BMW 3 Reeks Touring plug-in-hybride

THE NEW

3

DE NIEUWE BMW 3 REEKS TOURING PLUG-IN-HYBRIDE.

330e xDrive Touring[1][2[3]: Brandstofverbruik, gecombineerd WLTP in l/100 km 1,1 - 1; CO2-emissies, gecombineerd WLTP in g/km: 24 - 23; Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km: 23,5 - 22,8; Elektrische actieradius, WLTP in km: 88 - 91

[1] Autonomie afhankelijk van verschillende factoren, in het bijzonder: persoonlijke rijstijl, aard van het traject, buitentemperatuur, verwarming/airconditioning, voorverwarming.

[2] Bij plug-in-hybride: gewogen, gecombineerd (EC AC Charge Weighted)

[3] Voorlopige waarden; de ontbrekende waarden waren bij het afsluiten van de redactie nog niet beschikbaar.

RIJPLEZIER.

De nieuwe 330e xDrive Touring plug-in-hybride combineert een flexibele hybride aandrijving met de beschikbare ruimte van een Touring. Met een volledig elektrische actieradius van 88 - 91 km[1][3] (WLTP) kunt u lokaal emissievrij rijden. Aan de buitenkant beklemtoont het aerodynamische design het sportieve karakter van uw BMW. In uw wagen is er dankzij de ruime bagageruimte voldoende plaats voor ieder avontuur. De slimme Assisted Driving-systemen zorgen ervoor dat u steeds veilig de weg op gaat, terwijl de moderne uitrusting ook op lange trajecten uw comfort garandeert. Ontdek alle modelvarianten van de nieuwe BMW 3 Reeks Touring plug-in-hybride, zijn uitrustingsopties en technische gegevens en een breed scala aan leasing- en financieringsmogelijkheden.

TECHNISCHE GEGEVENS

VARIANTEN.

   330e xDrive Touring
   330e xDrive Touring

   Vermogen[3][4][5][6]

   215 kW (292 pk)

   0-100 km/h[3] 

   6 s

   Vmax[3] 

   225 km/u

   Elektr. rijbereik (tot)[1][3] 

   88 - 91 km

   330e xDrive Touring[1][2][3] : Brandstofverbruik, gecombineerde WLTP in l/100 km 1,1 - 1; CO2-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 24 - 23; Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km: 23,5 - 22,8; Elektrische actieradius, WLTP in km: 88 - 91

   [1] Autonomie afhankelijk van verschillende factoren, in het bijzonder: persoonlijke rijstijl, aard van het traject, buitentemperatuur, verwarming/airconditioning, voorverwarming.

   [2] Bij plug-in-hybride: gewogen, gecombineerd (EC AC Charge Weighted)

   [3] Voorlopige waarden; de ontbrekende waarden waren bij het afsluiten van de redactie nog niet beschikbaar.

   [4] Bij plug-in-hybride: Vermogen afhankelijk van de laadstatus van de accu.

   [5] Bij plug-in-hybride: De zuiver elektrische aandrijving is bij temperaturen onder 0 graden Celsius pas na enkele kilometers beschikbaar, wanneer de accu tot de bedrijfsklare toestand is opgewarmd.

   [6] Bestaat uit een verbrandingsmotor (opgegeven nominale waarde) en een elektrische aandrijving (tot opgegeven nominale waarde).

   UW NIEUWE BMW 3 REEKS TOURING PLUG-IN-HYBRIDE.

    InfoI content placeholder

    RIJBEREIK & LADEN

    LAADOPTIES. SIMPEL EN COMFORTABEL.

    DESIGN

    INTERIEURDESIGN.

    Bagageruimte BMW 3 Reeks Touring plug-in-hybride

    VOLDOENDE PLAATS VOOR UW PLANNEN.

    Het bagageruimtevolume van 410 - 1420[3] liter biedt u de nodige flexibiliteit in het dagelijks verkeer en op reis. Op die manier biedt de wagen voldoende plaats voor al uw aankopen en alle bagage. Hebt u nog meer bagageruimte nodig? Klap dan gewoon de achterbank neer.

    EXTERIEURDESIGN.

    TECHNOLOGIEËN

    GEKOPPELD VOOR MEER RIJPLEZIER.

    INTELLIGENT AAN UW ZIJDE.

    Altijd op het juiste spoor en op afstand.

    De Driving Assisitant Professional houdt u veilig binnen de rijstrook en op voldoende afstand van de voorganger. Dit is vooral in fileverkeer een extra voordeel. Indien nodig remt uw BMW tot stilstand af om vervolgens zelfstandig weer op te trekken als de weg vrij is.[8]

    Eenvoudig achteruitrijden.

