BMW CONNECTED DRIVE.

Altijd verbonden. Altijd vrij.

BMW CONNECTED DRIVE.

Altijd verbonden. Altijd vrij.

BMW CONNECTED DRIVE.Altijd verbonden. Altijd vrij.

Vrij om te doen wat u echt wilt doen. Met de services & apps van BMW ConnectedDrive, die u met alles verbinden wat voor u van belang is. Meer comfort bieden de BMW ConnectedDrive rijhulpsystemen – opdat u zich op het essentiële zou kunnen concentreren. Daarbij hebt u de vrije keuze: reisbegeleider, entertainer of beschermengel – wie u op uw rit vergezelt, bepaalt u zelf

BMW CONNECTED.

BMW Connected is een persoonlijke mobiliteit assistent die bestuurders helpt om ontspannen en op tijd hun bestemming te bereiken. Mobiliteitsrelevante informatie, zoals aanbevelingen voor optimale vertrektijden zijn beschikbaar via iPhone of Apple Watch en kunnen naadloos worden doorgestuurd naar de auto.

Altijd een stap vooruit.

Uw persoonlijke mobiliteits compagnon.

BMW CONNECTED DRIVE SERVICES & APPS.

Wat kan uw BMW voor u doen? U tijdig op uw bestemming brengen? Altijd een antwoord op uw vragen geven? Of u op elk moment prettig onderhouden? De services en apps van BMW ConnectedDrive kunnen u een groot aantal nuttige diensten leveren. Die slimme en innovatieve diensten vereenvoudigen uw leven en maken van elke rit een belevenis.

BEDIEN UW WAGEN MET UW TELEFOON.

VINDT DE MOOISTE BESTEMMINGEN VOOR U.

WEES ALTIJD OP TIJD.

GEWOON EEN GOED GEVOEL.

DOMPEL U HELEMAAL ONDER.

BMW ConnectedDrive – een technologiepakket vol services en apps dat u nauw met de buitenwereld verbindt. Daarmee kunt u zaken sneller en gemakkelijker afhandelen en hebt u meer tijd voor wat belangrijk is: uw gezin, uw vrienden of uw vrije tijd. Ervaar de veelzijdigheid van BMW ConnectedDrive.

BMW ConnectedDrive.

Altijd verbonden. Altijd vrij. Elke dag. Ontdek het zelf.

BMW CONNECTED DRIVE RIJHULPSYSTEMEN.

Bij elke rit kunt u voor 100% op de rijhulpsystemen vertrouwen. Zo wordt uw BMW nog intelligenter. Geniet van meer veiligheid, van het beste zicht 's nachts en overdag – en zelfs van het parkeren. Voel u langs alle kanten ondersteund: met BMW ConnectedDrive aan uw kant.

ALTIJD DE JUISTE WEG VOOR OGEN.

VOL VERTROUWEN PARKEREN ZONDER HANDEN.

UITERST GEAUTOMATISEERD RIJDEN.

Uw BMW neemt het sturen, remmen en versnellen van u over. En u geniet van het uitzicht en laat zich rijden. Onvoorstelbaar of binnenkort werkelijkheid? Bekijk in de video een uiterst geautomatiseerde rit over de autoweg en zie welke indrukwekkende dingen nu al mogelijk zijn.