BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic met geopende kap, driekwart achteraanzicht, stilstaand onder sterrenhemel F91.

THE M8

DE BMW M8 CABRIO: MODELLEN & UITRUSTINGEN

THE M8DE BMW M8 CABRIO: MODELLEN & UITRUSTINGEN

  BMW M850i xDRIVE CABRIO, BMW M8 CABRIO EN BMW M8 COMPETITION CABRIO – UITRUSTINGEN EN FEITEN

  Voor de BMW 8 Reeks Cabrio M wagens is op het vlak van design, rijdynamiek en technische innovaties een opvallende veelheid aan uitrustingsvarianten verkrijgbaar – telkens ontwikkeld om rijplezier op een nieuw niveau te brengen. Tenslotte bieden deze indrukwekkende luxesportwagens niet alleen een uitmuntend, op technologische topprestaties berustend prestatievermogen, maar bovendien ook een luxueuze sfeer, hoogwaardige digitale services en innovatieve rijhulpsystemen.

  Meer lezen

  VERGELIJKING VAN DE BMW 8 REEKS CABRIO M WAGENS

  OVERZICHT VAN DE FEITEN: DRIE KEER SPORTIEF-LUXUEUZE FASCINATIE

  BMW M8 COMPETITION CABRIO

  Maximale rijdynamiek en exclusiviteit.
  • High-performance M TwinPower Turbo V8-benzinemotor
  • M xDrive met actief M differentieel en 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic
  • Exclusieve designelementen en uitrustingen
  • 460 kW (625 pk), 750 Nm, 0–100 km/u in 3,3 s
  BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic F91.

  BMW M8 CABRIO

  Rijdynamiek en luxe op het hoogste niveau
  • High-performance M TwinPower Turbo V8-benzinemotor
  • M xDrive met actief M differentieel
  • 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic
  • 441 kW (600 pk), 750 Nm, 0–100 km/u in 3,4 s
  BMW M8 Cabrio in Frozen Dark Silver F91.

  BMW M850i xDRIVE CABRIO

  Krachtige performance met luxueuze flair
  • M TwinPower Turbo V8-benzinemotor
  • 8-traps sportversnellingsbak Steptronic
  • BMW xDrive met M sportdifferentieel
  • 390 kW (530 pk), 750 Nm, 0–100 km/u in 3,9 s
  BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic G14.
  • BMW M8 COMPETITION CABRIO
  • BMW M8 CABRIO
  • BMW M850i xDRIVE CABRIO

  BMW M8 COMPETITION CABRIO EN BMW M8 CABRIO

  GEÏNSPIREERD OP DE AUTOSPORT: OVERZICHT VAN DE AANDRIJF- EN OPHANGINGSTECHNOLOGIEËN

  Talrijke op de racesport geïnspireerde doorontwikkelde aandrijf- en ophangingscomponenten zorgen voor meer vermogen, meer wendbaarheid en meer precisie – en daardoor voor meer rijplezier vol adrenaline.
  BMW M8 Competition Cabrio, high-performance M TwinPower Turbo V8-benzinemotor F91.

  High-performance BMW M TwinPower Turbo V8-benzinemotor.

  Passende prestaties worden gegarandeerd door de nieuwste versie van de high-performance BMW M TwinPower Turbo V8-benzinemotor. De hoogtoerentalmotor ontwikkelt een vermogen van 460 kW (625 pk). De twee turbocompressoren schitteren dankzij cilinderrij-overspannende uitlaatspruitstukken met optimale respons. De V8-motor is ook ontworpen voor de extreme belastingen op het circuit.
  BMW M8 Competition Cabrio met adaptieve M ophanging F91.

  Adaptieve M ophanging.

  Met de adaptieve M ophanging is het mogelijk om de demperkarakteristiek aan de rijsituatie aan te passen en zo de rijdynamiek en het rijcomfort te verhogen. Behalve de standaardinstelling COMFORT voor een hoog rijcomfort kan ook het programma SPORT worden ingeschakeld voor een stuggere afstelling van de schokdempers en SPORT+ bv. voor gebruik op het circuit.
  BMW M8 Competition Cabrio met M xDrive F91.

