BMW 3 Reeks Berline

THE NEW

3

DE NIEUWE BMW 3 REEKS BERLINE.

330i xDrive Berline[1]: Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 7,5–7; CO2-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 168–158

[1] Voorlopige waarden; ontbrekende waarden waren bij redactiesluiting nog niet bekend.

RIJPLEZIER.

De nieuwe BMW 3 Reeks Berline combineert een dynamisch rijgevoel met een modern interieur. Innnovatieve technologieën en slimme BMW Driving Assistant systemen maken van elke rit een onvergetelijke ervaring. Aan de buitenkant laat de BMW 3 Reeks Berline een sportief-elegante look zien. In de wagen heeft de facelift geleid tot totaal comfort en een intuïtieve bediening. Ontdek alle modelvarianten van de nieuwe BMW 3 Reeks Berline, hun uitrustingsopties en technische gegevens, alsook de veelzijdige leasing- en financieringsmogelijkheden.

TECHNISCHE GEGEVENS

VARIANTEN.

   330i xDrive Berline
   330i xDrive Berline

   Vermogen[1]

   180 kW (245 pk)

   Koppel[1]

   400 Nm

   0-100 km/h[1]

   5,7 s

   Vmax[1]

   250 km/u

   330i xDrive Berline[1]: Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 7,5–7; CO2-emissies, gecombineerde WLTP in g/km: 168–158

   [1] Voorlopige waarden; ontbrekende waarden waren bij redactiesluiting nog niet bekend.

   UW NIEUWE BMW 3 REEKS BERLINE.

    InfoI content placeholder

    DESIGN

    EXTERIEURDESIGN.

    INTERIEURDESIGN.

    TECHNOLOGIEËN

    GEKOPPELD VOOR MEER RIJPLEZIER.

    INTELLIGENT AAN UW ZIJDE.

    Altijd op het juiste spoor en op afstand.

    De Driving Assistant Professional levert optimale hulp tijdens het rijden. Een totaalaanbod voor veiligheid en comfort wanneer u op reis gaat.

    Eenvoudig achteruitrijden.

    De functie Reversing Assistant (achteruitrijhulp) ondersteunt u bij het manoeuvreren in bijvoorbeeld smalle straatjes. Hiermee kunt u maximaal 50 m vooruit afgelegde afstand vastleggen. Zodat uw BMW, indien u dat wenst, vervolgens hetzelfde traject zelfstandig achteruit aflegt.

    De voertuigsleutel blijft thuis.

    Maak van uw compatibele mobiele apparaat een BMW Digital Key. Met uw smartphone of smartwatch kunt u uw BMW ontgrendelen en starten. De digitale sleutel kan ook met maximaal vijf personen worden gedeeld.

    Meer zien in één oogopslag.

    Het BMW Head-Up Display projecteert navigatie- en rijaanwijzingen direct in uw blikveld. Augmented View toont via een live videobeeld op het Control Display of in het instrumentenpaneel aanwijzingen voor de routebegeleiding.

    RIJDYNAMIEK

    COMBINEERT RIJPLEZIER EN COMFORT.

    BMW Financial Services BMW 3 Reeks Touring

    LEASEN & FINANCIEREN

    UW NIEUWE BMW 3 REEKS BERLINE.

    Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke services en verzekeringen in één pakket.

    All-in. Simply smart. BMW Financial Services

    ADVIES & SERVICES

    PROACTIVE CARE IN DE NIEUWE BMW 3 REEKS BERLINE.

    Service – precies op het moment dat u het nodig hebt.

    Altijd een stapje vooruit. Onderhoud nodig of bandenslijtage: wij nemen tijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App maakt u meteen een afspraak. Zodat u ontspannen verder kunt rijden.

    VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW 3 REEKS BERLINE.

    Brandstofverbruik en CO2-emissie.

    330i xDrive Berline[1]: Brandstofverbruik, gecombineerd WLTP in l/100 km 7,5–7; CO2-emissies, gecombineerd WLTP in g/km: 168–158

     

    M340d xDrive Berline : Consommation de carburant (cycle mixte, WLTP) en l/100 km 6,6–6 ; émissions de CO2 (cycle mixte, WLTP) en g/km : 173–157

     

    M340i xDrive Berline : Consommation de carburant (cycle mixte, WLTP) en l/100 km 8,5–7,8 ; émissions de CO2 (cycle mixte, WLTP) en g/km : 192–177

     

    [1] Voorlopige waarden; de ontbrekende waarden waren bij het afsluiten van de redactie nog niet beschikbaar.

     

    [2] De definitieve waarden zullen worden gepubliceerd wanneer deze beschikbaar worden.

     

    Gegevens over de prestaties van benzinemotoren hebben betrekking op de werking met brandstof RON 98. Gegevens over het verbruik hebben betrekking op de werking met referentiebrandstof volgens VO (EU) 715/2007. De brandstofkwaliteiten RON 91 loodvrij en hoger met een maximaal ethanolgehalte van 10% (E10) zijn toegelaten. BMW beveelt het gebruik van brandstof met RON 95 aan. Voor high-performance-wagens beveelt BMW het gebruik van brandstof met RON 98 aan.

     

    Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu - https://www.energywatchers.be/nl/co2-gids-voor-nieuwe-wagens.

     

    De waarden zijn op basis van de WLTP-testcyclus berekend.