BMW 3 Reeks Touring (G21), zijaanzicht in beweging voor huizen met bergen op de achtergrond
Brandstofverbruik (gecombineerd) 7,8–6,8 l/100 km
BrandstoftypeBenzineDiesel

THE 3

BMW 3 REEKS TOURING

Brandstofverbruik (gecombineerd) 7,8–6,8 l/100 km
BrandstoftypeBenzineDiesel
THE 3BMW 3 REEKS TOURING

  De BMW 3 Reeks Touring combineert innovatie, functionaliteit en sportieve dynamiek tot in de perfectie. Als een echte atleet onder de allrounders overtuigt hij met zeer efficiënte TwinPower Turbo motoren, perfect afgestemde ophangingscomponenten en uiterst geavanceerde hulpsystemen met een rijdynamiek die in zijn segment onovertroffen is. Deze superioriteit brengt hij zelfs in stilstand op de weg. Met innovatieve oplossingen voor het interieur en de intelligente, digitale BMW Personal Assistant neemt hij u veel uit handen als u dat wilt – en creëert zo tijd voor de echt belangrijke dingen in het leven.

  Meer lezen

  HET DESIGN VAN DE BMW 3 REEKS TOURING.

  Atleet in hart en nieren: het sport-DNA van de BMW 3 Reeks Touring is al op het eerste gezicht te herkennen. Het moderne, vlakke design van de voorkant is een herinterpretatie van het samenspel tussen de karakteristieke dubbele nieren en de koplampen en benadrukt de uiterst sportieve uitstraling op de weg. Mooi gedefinieerde lijnen en zachte oppervlakken vormen het bekende, typische Touring-silhouet met zijn sterke schouders en vertonen pure kracht en sterke aerodynamische kwaliteiten. Deze combinatie van elegantie en sportiviteit wordt in het interieur knap voortgezet met een stijlvolle combinatie van modern comfort en innovatieve functionaliteit.

  Meer lezen

  INNOVATIEVE FUNCTIONALITEIT IN DE BMW 3 REEKS TOURING.

  Uitstap met het hele gezin, weekendje weg of koopjesjacht – de BMW 3 Reeks Touring voldoet heel comfortabel aan uw dagelijkse behoeften. Want tal van verschillende innovatieve onderbreng- en opbergmogelijkheden in het interieur en de kofferruimte bieden plaats voor alles wat u mee wilt nemen. Voor grotere bagagestukken kan de achterbank met een druk op een knop automatisch worden neergeklapt, waardoor het laadvolume in enkele seconden meer dan verdrievoudigd wordt. Zelfs zware bagagestukken worden dankzij de innovatieve antisliprails op de koffervloer veilig opgeborgen – ze komen automatisch omhoog wanneer u wegrijdt en zetten de bagage vast. En dankzij de innovatieve comforttoegang gaat de achterklep zonder aanraken open en dicht met een korte voetbeweging onder de achterbumper. Deze en vele andere uitrustingen maken van de BMW 3 Reeks Touring het sportiefste ruimtewonder in zijn klasse.
  BMW 3 Reeks Touring (G21), apart openende achterruit

  Apart openende achterruit.

  De apart openende achterruit is bijzonder praktisch voor het in- of uitladen van kleinere voorwerpen zonder dat de hele achterklep geopend moet worden.
  BMW 3 Reeks Touring (G21), BMW Laserlight

  BMW Laserlight.

  Het Adaptive BMW Laserlight schijnt in de laser-grootlichtstand met maximaal 530 m bijna tweemaal verder dan gewone koplampen. Door het betere zicht in het donker wordt zo de veiligheid aanzienlijk verhoogd. Blauwe accenten en het opschrift “BMW Laser” in de koplamp zetten bovendien het technologische karakter en de sportiviteit van de wagen in de verf.
  BMW 3 Reeks Touring (G21), Welcome Light Carpet

  Welcome Light Carpet.

