X3 30e xDrive

BMW X3 30e xDrive

BMW X3 30e xDrive

BMW X3 30e

THE NEW

X3

De BMW X3 Plug-in Hybride.

X3 30e xDrive : Brandstofverbruik, gecombineerd WLTP in l/100 km 1,1–0,9; CO₂-emissies, gecombineerd WLTP in g/km: 26–21; Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km: 24–22,3; Elektrische actieradius, WLTP in km: 81–90[1]

[1] Rijbereik afhankelijk van verschillende factoren, in het bijzonder: persoonlijke rijstijl, aard van het traject, buitentemperatuur, verwarming/airconditioning, voorverwarming.

Varianten en technische gegevens.

   X3 30e xDrive
   X3 30e xDrive

   Vermogen[1]

   220 kW (299 pk)

   0-100 km/u

   6,2 s

   Vmax

   215 km/u

   Elektr. actieradius[2]

   81–90 km

   X3 30e xDrive : Brandstofverbruik, gecombineerd WLTP in l/100 km 1,1–0,9; CO₂-emissies, gecombineerd WLTP in g/km: 26–21; Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km: 24–22,3; Elektrische actieradius, WLTP in km: 81–90[2]

   [1] Bestaat uit een verbrandingsmotor (opgegeven nominale waarde) en een elektrische aandrijving (tot opgegeven nominale waarde). Elektrische aandrijving afhankelijk van de laadstatus van de accu.

   [2] De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren, in het bijzonder: persoonlijke rijstijl, routecondities, buitentemperatuur, verwarming/airconditioning, voorafgaande temperatuurregeling. 

   BMW X3 SUV Plug-in-hybride Vormtaal

   Gemaakt om de wereld te ontdekken.

   De BMW X3 Plug-in Hybride combineert comfort, flexibiliteit voor dagelijks gebruik, de voor X typische rijdynamiek en dankzij een plug-in-hybride-aandrijving op korte trajecten ook een duurzame mobiliteit. Innovatieve technologieën op het vlak van In-Car-Connectivity en rijhulpsystemen in de BMW X3 Plug-in Hybride tillen functionaliteit, veiligheid en entertainment naar een hoger niveau. Het design legt nieuwe maatstaven vast met highlights zoals de nieuwe BMW Iconic Glow. Ontdek de modelvarianten, de uitvoeringsopties, de technische gegevens of configureer de BMW X3 Plug-in Hybride volgens uw individuele ideeën.

   Flexibiliteit voor al datgene waaruit uw leven bestaat.

   BMW X3 SUV Plug-in-hybride Laadvermogen AC Icon

   7,4 (11) / - kW oplaadvermogen AC

   BMW X3 SUV Plug-in-hybride Elektrische actieradius Icon

   81–90 km[1] volledig elektrische actieradius, WLTP

   BMW X3 SUV Plug-in-hybride Bagageruimtevolume Icon

   460–1600 l Kofferruimtevolume

   Uw nieuwe BMW X3 Plug-in Hybride.

    InfoI content placeholder

    Indrukwekkend, vanuit elke gezichtshoek.

    Met zijn exterieur bewijst de BMW X3 Plug-in Hybride zijn grootte en zijn présence. De royale oppervlakken en de precieze contouren creëren zijn monolithische SUV-proporties, gaande van het imposante frontgedeelte over het lange zijaanzicht met de ruime wielbasis tot en met de brede achterkant. Daarbij vallen vooral het volledig nieuw geïnterpreteerde design van de BMW nieren met contourverlichting op, alsook de nieuwe dubbele lichtsignatuur van de koplampen.

    De juiste sfeer voor iedere uitstap.

    Het interieur van de BMW X3 Plug-in Hybride creëert een moderne en comfortabele sfeer. Dit dankzij de hoogwaardige materialen, maar ook doordat men zich in het totaalontwerp heeft beperkt tot het essentiële. De cockpit is voorzien van de modernste technieken en een maximaal bedieningscomfort dankzij het 14,9" BMW Curved Display, de dynamische lichtcompositie, de BMW Smartbar en de Lightbars. De duurzame textielinrichting van gerecycleerd polyester in de BMW X3 Plug-in Hybride combineert de warmte en het comfort van breiwerk met een compleet nieuwe esthetiek.

    Fascinerend ruimtegevoel.

    Ook achteraan biedt de BMW X3 Plug-in-Hybride een overvloed aan ruimte. Dankzij de extra beenruimte en de hoogwaardige materialen kunnen tot wel drie passagiers in alle comfort meerijden.

    Digitaal. State of the art.

    De BMW X3 Plug-in Hybride zet nieuwe maatstaven met de meest moderne digitale functies. Met de BMW Digital Key Plus kunt u uw BMW contactloos openen en vergrendelen met uw smartphone, zodra u binnen het bereik ervan bent. Tijdens het rijden kunt u belangrijke functies vlot via slimme spraakcommando's voor de nieuwe BMW Intelligent Personal Assistant bedienen. Waarna u dan tijdens een tussenstop met het optionele BMW Digital Premium-pakket op het 14,9" BMW Curved Display kunt genieten van spannend entertainment: tal van streaming-aanbieders in slechts één app alsook games.

    BMW X3 SUV Plug-in-hybride BMW Digital Premium Videostreaming

    Beste entertainment tijdens pauzes.

    Films en series op het Control Display van uw BMW. De volledig geïntegreerde videostreaming in hoge resolutie verkort wachttijden en zorgt voor op en top ontspanning.

    Een nieuwe generatie In-Car-Entertainment.

    Onbegrensde connectiviteit. Slimme veiligheid.

    Meer dan gewoon een sleutel.

    Met BMW Digital Key Plus kunt u compatibele mobiele toestellen gebruiken als autosleutel. U kunt de sleutel digitaal delen met maximaal vijf personen. Zodra u uw BMW nadert, worden de portieren automatisch ontgrendeld samen met verlichtingseffecten.

    De opmerkzame assistent aan uw zijde.

    De Driving Assistant Professional ondersteunt tot 210 km/u actief de rijstrookassistentie en houdt u op voldoende afstand van de voorligger. Indien nodig remt uw BMW tot hij stilstaat om vervolgens zelfstandig weer te vertrekken. Dit is vooral nuttig in fileverkeer.[2]

    Uw BMW parkeert voor u.

    Het Parking Assistant Pack Professional parkeert uw BMW automatisch in en uit. U voert het tot 200 m lange manoeuvre eenmaal uit en slaat het op.[3]

    Overzichtelijk en doelgericht.

    Met Augmented View ziet u duidelijk wat er gebeurt. U krijgt de omgeving in realtime op het Control Display te zien, aangevuld met aanwijzingen voor de routebegeleiding. De pijlen die in het live videobeeld verschijnen, maken duidelijk waar u kunt afslaan.

    Rijdynamiek voor ontdekkers.

    Een krachtige verbrandingsmotor, aangevuld met een innovatieve elektrische aandrijving. Met de X3 30e xDrive Plug-in Hybride kunt u de wereld sportief ontdekken. En als u dat wenst, zelfs volledig elektrisch en lokaal emissievrij.

    Het beste van twee werelden.

    U ervaart de elektrische motor van de X3 30e xDrive zodra u uw voet op het pedaal zet. Maar de uitzonderlijke rijdynamiek is slechts een van de voordelen van zijn plug-in hybride aandrijving; indien u dat wenst, kunt u ook volledig lokaal emissievrij rijden.

    BMW X3 SUV Plug-in-hybride Elektrisch rijden en laden
    BMW X3 SUV Plug-in-hybride Elektrisch rijden

    Inspireert in 6,2 seconden.

    Het onnavolgbare elektrische rijgevoel van de X3 30e xDrive bezorgt u al vanaf de eerste meter heel wat rijplezier. En dankzij het grote accuvermogen en de elektrische actieradius van 81–90 km[1] van de innovatieve aandrijving ook nog lang daarna.

    BMW X3 SUV Plug-in-hybride BMW Charging

    Eenvoudig opladen. Altijd.

    Comfortabel thuis of snel en makkelijk onderweg in een van de grootste laadnetwerken van Europa. Alles wat u daarvoor nodig heeft, is inbegrepen bij de X3 30e xDrive.

    BMW X3 SUV Plug-in-hybride Financiering en leasing

    Uw nieuwe BMW X3.

    Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke services en verzekeringen in één pakket.

     

    All-in. Simply smart. BMW Financial Services

    Proactive Care in de BMW X3.

    Service – precies op het moment dat u het nodig hebt.

    Altijd een stapje vooruit. Onderhoud nodig of bandenslijtage: wij nemen tijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App maakt u meteen een afspraak. Zodat u ontspannen verder kunt rijden.

    Veelgestelde vragen over de BMW X3.

    Dat kan ook interessant zijn voor u.

    Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

    X3 30e xDrive : Brandstofverbruik, gecombineerd WLTP in l/100 km 1,1–0,9; CO₂-emissies, gecombineerd WLTP in g/km: 26–21; Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km: 24–22,3; Elektrische actieradius, WLTP in km: 81–90[1]

    [1] Rijbereik afhankelijk van verschillende factoren, in het bijzonder: persoonlijke rijstijl, aard van het traject, buitentemperatuur, verwarming/airconditioning, voorverwarming.
    [2] De mogelijkheden van de Driving Assistant Professional ontslaan u er niet van dat u een veilige rijstijl dient te hanteren met respect voor de verkeersregels en verkeersveiligheid waarbij u steeds controle houdt over de wagen.
    [3] De mogelijkheden van Parking Assistant Professional ontslaat u niet van de plicht om een veilige rijstijl aan te houden die de verkeersregels en de verkeersveiligheid respecteert, terwijl u altijd de controle over de auto houdt.

    Gegevens over de prestaties van benzinemotoren hebben betrekking op de werking met brandstof RON 98. Gegevens over het verbruik hebben betrekking op de werking met referentiebrandstof volgens VO (EU) 715/2007. De brandstofkwaliteiten RON 91 loodvrij en hoger met een maximaal ethanolgehalte van 10% (E10) zijn toegelaten. BMW beveelt het gebruik van brandstof met RON 95 aan. Voor high-performance-wagens beveelt BMW het gebruik van brandstof met RON 98 aan.

     

    Meer informatie over de officiële CO₂-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO₂", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu- https://www.energywatchers.be/nl/co₂-gids-voor-nieuwe-wagens

     

    De waarden zijn op basis van de WLTP-testcyclus berekend.