  M xDrive.

  BMW M xDrive met actief M differentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek zowel in het dagelijks verkeer als op de racepiste. De M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de sereniteit van vierwielaandrijving. U kunt kiezen tussen de aandrijfvarianten 4WD, 4WD Sport en – in de DSC-off-modus – 2WD.
  BMW M8 Competition Cabrio met 8-traps M Steptronic versnellingsbak F91.

  8-traps M versnellingsbak Steptronic.

  De 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic biedt een groot aantal schakelopties: van extreem sportief en dynamisch tot bijzonder comfortabel en nauwelijks merkbaar of brandstofbesparend. U kunt manueel schakelen met de versnellingspook of de schakelpaddles op het stuur, of het schakelen in de automatische modus aan de transmissie overlaten.
  BMW M8 Competition Cabrio met M carbon-keramische remmen F91.

  M carbon-keramische remmen.

  Bij de optionele M carbon-keramische remmen grijpt de remkracht nog directer aan. De remmen zelf zijn corrosievrij en nog beter tegen hitte en slijtage bestand dan hun voorgangers. Bovendien dragen ze bij tot de gewichtsbesparing, wat een positief effect op de wendbaarheid, de dynamiek en het acceleratievermogen heeft. De bijzonder technische uitrusting is aan de buitenkant herkenbaar door remzadels in de kleur Gold matt met M logo. Als gevolg van de specifieke eigenschappen van het materiaal kunnen bij het remmen verhoogde werkingsgeluiden ontstaan, bv. bij langere beperkte belasting of in natte weersomstandigheden kort voordat de wagen tot stilstand komt. Deze geluidsontwikkeling, die inherent is aan de constructie, kan vermeden worden door de remmen na een belasting in vochtige omstandigheden droog te remmen of na een langere, beperkte rembelasting opnieuw sterker te belasten. Door de invloed van vocht en strooizout, bijv. na het gebruik van wasstraten, nachtelijke condensatie, rijden in de regen enz., kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Deze gereduceerde remwerking kan indien nodig gecompenseerd worden door een hogere pedaaldruk. De werkingsgeluiden hebben geen invloed op de prestaties, de veiligheid en de betrouwbaarheid van de remmen.
  BMW M8 Competition Cabrio met M MODE F91.

  M MODE.

  Met de M MODE-toets op de middenconsole kunt u de regelintensiteit van de rijhulpsystemen instellen. De modus ROAD biedt de volledige functionaliteit van de elektronische hulpsystemen. In de instelling SPORT waarschuwen ze alleen, maar grijpen ze niet in. Met TRACK kunt u de hulpsystemen, bijv. op het circuit, volledig uitschakelen. Afhankelijk van de geselecteerde modus komt in het weergaveconcept ook de overeenkomstige rij-informatie op de voorgrond.
  BMW M8 Competition Cabrio met configureerbare M remmen F91.

  Configureerbare M remmen.

  Geïntegreerd remsysteem met nauwkeurig pedaalgevoel en M specifieke configuratiemogelijkheid. Met het nieuwe systeem worden de functies rembediening, rembekrachtiging en remregeling in één compacte module gecombineerd. In de COMFORT- en de SPORT-modus zijn de verhoudingen tussen de vertraging van de wagen en de kracht die de bestuurder moet uitoefenen op het pedaal telkens verschillend.
  BMW M8 Competition Cabrio met M sportuitlaat F91.

  M sportuitlaat.

  De M sportuitlaat produceert een kenmerkend geluid dat met de geïntegreerde uitlaatkleppentechniek aangepast kan worden. De programma’s SPORT en SPORT+ die u via de Driving Experience Control voor de motor inschakelt, gaan gepaard met een nog intenser geluid, terwijl in het comfortgerichte programma een discreet sportieve klank te horen is.

