BMW M850i xDRIVE CABRIO, BMW M8 CABRIO EN BMW M8 COMPETITION CABRIO

  De indrukwekkend krachtige BMW 8 Reeks Cabrio M wagens brengen de fascinatie voor het open rijden op een nieuw niveau en zetten een nieuwe standaard voor luxueus rijplezier. De BMW M850i xDrive Cabrio overtuigt met zijn avant-gardistisch design, een hoge mate aan exclusiviteit en een briljant evenwicht tussen comfort, rijdynamiek en efficiënt vermogen. Compromisloze prestaties en een uiterst exclusieve sfeer maken van de BMW M8 Cabrio met M xDrive een high-performance-sportwagen die garant staat voor buitengewoon open rijplezier. Het topmodel van de reeks is de BMW M8 Competition Cabrio met M xDrive. Deze uitmuntende high-performance-cabrio biedt een nog sterker evenwicht tussen dagelijks gebruikscomfort en door de racesport geïnspireerde prestaties, unieke designaccenten en een luxueus interieur.

   

  BMW M8 Cabrio
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 11,4-11,6
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 261-264


  BMW M8 Competition Cabrio
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 11,4-11,6
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 261-264


  BMW M850i xDrive Cabrio
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,8-10,9
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 246-248

  Meer lezen

  HIGHLIGHTS BMW M8 CABRIO EN BMW M8 COMPETITION CABRIO

  KLIK HIER VOOR HIGH PERFORMANCE OP HET EERSTE GEZICHT

  BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic met geopende kap, driekwart vooraanzicht, ‘s nachts in beweging op een kustweg F91.

  ONGEËVENAARDE PRESTATIES

  DE HIGH-PERFORMANCE M TWINPOWER TURBO V8-BENZINEMOTOR

  De krachtige 4,4 liter-biturbomotor van de BMW M8 Competition Cabrio levert een uitmuntend vermogen van 460 kW (625 pk) en een koppel van 750 Nm. Een cilinderrij-overspannend uitlaatspruitstuk optimaliseert de gasrespons van de M motor, die in een gelijkaardige uitvoering als in de racesport geïnstalleerd wordt. Twee TwinScroll-uitlaatgasturbo's optimaliseren het rendement en bieden uitstekende prestaties – op de weg en op het racecircuit.

  BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic met geopende kap, driekwart achteraanzicht, ‘s nachts in beweging op een kustweg F91.

  GRENZELOOS OPEN RIJPLEZIER

  AANDRIJVING EN CHASSIS VAN DE BMW M8 CABRIO EN BMW M8 COMPETITION CABRIO

  De rijervaring in de BMW M8 Cabrio met M xDrive en BMW M8 Competition Cabrio met M xDrive is ongelooflijk. Daarvoor zorgt een perfect op elkaar afgestemd samenspel van hoogontwikkelde aandrijf- en ophangingscomponenten, die met hun racesport-DNA de essentie van de ingenieurskunst van BMW M vertegenwoordigen. Voor grenzeloos open rijplezier tijdens elke seconde.

  BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic met geopende kap, driekwart zijaanzicht, ‘s nachts stilstaand op het asfalt F91.

  SPORTIEVE UITZICHTEN – OPEN NAAR BOVEN

  HET EXTERIEURDESIGN VAN DE BMW M8 CABRIO EN BMW M8 COMPETITION CABRIO

  Perfect vormgegeven grote oppervlakken met uiterst nauwkeurige lijnen benadrukken de elegante sportiviteit van de BMW M8 Cabrio en de BMW M8 Competition Cabrio – en leggen tegelijk de basis voor een nieuwe vormtaal voor luxueuze cabrio's. De dynamische voorkant, het gestrekte cabriosilhouet en de atletische achterzijde drukken dynamische performance en onmiskenbare elegantie uit.

  BMW M8 Competition Cabrio, cockpit ‘s nachts met lederen M stuur en rode sfeerverlichting F91.

  OMGEVEN DOOR LUXE

  HET INTERIEURDESIGN VAN DE BMW M8 CABRIO EN BMW M8 COMPETITION CABRIO

  Het exclusieve interieur onderstreept de unieke sportiviteit van een M wagen zonder compromissen op het vlak van luxe. Van het lederen M stuur en de M sportzetels in vollederuitrusting Merino over de nauwkeurige lichtgeleiders op de deuren en de middenconsole tot de contrastrijke rode accenten die typisch zijn voor M – elk detail bevestigt het expressieve sportwagenkarakter van deze luxueuze cabrio.

  De eerste BMW M8 Cabrio ooit geeft de fascinatie voor open rijden een volkomen nieuw aspect: deze innemende combinatie van cabriogevoel in combinatie met luxe, performance en elegantie is een primeur bij BMW.
  Marcus Syring, hoofd Design BMW M

  DESIGN BMW M8 COMPETITION CABRIO

  ONTDEK MET EEN KLIK DE DESIGNHIGHLIGHTS IN HET EXTERIEUR EN HET INTERIEUR

  Het vooruitstrevende design van de BMW M8 Competition Cabrio overtuigt met een radicaal dynamische en tegelijk bijzonder elegante lijnvoering, die met geopende kap een nog gestrektere en bijzonder elegante indruk maakt. Het resultaat is een meeslepende sportcabrio die zijn luxueus karakter vanuit elk perspectief op superieure wijze presenteert. Het interieur vormt dankzij de edele materialen en meesterlijke handwerkkunst de perfecte eenheid van compromisloze dynamiek en opperste exclusiviteit.
  BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic met brandende koplampen, vooraanzicht, ‘s nachts in beweging F91.
  BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic met geopende kap, achteraanzicht, stilstaand met man onder sterrenhemel F91.
  BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic met geopende kap, zijaanzicht, ‘s nachts stilstaand onder sterrenhemel F91.
  BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic met geopende kap, vogelperspectief, ‘s nachts stilstaand op het asfalt F91.
  BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic, close-up achterkant met LED-achterlichten en M8 Competition badge F91.
  BMW M8 Competition Cabrio met geopende kap, interieur met rode sfeerverlichting ‘s nachts F91.
  BMW M8 Competition Cabrio met geopende kap onder sterrenhemel, interieur met M sportzetels in leder Merino en rode sfeerverlichting F91.
  BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic met brandende koplampen, vooraanzicht, ‘s nachts in beweging F91.

  Smalle koplampen met BMW Laserlight en opvallende M nieren met dubbele spijltjes in Schwarz hochglänzend. Daarbij komt een sculpturale M voorschort met grote luchtinlaten en sierroosters in honingraatlook. Onmiskenbare elementen als deze maken in combinatie met het voorover gebukte koetswerk een bijzonder dynamische indruk – alsof de M8 op elk moment klaarstaat om te springen.

  BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic met geopende kap, achteraanzicht, stilstaand met man onder sterrenhemel F91.

  De gespierde achterkant van de BMW M8 Competition Cabrio drukt maximale performance uit. De gecontourde schouderpartijen vormen samen met de LED-achterlichten en de brede wielkasten een compacte eenheid. De M achterspoiler verbetert de aerodynamica van deze high-performance-cabrio, beperkt ongewenste opwaartse krachten en verleent de wagen daardoor nog meer rijstabiliteit.

  BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic met geopende kap, zijaanzicht, ‘s nachts stilstaand onder sterrenhemel F91.

  Het vloeiende silhouet van deze luxueuze sportcabrio heeft met de langgerekte voorkant en de atletische achterkant met korte overhangen elegant gestrekte verhoudingen. Deze extreem dynamische indruk wordt versterkt door de indrukwekkende BMW 20" lichtmetalen velgen en de Air Breather-sierelementen in Schwarz hochglänzend.

  BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic met geopende kap, vogelperspectief, ‘s nachts stilstaand op het asfalt F91.

  Met geopende kap ziet de BMW M8 Competition Cabrio er nog gestrekter en bijzonder elegant uit. In gesloten toestand verleent de stoffen kap de luxecabrio een opvallend berlinesilhouet met een onmiskenbaar karakter. De hoogwaardige softtop kan tijdens het rijden bij snelheden tot 50 km/u in slechts 15 seconden automatisch geopend en gesloten worden.

  BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic, close-up achterkant met LED-achterlichten en M8 Competition badge F91.

