Originele BMW service BMW 8 Reeks Coupé BMW 4 Reeks Coupé tevreden BMW serviceklanten

“LEEFTIJD NOCH SCHOONHEID TELLEN, ALLEEN EEN GOEDE SERVICE.”

Originele BMW service voor modellen van elke leeftijd.

Waarom u zorgen maken over de leeftijd? In plaats van de jaren is het toch veel mooier om de onvergetelijke momenten in het leven te tellen. Dat geldt ook voor uw BMW. Het gaat er niet om hoe oud hij is, maar wat u nog allemaal samen met hem kunt beleven. Daarom is er de BMW service.
Met eersteklas BMW serviceaanbiedingen zijn u en uw BMW in de beste handen. Met originele BMW onderdelen zorgen ervaren specialisten ervoor dat uw BMW origineel blijft. Van langlopende servicepakketten van BMW Serenity over de aantrekkelijke all-inprijzen van BMW Value Service tot BMW hulp bij pech en ongevallen, de garantieverlenging of BMW Teleservices: wij bieden u een uitgebreid aanbod van eersteklas services – voor elk BMW model, voor uw individuele behoeften en voor de vele zorgeloze kilometers die nog komen.

Meer lezen
“LEEFTIJD NOCH SCHOONHEID TELLEN, ALLEEN EEN GOEDE SERVICE.”Originele BMW service voor modellen van elke leeftijd.

  Why worry about age? Instead of counting the years, it’s much better to count the unforgettable moments in life. The same applies to your BMW. It’s not about how old it is, but about the wonderful adventures you can still expect to experience together. That’s why there is BMW Service.

  The first-class offers from BMW Service ensure that you and your BMW are in the best possible hands. Experienced specialists use Original BMW Parts to ensure that your BMW also remains an original. From the long-term service packages by BMW Service Inclusive via the attractive all-inclusive prices of BMW Value Service through to the BMW Breakdown and Accident Service, the Warranty Extension or BMW Teleservices: we offer you a comprehensive range of premium services – for every BMW model, for your individual requirements and for the many carefree kilometres that still lie ahead of you.

  Meer lezen

  STERKE ARGUMENTEN VOOR BMW SERVICE.

  • 01 Optimale prijs-kwaliteitverhouding
  • 02 Gebruik van originele BMW onderdelen
  • 03 Ervaren servicespecialisten met BMW knowhow
  • 04 Aantrekkelijke en transparante totaalprijs
  • 05 Elke BMW is welkom

  “MIJN BMW HOEFT NIET NIEUW TE ZIJN. WEL ALTIJD IN GOEDE HANDEN.”

  Ontdek onze serviceaanbiedingen: BMW Serenity, BMW Value Service, controle & onderhoud, reparatie & verzorging en de BMW Garantieverlenging.

  Om u de perfecte serviceoplossing te bieden heeft uw BMW Partner twee verschillende aanbiedingen voor u klaar: het langetermijn-servicepakket BMW Serenity en de BMW Value Service met aantrekkelijke all-inprijzen voor apart te boeken diensten. Voertuigcontrole, onderhoud, reparatie of verzorging: uw BMW krijgt van onze servicespecialisten precies die service die hij nodig heeft. Voor al wie graag zorgeloos op weg gaat, is er de BMW Garantieverlenging: bescherm uzelf tegen onverwachte reparatiekosten voor een periode van maximaal 5 jaar vanaf de eerste inschrijving.

  Meer lezen
  BMW Serenity klant wacht in BMW servicecentrum

  BMW Serenity.

  Het is niet altijd makkelijk om de dingen beheerst onder ogen te zien. Voor meer gemoedsrust bieden wij u BMW Serenity. Met slechts één betaling zijn alle inbegrepen onderhouds- en servicewerken gedekt voor de duur van uw keuze. Zonder verborgen kosten. Zo kunt u in de toekomst op één ding rekenen: een perfecte service voor uw BMW, ongeacht zijn leeftijd. Want ons aanbod is ook aantrekkelijk voor BMW’s met vele kilometers op de teller.


  Uw voordelen:

  • Aantrekkelijk prijsvoordeel ten opzichte van individuele diensten.
  • Volledige kostenbeheersing en transparantie.
  • Verschillende servicepakketten voor verschillende behoeften, voor nieuwe en tweedehandswagens.
  • Servicespecialisten met BMW knowhow en originele BMW onderdelen en door BMW goedgekeurde olie.
  • Hoge doorverkoopwaarde door automatische overdracht aan de volgende eigenaar.
  • Geldig bij de deelnemende BMW Servicepartners wereldwijd.

  Meer lezen
  BMW service klant kijkt door de geopende deur van haar BMW

  BMW Value Service.

  In het leven is veel niet te voorzien. Des te beter dus als een en ander vanaf het begin duidelijk en transparant is. Om ervoor te zorgen dat u en uw BMW niet voor onverwachte verrassingen komen te staan, bieden wij u BMW Value Service aan voor onze individueel te boeken diensten, zoals olieverversing. Met onze Value Service speelt u altijd op veilig. Er zijn geen onverwachte extra kosten. Want onderdelen en werkuren maken deel uit van een aantrekkelijke all-inprijs. U kunt echter niet alleen vertrouwen op volledige transparantie, maar ook op de perfecte servicekwaliteit van uw BMW Partner. BMW Value Service aanbiedingen zijn beschikbaar voor alle BMW modellen die vier jaar of ouder zijn.


