BMW 520d xDrive Touring

SHOP THE LOOK

BMW 520d xDrive Touring

BMW 520d Touring - Konfigurieren

THE NEW

5

DE NIEUWE BMW 5 REEKS TOURING.

BMW 520d Touring: Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 5.9 - 5.3; CO2-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 154 - 140

COMFORTABEL RIJPLEZIER. ELKE DAG.

De nieuwe BMW 5 Reeks Touring heeft alles om uw dagelijkse leven nog aangenamer te maken. Zoals 570 - 1700 l koffervolume, waarin alles past, van een fiets tot een kinderwagen. Of een ruim interieur, waarin u zelfs op lange reizen comfortabel zit. Digitale highlights, zoals het grote, gebogen BMW Curved Display. En een sportieve 145 kW (197 pk) die elke dag nog wat spannender maken. Ontdek de modelvarianten, uitrustingsopties en technische gegevens en een breed scala aan leasing- en financieringsmogelijkheden.

TECHNISCHE GEGEVENS

VARIANTEN.

   BMW 520d Touring
   BMW 520d Touring

   Vermogen

   145 kW (197 pk)

   Koppel

   400 Nm

   0–100 km/u

   7,5 s

   Vmax

   220 km/u

   BMW 520d Touring: Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 5.9 - 5.3; CO2-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 154 - 140

   CONFIGUREREN

   UW NIEUWE BMW 5 REEKS TOURING.

    InfoI content placeholder

    INTERIEURDESIGN

    VEEL RUIMTE VOOR ELEGANTIE.

    Veel plaats voor uw plannen. In de ruime bagageruimte passen uw golftassen, koffers of zelfs fietsen. Praktische vakken, ogen en haken vereenvoudigen het laden.

    VAN PRAKTISCH EN COMFORTABEL TOT ONDERHOUDSVRIENDELIJK.

    VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE VIDEOSTREAMING.

    Bekijk films en series op het Control Display van uw BMW. Video's in hoge resolutie verkorten wachttijden en zorgen voor de nodige ontspanning[1].

    EXTERIEURDESIGN

    UIT ELK OOGPUNT EEN HIGHLIGHT.

    BMW 520d Touring Interieur highlight

    DUURZAAMHEID.

    Als globale onderneming beschouwt de BMW Group zich als een belangrijk onderdeel van de samenleving en neemt het haar verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid op. Leer meer over het principe van de circulaire economie en onze maatregelen voor CO2-reductie en zuinig omspringen met grondstoffen.

    RIJDYNAMIEK

    EEN NIEUWE DIMENSIE VAN RIJPLEZIER.

    Comfortabel, sportief en ruim: De nieuwe BMW 5 Reeks Touring is de perfecte metgezel, ook op lange reizen.

    TECHNOLOGIEËN

    INTELLIGENT AAN UW ZIJDE.

    BMW 5 Reeks Touring Financiering en leasing

    FINANCIEREN & SERVICES

    BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE NIEUWE BMW 5 REEKS TOURING.

    Financiering of leasing – elk van onze aanbiedingen wordt individueel aan uw behoeften en wensen aangepast.

    PROACTIVE CARE IN DE NIEUWE BMW 5 REEKS TOURING.

    VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE NIEUWE BMW 5 REEKS TOURING.​

    Brandstofverbruik en CO2-emissie.

    BMW 520d Touring: Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 5.9 - 5.3; CO2-emissies, gecombineerd WLTP in g/km: 154 - 140

     

    [1]  De getoonde diensten en functies zijn mogelijk niet in alle regio's en talen beschikbaar en vereisen eventueel afzonderlijke abonnementen.

     

    Gegevens over de prestaties van benzinemotoren hebben betrekking op de werking met brandstof RON 98. Gegevens over het verbruik hebben betrekking op de werking met referentiebrandstof volgens VO (EU) 715/2007. De brandstofkwaliteiten RON 91 loodvrij en hoger met een maximaal ethanolgehalte van 10% (E10) zijn toegelaten. BMW beveelt het gebruik van brandstof met RON 95 aan. Voor high-performance-wagens beveelt BMW het gebruik van brandstof met RON 98 aan.

    Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel) - http://www.health.belgium.be/eportal.

    De waarden zijn op basis van de WLTP-testcyclus berekend.