  BMW M8 COMPETITION CABRIO

  M SPECIFIEKE DESIGNELEMENTEN IN HET EXTERIEUR EN HET INTERIEUR

  De BMW M8 Competition Cabrio introduceert een nieuwe vormtaal voor luxecabrio's en is een statement van opperste performance en grenzeloos open rijplezier. Perfect op elkaar afgestemde M designelementen in Schwarz hochglänzend benadrukken het geweldige potentieel van deze buitengewone sportcabrio. In het interieur domineert een bijzonder luxueuze uitrusting, waarbij de exclusieve M specifieke details het nadrukkelijk sportieve karakter van de BMW M8 Competition Cabrio bijkomend benadrukken.
  BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic met geopende kap, zijaanzicht, stilstaand onder sterrenhemel op een kustweg F91.
  BMW M8 Competition Cabrio met M specifiek sierrooster vooraan F91.

  M specifiek sierrooster vooraan.

  Het zwarte sierrooster vooraan met frame in Schwarzchrom en M8 embleem in Schwarz hochglänzend versterkt het nog toegenomen sportieve karakter van uw wagen.
  BMW M8 Competition Cabrio met spiegelbehuizingen in Schwarz F91.

  Spiegelbehuizingen in Schwarz hochglänzend.

  De in Schwarz hochglänzend afgewerkte spiegelbehuizingen verlenen de M8 Competition een bijzonder sportief karakter. Met het optionele M Carbon exterieurpakket zijn de spiegelbehuizingen in met koolstofvezels versterkte kunststof (CFK) uitgevoerd.
  BMW M8 Competition Cabrio met M specifieke kieuwen in Schwarz F91.

  M specifieke kieuwen in Schwarz.

  De M kieuwen in de flanken vooraan zijn afgewerkt in Schwarz, de inzet met M8 embleem in Schwarzchrom. Bij het optionele M Carbon exterieurpakket wordt met koolstofvezels versterkte kunststof (CFK) gebruikt.
  BMW M8 Competition Cabrio met BMW M 20" lichtmetalen velgen 811 M Bicolor F91.

  BMW M 20" lichtmetalen velgen 811 M Bicolor.

  BMW M 20" lichtmetalen velgen, sterspaak 811 M Bicolor Jetblack met combinatie van verschillende bandentypes, glanzend gefreesd, vooraan 9,5 J x 20, banden 275/35 R 20, achteraan 10,5 J x 20, banden 285/35 R 20.
  BMW M8 Competition Cabrio met M achterspoiler in Schwarz F91.

  M achterspoiler in Schwarz.

  De M achterspoiler in Schwarz hochglänzend benadrukt het sportieve silhouet van de wagen en vermindert de ongewenste liftkracht voelbaar. Met het optionele M Carbon exterieurpakket is de M achterspoiler in met koolstofvezels versterkte kunststof (CFK) uitgevoerd.
  M8 Competition opschrift van de BMW M8 Competition Cabrio F91.

  M8 Competition opschrift.

  Het zwarte M8 Competition opschrift op de achterkant verwijst naar de hoge dynamische kwaliteiten van de wagen.
  BMW M8 Competition Cabrio met stoffen kap in Schwarz F91.

  Stoffen kap in Schwarz.

  De stoffen kap in Schwarz past harmonieus in de dynamische lijnen van de wagen. Met een druk op een knop opent en sluit hij in ongeveer 15 seconden elektrisch, zelfs tijdens het rijden met een snelheid tot 50 km/u. Een van de uitstekende eigenschappen van deze hoogwaardige kap is de prima geluidsisolatie.
  BMW M8 Competition Cabrio met vollederuitrusting Merino/Alcantara F91.

  Vollederuitrusting Merino/Alcantara.

  Exclusief voor de M8 Competition is de tweekleurige variant volleder Merino Schwarz met contraststitching in Midrand Beige. Deze uitrusting wordt aangevuld met zijkussens en een bekleding van de middenconsole in Alcantara.
  BMW M8 Competition Cabrio, middenconsole met M8 Competition badge F91.

