BMW Proactive Care 2024 overzicht

BMW PROACTIVE CARE.

RELAX. WE CARE.

U krijgt in elke situatie proactief individuele steun. Bij een foutmelding in de wagen, de eerstvolgende onderhoudsbeurt, pech of een ongeval – wij bieden u de beste oplossing voor uw BMW. Relax en geniet van de voordelen van BMW Service met Proactive Care.

VOORDELEN

UW VOORDELEN DANKZIJ BMW SERVICE MET PROACTIVE CARE.

BMW Proactive Care 2024 proactief icoon

Proactief.

BMW Proactive Care 2024 comfortabel icoon

Ontzorgen.

BMW Proactive Care 2024 transparant icoon

Transparant.

BMW Proactive Care 2024 professioneel icoon

Professioneel.

BMW Proactive Care 2024 gratis icoon

Gratis.

VOORWAARDEN

DIT HEBT U NODIG.

0:00
0:00 /  0:00

Om de diensten van Proactive Care te kunnen gebruiken, hebt u het volgende nodig:

 

  • Een actief BMW ConnectedDrive account voor uw BMW
  • Een wagen die aan uw BMW ID is toegevoegd, in de My BMW App of in het My BMW portaal
  • Uw in de BMW ID opgeslagen persoonlijke gegevens met actueel telefoonnummer, e-mailadres en BMW Partner van uw voorkeur

Opdat wij contact met u kunnen opnemen, dient u akkoord te gaan met de bepalingen inzake gegevensbescherming in de wagen en met de communicatie door uw BMW Partner of BMW AG. Om het contact nog comfortabeler te maken, activeert u gewoon de push-meldingen in de My BMW App.

WERKING

ZO WERKT HET.

BMW Proactive Care 2024 werking

Sensoren in de wagen detecteren vroegtijdig wanneer een onderhoud nodig is en of er storingen zijn en sturen die informatie naar BMW. Wij nemen proactief contact met u op. Ofwel via de My BMW App, via e-mail of direct in de wagen. In dringende gevallen ontvangt u een oproep.

PROACTIVE CARE IN HET DAGELIJKS LEVEN

OPTIMAAL ONDERSTEUND IN HET DAGELIJKS LEVEN.

Wie druk bezig is, vergeet weleens dat onderhoud regelmatig nodig is. Wij herinneren u daaraan. Als een remservice nodig is, ontvangt u een bericht van ons en kunt u gemakkelijk een onderhoudsafspraak maken. Hebt u pech of een ongeval, dan krijgt u competente en snelle ondersteuning van onze BMW hulp bij pech en ongevallen.

0:00
0:00 /  0:00
BMW Proactive Care 2024 BMW hulp bij pech en ongevallen

BMW HULP BIJ PECH EN ONGEVALLEN.

Onze servicebelofte in elke situatie:  bij een ongeval of pech staan wij proactief voor u klaar. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar – en dat een autoleven lang.

BMW Proactive Care 2024 BMW remservice

BMW REMSERVICE.

De sensoren in uw wagen melden dat de remmen onderhoud nodig hebben. Wij controleren het remsysteem inclusief remschijven, remvoeringen en de remvloeistof en contacteren u wanneer remservice nodig is. 

BMW Proactive Care 2024 My BMW App

MY BMW APP.

Uw comfortabele toegang tot de wereld van BMW Service met Proactive Care. De My BMW App informeert u over servicebehoeften of foutmeldingen. Of u nu de status van uw wagen wilt controleren of online een afspraak voor een herstelling wilt maken: de My BMW App is de digitale verbinding met uw BMW en onze diensten.

VEELGESTELDE VRAGEN.

MEER BMW SERVICES.

“Relax. We care.” – Deze belofte maakt deel uit van alle BMW services die wij voortdurend voor u verder ontwikkelen.