  Uw voordelen:

  • Hoogwaardige, comfortabele en voordelige service door BMW specialisten met originele BMW onderdelen.
  • Aantrekkelijke en transparante totaalprijzen inclusief alle onderdelen en services.
  • De prijzen zijn steeds transparant en begrijpelijk.
  • Voor elk BMW model biedt BMW Value Service de perfecte diensten.

  Meer lezen
  BMW servicemedewerker legt de BMW Garantieverlenging: uit aan BMW serviceklant

  BMW Garantieverlenging voor nieuwe wagens.

  Als u voor een BMW kiest, kunt u de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. Want aansluitend op de BMW concessiegarantie bent u desgewenst met de BMW Garantieverlenging gedekt tegen onverwachte reparatiekosten voor een periode van maximaal 5 jaar vanaf de datum van de eerste inschrijving – wereldwijd en zonder mitsen en maren.


  Meer informatie over de BMW Garantieverlenging krijgt u van uw BMW Partner.


  Uw voordelen:
  • Verlenging van de garantie voor nieuwe voertuigen tot 5 jaar (max. 200.000 km) vanaf de eerste inschrijving.
  • Volledige kostenbeheersing en snelle en gemakkelijke reparatie van defecten.
  • Wereldwijd geldig bij elke BMW Servicepartner.
  • Waardebehoud door reparatie van defecten met originele BMW onderdelen.
  • Hogere doorverkoopwaarde door overdraagbaarheid aan de volgende eigenaar.

  Meer lezen
  BMW serviceklant en BMW servicemedewerker bespreken controle en onderhoud aan de BMW

  Controle en onderhoud.

  Als uw BMW een speciale controle, een onderhoud of een wettelijk verplichte autokeuring moet ondergaan – onze ervaren BMW servicespecialisten kennen uw wagen het best en bieden u steeds een deskundige service. Met innovatieve diagnose- en programmeringstechnologieën zorgt de BMW service ervoor dat uw BMW altijd in topconditie blijft – voor maximaal rijplezier.

  Meer lezen
  Kind beschildert een BMW met penseel en verf

  Reparatie en verzorging.

  Bijzondere herinneringen willen we graag bewaren – andere liever niet. Met uw BMW als uw vaste begeleider kunt u er veel verzamelen. Maar sommige avonturen wilt u misschien liever ongedaan maken. Met originele BMW reparaties en services kunt u die mooie momenten blijvend bewaren – zelfs als uw wagen eens met een kleurboek werd verward. Onze vakmensen delen uw vraag naar kwaliteit, esthetiek en veiligheid en zorgen er zo snel mogelijk voor dat geen streep door deze unieke momenten wordt gehaald – zelfs niet als die op de lak is getrokken.

  Meer lezen
  “IK DENK DAT GOED NIET DUUR MOET ZIJN. OOK GOEDE SERVICE NIET.”
  BMW servicemedewerker voert een BMW Olieservice uit

  BMW OLIESERVICE.

  Oliefilter vervangen en olie verversen – met de originele motorolie voor een langere levensduur van de motor en een optimale bescherming.

  “HET BESTE GEVOEL IN DE WERELD? ALS ALLES GEWOON PERFECT PAST.”

  Twee vrouwen maken plezier onderweg in hun BMW

  Puur gevoel behouden. Met originele BMW onderdelen.

  Uw BMW levert dag na dag topprestaties en voor de volle functionaliteit is de samenwerking van alle onderdelen belangrijk. Kies daarom voor originele BMW onderdelen: perfecte prestaties kunnen enkel worden bereikt door de precieze afstemming van alle onderdelen van elk individueel BMW model. Nieuwe originele BMW onderdelen moeten aan dezelfde kwaliteitsnormen beantwoorden als de wagens van BMW zelf – van de constructieplanning tot de kwaliteitsborging. De precieze pasvorm en de hoogwaardige afwerking van elke nieuw origineel BMW onderdeel zorgen ervoor dat alle onderdelen in uw BMW perfect op elkaar afgestemd zijn – voor optimale prestaties en maximale veiligheid en duurzaamheid.

  “MIJN BMW VERDIENT DEZELFDE SERVICE ALS IK: DE BESTE.”

  BMW servicemedewerkers bij de BMW Olieservice

  BMW Olieservice. Precies wat uw BMW nodig heeft.

  Wij laten ons leiden door uw werkelijke behoeften: de hoogwaardige originele BMW motorolie wordt alleen ververst als het echt nodig is. Dit houdt uw motor voor lange tijd fit. Inclusief BMW olie, oliefilter en microfilter.
   

  Originele BMW motorolie is perfect afgestemd op BMW motoren en heeft een belangrijke functie in de motor.


  Voordeel:
  • Verbeterde motorprestaties en brandstofefficiëntie.
  • Langere levensduur van de motor.
  • Verbeterde bescherming van essentiële onderdelen tegen corrosie en slijtage.

  BMW bestuurster wacht bij haar BMW op de BMW hulp bij pech en ongevallen

  BMW HULP BIJ PECH EN ONGEVALLEN.

  BMW bestuurster gebruikt de BMW Teleservices

  BMW TELESERVICES.

  BMW eigenares gebruikt de BMW Connected App op haar smartphone

  BMW CONNECTED APP.