Assurances

  BMW VERZEKERINGEN VOOR PROFESSIONELEN*

  • 01 De ideale oplossing voor uw Renting-contract
  • 02 Alle verzekeringen die u nodig hebt in 1 formule
  • 03 Wij regelen alle administratie
  • 04 Pechverhelping in binnen- en buitenland
  • 05 Herstelling en vervanging altijd met originele BMW onderdelen

  Alle verzekeringen die u nodig hebt in 1 formule.

  Neemt u de BMW verzekeringen en BMW Protection mee op in uw pakket? Dan bent u gerust, want u hebt alle cruciale verzekeringen in 1 formule.

  U hebt dus geen onverwachte kosten en administratie bij een ongeval of autopech.

  U betaalt gespreid een aangenaam bedrag en dit is allemaal inbegrepen:
   

  Meer lezen
  Burgerlijke aansprakelijkheid

  Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid: voor materiële en lichamelijke ongevalsschade derden (verplicht in België).

  Meer lezen
  Bestuurdersverzekering

  Bestuurdersverzekering: voor lichamelijke schade chauffeur, ook als die in fout is.

  Meer lezen
  Rechtsbijstandsverzekering

  Rechtsbijstandsverzekering: voor gerechtskosten, en u hebt recht op juridisch advies en bijstand.

  Meer lezen
  BMW Protection

  Dekking materiële schade (BMW Protection): voor ongevalsschade aan uw eigen wagen door een aanrijding, brand, diefstal, glasbreuk of schade door wild of natuurkrachten.
  Bij vandalisme of schade die u zelf veroorzaakte krijgt u een forfaitaire schadevergoeding zoals vastgelegd in uw contract.

  Meer lezen
  Pechverhelping

  Pechverhelping in binnen- en buitenland.
  Hebt u een lekke band? Is uw wagen gestolen of te beschadigd om nog te rijden? Dan belt u over heel Europa gratis BMW Road Assist 24/7.


  We leveren bijstand ter plaatse. En we takelen uw wagen naar de dichtstbijzijnde goedgekeurde BMW Service Partner als dat nodig is.

  Meer lezen
  GAP verzekering

  De  GAP verzekering of voluit de Guaranteed Asset Protection,  is een supplementaire dekking aan de Geïntegreerde Verzekering en de dienst BMW Protection, die door professionelen met een Renting contract of een Huur Lange Termijn kan onderschreven worden.

  De GAP verzekering dekt het waardebehoud in geval van totaal verlies of diefstal en is onderschreven bij de verzekeraar Allianz.

  De BMW Protection dekt in deze gevallen de openstaande boekwaarde op moment van schadegeval. De GAP verzekeraar zal aan de klant het verschil betalen tussen:

   

  •  Gedurende de eerste 24 maanden, de verzekerde waarde en het bedrag ten belope waarvan BMW Financial Services afstand doet van verhaal op basis van de dienst BMW Protection.
  • Vanaf de 25ste maand tot de 60ste maand, de verzekerde waarde minus de toegepaste afschrijving, zijnde 1% per verstreken contractuele maand, en het bedrag ten belope waarvan BMW Financial Services afstand doet van verhaal  op basis van de dienst BMW Protection.

   

  De dekking kan evenals de dienst BMW Protection afgesloten worden voor zowel nieuwe voertuigen, alsook voor voertuigen “BMW Premium Selection”.

  Meer lezen
  Vervangwagen

  Vervangwagen inbegrepen.
  Is uw BMW binnen voor herstelling? Dan krijgt u een vervangwagen voor de volledige periode waarin uw wagen niet beschikbaar is.


  Is uw BMW gestolen of total loss? Dan krijgt u een vervangwagen voor 3 dagen terwijl wij alle administratie voor u regelen.

  Meer lezen

  Verzekeringen.

  Assurances

  Bij BMW Financial Services richten we ons enkel op de toekomst. U geniet van een scherpe prijs ongeacht uw (schade)verleden.

  Enkele voorbeelden:

  Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid:

  Het maandbedrag voor de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid hangt af van de kW waarde van uw voertuig. Een ongeval gehad in het verleden? Dat zal dus geen invloed hebben op het bedrag.

  Dekking materiële schade (BMW Protection):

  Ook het maandbedrag voor de dekking van materiële schade aan uw voertuig wordt berekend aan de hand van een vaste indicator, uw verleden speelt opnieuw geen rol. Het bedrag wordt simpelweg berekend als een percentage van de verzekerde waarde(1) van uw voertuig.

  (1) Verzekerde waarde = (catalogusprijs + opties – korting + BIV (inschrijving BMW FS) excl. BTW)

  Herstelling en vervanging altijd met originele BMW onderdelen.

  Originele BMW onderdelen

  Hebt u schade opgelopen aan uw BMW? Dan herstelt een officiële BMW Partner uw wagen met originele BMW onderdelen.


  Als kwaliteitsgarantie krijgt u het BMW Herstellingscertificaat (BMW Group Approved).

  Een ongeval?

  Een ongeval?

  Schadeaangifte kan per mail naar insurance.fs@bmw.be ofwel via ons online formulier

   

  Deze manier van aangifte biedt u tal van voordelen:

  • Met enkele klikken vult u de gegevens van het schadegeval in.
  • Onmiddellijk wordt uw aanvraag naar alle betrokken partijen verstuurd. Zo zal o.a. de hersteller u snel kunnen contacteren om een afspraak te maken.

  U kan dit online formulier gebruiken in geval van:

  • Glasbraak
  • Eenzijdige schade
  • Aangifte diefstal / poging tot diefstal (2)
  • Schade met derden (2)

  (2) Het Europees aanrijdingsformulier of het Proces Verbaal kan via het online formulier als bijlage meegestuurd worden. Gelieve er rekening mee te houden dat wij het origineel document, indien nodig, kunnen opvragen.

  Andere vragen over onze verzekeringen?

  • Mail ons : contract.sf@bmw.be
  • Of bel ons: +32 3 890 51 11
   Elke werkdag van 8.30 tot 18.00 u.


  Tip
  : hou uw klantennummer bij de hand. Dan kunnen we u nog sneller helpen.

  Meer lezen

  Wettelijke bepalingen

  • (*) Bij de aanbieding van de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, de bestuurdersverzekering en/of de rechtsbijstandsverzekering treedt BMW Financial Services op als verbonden verzekeringsagent (ingeschreven bij de FSMA onder het nummer 16.500 A) van Allianz Benelux NV, verzekeringsonderneming erkend onder FSMA-nummer 0097. Merk op dat BMW Financial Services niet adviseert op grond van een verplichting tot een onpartijdige analyse. Indien u klachten heeft met betrekking tot de verzekeringsbemiddelingsdiensten van BMW Financial Services Belgium NV, kan u zich wenden tot de Ombudsman voor de Verzekeringen (de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, Tel: +32 (2) 547 58 71; Fax: +32 (2) 547 59 75; E-mail: info@ombudsman.as).
  • (**) BMW Protection houdt in dat BMW Financial Services Belgium NV, in geval van bepaalde schade aan de BMW, afstand doet van haar recht van verhaal overeenkomstig de contractuele voorwaarden.