BMW M League

BMW M LEAGUE.

BMW M League is het exclusieve loyaliteitsprogramma van BMW Belux dat volledig in het teken staat van adrenaline, power en avontuur. Treed als trotse BMW M rijder1 toe tot The Most Powerful Club in the World.
Geniet van bijzondere voordelen en adembenemende topervaringen binnen de drie BMW M League environments:

 

Driving

Driving

Kruip als allereerste achter het stuur van het nieuwste BMW model, haal meer uit uw wagen tijdens de BMW Driver Experience of neem plaats naast een rallypiloot op een wedstrijdcircuit. Stap in, beleef het toppunt van snelheid, comfort en gratie, en voel uw hart sneller slaan.
Lifestyle

Lifestyle

Schuif aan tafel bij onze BMW Friend en sterrenchef David Martin, ga naar avant-premières of award shows en beleef het allerlaatste concert van een legendarische artiest. Neem deel aan de schitterende Zoute GT Tour, gereserveerd voor exclusieve sportwagens. Iconisch, verbluffend, memorabel.
Sport

Sport

Deel in de verbetenheid, de spanning en het intense geluk. Van auto- en motorsport tot wintersport, en dit over de grenzen heen. Dankzij BMW M League zie je bijvoorbeeld naast onze Rode Duivels ook de familie Borlée live aan het werk.

Ontdek de power van BMW M League en join the club!

Meer lezen
  • 1 BMW M League lidmaatschap wordt volledig gratis aangeboden aan alle klanten die sinds 01/01/2015 een M2, M3, M4, M5, X3M, X4M, X5M of X6M hebben gekocht bij een BMW Concessie in België of Luxemburg. BMW M Performance wagens behoren niet tot deze selectie.