Zes BMW M modellen in BMW Individual koetswerkkleur in bovenaanzicht

BMW INDIVIDUAL.

STYLE AGAINST ORDINARY.

U kiest voor stijl, niet voor conventies. En u houdt net zo veel van het onverwachte als van het unieke. Dat mag u gerust laten zien. Met een BMW die precies aan uw wensen beantwoordt. Want met BMW Individual zet u uw karakter op een exclusieve manier in de verf. Met een fascinerende koetswerkkleur, een indrukwekkende vollederuitrusting of perfect afgestemde, hoogwaardige details. Onderscheid u met uw persoonlijke stijl van de massa en leg in het exterieur en het interieur al op het eerste gezicht individuele accenten. Tenslotte is stijl ook een kwestie van karakter.

Meer lezen
BMW INDIVIDUAL.STYLE AGAINST ORDINARY.

  DE VRIJHEID OM VORM TE GEVEN HEEFT EEN NAAM.

  De exclusieve manier om karakter te tonen: maak kennis met fascinerende unieke exemplaren, perfecte edities en inspirerende BMW Individual uitrustingen – en ontdek de talrijke mogelijkheden van BMW Individual aan de hand van zorgvuldig geselecteerde voorbeelden.

  Meer lezen
  BMW M3 Berline G80 2021 BMW Individual Verde Mantis en BMW M3 Berline G80 2021 BMW Individual Mintgrün voorkant aan voorkant in doorsnede close-up vogelperspectief

  BMW INDIVIDUAL KOETSWERKKLEUREN: VEELZIJDIGE UITDRUKKING VAN UW PERSOONLIJKHEID.

  Laat uw creativiteit de vrije loop: met BMW Individual hebt u de keuze uit ongeveer 150 fascinerende koetswerkkleuren – voor de exclusieve vormgeving van uw heel persoonlijke BMW. Van Macao Blau tot Lime Rock Grau. Van Fire Orange tot Frozen Black. Matt of metallic, elegant of extravagant – alle kleuren bekoren met hun perfecte glans en indrukwekkende kleurdiepte. Het resultaat: de eersteklas kwaliteit van onze koetswerkkleuren zet uw wagen vanuit elk perspectief in de schijnwerpers. Of het nu voor uw huis is, op een weg met haarspeldbochten in de Alpen of op een met palmbomen omzoomde boulevard aan de Riviera. Altijd met stijl en een heleboel karakter.

  EEN STERK KARAKTER MET DE BESTE KWALITEIT.

  Met ware exclusiviteit het eigen karakter in de verf zetten: precies dat is de ambitie van BMW Individual. Met een wagen die in effect, kleur, compromisloze kwaliteit en ambachtelijke perfectie heel precies aan uw individuele behoeften beantwoordt. Daarom wordt een groot aantal koetswerkkleuren zorgvuldig met de hand vervaardigd en wordt elk afzonderlijk onderdeel afzonderlijk beoordeeld om aan de hoge kwaliteitscriteria te voldoen.

  BMW M3 Berline: 
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,1–10,0
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 231–227

  BMW X7 M60i xDrive: 
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 12,9–12,1
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 292–274

  BMW XM[1]
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 1,6–1,4
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 36–32

  BMW M8 Competition Coupé: 
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 11,6–11,2
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 264–255

  BMW M4 Competition Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 9,8
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 224–223

  BMW M3 Competition M xDrive Touring: 
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,4–10,1
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 235–229

  BMW M5 Competition Berline:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 11,3–11,1
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 259–253

  De officiële gegevens over brandstofverbruik, CO₂-emissie, stroomverbruik en elektrisch rijbereik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen (in dit geval van de Duitse markt). Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Bovendien verdwijnen de NEDC-waarden vanaf 01/01/2023 uit de conformiteitsattesten overeenkomstig EU-verordening 2022/195. Meer informatie over de testprocedures NEDC en WLTP vindt u op www.bmw.com/wltp


  Meer informatie over de officiële CO₂-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO₂", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  Meer lezen
  BMW 7 Reeks G70 BMW Individual Liquid Copper driekwart vooraanzicht stilstaand

  EXCLUSIEVE TWO-TONE KOETSWERKKLEUREN.

  Breng uw BMW 7 Reeks met nog meer kleur op de weg: de hoogwaardige tweekleurige two-tone koetswerkkleuren bieden u bij de vormgeving van uw BMW 7 Reeks nog meer vrijheid. Kies uit het veelvoud aan koetswerkkleuren voor de onderste helft van het koetswerk uw persoonlijke lievelingskleur en combineer ze met een van de beide contrastkleuren die aan de bovenzijde van de wagen worden aangeboden, voor een bijzonder individuele look. De nauwkeurige Coach Line scheidt de beide kleurbereiken als een fijngebouwde signatuur van elkaar. De two-tone koetswerkkleuren krijgen een bijzondere waarde door zorgvuldig vakmanschap zoals handgemaakte vervormingen en polijstprocedés voor een randvrije afwerking.

  GLANZENDE STIJLVOLLE METAALKLEUREN.

  BMW M4 Competition Coupé G82 2021 BMW Individual Thundernight metallic driekwart vooraanzicht in doorsnede van bovenaf close-up

  Glanzende perspectieven voor een krachtige uitstraling: metaalkleuren van BMW Individual zetten de opvallende lijnen van uw BMW door de lichtbreking vooral in het zonlicht perfect in de verf. Beleef bovendien fascinerende unieke changeereffecten bij verschillende lichtinval in combinatie met een aantrekkelijke diepteglans. Passend bij uw persoonlijke stijl verlenen talrijke expressieve kleuren uw BMW dat ietsje extra.

  FASCINERENDE MATTE LOOK.

  BMW M4 Competition Coupé G82 2021 Frozen Dark Grey metallic driekwart vooraanzicht in doorsnede van bovenaf close-up

  Maak uw BMW nog opvallender: met matte koetswerkkleuren van BMW Individual. Die onderstrepen op superieure wijze de atletische en krachtige designtaal van uw wagen en verlenen hem tegelijkertijd een ultramoderne look. Het beste eraan: matte koetswerkkleuren ensceneren de spannende wisselwerking van de fraai gevormde vlakken in vrijwel alle lichtomstandigheden – en creëren zo in elk detail een maximale uitdrukking.

  BMW INDIVIDUAL KOETSWERKKLEUREN VOOR BMW X-MODELLEN.

  BMW X Family bovenaanzicht X-formatie

  Met de exclusieve en hoogwaardige BMW Individual koetswerkkleuren geeft u uw X-model een heel bijzondere look. Bijzonder helder in de kleuren Atlantis, Le Mans Blau of  Signalgrün of liever fascinerend mat in Frozen Black of Frozen Marina Bay Blue: pas het sportieve exterieur gewoon aan uw individuele voorkeuren aan en bezorg uw SAC of SAV een nog persoonlijkere, dynamischere of exclusievere uitstraling. Nieuwsgierig? Met de BMW Individual Visualizer krijgt u een eerste expressieve indruk.

  BMW XM G09 BMW interieur Individual leder Merino met exclusieve uitrusting vrouw zit op achterbank

  BMW INDIVIDUAL BEKLEDINGEN: UITSTEKENDE INNERLIJKE WAARDEN.

  Druk uw individuele stijl uit. Met het onberispelijke BMW Individual leder Merino Feinnarbe. Daarmee wordt het interieur van uw BMW een al even exclusief als persoonlijk statement. Het beste eraan: BMW Individual biedt u een indrukwekkend grote keuze aan materialen, kleuren en combinaties. Van bijzonder sportief, elegant en luxueus over eenkleurig of Bicolor, met discrete contrastnaden of één karaktervolle contrastnaad. Met deze veelzijdige selectie keuze aan bekledingen geeft u uw BMW tot in het detail vorm naar eigen wens.

  STIJLVOL LEDER MERINO FEINNARBE.

  BMW M4 Cabrio G83 M carbonzetels Fionarot/Schwarz

  Hier vindt u uw plaats in de topklasse: de hoge kwaliteit van het BMW Individual leder Merino Feinnarbe begint bij de keuze van de materialen. Alleen hoogwaardig natuurmateriaal vindt hier de weg naar verdere verwerking. Voor de kleuring wordt de bijzondere voorzichtige werkwijze van vatpigmentering gebruikt. Die kleurt het leder niet alleen oppervlakkig, maar volledig in een proces dat vele uren duurt. Daardoor blijft het leder zacht en soepel. Dankzij de ademende eigenschappen van het leder is het perfect geschikt om het interieur van uw BMW een edel karakter te verlenen.

  EDEL KASJMIER.

  BMW 7 Reeks G70 voorzetels Smoke White/Light Grey

  Er is er maar een die dat heeft: voel puur comfort exclusief in de BMW 7 Reeks met de edele BMW Individual leder Merino/wol-kasjmier-combinatie met exclusieve uitrusting. De luxueuze kasjmier-wolmengeling fascineert niet alleen met haar uiterst zachte aard. Ze is dankzij haar stevige en duurzame eigenschappen ook ideaal voor gebruik in het interieur van uw BMW. Ze is luchtdoorlatend en warmte-isolerend en zorgt bij extreme hitte en koude voor een aangename interieurtemperatuur. De natuurlijke en aangename geur vervolledigt het pakket en maakt het tot een hoogwaardige en comfortabele bekledingsoptie voor alle zintuigen.

  BMW Individual decoratieve lijsten in Aluminiumgewebe hochglänzend

  BMW INDIVIDUAL DECORATIEVE LIJSTEN: PERFECTE FINISH.

  Niet alleen oppervlakkig bekeken een echte blikvanger: met de indrukwekkende decoratieve lijsten van BMW Individual legt u in het interieur van uw BMW bijzonder exclusieve, sportieve of elegante accenten. Kies volledig naar eigen smaak en in overeenstemming met het karakter van uw voertuig uit het ruime aanbod. Alle lijsten hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal gemaakt van de beste materialen, worden perfect verder afgewerkt en fascineren met een uitstekende oppervlaktefinish. U hebt de keuze uit Aluminiumgewebe, carbon of edelhout om spannende accenten in het interieur van uw BMW aan te brengen. Bijzonder indrukwekkende effecten bereikt u met decoratieve lijsten en sierlijsten in combinatie met een lederuitrusting.

  BMW M4 Competition Coupé G82 2021 BMW Individual Signal Green vooraanzicht stilstaand in poortinrit

  CONFIGUREER NU UW WAGEN MET BMW INDIVIDUAL KOETSWERKKLEUREN.

  Met de BMW Individual Visualizer creëert u een precies beeld van hoe de BMW van uw dromen eruitziet. Kies de door u gewenste koetswerkkleur of laat u inspireren – BMW Individual maakt het mogelijk.

  BMW M850i xDrive Coupé:  
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,8–10,5
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 245–239

  BMW M4 Competition Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,1–9,8
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 230–223

  BMW i4 M50 Gran Coupé:
  Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km: 22,5–18,1
  Elektrisch rijbereik WLTP in km[2]: 520–414

  De officiële gegevens over brandstofverbruik, CO₂-emissie, stroomverbruik en elektrisch rijbereik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen (in dit geval van de Duitse markt). Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Bovendien verdwijnen de NEDC-waarden vanaf 01/01/2023 uit de conformiteitsattesten overeenkomstig EU-verordening 2022/195. Meer informatie over de testprocedures NEDC en WLTP vindt u op  www.bmw.com/wltp

  Meer informatie over de officiële CO₂-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO₂", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  Meer lezen
  BMW M3 Competition Berline G80 2021 BMW Individual Isle of Man Grün metallic driekwart vooraanzicht rijdt door een bocht

  ONTDEK DE KRACHTIGE BMW M MODELLEN.

  Dynamiek vol adrenaline in topvorm: de high-performancewagens van BMW M. Klaar voor een individuele verschijning met exclusieve designelementen van BMW Individual. Laat u inspireren door zo veel fascinerende sportiviteit.
  BMW M4 CS G82 2021 zijaanzicht met M Performance Parts

  DE AANBIEDINGEN VAN BMW M PERFORMANCE PARTS.

  Het maximum aan sportieve individualiteit: de producten van BMW M Performance Parts zijn zonder uitzondering van de autosport afgeleid en bieden u compromisloze kwaliteit, een bijzondere esthetiek en dynamiek tot in de perfectie. Zo verleent u uw BMW een echt autosportkarakter.
  BMW M760Li xDrive G11 G12 2019 Frozen Dark Silver metallic driekwart zijaanzicht in een stedelijke omgeving

  UNIEK: DE BMW LUXEKLASSE.

  Beleef exclusieve wagens tot in de perfectie – met een vooruitstrevend design, een indrukwekkend vermogen en een wendbare rijdynamiek in een sportief-elegante sfeer. Ontdek de BMW luxeklasse.
  BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000 F87 2020 twee modellen in V-formatie bovenaanzicht op grijze grond

  DE MODERNE MANIER OM KUNST TE BEVORDEREN.

  Kom alles te weten over de grote culturele betrokkenheid van de BMW Group op het gebied van moderne en hedendaagse kunst, jazz en klassieke muziek en architectuur en design.

  Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  BMW M2 Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,2–9,6
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 230–218

  BMW M3 Berline:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,1–10,0
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 231–227

  BMW M3 Competition Berline:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,1–9,8
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 230–223

  BMW M3 Competition M xDrive Touring: 
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,4–10,1
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 235–229

  BMW M4 Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,1–9,9
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 230–226

  BMW M4 Competition Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,1–9,8
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 230–223

  BMW M5 Competition:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 11,3–11,1
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 259–253

  BMW M8 Competition Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 11,4–11,0
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 260–251

  BMW M8 Competition Cabrio:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 11,6–11,2
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 264–255

  BMW X3 M Competition:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 11,0–10,6
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 250–241

  BMW X4 M Competition:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,8–10,5
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 247–238

  BMW X5 M Competition:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 13,1–12,8
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 296–288
   

  BMW X6 M Competition:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 12,9–12,6
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 293–284

  BMW XM[1]:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 1,6–1,4
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 36–32

  BMW M340i xDrive Berline:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,5–7,8
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 192–177

  BMW Z4 M40i Roadster:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,1–7,9
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 184–179

  BMW i7 M70 xDrive Berline[3]:
  Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km: 23,8–20,8
  Elektrisch rijbereik, WLTP in km[2]: 560–488
   

  BMW M850i xDrive Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,8–10,5
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 245–239

  BMW M850i xDrive Cabrio:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 11,0–10,7
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 249–243

  BMW X5 M60i xDrive:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 12,5–11,5
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 283–261

  BMW X6 M60i xDrive:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 12,3–11,4
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 279–258
   

  BMW X7 M60i xDrive:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 12,9–12,1
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 292–274
   

  BMW i4 M50 Gran Coupé:
  Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km: 22,5–18,1
  Elektrisch rijbereik WLTP in km[2]: 520–414


  De officiële gegevens over brandstofverbruik, CO₂-emissie, stroomverbruik en elektrisch rijbereik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen (in dit geval van de Duitse markt). Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Bovendien verdwijnen de NEDC-waarden vanaf 01/01/2023 uit de conformiteitsattesten overeenkomstig EU-verordening 2022/195. Meer informatie over de testprocedures NEDC en WLTP vindt u op www.bmw.com/wltp

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  Meer lezen