BMW gepantserde wagens BMW rijdend op straat in de stad

BMW GEPANTSERDE WAGENS.

Al 40 jaar bepaalt BMW de norm wat het ontwerpen en ontwikkelen van gepantserde wagens betreft.

Mensen die de grootste verantwoordelijkheden dragen moeten ook op gegarandeerde bescherming kunnen rekenen, zonder dat ze daarbij de unieke rijervaring moeten opofferen die alleen een gepantserde wagen van BMW kan bieden. Al meer dan 40 jaar vestigt BMW nieuwe normen wat het ontwerpen en ontwikkelen van gepantserde wagens betreft. Ons huidige model zet die traditie op indrukwekkende wijze voort. Neem plaats en geniet van de wetenschap dat geen enkele omgeving u meer veiligheid en rust brengt. Elke gepantserde wagen is op maat gemaakt en elke productiefase wordt uitgevoerd met ambachtelijke aandacht voor detail. Het resultaat is een wagen die aan strenge normen voor ballistische bescherming beantwoordt, terwijl hij ook aan de meest individuele wensen voldoet.

Meer lezen
BMW GEPANTSERDE WAGENS.Al 40 jaar bepaalt BMW de norm wat het ontwerpen en ontwikkelen van gepantserde wagens betreft.
  BMW gepantserde wagens in actie video BMW gepantserde wagen rijdend op de weg

  DE RACE.

  BMW GEPANTSERDE WAGENS: VEILIGHEID ZONDER COMPROMISSEN.

  BMW gepantserde wagens BMW bescherming op maat BMW vlag van de EU

  De optimale mate van beveiliging hangt af van de individuele omstandigheden van bestuurder en passagiers, de plaats waar ze zich bevinden, de uitdagingen waar ze in hun dagelijkse routine mee worden geconfronteerd en de publieke aandacht die ze trekken.

  BMW gepantserde wagens BMW wat is beschermd BMW vooraanzicht exterieur
  BMW gepantserde wagens BMW wat is beschermd BMW interieur autodeur
  BMW gepantserde wagens BMW wat is beschermd BMW interieur achterbank
  BMW gepantserde wagens BMW wat is beschermd BMW interieur lederen zetels
  BMW gepantserde wagens BMW wat is beschermd BMW interieur autokoffer

  WAT WORDT BESCHERMD.

  Hoeveel bescherming u nodig hebt, hangt van uw omstandigheden af – waar u woont en werkt, wat uw werk inhoudt en hoe hoog uw publieke profiel is. BMW is de enige constructeur die met deze verschillende behoeften rekening houdt en baseert zich op meer dan 40 jaar ervaring met het bouwen van gepantserde wagens.

  • Passagiersruimte
  • Beschermingsniveau
  • Certificatie
  BMW gepantserde wagens uw voordelen BMW gepantserde wagen rijdend op straat

  BMW GEPANTSERDE WAGENS: UW VOORDELEN.

  Samenwerken met BMW gepantserde wagens.

  Met de gepantserde wagens van BMW hoeft u geen toegevingen te doen op alles wat voor u belangrijk is. BMW heeft meer dan 40 jaar ervaring met het ontwikkelen en bouwen van gepantserde wagens – en innoveert voortdurend om niet alleen u te beschermen, maar ook het gevoel van echt rijplezier. U kunt er dus absoluut zeker van zijn dat u de best mogelijke bescherming krijgt, en dat zonder compromissen. Want het is allemaal ons eigen werk, van de eerste ontwerpschetsen tot de laatste laag poetsmiddel. Persoonlijke veiligheid is te essentieel om aan iemand anders te worden toevertrouwd dan echte deskundigen. Uiteraard wordt elke BMW met enorme precisie en zorg gebouwd en worden de strengste kwaliteitsnormen nageleefd in het wereldwijde productienetwerk van BMW. Daarom biedt alleen BMW maximale bescherming – gemaakt door BMW.

  Meer lezen

  BMW GEPANTSERDE WAGENS: UW VOORDELEN.

  Samenwerken met BMW gepantserde wagens.

  BMW gepantserde wagens video BMW gepantserde wagen rijdend

  BMW GEPANTSERDE WAGENS: DYNAMISCH OP ELK TERREIN.

  BMW gepantserde wagens discretie en anonimiteit van beveiligingsmaatregelen vooraanzicht
  BMW gepantserde wagens discretie en anonimiteit van veiligheidsmaatregelen achteraanzicht
  BMW gepantserde wagens discretie en anonimiteit van beveiligingsmaatregelen zijaanzicht

  DISCRETIE & ANONIMITEIT VAN BEVEILIGINGSMAATREGELEN.

  Bescherming is des te effectiever als mensen niet weten dat u het hebt. Anonimiteit is een krachtige veiligheidsmaatregel. Daarom heeft BMW zoveel moeite gedaan om zijn wagens op zo’n manier te beschermen dat het voor anderen niet opvalt.

  BMW gepantserde wagens kenmerken BMW details lichtmetalen velgen
  BMW gepantserde wagens kenmerken BMW details laserlight
  BMW gepantserde wagens kenmerken BMW details dubbele nieren

  BMW GEPANTSERDE WAGENS: BESCHERMING TOT IN HET KLEINSTE DETAIL.

