BMW Pure Emotions

BMW PURE EMOTIONS.

Bij een luxueuze BMW1 krijgt u de exclusieve toegang tot BMW Pure Emotions, het unieke loyaliteitsprogramma van BMW Belux. Geniet van een nieuwe vorm van luxe, exclusiever en persoonlijker dan ooit. BMW Pure Emotions biedt u een waaier aan onvergetelijke belevingen die veel verder gaan dan louter uw rijplezier, en dit binnen 8 verschillende leefwerelden:

 

Sport

Sport

Deel in de verbetenheid, de spanning en het intense geluk. Van balsport over paardensport tot water- en wintersport over de grenzen heen. Volg bijvoorbeeld als vip een wedstrijd van onze Rode Duivels.
Comfort

Comfort

BMW draagt uw comfort hoog in het vaandel. BMW Pure Emotions selecteert daarom voor u heel wat eersteklasservices die uw comfortgevoel nog verhogen. Een vip-parking in Brussels Airport of de beschikbaarheid van een chauffeur? Zo wordt uw leven aangenamer en comfortabeler.
Lifestyle

Lifestyle

Ga naar exclusieve avant-premières van de grootste evenementen rond design, mode en interieur in binnen- en buitenland.
Driving

Driving

Kruip als allereerste achter het stuur van het nieuwste BMW model, haal meer uit uw wagen tijdens de BMW Driver Experience of neem plaats naast een rallypiloot op een wedstrijdcircuit. Stap in, beleef het toppunt van snelheid, comfort en gratie, en voel uw hart sneller slaan.
Culture

Culture

Duik in de wereld van theater, dans, film en kunst en laat u meeslepen door de schoonheid van een tentoonstelling of optreden. Combineer dit met een citytrip of culinaire ervaring. Iconisch, verbluffend, magisch.
Music

Music

De mooiste uitvoering van een gerenommeerd klassiek stuk. Het allerlaatste concert van uw favoriete artiest. Exclusieve vip-tickets voor een uitverkocht concert of festival? Het kan dankzij BMW Pure Emotions. Uw plaats is alvast gereserveerd.
Gastronomy

Gastronomy

Proef van de crème de la crème van de Belgische en internationale foodscene. U wordt uitgenodigd door sterrenchefs die durven te experimenteren met smaken en technieken, en alleen genoegen nemen met de zuiverste ingrediënten. Wat is voor ú het ultieme culinaire genot?
Travel

Travel

Zet uw brein op cruise control. Ga met BMW Pure Emotions op reis, ver weg en dichtbij. Verdwaal op de mooiste routes, ontdek de indrukwekkendste locaties en laat u inspireren door de locals. Rij, vaar, vlieg en geniet. Sluit uw ogen, u bent er bijna.

BMW Pure Emotions biedt u deze unieke belevingen aan een voordeeltarief of zelfs gratis aan. Laat u verrassen door onze wereld beyond luxury en enjoy the privilege.

Meer lezen
  • 1 BMW Pure Emotions lidmaatschap wordt gratis aangeboden aan bestuurders die hun wagen hebben gekocht bij een BMW Concessie in België of Luxemburg. Dit lidmaatschap is bedoeld voor bestuurders van de BMW 7 Reeks (met een productiedatum tot juni 2022), BMW 8 Reeks en BMW M8 (met een productiedatum tot februari 2022), evenals de BMW X5 (met een productiedatum vanaf augustus 2018), BMW X6 (met een productiedatum vanaf augustus 2019), BMW X7 (met een productiedatum tot juli 2022) en BMW iX. De selectie bevat uitsluitend bestuurders van een nieuwe wagen, en leden van de BMW Excellence Club die minstens 4 jaar lid zijn, komen ook in aanmerking.