BMW M3 G80 2020 Isle of Man Grün metallic vooraanzicht rijdend

Tot 510 pk (375 kW)

Vermogen

Benzine

Brandstoftype

THE M3

BMW M

DE NIEUWE
BMW M3 BERLINE.

Tot 510 pk (375 kW)

Vermogen

Benzine

Brandstoftype

THE M3DE NIEUWE<br> BMW M3 BERLINE.

BMW M3 Competition Berline, BMW M3 Berline, BMW M340i xDrive en BMW M340d xDrive Berline.

De BMW M3 Berline modellen combineren krachtige proporties en een opvallend vierdeurs 3-box-design met typische M sportiviteit. Het karaktervolle kwartet wordt aangevoerd door de BMW M3 Competition Berline met een indrukwekkend vermogen van 510 pk en een koppel van 650 Nm. Uitgerust met high-performance BMW M TwinPower Turbo motor, 8-traps M Steptronic met Drivelogic, optionele vierwielaandrijving M xDrive*, actief M differentieel en talrijke van de autosport afgeleide technologieën is maximale rijdynamiek gegarandeerd – in het dagelijkse gebruik en op het circuit. De BMW M3 Berline ontwikkelt een sportief vermogen van 480 pk en een koppel van 550 Nm. De combinatie van achterwielaandrijving en optimaal afgestemde manuele M 6-versnellingsbak zorgt voor een zeer dynamische rijstijl en maakt van de wagen een puristische volbloedatleet. Het modellengamma wordt afgerond door de BMW M340i xDrive en BMW M340d xDrive Berline: de krachtige sportberlines met een aantrekkelijk design overtuigen daarnaast met een bijzonder evenwichtige mix van sportiviteit, efficiëntie en comfortabele dagelijkse bruikbaarheid. *M xDrive is volgens planning vanaf de zomer 2021 beschikbaar.

 

BMW M3 Competition Berline
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 9,8
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 223-224


BMW M3 Berline
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,0-10,2
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 227-231


BMW M340i xDrive Berline
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,5-8,2
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 172-188


BMW M340d xDrive Berline
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 5,9-6,6
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 155-172

Meer lezen

VERGELIJKING VAN DE BMW 3 REEKS BERLINE M WAGENS.

De belangrijkste prestatiegegevens in een oogopslag: design, aandrijving, chassis en motorvermogen.

BMW M3 Competition Berline.

Maximale rijdynamiek met achterwielaandrijving of M xDrive* *M xDrive is volgens planning vanaf de zomer 2021 beschikbaar.
 • High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een vermogen van 510 pk
 • Snelle 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic
 • Achterwielaandrijving of vierwielaandrijving M xDrive*
 • 375 kW (510 pk), 650 Nm, 0–100 km/u tot 3,5 s snel
BMW M3 Competition Berline G80 2020 Frozen Brilliant White metallic driekwart vooraanzicht

BMW M3 Berline.

Puristische rijdynamiek met achterwielaandrijving en manuele versnellingsbak.
 • High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een vermogen van 480 pk
 • Manuele M 6-versnellingsbak met korte, precieze schakelwegen
 • Sportieve achterwielaandrijving voor maximale emotie tegen de limiet
 • 353 kW (480 pk), 550 Nm, 0–100 km/u in 4,2 s
BMW M3 Berline G80 2020 Isle of Man Grün metallic driekwart vooraanzicht

BMW M340i xDrive Berline.

De perfecte combinatie van sportiviteit, comfort en dagelijkse bruikbaarheid.
 • BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een vermogen van 374 pk
 • 8-traps sportversnellingsbak Steptronic
 • BMW xDrive
 • 275 kW (374 pk), 500 Nm, 0–100 km/u in 4,4 s
BMW M340i xDrive Berline G22 2020 Saphirschwarz metallic driekwart vooraanzicht

BMW M340d xDrive Berline.

Kracht en rendement gekoppeld aan onbeperkte dagelijkse bruikbaarheid.
 • BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor met een vermogen van 340 pk
 • 8-traps sportversnellingsbak Steptronic
 • BMW xDrive
 • 250 kW (340 pk), 700 Nm, 0–100 km/u in 4,6 s
BMW M340d xDrive Berline G22 2020 Mineralgrau metallic driekwart vooraanzicht
 • BMW M3 Competition Berline.
 • BMW M3 Berline.
 • BMW M340i xDrive Berline.
 • BMW M340d xDrive Berline.

BMW M3 COMPETITION BERLINE – PRODUCTHIGHLIGHTS.

Rijdynamiek- en designuitrustingen van de BMW M3 Competition Berline.

De BMW M3 Competition Berline toont hoeveel racesport met een BMW 3 Reeks Berline mogelijk is. Het topmodel van de BMW 3 Reeks Berline beschikt over een 510 pk sterke high-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor en talrijke van de autosport overgenomen aandrijf- en ophangingstechnologieën. Samen met de optionele vierwielaandrijving M xDrive* met actief M differentieel verwacht de bestuurder van deze unieke sportberline steeds typische M rijdynamiek op het hoogste niveau. Het atletische karakter van de wagen wordt visueel in de verf gezet door krachtige proporties en het opvallende 3-box-design. Expressieve M designelementen zoals het carbondak met vinnen of de doorlopende zwarte drempel zorgen aan de buitenkant voor opvallende autosportaccenten. Het interieur van de BMW M3 Competition Berline is dankzij een hele reeks M kenmerken sportief en elegant en consequent op de bestuurder georiënteerd. *M xDrive is volgens planning vanaf de zomer 2021 beschikbaar.

BMW M3 Competition G80 2020 Frozen Brilliant White metallic driekwart vooraanzicht
BMW M3 Competition Berline G80 2020 BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor close-up

BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

De BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor onderscheidt zich door een superieure krachtontwikkeling en de opvallende typische M sound. Twee MonoScroll-turbocompressoren, directe injectie High Precision Injection, volledig variabele klepsturing en variabele nokkenassturing zorgen voor uitstekende prestaties.
BMW M3 Competition Berline G80 2020 8-traps M versnellingsbak Steptronic close-up keuzehendel

8-traps M Steptronic met Drivelogic.

De 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic biedt een groot aantal schakelopties: extreem sportief en dynamisch, bijzonder comfortabel en nauwelijks merkbaar, brandstofbesparend. U kunt manueel schakelen met de versnellingspook of de schakelpaddles op het stuur, of met Drivelogic een van de drie automatische programma’s selecteren.
BMW M3 Competition Berline G80 2020 M xDrive

M xDrive.

M xDrive* met actief M differentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek zowel in het dagelijks verkeer als op de racepiste. De optionele M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de sereniteit van vierwielaandrijving. U kunt kiezen tussen de aandrijfvarianten 4WD, 4WD Sport en – in de DSC-off-modus – 2WD. *M xDrive is volgens planning vanaf de zomer 2021 beschikbaar.
BMW M3 Competition Berline G80 2020 M compound-remmen, Rot hochglänzend close-up wiel

M compound-remmen, Rot hochglänzend.

Door gebruik te maken van verschillende materialen krijgen de M compound-remmen niet alleen uitstekende vertragingswaarden, maar ook een hoge stabiliteit en een lager gewicht. De remzadels in Rot hochglänzend met M logo verlenen dit high-performanceremsysteem een uitgesproken sportieve look.
BMW M3 Competition Berline G80 2020 M carbon-keramische remmen close-up

M carbon-keramische remmen.

Bij de M carbon-keramische remmen grijpt de remkracht nog directer aan. De remmen zelf dragen bij tot de gewichtsbesparing, wat een positief effect op de wendbaarheid, de dynamiek en het acceleratievermogen heeft. De technische uitrusting is aan de buitenkant herkenbaar door carbon-keramische remschijven en remzadels in de kleur Gold matt met M logo aan de voor- en achteras. Als gevolg van de specifieke eigenschappen van het materiaal kunnen bij het remmen verhoogde werkingsgeluiden ontstaan, bv. bij langere beperkte belasting of in natte weersomstandigheden kort voordat de wagen tot stilstand komt. Deze geluidsontwikkeling, die inherent is aan de constructie, kan vermeden worden door de remmen na een belasting in vochtige omstandigheden droog te remmen of na een langere beperkte rembelasting opnieuw sterker te belasten. Door de invloed van vocht en strooizout, bijv. na het gebruik van wasstraten, nachtelijke condensatie, rijden in de regen enz., kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Deze gereduceerde remwerking kan indien nodig gecompenseerd worden door een hogere pedaaldruk. De werkingsgeluiden hebben geen invloed op de prestaties, de veiligheid en de betrouwbaarheid van de remmen.
BMW M3 Competition Berline G80 2020 M sportuitlaat achteraanzicht

M sportuitlaat.

