Origineel BMW navigatiesysteem.

ORIGINEEL BMW NAVIGATIESYSTEEM.

De navigatie-update voor kilometers onbezorgd rijplezier.

Zo veilig en zo vlot mogelijk op uw bestemming geraken? Reken op uw vertrouwde Original BMW navigatiesysteem. Een handige navigatie die u probleemloos door het drukke verkeer loodst, informeert over elke nuttige Point-of-Interest (POI) en omwegen vermijdt.

Meer lezen
Origineel BMW navigatiesysteem.De navigatie-update voor kilometers onbezorgd rijplezier.

BMW navigatie-update via harde schijf.

Heeft uw BMW deze iDrive controller? Dan staan uw navigatiegegevens op een harde schijf.

Het kaartmateriaal van het navigatiesysteem staat opgeslagen op een harde schijf in uw navigatiesysteem BMW. Met behulp van een vrijschakelcode en een datadrager (DVD of USB-stick) kan een update geladen worden op de harde schijf van uw BMW. De vrijschakelcode en datadrager zijn bij uw BMW Partner verkrijgbaar. Hiermee kunt u zelf uw navigatiesysteem updaten


Wenst u te bestellen? Gelieve dan de BMW Partner van uw keuze op voorhand te contacteren. Hij zal u graag adviseren welke versie geschikt is voor uw wagen. Gezien de vrijschakelcodes wagenspecifiek zijn, heeft de BMW Partner deze niet altijd op stock.

 

  • Waarom de kaarten van uw BMW navigatiesysteem updaten?
  • Welke kaart versie heeft u momenteel?
  • Hoe moet u deze update uitvoeren?

BMW navigatie-update via DVD-speler.

Heeft u deze iDrive controller? Dan is uw BMW uitgerust met een DVD-speler en navigatie-DVD.

Voor alle BMW's met een navigatiesysteem heeft BMW een kaartupdate beschikbaar. Uw BMW Partner adviseert u graag welke geschikt is voor uw BMW.

Wenst u te bestellen? Gelieve dan de BMW Partner van uw keuze op voorhand te contacteren. Hij zal u graag adviseren welke versie geschikt is voor uw wagen.

  • Waarom de kaarten van uw BMW navigatiesysteem updaten?
  • Welke kaart versie heeft u momenteel?