Origineel BMW navigatiesysteem.

ORIGINEEL BMW NAVIGATIESYSTEEM.

De navigatie-update voor kilometers onbezorgd rijplezier.

Uw BMW navigatiesysteem is uw gids onderweg, die u snel en veilig ter plaatse begeleidt. Maar het wegennetwerk is constant in verandering. Om volledig te kunnen vertrouwen op uw navigatie, is een update nodig. Een dergelijke actualisatie is eenvoudig, als u volgende handleiding volgt. Klaar? Stap in, dan brengen we u in vijf stappen naar uw bestemming!

Meer lezen
Origineel BMW navigatiesysteem.De navigatie-update voor kilometers onbezorgd rijplezier.

BMW actualiseert zijn navigatiekaarten meerdere keren. Om het navigatiesysteem in uw wagen up to date te krijgen, kan u inschrijven op een abonnement (bij uw BMW Verdeler o f in het BMW Connected Drive Portaal) om één of twee keer per jaar te updaten. U kan op deze portaalsite altijd checken of u een update nodig hebt. Hou hiervoor wel het VIN (voertuigidentificatienummer of chassisnummer) bij de hand.

Meer lezen

DE UPDATE DOWNLOADEN.

Om een geactualiseerde kaart te downloaden, sluit u een USB-stick (van 64 MB) aan op uw computer en selecteert u in het BMW Connected Drive Portaal eerst ‘remote cockpit’ en dan ‘control’.


Bekijk hier welke stappen u moet volgen:

Meer lezen
DE UPDATE DOWNLOADEN.

UW NAVIGATIE UPDATEN.

Eenmaal in uw BMW, sluit u de USB-stick aan op het navigatiesysteem. De beeldschermweergave schakelt automatisch in de navigatie-update-modus. Selecteer de optie ‘Update starten’. Terwijl u rijdt, wordt uw navigatiesysteem geactualiseerd, dit duurt 30 tot 90 minuten. Verwijder uw USB-stick zodra de update voltooid is.


Bekijkt u graag nog even hoe u tewerk moet gaan? Dit filmpje wijst u de weg:

Meer lezen
UW NAVIGATIE UPDATEN.

Indien nodig kan u ook een afspraak maken bij uw BMW Verdeler om verder geholpen te worden.

 

Meer lezen