  Elk onderdeel dat deel uitmaakt van het veiligheidsconcept wordt met de grootste zorgvuldigheid geproduceerd, waardoor de wagen en zijn veiligheidsvoorzieningen een optimale eenheid vormen. Om te kunnen communiceren met mensen buiten de wagen zonder de deuren of ramen te moeten openen, wordt standaard een intercomsysteem geïnstalleerd. Als extra beveiliging wordt een overvalalarm geplaatst. De BMW X5 Protection VR6 omvat ook runflat banden, die het mogelijk maken om verder te rijden na verlies van bandenspanning. De verwarmde voorruit, die eveneens standaard is, biedt een helder zicht en het zonnewerende glas1 garandeert discretie voor de achterpassagiers.

  1Optionele uitrusting

  • Veiligheidstank
  • Meerlaagsveiligheidsglas
  • Extra vloer- en dakbepantsering
  BMW gepantserde wagens extra uitrusting exterieur blauw licht
  BMW gepantserde wagens extra uitrusting exterieur vlag van land
  BMW Protection voertuigen extra uitrusting interieur autodeur
  BMW gepantserde wagens extra uitrusting interieur middenconsole
  BMW gepantserde wagens extra uitrusting interieur display op voorzetels

  EXTRA UITRUSTING VOOR SPECIALE AANVRAGEN.

  Soms hebt u meer nodig dan alleen bescherming. Voor functies zoals het vervoeren van hoogwaardigheidsbekleders of taken als beveiligingsescorte moet een wagen de mogelijkheid hebben om in enkele seconden te onthullen dat hij op officiële missie is om de klus te klaren. BMW produceert al meer dan 50 jaar interventievoertuigen en werkt hiervoor nauw samen met overheden en instanties over de hele wereld. Knipperlichten, meldingssystemen met verschillende sirene-effecten, signaalinrichtingen, radio's, en zelfs vlaggenhouders voor officieel gebruik.

  • Signaalinstallatie geluidssequentie
  • Knipperlichten achteraan
  • Neerlaatbare deurruit vooraan
  • Vlaggenhouder voor diplomatie
  • Soft-Close-functie
  • BMW Laserlight
  • Telefonie met draadloos laden
  • Entertainmentsysteem Professional achteraan
  BMW gepantserde wagens BMW Intelligent Personal Assistant cockpit
  BMW gepantserde wagens BMW Intelligent Personal Assistant Control Display

  BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT IN BMW GEPANTSERDE WAGENS.

  Met de BMW Intelligent Personal Assistant blijft geen vraag onbeantwoord. Het is de ultieme auto-expert die u ondersteunt. Wat u ook over uw BMW wilt weten en wanneer u ook hulp nodig hebt, hij is er voor u. U kunt nog meer te weten komen over de eigenschappen van uw wagen en hij weet ook alles over de algemene status van uw BMW.

  TWEEDEHANDS GEPANTSERDE WAGENS VAN BMW.

  Veilig van bij het begin.

  Met een snelle, probleemloze aankoop van een tweedehands gepantserde wagen als norm biedt BMW een exclusieve keuze uit BMW gepantserde wagens en eersteklas service. Elke tweedehands gepantserde wagen van BMW voldoet aan kwaliteitsgerichte productnormen, wat garandeert dat hij voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Daarnaast worden tweedehands gepantserde wagens van BMW gedekt door een uitgebreid wereldwijd BMW serviceprogramma.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

  Meer lezen
  BMW gepantserde wagens Veiligheidstraining voor bestuurders interieur man rijdt met BMW
  BMW gepantserde wagens Veiligheidstraining voor bestuurders exterieur BMW rijdend op de weg landschap

  BMW VEILIGHEIDSTRAINING VOOR BESTUURDERS SPECIFIEK VOOR BMW GEPANTSERDE WAGENS.

  Training voor het worstcasescenario is een goede manier om ervoor te zorgen dat het nooit gebeurt. De veiligheidsbenadering van BMW gaat verder dan alleen de wagen zelf. Er zijn ook speciaal aangepaste opleidingen voor bestuurders beschikbaar, waarbij vaardigheden worden aangeleerd die nuttig zijn voor elke bestuurder van een gepantserde wagen en waar wordt gedemonstreerd hoe u het maximum uit de BMW X5 Protection VR6 haalt. In twee verschillende soorten trainingen krijgen bestuurders de kans om de beste manieren te oefenen om met gevaarlijke situaties om te gaan – want op die manier zullen deze situaties hopelijk nooit ontstaan. Raadpleeg de brochure voor gedetailleerde informatie over de twee BMW veiligheidstrainings voor bestuurders die we aanbieden.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

  • BMW GEPANTSERDE WAGENS NIVEAU 1
  • BMW TRAINING GEPANTSERDE WAGENS NIVEAU 2
  BMW gepantserde wagens BMW X5 Protection VR6 uw voordelen

  BMW GEPANTSERDE WAGENS: MODELOVERZICHT.