  Het Welcome Light Carpet projecteert een sfeervolle lichtgrafiek voor de autodeuren en creëert al bij het instappen een stijlvolle begroetingssfeer. Uitstappen in het donker is dankzij het lichttapijt nog comfortabeler en veiliger.
  BMW 3 Reeks Touring (G21), doorlaadsysteem

  Doorlaadsysteem

  Het doorlaadsysteem omvat een in de verhouding 40:20:40 deelbare achterbankleuning voor maximale flexibiliteit. Zo biedt de achterbank bijvoorbeeld comfortabel plaats aan twee passagiers en kunnen tegelijkertijd lange voorwerpen zoals ski- en snowboardzakken getransporteerd worden. Ook praktisch zijn de twee bekerhouders in de centrale armsteun.
  BMW 3 Reeks Touring (G21), opbergpakket

  Opbergpakket.

  Het opbergpakket omvat een klapbaar vak in het instrumentenbord aan de bestuurderszijde, netten op de rugleuning van de voorzetels en twee USB-aansluitingen met laadfunctie in de middenconsole achterin. In de koffer is er een extra opbergnet rechts voor kleine voorwerpen en een spanriem aan de rechterkant.
  BMW 3 Reeks Touring (G21), sfeerverlichting

  Sfeerverlichting.

  De sfeerverlichting incl. sfeervolle contourverlichting in de deuren voor- en achteraan creëert een ontspannende, gezellige lichtsfeer in het interieur. De zes dimbare lichtdesigns hebben in vier toepassingen ook een dynamische functie. Het Welcome Light Carpet verlicht de zone voor de autodeuren bij het in- en uitstappen.

  DE BMW 3 REEKS TOURING PLUG-IN-HYBRIDEMODELLEN.

  Ontdek de BMW 320e, BMW 320e xDrive, BMW 330e en BMW 330e xDrive Touring met innovatieve hybrideaandrijving.

  Het beste van twee werelden: met de BMW 3 Reeks Touring plug-in-hybridemodellen BMW 320e, BMW 320e xDrive, BMW 330e en BMW 330e xDrive ervaart u duurzame mobiliteit en efficiënte rijdynamiek. Ontdek de talrijke voordelen van deze innovatieve hybride wagens van BMW en kom meer te weten over het aandrijfconcept, de rijdynamiek, BMW Charging en praktische digitale diensten van BMW ConnectedDrive.
  Plug-in-hybride BMW 3 Reeks Touring 2021 G21 driekwart zijaanzicht ladend met model

  De plug-in-hybridetechnologie van de BMW 3 Reeks Touring.

  Twee in perfecte harmonie: de 3 Reeks Touring plug-in-hybrides BMW 320e, BMW 320e, xDrive, BMW 330e en BMW 330e xDrive combineren de elektrische aandrijftechnologie BMW eDrive met een krachtige BMW verbrandingsmotor. Samen creëren de beide aandrijfeenheden een rijervaring die optimale efficiëntie met maximaal rijplezier combineert – afhankelijk van de rijmodus lokaal emissievrij en vrijwel geluidloos of met een meeslepend krachtig koppel en voldoende reserves voor langere afstanden. Bij de BMW 320e xDrive en BMW 330e xDrive Touring zorgt bovendien de voor plug-in-hybrides in dit segment unieke vierwielaandrijving BMW xDrive voor optimale dynamiek en tractie. Ook de zogenaamde recuperatie levert een waardevolle bijdrage aan de efficiënte rijervaring. Tijdens het remmen wordt bewegingsenergie in elektrische energie omgezet en in de accu opgeslagen.
  Plug-in-hybride BMW 3 Reeks Touring 2021 G21 driekwart vooraanzicht rijdend op de weg

  Aandrijfmodi van de BMW 3 Reeks Touring plug-in-hybrides.

  Zuiver elektrisch en emissievrij op weg naar het werk of krachtig en dynamisch en met voldoende rijbereik op weekendtrip – de BMW 3 Reeks Touring hybride wagens 320e, 320e xDrive, 330e en 330e xDrive laten alle mogelijkheden voor u open. Profiteer van intelligente rijmodi die voor elke situatie het optimale samenspel van verbrandings- en elektromotor verzekeren – en ervaar de fascinatie van een toekomstgerichte technologie en een unieke rijervaring.
  Plug-in-hybride BMW 3 Reeks Touring 2021 G21 driekwart vooraanzicht ladend voor gebouw

  De BMW 3 Reeks Touring plug-in-hybrides opladen.

