BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 Phytonicblau driekwart vooraanzicht rijdend
530e Berline
Shop The Look
Brandstofverbruik gecombineerd1,3–1,7 l/100 km
BrandstoftypeBenzineDieselPlug-in Hybrid

THE 5

DE BMW 5 REEKS BERLINE

Brandstofverbruik gecombineerd1,3–1,7 l/100 km
BrandstoftypeBenzineDieselPlug-in Hybrid
THE 5DE BMW 5 REEKS BERLINE

  De BMW 5 Reeks Berline is het toonbeeld van een sportieve businessberline. Al op het eerste gezicht geeft hij blijk van stijlvaste sportiviteit, die vooral in het dynamische silhouet en de gereduceerde vormentaal tot uitdrukking komt. Heldere vlakken en precieze contouren verlenen het elegante exterieur een moderne, technisch aandoende look. Het elegante en functionele interieur vult de innovatieve ambities van de wagen aan met toekomstgerichte technologieën en sportieve uitrustingen. In combinatie met een indrukwekkende rijdynamiek en innovatieve technologieën biedt de BMW 5 Reeks Berline zowel op korte als lange afstanden comfort, superioriteit en vooral rijplezier op het hoogste niveau.

  Meer lezen

  CONFIGURATIESUGGESTIES VOOR DE BMW 5 REEKS BERLINE.

  520d Berline

  ESSENTIAL

  530e Berline

  BALANCE

  530d xDrive Berline

  SIGNATURE

  HET DESIGN VAN DE BMW 5 REEKS BERLINE.

  De BMW 5 Reeks Berline tilt sportiviteit en zelfverzekerdheid naar het volgende gemeenschappelijke niveau – vooral dankzij de typische BMW proporties zoals de lange wielbasis, de langgerekte motorkap en de vloeiende daklijn. Precieze contouren vormen een spannend contrast met de strak gevormde, gereduceerde vlakken en geven blijk van een moderne en puristische look. Vooral de BMW nieren en het BMW Laserlight verlenen de voorkant een dynamisch en innovatief karakter. De koplampen zijn naadloos met de nieren verbonden, wat de breedte van de wagen nog extra onderstreept en voor een buitengewone elegantie en présence zorgt die zich doorzet tot de uitlaatpijpen met vrije vorm in de achterschort. Zo ontstaat een tegelijkertijd stijlvol en sportief totaalbeeld.

  Meer lezen

  DE BMW 5 REEKS BERLINE PLUG-IN-HYBRIDEMODELLEN.

  BMW PHEV-wagenpark in beweging, BMW 2 Reeks Active Tourer F45 LCI, BMW 3 Reeks Berline G20, BMW 3 Reeks Touring G21, BMW 5 Reeks Berline G30 LCI, BMW 5 Reeks Touring G31 LCI, BMW 7 Reeks G11/G12 LCI, BMW X1 LCI F48, BMW X2 F39, BMW X3 G01 LCI, BMW X5 G05 LCI

  HIGHLIGHTS VAN DE BMW 5 REEKS BERLINE PLUG-IN-HYBRIDEMODELLEN.

  Ontdek de voordelen en technische highlights van de BMW 5 Reeks Berlines 520e, 530e, 530e xDrive en 545e xDrive met innovatieve hybrideaandrijving.

  Het beste van twee werelden: met de BMW 5 Reeks Berline plug-in-hybridemodellen BMW 520e**, BMW 530e**, BMW 530e xDrive** en BMW 545e xDrive** ervaart u duurzame mobiliteit en efficiënte rijdynamiek. Ontdek de talrijke voordelen van deze innovatieve hybride wagens van BMW en kom meer te weten over het aandrijfconcept, de rijdynamiek, BMW Charging en praktische digitale diensten van BMW ConnectedDrive.
  BMW 5 Reeks Berline plug-in-hybride 2021 G30 zijaanzicht aan BMW Wallbox

  De plug-in-hybridetechnologie van de BMW 5 Reeks Berline.

