De nieuwe BMW 7 Reeks staat voor een unieke présence, maximale prestaties en een ongeëvenaard comfort. Zijn zelfvertrouwen wordt onderstreept door de imposante voorkant met de karakteristieke nieren. Aan de zijkanten benadrukt de Air Breather zijn presente karakter. In het interieur heerst een bijzonder luxueuze sfeer met lederuitrustingen met uitgebreide stiksels en hoogwaardige decoratieve lijsten.

De BMW 7 Reeks verhoogt ook het rijplezier en de veiligheid met digitale en geautomatiseerde functies en hulpsystemen. BMW Personal CoPilot bundelt talrijke rijhulpsystemen die de bestuurder in verschillende situaties helpen en bepaalde taken volledig van hem overnemen. De BMW Live Cockpit Professional inclusief Operating System 7.0 maakt de bediening nog intuïtiever en eenvoudiger.

Naast de BMW TwinPower Turbo 6- of de krachtige 8-cilinder benzinemotor combineert de BMW 7 Reeks met de BMW 745e/Le plug-in-hybrides de indrukwekkende prestaties van de BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn motor met de toekomstgerichte efficiëntie van een hoogspanningsaccu van de nieuwste generatie.

De nieuwe BMW M760Li xDrive met de krachtige BMW TwinPower Turbo 12-cilinder benzinemotor combineert elegantie en sportiviteit. In combinatie met het M sportpakket, exclusieve M Performance uitrustingen en talrijke designelementen stelt hij de passie voor dynamiek centraal.

Meer lezen