  Competition badge.

  De middenconsole is vooraan voorzien van een Competition badge, die de sportieve sfeer in het interieur onderstreept en de rijdynamische kwaliteiten van de wagen benadrukt.
  M veiligheidsgordels in de BMW M8 Competition Cabrio F91.

  M veiligheidsgordels.

  De M veiligheidsgordels met gordelspanners en spankrachtbegrenzers zijn voorzien van een fijn ingeweven accent in de typische M kleuren en beklemtonen de zeer hoogwaardige en sportieve sfeer in het interieur.
  Deurdrempels van de BMW M8 Competition Cabrio met M8 Competition opschrift F91.

  Deurdrempels met M8 Competition opschrift.

  De deurdrempels met M8 Competition opschrift verwelkomen u en uw voorpassagier al bij het instappen. Het opschrift geeft de inlegstukken in Schwarz op de instaplijsten vooraan links en rechts een bijzonder hoogwaardige, exclusieve look.
  M keuzehendel van de BMW M8 Competition Cabrio F91.

  M keuzehendel.

  De M keuzehendel in een nieuw design onderscheidt zich door een M specifiek schakelpatroon en zijn uitstekende bediening. In de manuele modus “S” kan typisch voor M met de keuzehendel of de schakelpaddles aan het stuur worden geschakeld, in de modus “D” verloopt het schakelen automatisch. De Drivelogic-schakelaar voor de selectie van de drie schakelprogramma’s en de P-toets voor de parkeerblokkering zijn onder het M logo geplaatst.
  M specifieke instrumentencombi van de BMW M8 Competition Cabrio F91.

  M specifieke instrumentencombi.

  Met de M specifieke instrumentencombi kunt u ook extra informatie voor bijzonder sportief rijden weergeven. Als u de rijmodus TRACK voor op het racecircuit hebt geselecteerd, kunt u op de instrumentencombi bv. de laaddruk, de bandenspanningen en -temperaturen en de G-krachten van de dwars- en langsversnelling weergeven.
  BMW M8 Cabrio in Frozen Dark Silver, driekwart vooraanzicht van voren F91.
  BMW M8 Cabrio in Frozen Dark Silver, driekwart vooraanzicht van achter F91.
  BMW M8 Cabrio, cockpit met lederen M stuur met rode M1/M2-toetsen F91.
  BMW M8 Cabrio, interieur, M keuzehendel F91.
  BMW M8 Cabrio, interieur met M sportzetels in volleder Merino Taruma Braun F91.
  Deurdrempels van de BMW M8 Cabrio met M8 opschrift F91.

  BMW M8 CABRIO DESIGNHIGHLIGHTS

  Het design van de BMW M8 Cabrio maakt indruk door een synthese van compromisloze dynamiek en betoverende elegantie. Hierbij leggen opvallende M specifieke designelementen, zoals het nierframe of de sportuitlaat in hoogglanzend chroom onmiskenbare accenten in het exterieur. Bovendien verwijzen ook de grote luchtinlaten, spijlen en frontsplitter in Schwarz hochglänzend, de M buitenspiegels en de M achterspoiler – beide in koetswerkkleur – naar het hoge prestatievermogen van de BMW M8 Cabrio. De krachtige BMW M 20" lichtmetalen velgen benadrukken het dynamische karakter nog meer. Die indrukwekkende sportiviteit zet zich in het interieur voort: de M sportzetels in leder Merino, het lederen M stuur en extravagante details, zoals de exclusieve decoratieve lijsten in Pianolack Schwarz, zorgen voor een stijlvol luxueus rijgevoel.