  Net de veiligheid die u nodig hebt.

  BMW gepantserde wagens bieden u en uw passagiers een doeltreffende bescherming, waar u ook bent. Ze combineren de positieve eigenschappen van een seriemodel met een speciale versterking die zelfs voor het ervaren oog ondetecteerbaar is. BMW gepantserde wagens, gecertificeerd door een onafhankelijke Duitse overheidsinstelling, garanderen de hoogste beschermingskwaliteit in een wagen die op het vlak van elegantie en exclusiviteit voor bijna geen enkele andere wagen hoeft onder te doen.

  Meer lezen

  BMW GEPANTSERDE WAGENS: MODELOVERZICHT.

  Net de veiligheid die u nodig hebt.

  BMW gepantserde wagens BMW X5 Protection VR6 driekwart vooraanzicht onbeschadigd
  BMW gepantserde wagens BMW X5 Protection VR6 driekwart vooraanzicht beschadigd

  BMW X5 PROTECTION VR6.

  Het risico op gewapend geweld – en in het bijzonder een aanval met automatische wapens zoals de AK-47 – is voor bepaalde klanten een feit in het dagelijks leven. Tegelijk willen steeds meer mensen Sports Activity Vehicles, met alle veelzijdigheid die ze aanbieden om overal te naartoe te gaan en om het even wat te doen. BMW is de eerste constructeur die aan deze twee eisen voldoet en een nieuwe mate van veiligheid biedt. Een van de resultaten is de BMW X5 Protection VR6, die onderweg een hoog beveiligingsniveau biedt en comfortabel plaats biedt aan maximaal vier personen.

  • Interieur
  • Bepantsering
  • Chassis en elektronica
  • Certificatie
  BMW gepantserde wagens BMW Heritage BMW 7 Reeks gepantserde wagen

  BMW GEPANTSERDE WAGENS: VERTROUWEN IS GOED. ERVARING IS BETER.

  Een lange traditie om u veilig te houden.

  Al meer dan 40 jaar ontwikkelt en produceert BMW gepantserde wagens die aan de hoogste normen voldoen. Een van de belangrijkste ervaringen: alleen wie als producent alle aspecten van een veiligheidsconcept samen kan aanbieden, kan zonder compromissen een wagen met een uitgebreide bescherming ontwikkelen. Zo wordt al bij de ontwikkeling van het productiemodel rekening gehouden met de integratie van de beschermende systemen en het bijbehorende extra gewicht. In combinatie met innovatieve materialen en de modernste ontwikkelingstechnieken maakt deze aanpak een perfect gecoördineerde integratie van alle beschermende elementen bij de start van de productie mogelijk.

  Meer lezen

  BMW GEPANTSERDE WAGENS: VERTROUWEN IS GOED. ERVARING IS BETER.

  Een lange traditie om u veilig te houden.

  MEER DAN 40 JAAR ERVARING IN VEILIGHEID.

  BMW gepantserde wagens BMW Heritage BMW 7 Reeks gepantserde wagen

  1978

  BMW 7 Reeks gepantserde wagen – de eerste generatie gepantserde wagens.

  Meer lezen
  BMW gepantserde wagens BMW Heritage BMW 7 Reeks High Security

  1995

  BMW 7 Reeks High Security – hogere normen op de internationale markt.

  Meer lezen
  BMW gepantserde wagens BMW Heritage BMW 7 Reeks High Security

  2003

  BMW 7 Reeks High Security – de vierde generatie met de allernieuwste bepantseringstechnologie.

  Meer lezen
  BMW gepantserde wagens BMW Heritage BMW X5 Security

  2004

  BMW X5 Security – de eerste generatie gepantserde Sports Activity Vehicles (SAV)

  Meer lezen
  BMW gepantserde wagens BMW Heritage BMW X5 Security

  2008

  BMW X5 Security en BMW X5 Security Plus – de eerste generatie van de BMW X5 als Security Plus met weerstandsklasse VR6.

  Meer lezen
  BMW gepantserde wagens BMW Heritage BMW 7 Reeks High Security

  2012

  BMW 7 Reeks High Security – BMW voldoet als eerste constructeur aan de vereisten van weerstandsklasse VR7 (BRV 2009).

  Meer lezen
  BMW gepantserde wagens BMW Heritage BMW X5 Security en BMW X5 Security Plus

  2013

  BMW X5 Security en BMW X5 Security Plus markeren de volgende generatie gepantserde SAV's.

  Meer lezen
  BMW gepantserde wagens BMW Heritage BMW X5 Protection VR6

  2019

  BMW X5 Protection VR6 – de vierde en nieuwste generatie SAV's van BMW gepantserde wagens.

  Meer lezen

  BMW GEPANTSERDE WAGENS: CONTACT.

  Wij staan tot uw beschikking voor alle vragen over BMW gepantserde wagens.

  Gelieve ons wat korte informatie te bezorgen met betrekking tot uw vraag en we zullen snel contact met u opnemen. Alle ontvangen informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

  Op zoek naar onmiddellijke reactie? Neem contact op met:

  Meer lezen