THE 1

De nieuwe BMW 1 Reeks.

THE 1De nieuwe BMW 1 Reeks.

Het sportieve koetswerkdesign van de nieuwe BMW 1 Reeks verleidt je om plaats te nemen in zijn geraffineerde interieur, waarvan de moderne sfeer fascineert met hoge kwaliteit en openheid, waar vooruitstrevende technologieën zorgen voor comfort en veiligheid van het hoogste niveau. Uiterst moderne ophangingstechnologieën garanderen een typische BMW-rijervaring vol dynamiek en wendbaarheid, terwijl innovatieve technologieën en rijhulpsystemen ervoor zorgen dat u altijd veilig en comfortabel op uw bestemming aankomt.

Meer info
Het parkeerhulpsysteem Parking Assistant Pack van de BMW 1 Reeks inclusief Reversing Assistant.

INNOVATIEVE PARKEERHULP.

BMW 1 Reeks cockpit met lederen M stuur met geopende bestuurdersdeur.

KOFFER OPENEN.

Hey BMW, ik heb het koud

VOICE CONTROL.

BMW 1 Reeks film met dynamische rijscènes.

CARING CAR.

Hey BMW, ik heb het koud

VOICE CONTROL.

“Hey BMW, ik heb het koud” – dit korte gesproken commando is voldoende voor de BMW Intelligent Personal Assistant om direct de temperatuur van de BMW 1 Serie te verhogen. Desgewenst kunt u hem ook vragen de airconditioning aan te zetten, of de ambiance verlichting om te zetten naar groen, de interieurluchtblower op niveau 2 te zetten of de temperatuur in de voetenruimte te verhogen.

THE 1, all-in-1

THE 1, ALL-IN-1.

De BMW 1 Reeks in BMW Private Lease Flex.
BMW 1er M135i xDrive, driekwart vooraanzicht in beweging met persoon op de voorgrond.

DE NIEUWE BMW M135i xDRIVE.

ZELFVERZEKERD OVER DE HELE LIJN.

Het sportieve exterieur- en interieurdesign van de BMW 1 Reeks.

Zelfbewustzijn dat u bij de eerste oogopslag herkent: het design van de BMW 1 Reeks laat zowel van binnen als van buiten een sterke indruk achter. Te beginnen met de dynamische voorkant met grote dubbele nieren en brede voorschort. Scherpe lijnen leiden parallel met de vloeiende daklijn naar de karakteristieke achterkant. De bijzondere klasse van de BMW 1 Reeks is ook in het interieur meteen merkbaar: de passagiers vinden er een royale en open sfeer met goedgevoelfactor. De moderne cockpit wordt gekenmerkt door ergonomisch geoptimaliseerde uitrustingen, optionele grote digitale displays en een consequente oriëntatie op de bestuurder.
De nieuwe BMW 1 Reeks M135i in achteraanzicht bij het parkeren voor een woonhuis.
Zijdelings achteraanzicht van de BMW 1 Reeks met opvallend vormgegeven Hofmeister-knik.
1 Reeks BMW in Misano Blau metallic, driekwart vooraanzicht bij het parkeren langs de weg vanuit vogelperspectief.
1 Reeks BMW in Misano Blau metallic, zijaanzicht op parkeerplaats.
BMW 1 Reeks cockpit met M sportzetels, lederen M stuur en verlichte decoratieve lijsten.
Ergonomisch gevormde M sportzetels in de BMW 1 Reeks met blauwe contrastnaad en geïntegreerde hoofdsteun.
1 Reeks BMW in Misano Blau metallic, driekwart vooraanzicht bij het parkeren langs de weg vanuit vogelperspectief.

MARKANTE VOORKANT.

De dynamische voorkant van de BMW 1 Reeks wordt gekenmerkt door opvallend gevormde LED-koplampen, krachtige dubbele nieren in mesh-design en de expressieve voorschort met grote luchtinlaten.

1 Reeks BMW in Misano Blau metallic, zijaanzicht op parkeerplaats.

MODERN SILHOUET.

In zijprofiel toont de BMW 1 Reeks zijn jeugdige en wendbare karakter met zijn lange wielbasis, vloeiende daklijn en gespierde wielkasten. De nieuw geïnterpreteerde Hofmeister-knik legt nog een opvallend accent.

De nieuwe BMW 1 Reeks M135i in achteraanzicht bij het parkeren voor een woonhuis.

ATLETISCHE ACHTERKANT.

De brede stand van de BMW 1 Reeks in combinatie met de uitgesproken schouderpartij en de opvallende achterschort vormen een zelfbewust en onmiskenbaar dynamisch sluitstuk.

BMW 1 Reeks cockpit met M sportzetels, lederen M stuur en verlichte decoratieve lijsten.

OP DE BESTUURDER GERICHTE COCKPIT.

Het aantrekkelijke interieur van de BMW 1 Reeks biedt een overtuigende combinatie van een sportieve, moderne sfeer en royale ruimte. Tot de visuele hoogtepunten behoren de verlichte decoratieve lijsten en het vrij programmeerbare grote weergaveconcept van de BMW Live Cockpit Professional.

Ergonomisch gevormde M sportzetels in de BMW 1 Reeks met blauwe contrastnaad en geïntegreerde hoofdsteun.

ATLETISCHE SPORTZETELS.

De ergonomisch gevormde M sportzetels met geïntegreerde hoofdsteun zien er niet alleen goed uit, ze bieden ook perfecte ondersteuning en optimaal zitcomfort bij een dynamische rijstijl.

Zijdelings achteraanzicht van de BMW 1 Reeks met opvallend vormgegeven Hofmeister-knik.

OPVALLEND DETAIL.

Het vooruitstrevende design van de BMW 1 Reeks geeft een nieuwe interpretatie aan de Hofmeister-knik en laat ze visueel uitlopen tot in het koetswerk – waardoor de atletische schouders een extra designkenmerk met een hoge herkenningswaarde worden.

Brandstofverbruik en CO2-emissie van de BMW 1 Reeks.

 • BMW 1 Reeks:
  Brandstofverbruik in l/100 km (WLTP): 4,6-8,4
  CO2-emissie in g/km (WLTP): 118-188

  Afbeeldingen tonen opties, weergaven zijn afhankelijk van de uitrusting.

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden werden reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.