  BMW Individual M8 Cabrio in BMW Individual Pure metal Silver metallic, driekwart vooraanzicht F91.
  BMW Individual M8 Cabrio in BMW Individual Brands Hatch Grau, driekwart vooraanzicht F91.
  BMW Individual M8 Cabrio in BMW Individual Ametrine metallic, driekwart vooraanzicht F91.
  BMW Individual M8 Cabrio in BMW Individual Tansanitblau metallic, driekwart vooraanzicht F91.
  BMW Individual M8 Cabrio, interieur met volleder Merino Taruma Braun F91.
  BMW M8 Competition Cabrio, interieur in volleder Merino | Silverstone en BMW Individual decoratieve lijsten in Pianolack Schwarz F91.
  BMW M8 Competition Cabrio, interieur in volleder Merino | Schwarz en BMW Individual decoratieve lijsten in Pianolack Schwarz F91.
  BMW M8 Competition Cabrio, interieur in volleder Merino | Sakhir Orange en BMW Individual decoratieve lijsten in Pianolack Schwarz F91.

  BMW INDIVIDUAL.

  De BMW M8 Cabrio drukt een sterke persoonlijkheid uit. De exclusieve uitrustingsopties van BMW Individual verlenen deze luxueuze sportcabrio een uniek karakter. Kies uit een veelheid aan unieke lakkleuren, die de exclusiviteit van deze luxecabrio briljant onderstrepen, zoals de hier afgebeelde lakkleuren Dravitgrau metallic, Pure metal Silber, Brands Hatch Grau of Ametrine metallic. Met de hand genaaide sportzetels in leder Merino van de hoogste kwaliteit geven in talrijke kleurvarianten en met fijne contrastnaden een exclusief aura aan het edele interieur. Bijvoorbeeld de vollederuitrustingen Merino Taruma Braun, Merino Schwarz, Merino Silverstone en Merino Sakhir Orange – allemaal met geraffineerde zeshoekige stiksels. De sportief-luxueuze sfeer wordt afgerond met exclusieve BMW Individual decoratieve lijsten, zoals de hier weergegeven lijsten in Pianolack Schwarz.

  BMW M850i xDRIVE CABRIO

  GESELECTEERDE DESIGN- EN RIJDYNAMIEKUITRUSTINGEN VAN DE BMW M850i xDRIVE CABRIO

  Het vooruitstrevende exterieurdesign van de BMW M850i xDrive Cabrio fascineert door een dynamische uitstraling met edele designelementen in Cerium Grey of optioneel met Chrome Line Exterieur. Deze exclusieve indruk wordt doorgetrokken in het interieur: met een sportieve sfeer die aan bijzonder hoge eisen voldoet. Bovendien verzekeren aandrijf- en ophangingscomponenten een voortreffelijk sportieve en comfortabele rijervaring – en rijplezier vol adrenaline op elke weg.
  BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met gesloten kap, zijaanzicht voor heuvelrij G14.
  BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met geopende kap, voorkant met dubbele nieren in gegalvaniseerd Cerium Grey G14.

  M sportvoorschort.

  De M sportvoorschort met spoilerlip versterkt de sportieve, dynamische indruk en verbetert de stroomlijn van de wagen. Door de openingen worden luchtstromen doelgericht naar de buitenkant van de voorwielen geleid. Het luchtgordijn (Air Curtain) dat daardoor ontstaat, voorkomt luchtwervelingen ter hoogte van de wielkasten en verkleint zo de luchtweerstand.
  BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic, spiegelbehuizing in gegalvaniseerd Cerium Grey G14.

  BMW M850i xDrive exterieurelementen.

  De exterieurelementen zoals spiegelbehuizingen, opschriften, uitlaatpijpen, rand van de Air Breather, nierlijst en nierspijltjes zijn als contrast met de koetswerkkleur in gegalvaniseerd Cerium Grey of als optie in hoogglanzend chroom uitgevoerd. Ze passen harmonieus in het dynamische totaalbeeld en accentueren het sportieve voorkomen van de wagen.
  BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met M aerodynamicapakket, luchtinlaten G14.

  M aerodynamicapakket.

  Het M aerodynamicapakket accentueert optisch het sportieve karakter van de wagen en past de luchtgeleiding aan. Het omvat een voorschort met grotere luchtinlaten, specifieke zijdrempels en een achterschort met diffusorinzet in Dark Shadow metallic.
  BMW M850i xDrive Cabrio met uitlaatpijpen aan beide kanten G14.

  Uitlaatpijpen aan beide kanten.

  In de achterschort zijn telkens rechts en links twee uitlaatpijpen geïntegreerd en voorzien van een ruitvormig sierstuk in Cerium Grey.
  Deurdrempels van de BMW M850i xDrive Cabrio met M850i opschrift G14.

  Deurdrempels met M850i opschrift.

  De deurdrempels met verlicht M850i opschrift en de verwijzing naar Carbon Core accentueren het sportief-elegante karakter van de wagen. De luxueuze inzetstukken met aluminium siervlakken in matte uitvoering doen al bij het openen van de deur naar de komende rijervaring verlangen.
  Cockpit van de BMW M850i xDrive Cabrio met lederen M stuur G14.

  Lederen M stuur.

  Het multifunctionele lederen M stuur is in sportief 3-spakig design uitgevoerd. De lederen stuurwielkrans in leder Walknappa Schwarz met gevormde duimuitsparingen ligt perfect in de hand en zorgt voor een sportief direct stuurgevoel. Dankzij de multifunctionele toetsen kan de bestuurder talrijke functies comfortabel bedienen zonder de handen van het stuur te moeten nemen. Een M logo op de stuurwielkrans verwijst naar de sportieve prestaties van de wagen.
  M TwinPower Turbo V8-benzinemotor van de BMW M850i xDrive Cabrio G14.

  M TwinPower Turbo V8-benzinemotor.

  De M TwinPower Turbo V8-benzinemotor combineert twee turbocompressoren, de volledig variabele kleppensturing Valvetronic en de directe benzine-injectie High Precision Injection. Hij levert een top van 390 kW (530 pk) en heeft een maximumkoppel van 750 Nm. De beide turbocompressoren zijn compact tussen de cilinderbanken ondergebracht.
  BMW M850i xDrive Cabrio met M sportremmen G14.

  M sportremmen.

  De wagen is aangepast aan zijn hoog dynamisch potentieel en beschikt over krachtige M sportremmen die ook bij een zeer sportieve rijstijl en bij nat weer altijd borg staan voor een uitstekende vertraging. De exclusief blauw gelakte remzadels met M opschrift zijn visuele blikvangers. De aluminium vaste remzadels vooraan zijn uitgerust met vier zuigers, de stalen zwevende remzadels achteraan telkens met één zuiger. De bijzonder grote geventileerde schijven garanderen een uitstekend remvermogen.
  BMW M850i xDrive Cabrio met M sportuitlaat G14.

  M sportuitlaat.

  De M sportuitlaat met twee elektrisch bediende uitlaatkleppen biedt een krachtige en sportieve sound, die zich aan de rijsituatie en de wensen van de bestuurder laat aanpassen. Daardoor wordt het rijden zowel bij het cruisen als bij een sportieve rijstijl een indrukwekkende luisterervaring.
  BMW M850i xDrive Cabrio met adaptieve M ophanging G14.

  Adaptieve M ophanging.

  Met de adaptieve M ophanging is het mogelijk om de demperkarakteristiek aan de rijsituatie aan te passen en zo de rijdynamiek en het rijcomfort te verhogen. Behalve de standaardinstelling COMFORT voor een hoog rijcomfort kan ook het programma SPORT worden ingeschakeld voor een directere afstelling van de schokdempers.
  BMW M850i xDrive Cabrio met M sportdifferentieel G14.

  M sportdifferentieel.

  Het M sportdifferentieel verbetert de tractie en rijstabiliteit bij rijstrookwissels, bij het accelereren vanuit een bocht, bij hoge bochtsnelheden en bij een verschillende staat van het wegdek links en rechts. Een elektronisch gestuurde lamellengrendel vermindert het verschil in toerental tussen de achterwielen en verbetert daardoor de tractie.
  BMW M850i xDrive Cabrio met Integral Active Steering G14.

  Integral Active Steering.

  Integral Active Steering combineert een stuurhoekafhankelijke overbrenging op de vooras met meesturende achterwielen. Bij lage snelheden draaien de achterwielen in de tegengestelde richting, zodat de wagen nog wendbaarder en soepeler wordt. Bij hogere snelheden draaien de achterwielen met de voorwielen mee om de stabiliteit en het comfort te verhogen.

  BMW 8 REEKS CABRIO M WAGENS

  RIJHULPSYSTEMEN EN CONNECTIVITY

  Focus op de essentie: met innovatieve rijhulpsystemen en comfortabele uitrustingselementen in de geconnecteerde cockpit zijn de BMW 8 Reeks Cabrio M wagens technologisch helemaal up-to-date – voor eigentijdse mobiliteit op het hoogste niveau.
  BMW 8 Reeks Cabrio M wagens met Parking Assistant Pack Plus G14.

  Parking Assistant Pack Plus.

  Parking Assistant Pack Plus vergemakkelijkt het parkeren en manoeuvreren van de wagen. Het omvat o.a. het Surround View-systeem met Top View, Panorama View en Remote 3D View alsook een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control (PDC), Park Assist met begeleiding in de lengte en de dwarsrichting en Reversing Assistant.
  BMW 8 Reeks Cabrio M wagens met Driving Assistant Pack Professional G14.

  Driving Assistant Pack Professional.

  Het Driving Assistant Pack Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke en monotone verkeerssituaties. Naast de inhoud van het Driving Assistant Pack omvat het o.a. Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functies, Lane Change Assistant, noodstopassistent en Lane keeping assistant with active side collision protection.
  BMW 8 Reeks Cabrio M wagens met BMW Intelligent Personal Assistant G14.

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  “Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent omvatte? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Hij kent u, wordt steeds beter en helpt in tal van situaties. U kunt hem ook een persoonlijk activeringswoord geven. Hij kan u alles uitleggen over de wagen en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
  BMW 8 Reeks Cabrio M wagens met M specifiek Head-Up Display G14.

  M specifiek Head-Up Display.

  Het M specifieke Head-Up Display* met configureerbare info plaatst bij een sportieve rijstijl relevante informatie zoals de toerenteller met waarschuwingszone, Shift Lights en de ingeschakelde versnelling centraal. * enkel beschikbaar in de BMW M8 Competition Cabrio en BMW M8 Cabrio.
  BMW 8 Reeks Cabrio M wagens met BMW Live Cockpit Professional G14.

  BMW Live Cockpit Professional.

  BMW Live Cockpit Professional met navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergaveconcept bestaande uit een 10,25" groot Control Display met hoge resolutie en aanraakbediening en een volledig digitaal, 12,3" groot instrumentendisplay. Het BMW Operating System 7 kan o.a. met de iDrive Touch Controller bediend worden.
  BMW 8 Reeks Cabrio M wagens met Remote Software Upgrade G14.

  Remote Software Upgrade.

  U wilt uw BMW up-to-date houden en met de nieuwste software uitrusten? Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW steeds up-to-date zonder dat u bij uw BMW Servicepartner hoeft langs te gaan. De upgrades worden via het netwerk geïnstalleerd, zoals u dat van een smartphone gewoon bent. Zo kunnen ook andere functies in uw wagen geactiveerd worden.
  BMW 8 Reeks Cabrio M wagens technische gegevens F91.

  BMW 8 REEKS CABRIO M WAGENS TECHNISCHE GEGEVENS

  BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

  BMW M8 Cabrio
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 11,4-11,6
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 261-264


  BMW M8 Competition Cabrio
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 11,4-11,6
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 261-264


  BMW M850i xDrive Cabrio
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,8-10,9
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 246-248


  Afbeeldingen tonen opties, weergaven zijn afhankelijk van de uitrusting.


  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.


  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).


  De waarden werden reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend.

  Meer lezen