Een langgerekt silhouet, geprononceerde wielkasten en riblijnen, omlijstingen van chroom – de BMW 6 Reeks Gran Coupé laat zien wat hij te bieden heeft: elegantie, exclusiviteit en temperament. De cockpit biedt een blik op zorgvuldig geselecteerde materialen: fijn verwerkt leder en ergonomisch perfect opgestelde instrumenten. Uiterst exclusieve uitrustingselementen van BMW Individual maken van de wagen een unicum. Een totaalkunstwerk, dat dankzij 4+1-zitplaatsen op korte afstanden plaats biedt voor maximaal vijf personen. De ideale plek om met volle teugen van de krachtontplooiing van de bekroonde BMW TwinPower Turbo motoren van BMW EfficientDynamics te genieten. Uitgebreide camera- en hulpsystemen bieden extra ondersteuning in elke rijsituatie. Het resultaat: onbeperkt rijplezier in een ruime, comfortabele omgeving.

De BMW 6 Reeks Cabrio biedt zowel op lange als op korte afstanden een maximum aan comfort, dynamiek en efficiëntie. Daarvoor zorgen onder meer de BMW TwinPower Turbo motoren van BMW EfficientDynamics. Uitrustingsversies zoals Design Pure Experience, Design Pure Excellence en het M sportpakket beklemtonen als optie de verschillende facetten van de BMW 6 Reeks Cabrio. Hierbij wordt u begeleid door innovaties van BMW ConnectedDrive zoals het Head-Up Display, de Concierge Service en het Driving Assistant Pack Plus. Met de beschikbare velgen zoals de 20" lichtmetalen velgen multispaak 616 worden sportieve, elegante of extravagante accenten gelegd.

Een lange motorkap, korte overhangen en een tot de achterkant gewelfde daklijn – de BMW 6 Reeks Coupé is een sportieve tweedeurs met een stijlvolle uitstraling. Het interieur maakt waar wat het uiterlijk belooft. De uitgebreide uitrusting met tweekleurig exclusief leder 'Nappa', hoogwaardige afwerking in edelhout en een fijne contrastnaad zorgen voor een sfeer van luxe. Met de BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, de BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor en de BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor zijn drie krachtige en zeer bedrijfsstille aandrijfvarianten van BMW EfficientDynamics beschikbaar. Innovaties van BMW ConnectedDrive zoals het Head-Up Display en het Driving Assistant Pack Plus vormen ook in deze exclusieve voertuigklasse alweer de nieuwe maatstaf.

De BMW 6 Reeks Gran Turismo verleidt met zijn ongeëvenaarde esthetiek en zijn al even ruim als luxueus interieur. Zijn superieure rijeigenschappen garanderen sportieve dynamiek – en ultiem reiscomfort over lange afstanden. Deze wagen is een krachtig statement – voor modern design en het plezier met de Gran Tour.

Voor de indrukwekkende dynamiek van de BMW 6 Reeks zorgen de krachtige BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor in de BMW 650i, de 6-cilindermotoren in de BMW 640i en de BMW 640d met dieselmotor, voor een laag verbruik de BMW EfficientDynamics technologieën zoals directe benzine-injectie, Shift Point Display en Brake Energy Regeneration.

Of u een BMW 6 Reeks als tweedehandswagen of als nieuwe wagen zoekt – hier vindt u alle informatie, testverslagen en aanbiedingen voor financiering en voor leasing van de huidige BMW 6 Reeks en natuurlijk ook een concessiehouder voor een proefrit.

Read more