto heeft. Kom meer te weten over design, technologieën en de volledig elektrische, efficiënte aandrijvingsconcepten van onze Neue Klasse.

Design BMW Vision Neue Klasse Family

HET DESIGN VAN EEN NIEUWE TIJD.

Vooruitstrevend en toch tijdloos. Duidelijk en toch elegant. Herleid tot het minimum - en toch typisch BMW. Het design van de Neue Klasse laat zien hoe de toekomst van mobiliteit er kan uitzien. Het exterieur bestaat uit precieze lijnen en royale vlakken. Het interieur nodigt uit met comfortabele ruimtelijkheid en digitale technologieën.

BMW iDrive BMW Vision Neue Klasse Family

ZO DIGITAAL ALS EMOTIONEEL.

Virtuele en reële werelden versmelten in het interieur dankzij het nieuwe bedieningssysteem BMW iDrive. Digitale features creëren een volledig nieuwe ervaring. Gefocust op de bestuurder, individueel en afgestemd op u - volledig volgens uw eigen voorkeuren.

BMW eDrive BMW Vision Neue Klasse Family

VOLLEDIG ELEKTRISCH, VOL MET COMFORT EN RIJPLEZIER.

De toekomst is elektrisch. En comfortabeler dan ooit. Dankzij 30 procent meer actieradius, 30 procent sneller opladen en 25 procent meer efficiëntie. Dankzij de BMW eDrive aandrijving van de zesde generatie kunt u zorgeloos de weg op, klaar voor de toekomst.

UW VOERTUIG ALS BATTERIJ MET BIDIRECTIONEEL OPLADEN IN DE NEUE KLASSE.

De nieuwe generatie batterijtechnologie kan meer dan alleen een voertuig aandrijven. Gebruik de batterij van de Neue Klasse als tussentijdse opslag voor bidirectioneel opladen. Zo kunt u uw huis van stroom voorzien en energie op het net terugsteken. Of gebruik uw voertuig gewoon als mobiele powerbank om bijvoorbeeld uit kampeeruitrusting van energie te voorzien of de accu van uw e-bike op te laden - flexibel en overal, voor elk avontuur.

DE VISION NEUE KLASSE.

INNOVATIEF. AL IN PRODUCTIE.

Met de BMW iFACTORY heeft de BMW Group voor zichzelf het doel gesteld om in de productie verantwoordelijk met hulpbronnen om te gaan. De BMW Group koopt vandaag al wereldwijd stroom uit hernieuwbare energiebronnen voor haar vestigingen en gaat uit van het principe van de circulaire economie.

ONTDEK VANDAAG AL ONZE ELEKTRISCHE BMW MODELLEN.