Originele BMW onderdelen reserveonderdeel BMW nieuw onderdeel BMW gereviseerde onderdelen

ORIGINELE BMW ONDERDELEN.

ORIGINELE BMW ONDERDELEN.

  Zodat uw BMW een echte BMW blijft.

  Uw BMW levert dag na dag topprestaties en voor de volle functionaliteit is de samenwerking van alle onderdelen belangrijk. Kies daarom voor originele BMW onderdelen: perfecte prestaties kunnen enkel worden bereikt door de precieze afstemming van alle onderdelen van elk individueel BMW model. Originele nieuwe BMW onderdelen of originele gereviseerde BMW onderdelen – elk origineel BMW onderdeel moet aan dezelfde kwaliteitsnormen beantwoorden als de wagens van BMW zelf, van de constructieplanning tot de kwaliteitsborging. De precieze pasvorm en de hoogwaardige afwerking van elk origineel BMW onderdeel zorgen ervoor dat alle onderdelen in uw BMW perfect op elkaar afgestemd zijn – voor optimale prestaties en maximale veiligheid en duurzaamheid.

  Meer lezen

  UW VOORDELEN:

  • 01 De hoogste kwaliteit in elk opzicht
  • 02 Optimale prijs-kwaliteitverhouding
  • 03 Gegarandeerd waardebehoud op lange termijn van uw BMW
  • 04 Eersteklas BMW knowhow
  • 05 Tot 24 maanden garantie*

  * voor originele nieuwe BMW onderdelen en originele gereviseerde BMW onderdelen

  Meer lezen

  ORIGINELE NIEUWE BMW ONDERDELEN.

  OMDAT ALLEEN HET BESTE GOED GENOEG IS.

  Bij slijtage, beschadiging of defect biedt BMW vanaf de introductie van het model tot minstens 12 jaar na de stopzetting voor elke component een precies passend origineel nieuw BMW onderdeel aan – en zorgt zo voor betrouwbaarheid, waardebehoud en rijplezier. Voor de volledige levensduur van de wagen.

  Originele BMW onderdelen nieuwe onderdelen remschijven remvoeringen

  Originele BMW remschijven en -voeringen.

  Originele BMW remschijven en -voeringen werken optimaal samen met alle voertuigcomponenten en garanderen een hoog remvermogen en een hoge betrouwbaarheid. Zo is ook het ABS van uw BMW precies afgestemd op de combinatie met originele BMW remschijven en -voeringen. Het uitstekende remgedrag is onder meer te danken aan de grote diameter van de remschijf, die voor elk BMW model precies wordt berekend. De originele BMW remvoeringen onderscheiden zich door een hoge sterkte van de onderdelen en leveren daardoor ook bij extreme belasting uitstekende prestaties – met een lange levensduur dankzij een lage slijtage.
  Een BMW Servicepartner vinden
  Originele BMW onderdelen nieuwe onderdelen BMW accu

  Originele BMW accu’s met AGM-technologie & originele BMW accu met calciumtechnologie.

  Originele BMW accu’s met AGM-technologie (AGM staat voor “Absorbent Glass Mat” – absorberend glasvezelvlies) voldoen aan de toenemende energiebehoefte van moderne boordnetten en moeten ook in de toekomst worden gemonteerd bij wagens die af fabriek met AGM-technologie zijn uitgerust. Voor een hoog elektrisch vermogen, ook bij extreme temperaturen en hoge eisen aan de koudstart: de originele BMW accu met calciumtechnologie is speciaal geschikt voor wagens van BMW zonder EfficientDynamics functies.
  Een BMW Servicepartner vinden
  Originele BMW onderdelen nieuwe onderdelen filters

  Originele BMW interieurfilter, luchtfilter, brandstoffilter en fijnstoffilter.

  Fijnstof, pollen of schadelijke stoffen: originele BMW interieurfilters filteren schadelijke stoffen uit de binnenstromende lucht en verbeteren de lucht in het interieur aanzienlijk. De originele BMW luchtfilters zijn exact op de betreffende BMW motor afgestemd en voorzien hem steeds van de juiste hoeveelheid zuivere lucht. Benzine of diesel: de originele BMW brandstoffilters maken een optimale krachtontplooiing van de motor mogelijk en voorkomen dat het injectiesysteem vuil wordt. Zodra u in uw BMW stapt, geldt: doorademen en zich goed voelen. Dankzij de nieuwe originele BMW fijnstoffilter en zijn innovatieve filtertechnologie worden schadelijke partikels in de lucht tot een absoluut minimum beperkt.
  Een BMW Servicepartner vinden
  Originele BMW onderdelen nieuwe onderdelen wisserbladen

  Originele BMW wisserbladen.

  Sneeuw, water of vuil: originele BMW wisserbladen overtuigen in alle weersomstandigheden met hun optimale reinigende werking – ook na meer dan 300 uur gebruikstijd. Originele BMW wisserbladen combineren twee verschillende materiaalmengsels. Een harde, duurzame wislip voor een optimale verdeling van de neerwaartse druk en een zachte wisserbrug om de wislip te dempen.
  Een BMW Servicepartner vinden
  Originele BMW onderdelen nieuwe onderdelen LED-achterlichten

  Originele BMW LED-achterlichten.

  Originele BMW achterlichten met LED-technologie overtuigen niet alleen met hun esthetiek en hun hoogwaardig en stevig materiaal, maar vooral ook met hun zuinigheid en veiligheid. LED-technologie bespaart tot 50% energie ten opzichte van conventionele gloeilampen en garandeert tegelijkertijd een langere levensduur en een grotere bedrijfszekerheid. Door de korte reactietijd krijgt het verkeer achter u informatie zonder vertraging en kan het sneller reageren, wat tot meer veiligheid in het verkeer leidt. Originele BMW achterlichten en koplampen worden met OEM-kwaliteit gemonteerd en bevatten originele BMW gloeilampen die aan de wettelijke voorschriften in het land voldoen (ECE in Europa, SAE in de VS).
  Een BMW Servicepartner vinden
  Originele BMW onderdelen nieuwe onderdelen schokdempers

  Original BMW schokdempers.

  Originele BMW schokdempers staan voor maximale veiligheid en een uitstekend rijcomfort. Hun dubbelpijps gasdrukconstructie biedt daarbij drie belangrijke voordelen: een verbeterd rijgedrag door een precieze wielgeleiding en directe reacties, een merkbare geluidsvermindering en een duidelijk verbeterde stabiliteit door het gebruik van speciale olie, ook in extreme omstandigheden. Deze constructie en de perfecte afstelling op elk specifiek BMW model garanderen een voor BMW typisch rijgedrag met optimaal comfort en maximale dynamiek. De demping van schokken houdt bovendien de koetswerkstructuur stabiel en beperkt de bandenslijtage en de belasting van de ophangingscomponenten tot een minimum.
  Een BMW Servicepartner vinden

  ORIGINELE GEREVISEERDE BMW ONDERDELEN.

  ZO GOED ALS NIEUW, ALLEEN GOEDKOPER.

  De basisidee is de herwerking. Tot 90% van alle componenten kan hergebruikt worden. Originele gereviseerde BMW onderdelen worden daarbij onderworpen aan dezelfde hoge kwaliteitseisen als een origineel nieuw BMW onderdeel en de garantie ervan bedraagt 24 maanden. Alle componenten die niet onmiddellijk kunnen worden herwerkt worden tot 95% gerecycleerd. Een rekening die niet alleen het milieu ten goede komt, maar ook uw portemonnee.

  Meer lezen

  Originele gereviseerde BMW onderdelen.

  • Originele gereviseerde BMW motoren.
  • Originele gereviseerde automatische BMW versnellingsbakken.
  • Originele gereviseerde BMW verdeelbakken.
  • Originele gereviseerde BMW stuurhuizen.
  • Originele gereviseerde BMW turbocompressoren.
  • Originele gereviseerde BMW starters.

  HET BMW REVISIEPROCES.

  Originele BMW onderdelen gereviseerde BMW onderdelen revisie proces demontage

  Professionele demontage.

  Geschikte onderdelen worden ofwel via het concessienetwerk naar het onderdelencircuit teruggestuurd ofwel vakkundig gedemonteerd uit gebruikte wagens.
  Originele BMW onderdelen gereviseerde BMW onderdelen revisie proces reiniging

  Uitgebreide reiniging.

  Bij de start van het revisieproces worden alle te reviseren onderdelen onderworpen aan een uitgebreid reinigingsproces (bijv. met droogijs).
  Originele BMW onderdelen gereviseerde BMW onderdelen revisie proces controle

  Visuele en werkingscontrole.

  Vooraleer de onderdelen gereviseerd worden, moeten ze aan een visuele controle en werkingscontrole onderworpen worden om te bevestigen of ze geschikt zijn voor gebruik als origineel gereviseerd BMW onderdeel.
  Originele BMW onderdelen gereviseerde BMW onderdelen revisie proces verwerking

  Moderne revisieprocedure.

  Bij de revisie worden onderdelen vakkundig gedemonteerd, componenten getest, defecte componenten door industriële montage vervangen en worden de onderdelen vervolgens opnieuw getest. Gevoelige slijtageonderdelen worden preventief vervangen en de elektronica wordt indien mogelijk geüpdatet met de nieuwste software.
  Originele BMW onderdelen gereviseerde BMW onderdelen revisie proces kwaliteitscontrole

  Nauwkeurige kwaliteitscontroles.

  Originele gereviseerde BMW onderdelen voldoen aan dezelfde kwaliteitsnormen als nieuwe onderdelen en moeten dezelfde uitgebreide controleprocedures doorlopen. Deze kwaliteitsborging en 24 maanden garantie zorgen ervoor dat de kwaliteit van het gereviseerde product overeenkomt met een nieuwe productie.