BMW Service 2024 overzicht

BMW SERVICE.

RELAX. WE CARE.

Bij uw BMW Service Partner zijn u en uw wagen in de beste handen. Met onze servicebelofte Proactive Care zorgen we ervoor dat u altijd mobiel blijft. Relax, en gebruik onze op maat gemaakte servicepakketten van BMW Service Inclusive. Of profiteer van de aantrekkelijke prijzen met BMW 5 Year Plus Service. We hebben het optimale aanbod voor u. Voor uw behoeften, voor elk BMW model en voor de vele zorgeloze kilometers die nog komen.

VOORDELEN

UW VOORDELEN IN EEN OOGOPSLAG.

BMW Service 2024 proactief icoon

PROACTIEF.

BMW Service 2024 beste kwaliteit icoon

KWALITEIT EN EXPERTISE.

BMW Service 2024 groot servicenetwerk icoon

GROOT SERVICENETWERK.

BMW Service 2024 originele BMW onderdelen icoon

ORIGINELE BMW ONDERDELEN.

BMW Service 2024 groot serviceaanbod icoon

UITGEBREID SERVICEAANBOD.

BMW PROACTIVE CARE

ONZE SERVICEBELOFTE VOOR U.

BMW Proactive Care 2024

Wij bekommeren ons om problemen voor ze ontstaan. BMW Service met Proactive Care herkent vroegtijdig of actie nodig is, van onderhoud over slijtage tot technische storingen. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren krijgt u professionele ondersteuning van onze experts. Wij zorgen ervoor dat u altijd veilig mobiel blijft.

BMW INSPECTIE & ONDERHOUD

PREMIUM KWALITEIT EN WAARDEBEHOUD VOOR UW WAGEN.

BMW Service Inclusive 2024

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Zorgeloos rijden. Met BMW Service Inclusive kiest u zelf voor een looptijd of kilometerstand. Op die manier zijn alle inbegrepen onderhoudswerken gedekt. Uw BMW is zo steeds in de beste handen. Bij alle deelnemende BMW Service Partners in de hele wereld.

BMW Value Service 2024

BMW 5 YEAR PLUS SERVICE.

Is uw BMW ouder dan 5 jaar? Profiteer van prijsvoordelen en exclusieve BMW diensten voor veiligheid, waardebehoud en onvervalst rijplezier. Zowel het gebruik van originele BMW onderdelen voor remmen, brandstof- of microfilters als de werkuren van onze experts vallen onder de aantrekkelijke prijzen.

BMW Garantieverlenging 2024

BMW GARANTIEVERLENGING.

Blijf verzekerd. Met de BMW Garantieverlenging breidt u uw wettelijke garantie van 2 jaar uit tot een looptijd van 3 tot 5 jaar of een kilometerstand van 200.000 kilometer. Gedurende deze periode profiteert u van uitgebreide diensten zoals een snelle reparatie met originele BMW onderdelen.

ANDERE BMW SERVICES

VOOR ELKE SITUATIE DE PASSENDE SERVICE.

Schoonheidsreparaties, bandenwissel of pechverhelping – uw veiligheid staat bij ons centraal.

MY BMW APP

DE DIRECTE VERBINDING MET UW BMW.

Met de My BMW App bent u altijd met uw BMW verbonden en hebt u alle relevante informatie in het oog. Komende onderhoudsbeurten, een foutmelding of onze uitgebreide serviceaanbiedingen, u blijft optimaal op de hoogte.

VEELGESTELDE VRAGEN.