  Het atletische design van de achterkant benadrukt met elk sportief-exclusief detail het indrukwekkende potentieel van de BMW M8 Competition Cabrio. De M diffusor in Schwarz hochglänzend is als kenmerkend onderdeel geïntegreerd in de opvallende achterschort met de dubbele uitlaatpijpen met een diameter van 100 mm aan weerskanten.

  BMW M8 Competition Cabrio met geopende kap, interieur met rode sfeerverlichting ‘s nachts F91.

  De sportief-luxueuze cockpit van de BMW M8 Competition Cabrio met zijn M specifieke instrumenten getuigt van een compromisloze oriëntatie op de bestuurder.

  BMW M8 Competition Cabrio met geopende kap onder sterrenhemel, interieur met M sportzetels in leder Merino en rode sfeerverlichting F91.

  Het interieur van de BMW M8 Competition Cabrio is tegelijk luxueus en onweerstaanbaar sportief. De met de hand genaaide M sportzetels zijn uitgevoerd in de bijzonder edele vollederuitrusting Merino met verlicht M8 logo in de hoofdsteunen en bieden perfecte zijdelingse steun en uitstekend comfort op lange trajecten.

  BMW M8 CABRIO EN BMW M8 COMPETITION CABRIO IN DETAIL: TECHNISCHE GEGEVENS

  HIGHLIGHTS BMW M850i xDRIVE CABRIO

  EFFICIËNTE SPORTIVITEIT, SLECHTS EEN KLIK VERWIJDERD: MOTOR, RIJDYNAMIEK EN DESIGN

  BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met geopende kap, driekwart zijaanzicht, stilstaand voor betonnen gebouw G14.

  OVERTUIGENDE POWER

  AANDRIJVING VAN DE BMW M850i xDRIVE CABRIO

  De krachtige M TwinPower Turbo V8-benzinemotor van de BMW M850i xDrive Cabrio biedt met een cilinderinhoud van 4,4 liter, een vermogen van 390 kW (530 pk) en een koppel van 750 Nm op elk moment pure opwinding.

  BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met geopende kap, driekwart achteraanzicht, rijdend door betonnen gebouw G14.

  BUITENGEWONE DYNAMIEK

  RIJDYNAMIEK VAN DE BMW M850i xDRIVE CABRIO

  De BMW M850i xDrive Cabrio combineert uitmuntende rijdynamiek met hoog comfort. Voor perfecte tractie en optimale koersstabiliteit zorgen de 20" high-performance-banden, de vierwielaandrijving BMW xDrive met M sportdifferentieel, de adaptieve M ophanging en de elektromechanische rolstabilisatie.

  BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met geopende kap, driekwart vooraanzicht, stilstaand voor kust G14.

  EXTRAVAGANTE UITSTRALING

  HET EXTERIEURDESIGN VAN DE BMW M850i xDRIVE CABRIO

  Het exterieur van de BMW M850i xDrive Cabrio maakt indruk met hoogwaardige elementen in Cerium Grey of optioneel in hoogglanzend chroom, die deze luxueuze sportwagen een bijzonder edele uitstraling geven.

  BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met geopende kap, cockpit met lederen M stuur G14.

  LUXUEUZE SPORTIVITEIT

  HET INTERIEURDESIGN VAN DE BMW M850i xDRIVE CABRIO

  Het interieur van de BMW M850i Cabrio overtuigt door de edelste materialen en combineert uitmuntend comfort met exclusieve sportiviteit.