  Twee in perfecte harmonie: de BMW 5 Reeks Berline plug-in-hybrides BMW 520e**, BMW 530e**, BMW 530e xDrive** en BMW 545e xDrive** combineren telkens de elektrische aandrijftechnologie BMW eDrive met een krachtige BMW verbrandingsmotor. Samen creëren de beide aandrijfeenheden een rijervaring die optimale efficiëntie met maximaal rijplezier combineert – afhankelijk van de rijmodus lokaal emissievrij en vrijwel geluidloos of met een meeslepend krachtig koppel en voldoende reserves voor langere afstanden. De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive zorgt bovendien bij de modellen BMW 530e xDrive** en BMW 545e xDrive** voor optimale dynamiek en tractie. Ook de zogenaamde recuperatie levert een waardevolle bijdrage aan de efficiënte rijervaring. Tijdens het remmen wordt bewegingsenergie in elektrische energie omgezet en in de accu opgeslagen.
  Meer over de BMW plug-in-hybrideaandrijving
  BMW 5 Reeks Berline plug-in-hybride 2021 G30 driekwart vooraanzicht ladend met model

  De BMW 5 Reeks Berline plug-in-hybrides opladen.

  Thuis of onderweg: BMW Charging biedt u oplossingen op maat voor het opladen van uw BMW 5 Reeks Berline met hybrideaandrijving. Naast de standaardlaadkabel (mode 2) voor huishoudelijke stopcontacten kunt u met de BMW Wallbox ook bijzonder comfortabel, veilig en snel opladen. De Smart Wallbox van onze partner biedt bijkomende diensten voor intelligent laden. De installatieservice garandeert een probleemloze en correcte installatie van de wallboxen. Voor maximale flexibiliteit bij het opladen thuis is er de Flexible Fast Charger waarmee u uw BMW plug-in-hybride via verschillende adapters aan elk huishoudelijk of industrieel stopcontact kunt opladen. Bij de levering van de BMW 5 Reeks Berline plug-in-hybrides hoort naast de standaardlaadkabel (mode 2) ook de laadkabel (mode 3) voor publiek opladen en de BMW Charging Card, die u aantrekkelijke voorwaarden voor publiek opladen biedt*. De laadduur (0–100%) van de BMW 5 Reeks Berlines BMW 520e**, BMW 530e**, BMW 530e xDrive** en BMW 545e xDrive** bedraagt bij 3,7 kWh laadvermogen (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, openbare laadstations) ca. 3,6 uur en bij 2,3 kWh laadvermogen (huishoudelijk stopcontact) ca. 6,0 uur. * marktspecifiek aanbod
  Meer over BMW Charging
  Plug-in-hybride BMW 5 Reeks Berline 2021 G30 navigatiesysteem close-up

  Digitale diensten voor de BMW 5 Reeks Berline plug-in-hybrides.

  Haal het meeste uit elke gereden meter: BMW biedt u innovatieve digitale diensten die uw dagelijks leven met uw BMW 5 Reeks Berline 520e**, 530e**, 530e xDrive** of 545e xDrive** nog eenvoudiger en comfortabeler maken. BMW Connected Charging toont u trefzeker de dichtstbijzijnde openbare laadstations op uw route en levert meer gedetailleerde informatie, zoals welke laadpaal vrij is, welke kosten er ontstaan en waar in de buurt u de laadtijd optimaal kunt benutten. Met de My BMW App hebt u altijd volledige transparantie over de laadstatus en de laatste laadcycli. U wordt bijvoorbeeld met een pushbericht op de hoogte gebracht zodra uw wagen volledig opgeladen is. Andere digitale diensten zoals de BMW Intelligent Personal Assistant of smartphone-integratie maken uw dagelijkse mobiliteit nog gemakkelijker – voor ontspannen rijplezier in uw BMW 5 Reeks Berline met plug-in-hybrideaandrijving.
  Meer over de digitale diensten

  DE TECHNOLOGIEËN VAN DE BMW 5 REEKS BERLINE.

  Informatiedisplay BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 interieur cockpit
  Driving Assistant Pack Professional BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 interieur cockpit

  Driving Assistant Pack Professional.

  Het Driving Assistant Pack Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritische of monotone verkeerssituaties. Naast de inhoud van het Driving Assistant Pack omvat het o.a. Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functies, noodstopassistent en Lane Keeping Assistant with Active Side Collision Protection.
  Reversing Assistant BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 interieur cockpit

  Reversing Assistant.

  De Reversing Assistant slaat bij vooruitrijden tot 35 km/u de laatste 50 m van de afgelegde weg op, om desgewenst bij het achteruitrijden dezelfde weg terug te rijden. U hoeft daarbij niet te sturen en kunt uw aandacht richten op de omgeving van de wagen.
  BMW Laserlight BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 Phytonicblau close-up voorkant

  BMW Laserlight.

  Het BMW Laserlight schijnt in de laser-grootlichtstand met maximaal 650 m bijna tweemaal verder dan gewone koplampen. Door het betere zicht in het donker wordt zo de veiligheid aanzienlijk verhoogd. Blauwe accenten en het opschrift “BMW Laser” in de koplamp zetten bovendien het technologische karakter en de sportiviteit van de wagen in de verf.
  BMW Live Cockpit Navigation Professional BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 interieur cockpit

  BMW Live Cockpit Navigation Professional.

  BMW Live Cockpit Navigation Professional met navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergaveconcept bestaande uit een 12,3" groot Control Display met hoge resolutie en aanraakbediening en een volledig digitaal, 12,3" groot instrumentendisplay. Het BMW Operating System 7 kunt u o.a. bedienen via de iDrive Touch Controller.
  BMW Intelligent Personal Assistant BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 interieur cockpit

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke auto-expert was? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Gebruik heel natuurlijke spraakcommando’s om talrijke voertuigfuncties te bedienen. Hij kan u ook onderwerpen over de wagen uitleggen en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
  Remote Software Upgrade BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 interieur cockpit

  Remote Software Upgrade.

  Altijd de meest recente softwareversie aan boord. Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel. U kunt de upgrades eenvoudig via de My BMW App of via de in de wagen ingebouwde simkaart downloaden en aansluitend installeren. Zo worden ook andere functies in uw BMW beschikbaar gemaakt.
  Smartphone-integratie BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 interieur cockpit

  Smartphone-integratie.

  Wilt u in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en ze gebruiken zoals u gewend bent? Met de smartphone-integratie ondersteunt uw wagen Apple CarPlay en Android Auto via een draadloze verbinding tussen smartphone en wagen. Daardoor kunt u in de wagen comfortabel gebruikmaken van vertrouwde functies en verschillende apps.

  DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW 5 REEKS BERLINE.

  Overzicht van de aandrijf- en ophangingsonderdelen.

  Meer kracht, meer controle. Van de bijzonder zuinige 4-cilinder dieselmotor tot de krachtige, koppelrijke 6-cilinder benzinemotor: de BMW 5 Reeks Berline is in elk geval sportief onderweg. Met perfect afgestemde aandrijvings- en ophangingstechnologieën zoals de adaptieve ophanging, Integral Active Steering of de intelligente vierwielaandrijving xDrive zijn optimale tractie en maximaal rijplezier gegarandeerd.
  Mild Hybrid-technologie BMW 5 Reeks Berline G30 chassis

  Mild Hybrid-technologie BMW 5 Reeks Berline.

  De Mild Hybrid-technologie dient om kinetische energie bij het remmen te recupereren en ondersteunt de verbrandingsmotor bij acceleraties. Daardoor vallen het verbruik en de emissies lager uit, terwijl u tegelijk van een dynamisch voordeel geniet. De Mild Hybrid-technologie zorgt er bovendien voor dat de Auto Start Stop functie nog sneller en comfortabeler werkt.
  BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 Phytonicblau metallic, driekwart vooraanzicht rijdend op de weg

  Adaptieve ophanging.

  Met de adaptieve ophanging kunnen de eigenschappen van de schokdempers steeds ideaal aan de heersende rijsituatie worden aangepast, het rolcomfort van de wagen worden verhoogd en bovendien de rijdynamiek worden verbeterd. Behalve de standaardinstelling COMFORT voor een hoog rijcomfort kan ook het programma SPORT worden ingeschakeld voor een sportieve afstelling van de schokdempers.
  Integral Active Steering BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 driekwart achteraanzicht weergave in beweging

  Integral Active Steering.

  Integral Active Steering combineert een stuurhoekafhankelijke overbrenging op de vooras met meesturende achterwielen. Bij lage snelheden draaien de achterwielen in de tegengestelde richting, zodat de wagen nog wendbaarder en soepeler wordt. Vanaf ongeveer 60 tot 80 km/u draaien de achterwielen met de voorwielen mee om de rijstabiliteit en het comfort te verhogen.
  BMW xDrive BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020

  BMW xDrive.

  De intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel over de voor- en achterwielen – om in alle verkeerssituaties meer tractie, rijdynamiek en veiligheid te bieden. Voor een nog betere wendbaarheid onderdrukt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- en overstuur in bochten.

  MODELLEN VAN DE BMW 5 REEKS BERLINE.

  BMW 5 Reeks Berline

  • BMW 17" lichtmetalen velgen, V-spaak 618
  • LED Headlights
  • Versnellingsbak Steptronic
  • BMW Live Cockpit Navigation Professional met 12.3" instrumentencombi en 12.3" Control Display
  • Lederen sportstuur
  BMW 5 Reeks Berline 540i G30 2020 basisuitrusting in Sophistograu driekwart vooraanzicht

  Luxury Line

  • BMW 18" lichtmetalen velgen, W-spaak 632 in Reflexsilber
  • Deurdrempels in aluminium met opschrift “Luxury Line”
  • Zetels in leder Dakota met specifiek Line-naadbeeld en boord
  • Instrumentenbord in Sensatec Schwarz
  • Decoratieve lijsten in edelhoutuitvoering Fineline Ridge met sierlijsten Perlglanz Chrom
  BMW 5 Reeks Berline 520d xDrive G30 2020 Luxury Line in Berninagrau driekwart vooraanzicht

  M Sportpakket

  • M aerodynamicapakket met voorschort, zijdrempels en achterschort met diffusorinzet in Dark Shadow metallic
  • BMW M 18" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 662 M
  • M sportophanging
  • Sportzetels voor bestuurder en voorpassagier in stof-Alcantaracombinatie in exclusieve M look
  • M decoratieve lijsten in Aluminium Rhombicle Rauchgrau met sierlijsten Perlglanz Chrom
  BMW 5 Reeks Berline 520d xDrive G30 2020 M Sportpakket in Alpinweiß driekwart vooraanzicht
  • BMW 5 Reeks Berline
  • Luxury Line
  • M Sportpakket

  ORIGINELE BMW ACCESSOIRES EN BMW M PERFORMANCE PARTS VOOR DE BMW 5 REEKS BERLINE.

  Een vertrouwd goed gevoel.

  Alle BMW bestuurders genieten standaard van echt rijplezier. Voor uw speciale wensen zijn er de originele BMW accessoires. Natuurlijk met individuele toevoegingen en extra's die wat betreft kwaliteit, ontwerp en prestaties perfect op uw BMW 5 Reeks Berline zijn afgestemd en u een maximale meerwaarde bieden – wat uw plannen ook zijn.
  BMW 5 Reeks Berline G30 met BMW dakbox 520

  BMW dakbox 520.

  De moderne dakbox in Schwarz met zijplaten van Titansilber heeft een inhoud van 520 liter en past op alle BMW dakdraagsystemen. Door het openingssysteem aan beide kanten met 3-voudige centrale vergrendeling aan beide kanten kan hij eenvoudig worden ingeladen en diefstalremmend worden afgesloten.
  Naar het product
  BMW vormmat voor de bagageruimte BMW 5 Reeks Berline G30

  BMW vormmat voor de bagageruimte.

  De slipvaste, waterafstotende en stevige vormmat met hoge rand en aantrekkelijk design rondom beschermt de laadruimte tegen vuil en vocht. De mat heeft een zwarte kleur en is voorzien van een sierlijk inzetstuk in roestvrij staal, en past perfect bij het interieur.
  Naar het product
  Universele BMW houder voor Safety Case, Travel & Comfort BMW 5 Reeks Berline G30

  Universele BMW houder voor BMW Safety Case, Travel & Comfort.

  De universele houder is in de grootte verstelbaar en wordt aan de apart verkrijgbare basisdrager of aan de optie “Travel & Comfort” bevestigd. Hij houdt tal van Apple- of Samsung-tablets met BMW Safety Case van 7 tot 11" stevig op hun plaats, kan 360° gedraaid worden en in de gewenste hellingsgraad vastgezet worden.
  Naar het product
  M Performance frontsplitter Carbon BMW 5 Reeks Berline G30

  M Performance frontsplitter Carbon.

  Krachtig statement maken: de M Performance frontsplitter van carbon zorgt voor sterk verbeterde aerodynamische waarden en brengt de mannelijke verschijning van de wagen bijzonder exclusief tot uiting. Individuele autosportlook die de meest veeleisenden tevreden stelt.
  Naar het product
  M Performance 20" gesmede velg, dubbelspaak 669 M Orbitgrau BMW 5 Reeks Berline G30

  M Performance 20" gesmede velg, dubbelspaak 669 M Orbitgrau.

  De hoogwaardige M Performance lichtmetalen velgen van 20" zijn gesmeed, in Bicolor Orbitgrau, exclusief gefreesd en glansgedraaid aan de zichtbare zijde en met M logo uitgevoerd. Volledige RDC-wielenset met runflat banden en combinatie van verschillende bandentypes. Velgmaat 8 J x 20 met bandenmaat 245/35 R 20 95Y XL RSC vooraan en 9 J x 20 met bandenmaat 275/30 R 20 97Y XL RSC achteraan.
  Naar het product
  M Performance stuur BMW 5 Reeks Berline G30

  M Performance stuur.

  Een stevig handvol argumenten: dankzij zijn handgrepen van Alcantara ligt het M Performance stuur bijzonder aangenaam en vast in de hand – voor een directer stuurgevoel. Zijn markante contouren en de centrale markering van rood leder beklemtonen de aparte autosportlook nog meer.
  Naar het product

  TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW 5 REEKS BERLINE.

  De BMW 530e Berline.

  Vermogen in kW (pk) bij t/min:

  135 (184) / 5000-6500

   

  Acceleratie van 0 tot 100 km/u in s:

  5,9

  Brandstofverbruik gecombineerd in l/100 km:

  1,3 - 1,8

  CO2-emissie gecombineerd in g/km:  30 - 42

  BMW 5 Reeks Berline G30 technische gegevens

  PRIJZEN, FINANCIERING EN LEASING VAN DE BMW 5 REEKS BERLINE.

  BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE BMW 5 REEKS BERLINE.

  BMW 5 Reeks Berline (G30), Phytonicblau metallic, op parkeerdek met persoon op de voorgrond

  Met financieringsproducten op maat van BMW Financial Services komt u snel en flexibel op uw bestemming. Financiering of leasing – elk van onze aanbiedingen wordt individueel aan uw behoeften en wensen aangepast. Kom meer te weten over aantrekkelijke financieringsoplossingen of de passende leasingformule voor uw nieuwe BMW 5 Reeks Berline.

  BMW SERVICES.

  ADVIES EN SERVICES VOOR DE BMW 5 REEKS BERLINE.

  BMW Teleservices

  BMW Teleservices.

  Met de innovatieve Teleservices van BMW ConnectedDrive houdt uw BMW uw hoofd vrij: als onderhoud vereist is of bij een defect zal de wagen de BMW Servicepartner van uw keuze alle relevante informatie geven. Die neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. Zo kunt u op een snelle, ongecompliceerde service rekenen en hoeft u niet zelf aan alles te denken. De enige voorwaarde: u hebt uw wagen online geregistreerd in het BMW ConnectedDrive portaal en hebt een Servicepartner opgegeven. Ontdek nu hoe BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
  Lees meer over BMW Teleservices
  BMW hulp bij pech en ongevallen

  BMW hulp bij pech en ongevallen.

  De gratis bijstand van BMW hulp bij pech en ongevallen is beschikbaar voor elke BMW bestuurder dag en nacht, 365 dagen per jaar. Een telefoontje, en onze specialisten staan u met raad en daad bij, via de telefoon of indien nodig ter plaatse.
  Lees meer over BMW hulp bij pech en ongevallen
  BMW medewerker adviseert een klant

  WENST U PERSOONLIJK ADVIES?

  Voor vragen, gedetailleerde informatie of concrete aanbiedingen over de BMW 5 Reeks Berline kunt u terecht bij een BMW Partner in uw buurt. Onze competente BMW servicemedewerkers geven u graag individueel advies per telefoon of direct ter plaatse.

  BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

  BMW 530e**:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 1,8–1,3
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 41–30

   

  De officiële gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie, stroomverbruik en elektrisch rijbereik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen. Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Meer informatie over de testprocedures NEDC en WLTP vindt u op www.bmw.com/wltp

   

  ** De zuiver elektrische aandrijving van deze plug-in-hybride is bij temperaturen onder 0 graden Celsius pas na enkele kilometers beschikbaar, wanneer de accu tot de bedrijfsklare toestand is opgewarmd.

  Meer lezen

  Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • BMW 530:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,3–6,4
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 166–147

   De officiële gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie, stroomverbruik en elektrisch rijbereik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen. Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Meer informatie over de testprocedures NEDC en WLTP vindt u op www.bmw.com/wltp

   ** De zuiver elektrische aandrijving van deze plug-in-hybride is bij temperaturen onder 0 graden Celsius pas na enkele kilometers beschikbaar, wanneer de accu tot de bedrijfsklare toestand is opgewarmd.