De M sportuitlaat produceert een kenmerkend geluid dat met de geïntegreerde uitlaatkleppentechniek aangepast kan worden. De programma’s SPORT en SPORT+ die u via de SETUP-toets voor de motor inschakelt, gaan gepaard met een nog intenser geluid, terwijl in het comfortgerichte programma een discreet sportieve klank te horen is.
BMW M3 Competition Berline G80 2020 Frozen Brilliant White metallic frontdesign vooraanzicht

Frontdesign.

De voorkant van de BMW M3 Competition Berline wordt gekenmerkt door de expressieve M nieren in een maximaal dynamische en gereduceerde interpretatie. De volledig zwarte en voor het eerst frameloze nieren met loodrechte typische dubbele M lamellen zorgen voor een maximaal koelluchtdebiet voor de M hoogtoerentalmotor. De grote, trapeziumvormige centrale luchtinlaat onderstreept het atletische karakter van de wagen, samen met de koplampen die smal op de nieren toelopen.
BMW M3 Competition Berline G80 2020 Frozen Brilliant White metallic design zijkant zijaanzicht

Design van de zijkant.

Met aantrekkelijke proporties en een opvallend vierdeurs 3-box-design – voorkant, passagiersruimte en achterkant hebben een herkenbare aparte vorm – komt het silhouet van de BMW M3 Competition Berline wendbaar en beweeglijk voor de dag. Het zwarte carbondak en de op de autosport geïnspireerde en aerodynamisch geoptimaliseerde drempels drukken het silhouet van de wagen visueel en fysisch nog vlakker op de weg. De dynamisch gevormde buitenspiegels in het typische M design met dubbele voet zorgen samen met de M kieuwen met modelopschrift en de opvallende M gesmede velgen met M compound-remmen voor nog meer sportieve highlights.
BMW M3 Competition Berline G80 2020 BMW M 19"/20" gesmede velgen 825 M Orbitgrau matt close-up wiel

BMW M 19"/20" gesmede velgen, dubbelspaak 825 M Orbitgrau matt met combinatie van verschillende bandentypes.

BMW M 19"/20" gesmede velgen, dubbelspaak 825 M Bicolor Orbitgrau matt met combinatie van verschillende bandentypes, glansgedraaide rand/velgrand, vooraan 9,5 J x 19, banden 275/35 R 19, achteraan 10,5 J x 20, banden 285/30 R 20.
BMW M3 Competition Berline G80 2020 Frozen Brilliant White metallic CFK-dak close-up

CFK-dak.

Als onderdeel van de intelligente lichtgewicht constructie helpt het carbondak, dat uit met koolstofvezels versterkte kunststof (CFK) vervaardigd is, om het wagengewicht te verminderen en om de wagen een lager zwaartepunt te bezorgen. Dat leidt tot een grotere wendbaarheid en dynamiek in bochten en bij het accelereren en remmen.
BMW M3 Competition Berline G80 2020 Frozen Brilliant White metallic design achterkant achteraanzicht

Design van de achterkant.

De achterkant van de BMW M3 Competition Berline zet de sportieve en wendbare uitstraling van de zijkant consequent voort. Het brede spoor van de M specifieke assen zorgt samen met de gespierde wielkasten voor een krachtige stand, die de performancekwaliteiten van de sportberline op indrukwekkende wijze onderstreept. Twee paar typische M dubbele uitlaatpijpen in Schwarzchrom en een discrete spoilerrand in Schwarz hochglänzend zetten het exclusieve autosportkarakter van de wagen in de verf.
BMW M3 Competition Berline G80 2020 M sportzetels interieur

M sportzetels.

De veelvoudig instelbare M sportzetels met kuipzetelkarakter en gedeeltelijk geïntegreerde hoofdsteun bieden u en uw passagier uitstekende steun. Bovendien kan de breedte van de leuning individueel ingesteld worden. Door het specifieke design met verlicht M3 logo komen de sportieve aspiraties van de wagen nog beter tot uiting.
BMW M3 Competition Berline G80 2020 lederen M stuur cockpit interieur

Lederen M stuur.

Het lederen M stuur met zijn gevormde duimuitsparingen zorgt voor een sportief direct stuurgevoel en maximale controle. Met de geïntegreerde multifunctionele toetsen kunnen verschillende multimedia- en hulpsystemen worden bediend. Met de rode M1/M2-toetsen kunt u twee vooraf ingestelde M Drive-configuraties inschakelen.

BMW M3 BERLINE – PRODUCTHIGHLIGHTS.

Rijdynamiek- en designuitrustingen van de BMW M3 Berline.

De BMW M3 Berline is een puristische sportberline met uitstekende rijeigenschappen. Daarvoor zijn een 480 pk sterke high-performance BMW M TwinPower Turbo motor, achterwielaandrijving en hoogtechnologische, van de autosport afgeleide technologieën zoals de M specifieke ophanging met actief M differentieel verantwoordelijk. Een manuele M 6-versnellingsbak met een perfecte spreiding en korte, precieze schakelwegen maakt een bijzonder intensieve interactie tussen bestuurder en wagen mogelijk. Het atletische vierdeurs 3-box-design en opvallende M designelementen zorgen voor een zelfbewust onaangepaste attitude, die onmiskenbaar naar het sportieve potentieel van de BMW M3 Berline verwijst.

BMW M3 Berline G80 2020 Isle of Man Grün metallic driekwart achteraanzicht kikvorsperspectief
BMW M3 Berline G80 2020 BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor close-up

BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

De BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor onderscheidt zich door een superieure krachtontwikkeling en de opvallende typische M sound. Twee MonoScroll-turbocompressoren, directe injectie High Precision Injection, volledig variabele klepsturing en variabele nokkenassturing zorgen voor uitstekende prestaties.
BMW M3 Berline G80 2020 manuele M 6-versnellingsbak en achterwielaandrijving close-up versnellingspook

Manuele M versnellingsbak en achterwielaandrijving.

De manuele M 6-versnellingsbak maakt een zeer sportieve rijstijl mogelijk. Hij overtuigt door zijn soepelheid, perfecte indeling en exacte, korte schakelwegen. Door de goed ingedeelde versnellingen kan de motorkarakteristiek wat betreft vermogensontplooiing en efficiëntie perfect benut worden. Perfect voor de trackday – met de achterwielaandrijving wordt de wagen met uitgeschakelde DSC een volbloedatleet. Dankzij de krachtoverbrenging op de achterwielen alleen zorgt de wagen voor nog meer emotie tegen de limiet.
BMW M3 Berline G80 2020 Isle of Man Grün M specifieke ophanging zijaanzicht

M specifieke ophanging.

De M specifieke ophanging combineert consequente lichtgewicht constructie met een bijzonder hoge stijfheid, een geoptimaliseerde ophangingsgeometrie met een grote spoorbreedte en een actief M differentieel. Een precieze respons en feedback van de stuurinrichting en wielophangingen zorgen voor een perfecte controle van de wagen. Met de M Setup kunt u de kenmerken naar wens aanpassen.
BMW M3 Berline G80 2020 BMW M 19"/20" gesmede velgen 825 M Bicolor Schwarz close-up wiel

M compound-remmen, Rot hochglänzend.

Door gebruik te maken van verschillende materialen krijgen de M compound-remmen niet alleen uitstekende vertragingswaarden, maar ook een hoge stabiliteit en een lager gewicht. De remzadels in Rot hochglänzend met M logo verlenen dit high-performanceremsysteem een uitgesproken sportieve look.
BMW M3 Berline G80 2020 M carbon-keramische remmen close-up

M carbon-keramische remmen.

Bij de M carbon-keramische remmen grijpt de remkracht nog directer aan. De remmen zelf dragen bij tot de gewichtsbesparing, wat een positief effect op de wendbaarheid, de dynamiek en het acceleratievermogen heeft. De technische uitrusting is aan de buitenkant herkenbaar door carbon-keramische remschijven en remzadels in de kleur Gold matt met M logo aan de voor- en achteras. Als gevolg van de specifieke eigenschappen van het materiaal kunnen bij het remmen verhoogde werkingsgeluiden ontstaan, bv. bij langere beperkte belasting of in natte weersomstandigheden kort voordat de wagen tot stilstand komt. Deze geluidsontwikkeling, die inherent is aan de constructie, kan vermeden worden door de remmen na een belasting in vochtige omstandigheden droog te remmen of na een langere beperkte rembelasting opnieuw sterker te belasten. Door de invloed van vocht en strooizout, bijv. na het gebruik van wasstraten, nachtelijke condensatie, rijden in de regen enz., kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Deze gereduceerde remwerking kan indien nodig gecompenseerd worden door een hogere pedaaldruk. De werkingsgeluiden hebben geen invloed op de prestaties, de veiligheid en de betrouwbaarheid van de remmen.
BMW M3 Berline G80 2020 Isle of Man Grün voorste wielkasten close-up

Voorste wielkasten.

De uiterst gespierde wielkasten van de BMW M3 Berline zijn een visueel bewijs van de autosportgenen van de wagen. Ze vormen de passende omkadering voor de grote, precies gevormde M gesmede velgen in Bicolor Schwarz en benadrukken de brede stand van de sportberline.
BMW M3 Berline G80 2020 Isle of Man Grün M kieuwen close-up

M kieuwen.

Het typische M kieuwelement met M modelopschrift accentueert als uitgesproken driedimensionaal sportief accent het vermogenspotentieel van de wagen en belooft een buitengewone rijbeleving. Het veraanschouwelijkt de dynamische combinatie van technische perfectie en emotionele vorm, die M wagens altijd al typeerde.
BMW M3 Berline G80 2020 Isle of Man Grün M buitenspiegels close-up

M buitenspiegels.

De buitenspiegels in het typische M design met dubbele voet met asferische glasoppervlakken kunnen elektrisch ingesteld en verwarmd worden. De spiegelvoet is visueel in de zijdelingse venstergootlijst geïntegreerd en accentueert het elegante, sportieve design van de wagen.
BMW M3 Berline G80 2020 BMW M 19"/20" gesmede velgen 825 M Bicolor Schwarz close-up wiel

BMW M 19"/20" gesmede velgen, dubbelspaak 825 M Bicolor Schwarz met combinatie van verschillende bandentypes.

BMW M 19"/20" gesmede velgen, dubbelspaak 825 M Bicolor Schwarz met combinatie van verschillende bandentypes, glansgefreesd/glansgedraaid, vooraan 9,5 J x 19, banden 275/35 R 19, achteraan 10,5 J x 20, banden 285/30 R 20.
BMW M3 Berline G80 2020 Isle of Man Grün uitlaatpijpen in chroom achteraanzicht

Uitlaatpijpen in chroom.

De twee paar dubbele uitlaatpijpen van de BMW M3 Berline steken opvallend uit de in Schwarz hochglänzend uitgevoerde diffusor uit. Elegante sierstukken in chroom vormen in combinatie met de opvallende lamellen van de diffusor een sportieve afsluiting naar de weg.
BMW M3 Berline G80 2020 M sportzetels interieur

M sportzetels.

De veelvoudig instelbare M sportzetels met kuipzetelkarakter en gedeeltelijk geïntegreerde hoofdsteun bieden u en uw passagier uitstekende steun. Bovendien kan de breedte van de leuning individueel ingesteld worden. Door het specifieke design met verlicht M3 logo komen de sportieve aspiraties van de wagen nog beter tot uiting.

BMW M340i xDRIVE EN BMW M340d xDRIVE BERLINE – PRODUCTHIGHLIGHTS.

Rijdynamiek- en designuitrustingen van de BMW M340i xDrive en BMW M340d xDrive Berline.

De BMW M340i xDrive Berline en BMW M340d xDrive Berline zijn visueel en technisch duidelijk sportief aangelegd – met tegelijk volledige dagelijkse functionaliteit. Opvallende accenten in Ceriumgrau metallic onderstrepen samen met de dubbele BMW nieren in mesh-design en sportieve interieurkenmerken het dynamische karakter van de wagen. Krachtige en efficiënte BMW M TwinPower Turbo motoren met maximaal 374 pk zorgen samen met precies afgestemde ophangingscomponenten zoals de adaptieve M ophanging voor sportief rijplezier en een optimale wegligging.

BMW M340i xDrive Berline G20 2020 Saphirschwarz metallic zijaanzicht rijdend
BMW M340i xDrive Berline G20 2020 BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder motoren close-up

BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder motoren.

De M340i xDrive wordt aangedreven door een 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een cilinderinhoud van drie liter en BMW M TwinPower Turbo-technologie. Met een vermogen van 275 kW (374 pk) en een maximumkoppel van 500 Nm maakt hij extreem sportieve rijprestaties mogelijk. Van 0 tot 100 km/u accelereert hij in slechts 4,4 seconden. De M340d xDrive heeft een 6-cilinder dieselmotor en maakt indruk met een vermogen van 250 kW (340 pk) en een maximumkoppel van 700 Nm. Hij versnelt van 0 tot 100 km/u in slechts 4,6 seconden.
BMW M340i xDrive Berline G20 2020 Saphirschwarz metallic M sportdifferentieel achteraanzicht

M sportdifferentieel.

Het M sportdifferentieel verbetert de tractie en rijstabiliteit bij rijstrookwissels, bij het accelereren vanuit een bocht, bij hoge bochtsnelheden en bij een verschillende staat van het wegdek links en rechts. Een elektronisch gestuurde lamellengrendel vermindert het verschil in toerental tussen de achterwielen en verbetert daardoor de tractie.
BMW M340i xDrive Berline G20 2020 8-traps sportversnellingsbak Steptronic close-up keuzehendel

8-traps sportversnellingsbak Steptronic.

De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic maakt zeer sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als manueel met de schakelhendel of schakelpaddles – comfortabel glijden of zeer dynamisch rijden. In de modus SPORT en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor maximale prestaties.
M sportremmen BMW M340i xDrive Berline G20 2020

M sportremmen.

De M sportremmen met vaste remzadels met vier zuigers vooraan en zwevende remzadels met één zuiger achteraan in Blau en met M opschrift hebben grote remschijven en dus een bijzonder hoge remkracht.
Variable Sport Steering BMW M340i xDrive Berline G20 2020 Saphirschwarz metallic cockpit interieur

Variable Sport Steering.

De Variable Sport Steering incl. Servotronic zorgt voor een direct en wendbaar rijgedrag met minder stuurinspanningen. Het systeem reageert met verschillende stuuroverbrengingsverhoudingen op de stuurinslag. Het verbetert zo de wegligging bij een sportieve rijstijl en vermindert de stuurinspanning bij het parkeren en afslaan.
BMW M340i xDrive Berline G20 2020 adaptieve M ophanging

Adaptieve M ophanging.

De tien millimeter verlaagde adaptieve M ophanging kan steeds elektronisch gestuurd aan de wegomstandigheden en de rijsituatie worden aangepast. Bovendien kan de bestuurder de karakteristiek van de ophanging met de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die hij op dat moment verkiest – van comfortabel tot bijzonder sportief met uitgesproken wendbare rijeigenschappen.
BMW M340i xDrive Berline G20 2020 Saphirschwarz metallic Mild Hybrid-technologie voorkant close-up

Mild Hybrid-technologie.

De Mild Hybrid-technologie dient om remenergie terug te winnen en ondersteunt de verbrandingsmotor bij acceleraties met elektrisch aandrijfvermogen. Daardoor vallen het verbruik en de emissies lager uit, terwijl u tegelijk van een dynamisch voordeel geniet. De Mild Hybrid-technologie zorgt er bovendien voor dat de Auto Start Stop functie nog sneller en comfortabeler werkt. Momenteel beschikbaar voor de BMW M340d xDrive Berline.
BMW M340i xDrive Berline G20 2020 Saphirschwarz metallic M aerodynamicapakket voorkant close-up

M aerodynamicapakket.

Het M aerodynamicapakket met M specifieke voorschort, achterschort en zijdrempels in koetswerkkleur en een diffusorinzet in Dark Shadow metallic straalt pure dynamiek en sportiviteit uit. De componenten zorgen echter niet alleen voor een scherpere look, maar optimaliseren ook de aerodynamische eigenschappen van de wagen.
BMW M340i xDrive Berline G20 2020 BMW M 19" lichtmetalen velgen 792 M Bicolor close-up wiel

BMW M 19" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 792 M Bicolor.

BMW M 19" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 792 M, Bicolor Ceriumgrau, vooraan 8 J x 19, banden 225/40 R 19, achteraan 8,5 J x 19, banden 255/35 R 19.
BMW M340i xDrive Berline G20 2020 Saphirschwarz metallic BMW Individual Shadow Line hochglänzend exterieur

Shadow Line hochglänzend.

De BMW Individual Shadow Line hochglänzend omvat talrijke uitrustingsdetails in Schwarz hochglänzend. Hierbij horen de vensterprofielafdekking, de raamomlijstingen en -geleiders, de B-stijl, het buitenspiegelframe, de spiegeldriehoek en het spiegelzwaard.