  DESIGN BMW M850i xDRIVE CABRIO

  ONTDEK MET EEN KLIK DE HIGHLIGHTS IN HET EXTERIEUR EN HET INTERIEUR

  Het design van de BMW M850i xDrive straalt door het samenspel van nauwkeurige lijnen en krachtige verhoudingen dynamiek en elegantie uit. Deze indruk wordt ondersteund door edele designelementen in gegalvaniseerd Cerium Grey, die exclusief voorbehouden zijn aan de BMW M850i xDrive Cabrio, of optioneel in hoogglanzend chroom. Daartoe behoren bijvoorbeeld het nierframe, de nierspijltjes, de Air Breather inleg en de uitlaatpijpen met vrije vorm. In het interieur zorgen uiterst exclusieve bekledingen en uitrustingen voor een comfortabele en exclusieve sfeer – waarbij elk detail in harmonie is met het sportieve karakter van deze luxueuze sportcabrio.
  BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met geopende kap, driekwart vooraanzicht, stilstaand in betonnen gebouw G14.
  BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met geopende kap, vogelperspectief, parkerend in betonnen gebouw bij de oceaan G14.
  BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met geopende kap, driekwart achteraanzicht, parkerend met zicht op de oceaan G14.
  BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met geopende kap, interieur met lederen M stuur en BMW Individual lederuitrusting Merino Elfenbeinweiß G14.
  BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met geopende kap, interieur met multifunctionele zetels in BMW Individual lederuitrusting Merino Elfenbeinweiß G14.
  BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met geopende kap, driekwart vooraanzicht, stilstaand in betonnen gebouw G14.

  De dynamische voorkant van de BMW M850i xDrive Cabrio maakt met de zeshoekige dubbele nieren en met het nierframe en de nierspijltjes in Cerium Grey of optioneel in hoogglanzend chroom de sportieve ambitie op het eerste gezicht duidelijk. Deze opvallende indruk wordt ondersteund door de extreem vlakke LED-koplampen met BMW Laserlight en de omlijstingen van de luchtinlaten in Schwarz hochglänzend.

  BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met geopende kap, vogelperspectief, parkerend in betonnen gebouw bij de oceaan G14.

  Het langgerekte silhouet maakt in combinatie met de sculpturale flanken van de BMW M850i xDrive Cabrio een bijzonder sportieve en elegante indruk. Dit wordt nogmaals versterkt door de expressieve BMW M 20" lichtmetalen velgen en de Air Breather inleg in hoogglanzend chroom.

  BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met geopende kap, driekwart achteraanzicht, parkerend met zicht op de oceaan G14.

  De opvallende achterkant van de BMW M850i Cabrio weerspiegelt met de grote spoorbreedte en de gespierde wielkasten perfect het prestatievermogen van deze exclusieve sportcabrio. De smalle LED-achterlichten en de trapeziumvormige uitlaatpijpen aan weerskanten in hoogglanzend chroom benadrukken deze ambitie op indrukwekkende wijze.

  BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met geopende kap, interieur met lederen M stuur en BMW Individual lederuitrusting Merino Elfenbeinweiß G14.

  Het interieur van de BMW M850i Cabrio heeft een bijzonder sportieve en luxueuze aantrekkingskracht. De BMW Individual vollederuitrusting Merino benadrukt de hoogwaardige ambities, net als het lederen M stuur, het met exclusief leder beklede instrumentenbord, de deurdrempels met modelopschrift en de hier afgebeelde decoratieve lijsten in edelhoutuitvoering Fineline Kupfereffekt hochglänzend.

  BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic met geopende kap, interieur met multifunctionele zetels in BMW Individual lederuitrusting Merino Elfenbeinweiß G14.

  De exclusieve multifunctionele zetels voor bestuurder en voorpassagier in de BMW M850i xDrive Cabrio met actieve zetelventilatie en nekverwarmer overtreffen zelfs de hoogste verwachtingen. De zetels zijn met het fijnste leder bekleed en kunnen optimaal aan de persoonlijke wensen worden aangepast met elektrische breedteverstelling van de rugleuning, een variabele lendensteun en een manuele verstelling van de zitdiepte. Ze combineren maximaal comfort en uitstekende zijdelingse steun in elke rijsituatie.

  BMW M8 CABRIO EN BMW M8 COMPETITION CABRIO IN DETAIL: TECHNISCHE GEGEVENS

  BMW 8 Reeks Cabrio M wagens technische gegevens F91.

  BMW 8 REEKS CABRIO M WAGENS TECHNISCHE GEGEVENS

  BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

  BMW M8 Cabrio
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 11,4-11,6
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 261-264


  BMW M8 Competition Cabrio
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 11,4-11,6
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 261-264


  BMW M850i xDrive Cabrio
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,8-10,9
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 246-248


  Afbeeldingen tonen opties, weergaven zijn afhankelijk van de uitrusting.


  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.


  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).


  De waarden werden reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend.


  Meer lezen