BMW iX3 elektrische SUV G08 2020 Mineralweiß metallic driekwart achteraanzicht stilstaand op de weg

THE iX3

BMW iX3 elektrische SUV G08 2020 Mineralweiß metallic driekwart achteraanzicht stilstaand op de weg

BMW iX3: AANBIEDINGEN & SERVICES.

THE iX3BMW iX3: AANBIEDINGEN & SERVICES.

Met het omvangrijke aanbod aan producten, services en apps van BMW Charging en BMW ConnectedDrive staat niets uw elektrische mobiliteit nog in de weg. En om ervoor te zorgen dat u zich volledig op het rijplezier kunt concentreren, biedt het aantrekkelijke BMW serviceaanbod volledige bescherming rondom bij pech, evenals voor onderhoud en service.

Meer lezen

BMW CHARGING PRODUCTEN EN SERVICES VOOR DE BMW iX3.

Om uw BMW iX3 snel en eenvoudig op te laden.

Met de producten en services van BMW Charging beschikt u over talrijke aanbiedingen op maat voor thuis en publiek opladen, waarmee u het laadvermogen tot 150 kW van uw BMW iX3 optimaal kunt gebruiken.
Al in de standaarduitrusting zijn de laadkabel voor publiek opladen en de BMW Charging Card inbegrepen. Zo hebt u toegang tot een laadnetwerk met wereldwijd meer dan 450.000 laadpunten in stadscentra, op parkeerplaatsen en langs belangrijke verkeersassen – inclusief High Power Charging-stations voor ultrasnel laden. Hier kan uw BMW iX3 zijn volledige laadvermogen inzetten en bijvoorbeeld tijdens een koffiepauze van slechts 10 minuten tot 100 km rijbereik bijladen.
Thuis kunt u opladen met de Flexible Fast Charger aan huishoudelijke en industriële stopcontacten of met 11 kW bijzonder snel met de BMW Wallbox Essential of de Smart Wallbox die volledig verbonden is voor het intelligente beheer van laadprocessen. De professionele installatie en instelling kunt u er meteen bijboeken, net als een speciaal groenestroomtarief waarmee u uw BMW iX3 thuis bijzonder duurzaam kunt opladen. Praktische pakketoplossingen combineren net die producten en diensten van BMW Charging die optimaal geschikt zijn voor uw laadsituatie.
Innovatieve Connected Charging-diensten maken het mogelijk om heel comfortabel laadstations in de buurt te vinden via uw informatiedisplay en tegelijk de beschikbaarheid ervan en andere nuttige informatie te controleren. Intelligente oplaadmodi geven u nog meer mogelijkheden om te plannen en passen zich aan uw oplaad- en reisbestemmingen aan.

BMW iX3 elektrische SUV G08 2020 Mineralweiß metallic aan openbaar laadstation zijaanzicht
BMW iX3 elektrische SUV G08 2020 Control Display interieur

Publiek opladen.

De BMW Charging Card is al inbegrepen bij uw BMW iX3 en biedt toegang tot het voortdurend groeiende openbare laadnetwerk van BMW Charging. Laadpalen van verschillende exploitanten worden in het BMW navigatiesysteem, via de app of op de website aangegeven en kunnen geactiveerd worden via de app of de BMW Charging Card.
Laadkabel (mode 3) voor publiek opladen BMW iX3 elektrische SUV G08 2020

Laadkabel (mode 3) voor publiek opladen.

Met de laadkabel (mode 3) kunt u de accu van de wagen comfortabel opladen aan openbare laadstations. Hij kan gebruikt worden voor 3-fasig laden met een laadvermogen tot 11 kW. Hij is vijf meter lang en basaltgrijs; een praktische bewaartas is inbegrepen.
BMW Wallbox Essential BMW iX3 elektrische SUV G08 2020

BMW Wallbox Essential.

Het tankstation bij u thuis: met de BMW Wallbox Essential laadt u snel, betrouwbaar en comfortabel op. Met een laadvermogen tot 22 kW* laadt u uw BMW duidelijk sneller op dan met de standaard laadkabel. De BMW installatieservice biedt deskundig advies en zorgt voor de juiste montage en ingebruikname van uw persoonlijke Wallbox of een passend stopcontact voor het gebruik van de Flexible Fast Charger. *Het maximale laadvermogen van de BMW iX3 bedraagt momenteel 11 kW.
Smart BMW Wallbox BMW iX3 elektrische SUV G08 2020

Smart Wallbox.