    De functie Reversing Assistant (achteruitrijhulp) ondersteunt u bij het manoeuvreren in bijvoorbeeld smalle straatjes. Hiermee kunt u maximaal 50 m vooruit afgelegde afstand vastleggen. Zodat uw BMW, indien u dat wenst, vervolgens hetzelfde traject zelfstandig achteruit aflegt.

    De voertuigsleutel blijft thuis.

    Uw smartphone neemt deze taak over en wordt de BMW Digital Key. Houd deze simpelweg bij uw portiergreep en stap in. Leg de smartphone in het daarvoor bestemde vak om uw BMW te starten.

    Meer zien in één oogopslag.

    Het BMW Head-Up Display projecteert navigatie- en rijaanwijzingen direct in uw blikveld. Augmented View toont via een live videobeeld op het Control Display of in het instrumentenpaneel aanwijzingen voor de routebegeleiding.

    RIJDYNAMIEK

    COMBINEERT RIJPLEZIER EN COMFORT.

    BMW Financial Services BMW 3 Reeks Touring plug-in-hybride

    LEASEN & FINANCIEREN

    UW NIEUWE BMW 3 REEKS TOURING PLUG-IN-HYBRIDE.

    Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke services en verzekeringen in één pakket.

     

    All-in. Simply Smart. BMW Financial Services

    ADVIES & SERVICES

    PROACTIVE CARE IN DE NIEUWE BMW 3 REEKS TOURING PLUG-IN-HYBRIDE.

    Service – precies op het moment dat u het nodig hebt.

    Altijd een stapje vooruit. Onderhoud nodig of bandenslijtage: wij nemen tijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App maakt u meteen een afspraak. Zodat u ontspannen verder kunt rijden.

    VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW 3 REEKS TOURING PLUG-IN-HYBRIDE.

    Brandstofverbruik en CO2-emissie.

    330e xDrive Touring[1][2][3] : Brandstofverbruik, gecombineerd WLTP in l/100 km 1,1 - 1; CO2-emissies, gecombineerd WLTP in g/km: 24 - 23; Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km: 23,5 - 22,8; Elektrische actieradius, WLTP in km: 88 - 91

    [1]  Autonomie afhankelijk van verschillende factoren, in het bijzonder: persoonlijke rijstijl, aard van het traject, buitentemperatuur, verwarming/airconditioning, voorverwarming.

    [2]  Bij plug-in-hybride: gewogen, gecombineerd (EC AC Charge Weighted)

    [3]  Voorlopige waarden; de ontbrekende waarden waren bij het afsluiten van de redactie nog niet beschikbaar. De definitieve waarden zullen worden gepubliceerd wanneer deze beschikbaar worden.

    [4]  Bij plug-in-hybride: Vermogen afhankelijk van de laadstatus van de accu.

    [5]  Bij plug-in-hybride: De zuiver elektrische aandrijving is bij temperaturen onder 0 graden Celsius pas na enkele kilometers beschikbaar, wanneer de accu tot de bedrijfsklare toestand is opgewarmd.

    [6]  Bestaat uit een verbrandingsmotor (opgegeven nominale waarde) en een elektrische aandrijving (tot opgegeven nominale waarde).

    [7]  De laadprestaties hangen af van de laadstatus, de omgevingstemperatuur, het individuele rijprofiel en het gebruik van secundaire verbruikers. Het weergegeven rijbereik heeft betrekking op de WLTP Best Case. De laadtijden gelden voor omgevingstemperaturen van 23 °C na een voorafgaande rit en kunnen afwijken naargelang het gebruiksgedrag.
     

    [8] De mogelijkheden van de Driving Assistant Professional ontslaan u er niet van dat u een veilige rijstijl dient te hanteren met respect voor de verkeersregels en verkeersveiligheid waarbij u steeds controle houdt over de wagen.

    Gegevens over de prestaties van benzinemotoren hebben betrekking op de werking met brandstof RON 98. Gegevens over het verbruik hebben betrekking op de werking met referentiebrandstof volgens VO (EU) 715/2007. De brandstofkwaliteiten RON 91 loodvrij en hoger met een maximaal ethanolgehalte van 10% (E10) zijn toegelaten. BMW beveelt het gebruik van brandstof met RON 95 aan. Voor high-performance-wagens beveelt BMW het gebruik van brandstof met RON 98 aan.

    Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Galileelaan 5/2, 1210 Brussel) - https://www.energywatchers.be/nl/co2-gids-voor-nieuwe-wagens.

    De waarden zijn op basis van de WLTP-testcyclus berekend.