IEDER MOMENT: UNIEK.

IEDER MOMENT: UNIEK.

IEDER MOMENT: UNIEK.

Als Bayerische Motoren Werke is ons motto in de eerste plaats: moed en vernieuwend denken. Karaktertrekken die diep in ons DNA geworteld zijn en zichtbaar zijn in alles wat we doen. We breken met normen en creëren iets nieuws, we gaan onafhankelijk en onverzettelijk te werk. We hebben het lef om alles in vraag te stellen – en nooit een “neen” te aanvaarden. Met durf altijd een stap verder te gaan en onszelf steeds opnieuw uit te vinden. Dat is de reden waarom wij alleen “voorwaarts” kennen. Om een nieuw niveau in de luxeklasse te bereiken. Om de pioniers van ons tijdperk te stimuleren, het status quo van morgen te tarten. Als partner in het auto-universum creëren wij fascinerend unieke en inspirerende momenten. Want zo ontstaat een nieuwe vorm van luxe.

EEN NIEUWE VORM VAN LUXE.

Lees hoe we onszelf steeds opnieuw uitvinden.

DE 8 CONCEPT.

DE 8 CONCEPT.

DE X7 CONCEPT IPERFORMANCE.

DE X7 CONCEPT IPERFORMANCE.

UNIEKHEID, DIE INSPIREERT.

Ervaar met BMW Individual unieke persoonlijkheid in perfectie.

De kleuren en materialen van BMW Individual, waarmee de BMW M760Li xDrive al op het eerste gezicht als een luxueus statement voor maximale exclusiviteit te herkennen is, leveren het overduidelijke bewijs van de individuele uitdrukking van persoonlijkheid. Laat u inspireren door de talrijke mogelijkheden en ontdek de kunst van BMW Individual – want een unieke persoonlijkheid begint met een wit blad papier.

EEN ZEE VAN EXCLUSIEVE MOGELIJKHEDEN.

Vandaag, net als bij het begin 25 jaar geleden, geldt bij BMW Individual het principe van ambachtelijke perfectie en ware exclusiviteit. Daarom brengt BMW Individual voor het 25e jubileum een bijzondere unieke wagen op de weg: de BMW Individual M760Li inspired by Nautor’s Swan. Het in samenwerking met de beroemde Finse jachtwerf Nautor’s Swan gecreëerde kunstwerk is een ode aan luxe en exclusiviteit. Een meesterstuk van een wagen, met een buitengewoon maritiem design dat dankzij bijzondere teakhouten elementen een uniek samenspel tussen weg en oceaan in het leven roept – en met een krachtige 12-cilinder die van elk moment een onvergetelijke rijbelevenis maakt.