De Smart Wallbox van onze partner biedt naast een laadvermogen tot 22 kW* ook slimme extra diensten voor intelligent opladen door de uitgebreide netwerkverbinding. Hij kan in een bestaand Home Energy Management-systeem geïntegreerd worden en comfortabel online bediend worden. Ook de aparte registratie en facturatie van laadbeurten is mogelijk. *Het maximale AC-laadvermogen van de BMW iX3 bedraagt 11 kW.
Comfortabele oplaadinstellingen BMW iX3 elektrische SUV G08 2020 Control Display interieur

Comfortabele oplaadinstellingen.

Met de comfortabele oplaadinstellingen kunt u het opladen van de hoogspanningsaccu van uw wagen individueel aan uw behoeften en wensen aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld bepaalde tijdvensters definiëren om de kosten voor het opladen te optimaliseren. U kunt ook via het Control Display of de app instellen dat de klimaatregeling in het interieur al actief is op de geplande vertrektijd.
Pakketaanbiedingen om thuis op te laden

Pakketaanbiedingen om thuis op te laden.

Praktische pakketoplossingen combineren net die producten en diensten van BMW Charging die optimaal geschikt zijn voor de laadsituatie bij u thuis. Al bij de configuratie van uw BMW iX3 kunt u kiezen tussen verschillende pakketten en net die functies samenstellen die u voor het opladen thuis nodig hebt.

ACHTERAF BOEKBARE FUNCTIES VOOR DE BMW iX3.

Optimaliseer uw BMW iX3 comfortabel “over the air”.

Met Remote Software Upgrade blijft de software van uw BMW steeds up-to-date. Dankzij de innovatieve “over the air”-upgrades kunt u er steeds voor zorgen dat uw BMW iX3 up-to-date is. Bovendien hebt u de mogelijkheid om uw BMW iX3 uit te rusten met extra kenmerken en voertuigfuncties zoals High Beam Assist, de Drive Recorder of zelfs de adaptieve M ophanging – heel eenvoudig en comfortabel boeken via de ConnectedDrive Store en activeren in de wagen.

BMW iX3 elektrische SUV G08 2020 bestuurder bedient Control Display interieur
Remote Software Upgrade BMW iX3 elektrische SUV G08 2020 Control Display interieur

Remote Software Upgrade.

U wilt uw BMW up-to-date houden en met de nieuwste software uitrusten? Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW steeds up-to-date. De upgrades worden via het netwerk geïnstalleerd, zoals u dat van een smartphone gewoon bent. Zo kunnen ook andere functies in uw wagen geactiveerd worden.
BMW Drive Recorder BMW iX3 elektrische SUV G08 2020 Control Display interieur

BMW Drive Recorder.

Met de BMW Drive Recorder kunt u een video van de omgeving van de wagen opnemen en afspelen op het centrale Control Display of door overdracht via USB naar uw toestel. Belangrijke voertuiginformatie zoals snelheid en gps-positie wordt synchroon met de video opgeslagen. De BMW Drive Recorder heeft twee subfuncties, de event recorder en de crash recorder.
High Beam Assist BMW iX3 elektrische SUV G08 2020 Control Display interieur

High Beam Assist.

High Beam Assist ondersteunt de bestuurder in het donker door de verlichting automatisch aan te passen aan de voor- en tegenliggers. Hij reageert op voldoende omgevingsverlichting, bijv. in de bebouwde kom en schakelt de grote lichten automatisch uit.
Adaptieve M ophanging BMW iX3 elektrische SUV G08 2020 Mineralweiß metallic driekwart vooraanzicht rijdend op de weg

Adaptieve M ophanging.

De adaptieve M ophanging kan steeds elektronisch gestuurd aan de wegomstandigheden en de rijsituatie worden aangepast. Bovendien kunt u de karakteristiek van de ophanging met de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die u op dat moment verkiest – van comfortabel tot sportief met uitgesproken wendbare rijeigenschappen.

BMW SERVICES VOOR DE BMW iX3.

Zorgeloos onderweg – met uw BMW iX3.

De BMW iX3 biedt u ook op het vlak van service enkel topkwaliteit. Met BMW Road Assist 24/7 zijn onze experts in geval van nood de klok rond beschikbaar – 365 dagen per jaar. Dankzij de innovatieve BMW Teleservices rapporteert uw BMW iX3 automatisch nodig onderhoud en storingen aan uw BMW Servicepartner, die vervolgens automatisch met u contact opneemt. Met de diensten van BMW Service Inclusive worden deze en alle andere diensten financieel gedekt voor de periode van uw keuze. Meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven: met de vele diensten die BMW aanbiedt speelt u altijd op veilig.

Meer lezen
BMW Service Inclusive voor de BMW iX3 elektrische SUV G08 2020

BMW Service Inclusive.

Gewoon alles loslaten en u concentreren op wat echt belangrijk is – echt rijplezier. Met BMW Service Inclusive is dit voor u mogelijk. Want u hoeft slechts één keer te betalen, waarna alle inbegrepen service en onderhoud voor de periode van uw keuze gedekt zijn.

Meer lezen
BMW Teleservices voor de BMW iX3 elektrische SUV G08 2020

BMW Teleservices.

Met de innovatieve Teleservices van BMW ConnectedDrive houdt uw BMW uw hoofd vrij: als onderhoud vereist is of bij een defect zal de wagen de BMW Servicepartner van uw keuze alle relevante informatie geven. Die neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. Zo kunt u op een snelle, ongecompliceerde service rekenen en hoeft u niet zelf aan alles te denken. De enige voorwaarde: u hebt uw wagen online geregistreerd in het BMW ConnectedDrive portaal en hebt een Servicepartner opgegeven. Ontdek nu hoe BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.

Meer lezen
BMW Road Assist 24/7 voor de BMW iX3 elektrische SUV G08 2020

BMW hulp bij pech en ongevallen.

De gratis bijstand van BMW hulp bij pech en ongevallen is beschikbaar voor elke BMW bestuurder dag en nacht, 365 dagen per jaar. Een telefoontje, en onze specialisten staan u met raad en daad bij. Via de telefoon of indien nodig ter plaatse.

Meer lezen

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES VOOR DE BMW iX3.

Elektriserend elegant: de BMW iX3.

De BMW iX3 is al meer dan buitengewoon. Maar voor speciale wensen zijn er de originele BMW accessoires. Geef uw BMW iX3 helemaal volgens uw persoonlijke voorkeuren vorm met aanvullingen en extra's die het design, de functionaliteit of het comfort van het eerste volledig elektrische BMW Sports Activity Vehicle nog meer in de verf zetten.

BMW iX3 elektrische SUV G08 2020 Mineralweiß metallic driekwart achteraanzicht stilstaand op de weg
BMW dakbox 420 Schwarz/Titansilber BMW iX3 elektrische SUV G08 2020

BMW dakbox 420 Schwarz/Titansilber.

De moderne BMW dakbox in Schwarz met zijplaten van Titansilber heeft een inhoud van 420 liter en past op alle BMW dakdraagsystemen. Door het openingssysteem aan beide kanten met 3-voudige centrale vergrendeling aan beide kanten kan hij eenvoudig worden ingeladen en diefstalremmend worden afgesloten.
BMW relingdrager BMW iX3 elektrische SUV G08 2020

BMW relingdrager.

De relingdrager kan worden gecombineerd met alle BMW dakdraagsystemen en dakboxen en is visueel perfect op de wagen afgestemd. Hij kan eenvoudig en zonder gereedschap worden gemonteerd en beantwoordt met zijn stevige constructie en tegen diefstal beveiligd sluitsysteem aan de strengste eisen voor kwaliteit en veiligheid.
BMW Allweather-voetmatten BMW iX3 elektrische SUV G08 2020

BMW Allweather-voetmatten.

De vier slijtvaste Allweather-voetmatten met precieze pasvorm, verhoogde rand en aantrekkelijk design beschermen de voetruimte tegen vocht en vuil. Met hun zwarte kleur passen ze perfect bij het interieur.
BMW LED-deurprojectoren BMW iX3 elektrische SUV G08 2020

BMW LED-deurprojectoren.

De innovatieve BMW LED-deurprojectoren worden bij het openen van de deuren automatisch ingeschakeld en projecteren via een verwisselbare dia een motief op de grond naast de wagen. Er is keuze uit verscheidene motieven, waarmee de instapzone perfect kan worden verlicht met een individuele touch.
BMW Wireless Charging-station Universal BMW iX3 elektrische SUV G08 2020

BMW Wireless Charging-station Universal.

Draadloos opladen, altijd en overal: met het BMW draadloze oplaadstation Universal kan de smartphone gemakkelijk en efficiënt zonder kabels in de wagen worden opgeladen. De mobiele telefoon zit daarbij stabiel en veilig vast. Bijzonder slim: de geïntegreerde powerbank is afneembaar en maakt draadloos opladen zelfs buiten de wagen mogelijk.
Pro 2.0 fietsdrager BMW iX3 elektrische SUV G08 2020

Pro 2.0 fietsdrager.

De BMW Pro 2.0 fietsdrager is licht en toch stabiel. Hij kan 60 kg aan. Hij is bijzonder eenvoudig te gebruiken en kan twee fietsen/e-bikes transporteren (kan tot drie fietsen worden uitgebreid). Bovendien is hij voorzien van een kantelfunctie zodat u altijd gemakkelijk in de kofferruimte kunt.

Ontdek nog meer BMW accessoires voor de BMW iX3.

Stroomverbruik en CO2-emissie.

 • BMW iX3:
  Stroomverbruik in kWh/100 km: 18,6 - 19 
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 0

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden werden op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend.