BMW X5 SUV G05 2018 Mineralweiß metallic driekwart vooraanzicht in beweging ’s nachts

THE X5

DE BMW X5: ALLE HIGHLIGHTS

De boss is er en zet iedereen op zijn plaats: de BMW X5. Zijn présence is van zijn gezicht af te lezen – stoer, krachtig en elegant. De machtige dubbele nieren uit één stuk laten vermoeden wat er gebeurt wanneer hij diep inademt. En het scherpere X-design van de koplampen laat er geen twijfel over bestaan wie de leiding neemt. Uitgerust met nieuwe technologieën voor meer veiligheid en maximale rijdynamiek op elke ondergrond wijst de BMW X5 de weg. En tonen ze hoe u als eerste aankomt.


BMW X5 xDrive40i:
Brandstofverbruik in L/100 KM (gecombineerd): 8,9-10,7
CO2-emissie in G/KM (gecombineerd): 203-244

Meer lezen
THE X5DE BMW X5: ALLE HIGHLIGHTS

  DE HIGHLIGHTS VAN DE BMW X5.

  Ontdek design, rijdynamiek en rijhulpsystemen.

  BMW X5 SUV G05 2018 Mineralweiß metallic vooraanzicht

  EXTERIEUR VAN DE BMW X5.

  De krachtige présence van de BMW X5.

  De grote, licht hexagonaal gevormde nieren, het als optie verkrijgbare Laserlight met blauwe X-elementen en de machtige luchtinlaten geven op niet mis te verstane wijze te kennen met wie u te maken hebt. De BMW X5 laat zich kennen als superieure aanvoerder, die kracht en dynamiek al bij de eerste oogopslag in een opwindende designtaal omzet.

  BMW X5 SUV G05 2018 Mineralweiß metallic vogelperspectief zicht door het panoramisch doorschijnend schuifdak

  INTERIEUR VAN DE BMW X5.

  Typisch X-design, krachtig geïnterpreteerd in de BMW X5.

  In het interieur baadt het heldere design van de BMW X5 met hoogwaardige materialen in een elegant lichttapijt. Een exclusieve sfeer, die dankzij het panoramisch doorschijnend schuifdak altijd in het mooiste licht schittert. En bovenal: verfijnde glazen elementen aan versnellingspook, iDrive Controller en start-/stopknop zijn een bijzondere streling voor het oog. En dankzij de innovatieve Connectivity-technologieën is de BMW X5 de perfecte plek om ook onderweg op iedereen voor te liggen.

  BMW X5 xDrive40i SUV G05 2018 Mineralweiß metallic achteraanzicht

  RIJDYNAMIEK VAN DE BMW X5.

  Echt rijplezier beleven – met de BMW X5.

  Met het gaspedaal licht ingedrukt begint het rijplezier in de BMW X5 xDrive40i. Al bij lage toerentallen zorgen de turbocompressoren met indirecte laadluchtkoeling voor dit indrukwekkende koppel. En bij elke schakeling levert de als optie verkrijgbare 8-traps sportversnellingsbak Steptronic een maximum aan dynamiek, rendement en rijplezier.

  BMW X5 SUV G05 2018 interieur cockpit

  INTELLIGENTE TECHNOLOGIEËN VAN DE BMW X5.

  Digitale services en rijhulpsystemen in de BMW X5.

  Perfect verbonden, vastberaden vooruit: de BMW X5 is uitgerust met de nieuwste generatie van BMW Connectivity-technologieën. Intelligente digitale services en rijhulpsystemen zorgen voor een naadloze verbinding met de buitenwereld en bieden met hun intuïtieve bediening maximaal comfort en veiligheid.

  Plug-in-hybride BMW X5 xDrive45e G05 rijdend op weg vogelperspectief
  Plug-in-hybride BMW X5 xDrive45e G05 rijdend op weg vogelperspectief
  De nieuwe BMW X5 belichaamt het DNA van de BMW X-familie. In de vierde generatie maakt dit model zijn tot nu toe sterkste statement op het gebied van présence en moderniteit. Het definieert een nieuwe X-designtaal: robuust, helder en precies. Het interieur biedt nog meer luxe en heeft een intuïtief bedieningsconcept.
  Adrian van Hooydonk, directeur BMW Group Design

  HET DESIGN VAN DE BMW X5.

  Fascinatie X: de highlights in exterieur en interieur.

  Typisch BMW X5 – elk detail een statement. De voorkant, met de grote eendelige, licht hexagonaal gevormde nieren, de markante koplampen en de grote luchtinlaten verraadt al wat op u afkomt: vastberadenheid op lichtmetalen velgen van 22". Het interieur laat zich met het panoramisch doorschijnend schuifdak Sky Lounge van zijn beste zijde zien. Verfijnde glazen elementen leggen exclusieve accenten en de sfeerverlichting creëert een bijzondere atmosfeer. Een flair die met de vier verschillende natuurlijke aroma’s van het Ambient Air Package geheel naar wens kan worden gecreëerd. Voor een perfect geluid onderweg zorgt het Bowers & Wilkins Diamond surround sound system.
  BMW X5 SUV G05 2018 Mineralweiß metallic driekwart vooraanzicht stilstaand ’s nachts
  BMW X5 xDrive40i SUV G05 2018 Mineralweiß metallic driekwart achteraanzicht
  BMW X5 SUV G05 2018 Mineralweiß metallic zijaanzicht
  Panoramisch doorschijnend schuifdak BMW X5 SUV G05 2018 Mineralweiß metallic
  Lederen zetels BMW X5 SUV G05 2018 interieur
  BMW X5 SUV G05 2018 Mineralweiß metallic driekwart vooraanzicht stilstaand ’s nachts
  BMW X5 xDrive40i SUV G05 2018 Mineralweiß metallic driekwart achteraanzicht
  BMW X5 SUV G05 2018 Mineralweiß metallic zijaanzicht
  Panoramisch doorschijnend schuifdak BMW X5 SUV G05 2018 Mineralweiß metallic
  Lederen zetels BMW X5 SUV G05 2018 interieur
  THE X5 SUV Macaoblau

  INDIVIDUALISME+

  Dankzij BMW Individual geniet u van bijkomende mogelijkheden om de BMW van uw dromen hoogwaardig uit te rusten en vooral een persoonlijke toets te geven. Ontdek de verschillende opties dankzij de BMW Individual Visualizer.

  Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • BMW X5 xDrive40i:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,9-10,7
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 203-244

   De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

   Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

   De waarden werden op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend.