BMW M760Li xDrive, BMW M7, BMW 760Li Individual, informeren G11

THE 7

BMW M760Li xDRIVE

De BMW M760Li xDrive staat voor exclusieve luxe en het unieke gevoel van het verleggen van grenzen. Precies daarom bieden een groot aantal zorgvuldig geselecteerde uitrustingsmogelijkheden op het gebied van rijdynamiek, exterieur- en interieurdesign, technologische innovaties en connectiviteit optimale mogelijkheden tot individualisering.

Meer lezen
THE 7BMW M760Li xDRIVE

LUXE EN ADRENALINE

HET DESIGN EN DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW M760Li xDRIVE

Als pure kracht en ultieme elegantie met slechts één lijn gevisualiseerd zouden moeten worden, dan zou die het onmiskenbare silhouet van de BMW M760Li xDrive hebben. Terwijl exclusieve designelementen in Ceriumgrau zoals de BMW M 20" lichtmetalen velgen of de indrukwekkende dubbele uitlaatpijpen aan de buitenkant de opvallende designtaal onderstrepen, gaat in het interieur een ongeëvenaard dynamisch potentieel schuil. Met zijn 12-cilinder M TwinPower Turbo benzinemotor en de perfect afgestemde ophangingscomponenten luidt de BMW M760Li xDrive een nieuw tijdperk in de rijdynamiek van wagens in. Het bijzondere: het unieke rijcomfort dat in elk detail van het exclusieve interieur te beleven is. Van de elektrisch verstelbare comfortzetels voor bestuurder en voorpassagier met actieve hoofdsteun tot het elegante, genereuze panoramisch doorschijnend schuifdak Sky Lounge biedt de BMW M760Li xDrive het hoogste niveau van comfort en luxe.
BMW M760Li xDrive Sedan, design, dynamic G11
BMW M760Li xDrive, panoramisch doorschijnend schuifdak Sky Lounge G11

Panoramisch doorschijnend schuifdak Sky Lounge

Het panoramisch doorschijnend schuifdak Sky Lounge creëert overdag een royaal ruimtegevoel en in het donker een stemmingsvolle sfeer door een lichtgrafiek die uit meer dan 15.000 lichtelementen is samengesteld. De lichtgrafiek kan in de zes kleuren van de sfeerverlichting ingesteld worden.
BMW M760Li xDrive, BMW M 20" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 760 M met combinatie van verschillende bandentypes G11

BMW M 20" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 760 M met combinatie van verschillende bandentypes

BMW M 20" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 760 M Bicolor Ceriumgrau met combinatie van verschillende bandentypes, glansgedraaid, vooraan 8,5 J x 20, banden 245/40 R 20, achteraan 10 J x 20, banden 275/35 R 20.
BMW M760Li xDrive, comfortzetels vooraan, elektrisch verstelbaar G11

Comfortzetels vooraan, elektrisch verstelbaar

De comfortzetels voor bestuurder en voorpassagier incl. actieve hoofdsteunen zijn in vele richtingen elektrisch verstelbaar. Zo kunnen het bovenste deel van de rugleuning, de breedte van de rugleuning, de dijsteun en de hoogte van de hoofdsteun individueel worden aangepast. De uitrusting omvat ook de lendensteun en de geheugenfunctie voor bestuurder en voorpassagier.
BMW M760Li xDrive, BMW 7 Reeks M Performance, lederen M stuur G11

Lederen M stuur

Het multifunctionele lederen M stuur met M embleem is in sportief 3-spakig design uitgevoerd. De lederen stuurwielkrans in leder Walknappa Schwarz met gevormde duimuitsparingen zorgt voor een sportief direct stuurgevoel.
BMW M760Li xDrive, uitlaatpijpen met sierstukken G11

Uitlaatpijpen met sierstukken, links en rechts

De beide dubbele uitlaatpijpen zijn rechts en links in de achterschort geïntegreerd en van een trapeziumvormig, op de schort bevestigd sierstuk voorzien.
BMW M760Li xDrive, M achterspoiler G11

M achterspoiler

De M achterspoiler benadrukt het sportieve silhouet van de wagen en vermindert de ongewenste liftkracht. De neerwaartse kracht die op de achteras wordt uitgeoefend, maakt de wagen nog stabieler.
BMW M760Li xDrive, BMW M760Li motor, M TwinPower Turbo 12-cilinder benzinemotor G11

M TwinPower Turbo 12-cilinder benzinemotor

De M TwinPower Turbo 12-cilinder benzinemotor vertegenwoordigt volmaakte aandrijfcompetentie. De topmotor wordt gekenmerkt door een superieure krachtontplooiing en een unieke soepelheid die alleen met een V12-motor kan worden bereikt. Dit karakter zorgt voor een onvergelijkbare rij- en reiservaring.
BMW M760Li xDrive, BMW M760Li excellence, Executive Drive Pro G11

Executive Drive Pro

Het chassisregelsysteem Executive Drive Pro maakt een bijzonder hoog rijcomfort mogelijk bij een tegelijk uitstekende rijdynamiek. Het systeem steunt op actieve rolstabilisatoren die tijdens de rit permanent elektromechanisch ingrijpen en zo de bewegingen van het koetswerk tot een minimum beperken.
BMW M760Li xDrive, 8-traps sportversnellingsbak Steptronic G11

8-traps sportversnellingsbak Steptronic

De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic maakt zeer sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als manueel met de schakelhendel of schakelpaddles – comfortabel glijden of zeer dynamisch rijden. In de modus SPORT en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor maximale prestaties.
BMW M760Li xDrive, Integral Active Steering G11

Integral Active Steering

Integral Active Steering combineert een stuurhoekafhankelijke overbrenging op de vooras met meesturende achterwielen. Bij lage snelheden draaien de achterwielen in de tegengestelde richting, zodat de wagen nog wendbaarder en soepeler wordt. Bij hogere snelheden draaien de achterwielen met de voorwielen mee om de stabiliteit en het comfort te verhogen.
BMW M760Li xDrive, BMW M7 Performance, M aerodynamicapakket G11

M aerodynamicapakket

Het M aerodynamicapakket accentueert optisch het sportieve karakter van de wagen en past de luchtgeleiding aan. Het omvat een voorschort met grotere luchtinlaten, specifieke zijdrempels en een achterschort met diffusorinzet in Dark Shadow metallic.

TOEKOMSTGERICHTE TECHNOLOGIE

TOONAANGEVENDE INNOVATIES VAN DE BMW M760Li xDRIVE

Intuïtief naar de toekomst. Binnenkort hebt u de keuze tussen zelf rijden of uzelf autonoom laten rijden. BMW Personal CoPilot rijhulpsystemen bieden nu al een voorproefje van hoe rijden er in de nabije toekomst uit kan zien. Ze ondersteunen de bestuurder of nemen zelfs bepaalde taken volledig over. In de BMW M760Li xDrive is alles speciaal op de bestuurder gericht. Want de weergaven van de BMW Live Cockpit Professional zijn zeer eenvoudig naar wens aan te passen. Met de BMW Intelligent Personal Assistant kunt u verschillende functies snel en comfortabel bedienen. Een nieuw tijdperk van technologie.
BMW M760Li xDrive, BMW Operating System 7.0 G11

BMW Operating System 7.0

Het innovatieve bedieningsconcept van het BMW Operating System 7.0 maakt een nog eenvoudigere bediening van de voertuigfuncties mogelijk via bv. Gesture Control, Voice Control, aanraakscherm en iDrive Controller – heel intuïtief. Daarvoor werd de functionaliteit van de Controller uitgebreid. Zo kunnen nu bijvoorbeeld alle Digital Services als apps direct uitgekozen worden.
BMW M760Li xDrive, Driving Assistant Pack Professional G11

Driving Assistant Pack Professional

Het Driving Assistant Pack Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in tal van kritieke en monotone verkeerssituaties met de Steering & Lane Control Assistant, lokale gevarenwaarschuwing, Lane keeping assistant with side collision protection en andere veiligheidsfuncties.
BMW M760Li xDrive, Parking Assistant Pack Plus G11

Parking Assistant Pack Plus

Parking Assistant Pack Plus vergemakkelijkt het parkeren en manoeuvreren van de wagen. Het omvat o.a. het Surround View-systeem met Top View, Panorama View en Remote 3D View alsook een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control (PDC), Park Assist met begeleiding in de lengte en de dwarsrichting en Reversing Assistant.
BMW M760Li xDrive, Remote Software Upgrade G11

Remote Software Upgrade

U wilt uw BMW up-to-date houden en met de nieuwste software uitrusten? Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW steeds up-to-date. Comfortabel, veilig en zonder zorgen, en u hoeft niet bij uw BMW Servicepartner langs te gaan. De upgrades worden via het netwerk geïnstalleerd, zoals u dat van een smartphone gewoon bent.
BMW M760Li xDrive, BMW Live Cockpit Professional G11

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional met navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergaveconcept bestaande uit een 10,25" groot Control Display met hoge resolutie en aanraakbediening en een volledig digitaal, 12,3" groot instrumentendisplay.
BMW M760Li xDrive, BMW M760Li xDrive, technische gegevens G11

BMW M760Li xDRIVE: TECHNISCHE GEGEVENS

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW M760Li xDrive:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 12,5–12,4
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 285–282

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

BMW M760Li xDrive:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 12,5–12,4
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 285–282

De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

De waarden zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.

Meer lezen