Driving experience

BMW DRIVING EXPERIENCE.

Klaar voor elke uitdaging.

 

Met een BMW Driving Experience leert u de dynamische rijeigenschappen van een BMW beter kennen. Tijdens uiteenlopende trainingsprogramma’s leren ervaren instructeurs u in een gecontroleerde omgeving beter anticiperen en reageren in de meest uiteenlopende situaties. BMW Driving Experience is er voor iedereen. Er rest u enkel het programma te kiezen dat best bij u past! 

Meer lezen

COMPACT TRAINING EXPERIENCE.

Driving Experience 1

Tijdens de Compact Training Experience leert u gedurende een training van een halve dag de dynamische rijeigenschappen van een BMW beter kennen.  Safety first is tijdens een korte, maar intense training ons moto. Of u nu net uw rijbewijs heeft behaald of een ervaren bestuurder bent, na deze opleiding rijdt u met een pak nieuwe en nuttige kennis en vaardigheden weer naar huis.

  ADVANCED TRAINING EXPERIENCE.

  ADVANCED TRAINING EXPERIENCE

  Inzet van de Advanced Training Experience? Wagenbeheersing, in alle omstandigheden. Tijdens de Advanced Training Experience leert u gedurende een diepgaande training van een volledige dag meer over:

   

  • Correcte stuurwielbehandeling
  • Uitwijken op een nat wegdek
  • Noodstops maken
  • De invloed van ABS, DSC en DTC
  • Bochtentechniek
  • Slip controle op glad wegdek
  • Defensieve controle van overstuur
  • Offensieve controle van overstuur

  DRIFT EXPERIENCE.

  DRIFT EXPERIENCE

  Achterwielaandrijving zit in de genen van BMW. De hieraan gelinkte ideale gewichtsverdeling en scheiding van aandrijf- en stuurkrachten leiden immers tot een ongeziene rijdynamiek. Wil je de limieten zelf eens kunnen opzoeken in alle veiligheid? Dan is de BMW Drift Experience ongetwijfeld iets voor jou! Tijdens een experience van een halve dag leren instructeurs jou de kneepjes van het driftvak en word je meester in het controleren onze 292 pk sterke BMW 330e Berlines die zich al te graag over het wegdek laten glijden. Fun gegarandeerd!

  BASIC M TRACK EXPERIENCE.

  Tournée Électrique winnaar Dirk rijdt één maand met de BMW iX3.

  Altijd al met een BMW M op circuit willen rijden? Dan kan u tijdens de Basic M Track Experience aan het stuur van een BMW M kennismaken met het circuit van Zolder. Tijdens een verplichte safety briefing leer je onder andere waar de ‘ideale lijn’ ligt en hoe je correct een bocht aansnijdt. Meteen daarna stap je in één van onze BMW M’s waarvan de vermogens variëren tussen de 460 en 625 pk. Tijdens deze experience van een halve dag rijd je verdeeld over verschillende sessies minstens 45 minuten op circuit en word je permanent begeleid door ervaren BMW Driving Experience instructeurs.

  ADVANCED M TRACK EXPERIENCE .

  ADVANCED M TRACK EXPERIENCE

  ADVANCED M TRACK EXPERIENCE

  Nood aan een flinke dosis adrenaline? Dan is de Advanced M Track Experience op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps echt iets voor jou! Na de verplichte safety briefing neem je plaats achter het stuur van een BMW M waarvan het vermogen varieert tussen de 460 en 625 pk. Onder permenente begeleiding van ervaren BMW Driving Experience instructeurs leer je onder andere de beruchte bochten ‘Radillon’ en ‘Les Combes’ aansnijden.

  Schenk iemand een onvergetelijke rijervaring

  SCHENK IEMAND EEN ONVERGETELIJKE RIJERVARING.

  Rijervaring opdoen doet u niet enkel op de openbare weg. BMW heeft drie leerrijke, opwindende programma’s uitgewerkt om de wagen nog beter te leren kennen. In alle omstandigheden, in alle veiligheid. De BMW Driving Experience is dan ook het ideale geschenk om een vriend of familielid mee te verrassen.