THE iX3 SUV

VRAGEN EN ANTWOORDEN OVER OPLADEN.

Vind hier antwoorden op veelgestelde vragen over de de laden van de BMW iX3.

Meer lezen
 • Wat is BMW Charging?
  BMW elektromobiliteit BMW thuis opladen FAQ

  BMW Charging is onze totaaloplossing voor het laden van uw BMW. Met de producten en services van BMW Charging beschikt u over talrijke aanbiedingen op maat voor thuis en publiek opladen. Al in de standaarduitrusting is de laadkabel voor publiek opladen (mode 3) en de BMW Charging Card inbegrepen. Uiterlijk binnen 24 uur na activering hebt u onbeperkt toegang tot het uitgebreide openbare winkelnetwerk in de binnenstad, op parkeerplaatsen en langs belangrijke verkeersassen – inclusief high-power-charging-stations voor ultrasnel laden. Daarnaast ontvangt u een laadbon die u afhankelijk van de wagen en de markt bijv. voor een comfortabele thuislaadoplossing kunt inruilen. Informeer u zo goed mogelijk in detail over de beschikbaarheid van openbare laadinfrastructuur op www.bmw-charging.com of laat openbare laadpalen gewoon via het navigatiesysteem of de My BMW App* weergeven. Daarnaast is ook de BMW Charging App beschikbaar als portaal voor publiek opladen. Of het nu gaat om oplaadhardware, digitale services of diensten, ons aanbod groeit voortdurend. Daartoe behoren ook een installatieservice voor uw wallbox of een speciaal groenestroomtarief voor thuis opladen.

 • Hoe kan ik mijn elektrische BMW wagen en mijn BMW plug-in-hybride thuis opladen?
 • Kan ik met een elektrische wagen rijden als ik thuis geen laadoptie heb?
 • Waar kan ik mijn BMW elektrische wagen en mijn BMW plug-in-hybride onderweg opladen?
 • Hoe vind ik onderweg een passende laadmogelijkheid?
 • Hoe krijg ik toegang tot publiek opladen en hoe wordt het afgerekend?
 • Hoe kan ik de laadstatus van mijn BMW elektrische wagen en plug-in-hybride opvragen?
 • Waarop moet ik bij het opladen van mijn BMW plug-in-hybride letten?
 • Waarop moet ik letten bij het opladen aan het stopcontact?
 • Wie installeert thuis mijn wallbox of een industrieel stopcontact voor de BMW Flexible Fast Charger?
 • Wat is het verschil tussen het opladen met wisselstroom (AC), gelijkstroom (DC) en een High Power Charging-laadpaal (HPC)?
 • Hoe kan ik een High Power Charging-tariefoptie vastkrijgen?
 • Kan ik met mijn BMW elektrische wagen ook een langere afstand afleggen?
 • * De My BMW App is compatibel met alle BMW wagens vanaf modeljaar 2014. Voorwaarden zijn de uitrusting ConnectedDrive Services en een geschikte smartphone. De beschikbaarheid en functies van de My BMW App hangen af van de markt.

  BMW iX3:
  Stroomverbruik in kWh/100 km: 18,6 - 19,0
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 0

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden werden op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend.