IEDER MOMENT: UNIEK

IEDER MOMENT: UNIEK

IEDER MOMENT: UNIEK

Als Bayerische Motoren Werke staan wij vooral voor één ding: de moed om nieuw te denken. Een karaktertrek die diep in ons DNA is geworteld en die een kenmerk is van alles wat we doen. We doorbreken en creëren, handelen onafhankelijk en vastberaden. We hebben het lef om bij alles vraagtekens te zetten – en nooit genoegen te nemen met 'nee'. Om moedig steeds een stap verder te gaan en onszelf steeds opnieuw uit te vinden. Daarom kennen wij alleen 'voorwaarts'. Om een nieuw niveau te bereiken in de luxeklasse. Om de pioniers van onze tijd verder te brengen, en de status quo van morgen uit te dagen. Als automobiele partner creëren we unieke en inspirerende momenten. Want zo ontstaat een nieuwe vorm van luxe.

Read more

EEN NIEUWE VORM VAN LUXE

Lees hoe we onszelf steeds opnieuw uitvinden

STREVEN NAAR INSPIRATIE

STREVEN NAAR INSPIRATIE

Vooruitstrevend, verrassend, inspirerend: dat zijn de eigenschappen die we ons als merk BMW al meer dan een eeuw tot doel stellen. Onafhankelijke en toonaangevende figuren zorgen daarbij voor motivatie en inspiratie – de creatieve elite, die met haar werken en ideeën unieke momenten en onverwachte perspectieven creëert. Pioniers van deze tijd en stemmen van de toekomst, die een inspiratiebron vormen voor de vooruitgang in technologie en design. Het bestaande gedateerd maken en hun visie nieuwe werkelijkheid laten worden.

Read more

DE PIONIER ONDER DE DESIGNERS

DE PIONIER ONDER DE DESIGNERS

De befaamde grafische designer en art director Stefan Sagmeister wordt beschouwd als een creatieve wegbereider. De in 1962 in Bregenz geboren Oostenrijker woont tegenwoordig in New York, waar hij het ontwerpbureau “Sagmeister & Walsh” leidt. Sinds 1993 ontstaan hier iconische meesterwerken in al hun vormen – van kleine illustraties over indrukwekkende installaties en tentoonstellingen tot wereldwijde campagnes. Tot zijn bekendste werken behoren Visual Identities en iconische ontwerpen voor albumcovers voor muzikanten als de Rolling Stones, Talking Heads, Lou Reed en voor The Guggenheim Museum – waarvoor hij onder andere ook twee Grammy’s won.

Read more

DE KUNST ZIJN ANGSTEN TE OVERWINNEN

Wie geen angst kent, heeft geen visie – en kan nooit de moed opbrengen om zich verder te ontwikkelen. Dankzij deze instelling staat de legendarische designer Stefan Sagmeister in zijn vak aan de top met offensieve en inspirerende werken. Zo verrast hij met onverwachte kunstwerken en laat hij bijvoorbeeld handschriften tot leven komen of gebruikt hij mensen als schilderdoek. Hij probeert daarbij steeds zijn eigen weg te gaan, ongeziene zienswijzen te creëren en te provoceren in plaats van te accepteren. Met zijn extraverte, innovatieve en uitbundige werken creëert hij nieuwe werelden en opent hij de deur naar zijn unieke en moedige verbeeldingskracht.

DE X7 CONCEPT IPERFORMANCE

DE X7 CONCEPT IPERFORMANCE

UNIEKHEID, DIE INSPIREERT.

Ervaar met BMW Individual unieke persoonlijkheid in perfectie.

De kleuren en materialen van BMW Individual, waarmee de BMW M760Li xDrive al op het eerste gezicht als een luxueus statement voor maximale exclusiviteit te herkennen is, leveren het overduidelijke bewijs van de individuele uitdrukking van persoonlijkheid. Laat u inspireren door de talrijke mogelijkheden en ontdek de kunst van BMW Individual – want een unieke persoonlijkheid begint met een wit blad papier.

Read more

EEN ZEE VAN EXCLUSIEVE MOGELIJKHEDEN

Vandaag, net als bij het begin 25 jaar geleden, geldt bij BMW Individual het principe van ambachtelijke perfectie en ware exclusiviteit. Daarom brengt BMW Individual voor het 25e jubileum een bijzondere unieke wagen op de weg: de BMW Individual M760Li inspired by Nautor’s Swan. Het in samenwerking met de beroemde Finse jachtwerf Nautor’s Swan gecreëerde kunstwerk is een ode aan luxe en exclusiviteit. Een meesterstuk van een wagen, met een buitengewoon maritiem design dat dankzij bijzondere teakhouten elementen een uniek samenspel tussen weg en oceaan in het leven roept – en met een krachtige 12-cilinder die van elk moment een onvergetelijke rijbelevenis maakt.