  Thuis of onderweg: BMW Charging biedt u oplossingen op maat voor het opladen van uw BMW 3 Reeks Touring met hybrideaandrijving. Naast de standaardlaadkabel (mode 2) voor huishoudelijke stopcontacten kunt u met de BMW Wallbox ook bijzonder comfortabel, veilig en snel opladen. De Smart Wallbox van onze partner biedt bijkomende diensten voor intelligent laden. De installatieservice garandeert een probleemloze en correcte installatie van de wallboxen. Voor maximale flexibiliteit bij het opladen thuis is er de Flexible Fast Charger waarmee u uw BMW plug-in-hybride via verschillende adapters aan elk huishoudelijk of industrieel stopcontact kunt opladen. Bij de levering van de BMW 3 Reeks Touring plug-in-hybrides horen naast de standaardlaadkabel (mode 2) ook de laadkabel (mode 3) voor publiek opladen* en de BMW Charging Card, die u aantrekkelijke voorwaarden voor publiek laden biedt. De laadduur (0–100%) van de BMW 3 Reeks Touring modellen BMW 320e, BMW 320e xDrive, BMW 330e en BMW 330e xDrive bedraagt bij 3,7 kWh laadvermogen (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, openbare laadstations) ca. 3,6 uur en bij 2,3 kWh laadvermogen (huishoudelijk stopcontact) ca. 6,0 uur.

  * marktspecifiek aanbod

  Plug-in-hybride BMW 3 Reeks Touring 2021 G21 navigatiesysteem close-up

  Digitale diensten voor de BMW 3 Reeks Touring plug-in-hybrides.

  Haal het meeste uit elke gereden meter: BMW biedt u innovatieve digitale diensten die uw dagelijks leven met uw BMW 3 Reeks Touring 320e, 320e xDrive, 330e of 330e xDrive nog eenvoudiger en comfortabeler maken. BMW Connected Charging toont u trefzeker de dichtstbijzijnde openbare laadstations op uw route en levert meer gedetailleerde informatie, zoals welke laadpaal vrij is, welke kosten er ontstaan en waar in de buurt u de laadtijd optimaal kunt benutten. Met de My BMW App hebt u altijd volledige transparantie over de laadstatus en de laatste laadcycli. U wordt bijvoorbeeld met een pushbericht op de hoogte gebracht zodra uw wagen volledig opgeladen is. Andere digitale diensten zoals de BMW Intelligent Personal Assistant of smartphone-integratie maken uw dagelijkse mobiliteit nog gemakkelijker – voor ontspannen rijplezier in uw BMW 3 Reeks Touring met plug-in-hybrideaandrijving.

  RIJHULPSYSTEMEN EN CONNECTIVITY IN DE BMW 3 REEKS TOURING.

  BMW 3 Reeks Touring (G21), voorzetels en cockpit van passagierszijde

  De BMW 3 Reeks Touring heeft de ambitie om u veilig naar uw bestemming te brengen – en daarbij van het rijden een sportieve ervaring te maken. Intelligente rijhulpsystemen van het Driving Assistant Pack Professional en het Parking Assistant Pack maken het al mogelijk om deels automatisch te rijden. Naast de Active Cruise Control met Stop&Go functie inclusief bots-, personen- en fietserswaarschuwing met remfunctie, wordt u tot 210 km/u ook bijgestaan door de Steering & Lane Control Assistant. Park Assist, dat automatisch in- en uitparkeert, en de automatische Reversing Assistant blijven de weg effenen voor autonoom rijden. Voor optimaal comfort en maximale veiligheid – in alle rijsituaties. Ook de innovatieve BMW Intelligent Personal Assistant staat daarbij altijd voor u klaar. Hij onthoudt uw persoonlijke voorkeuren en instellingen en leert u van dag tot dag beter kennen. Desgewenst regelt hij de navigatie-, entertainment- en Office-functies en kent hij altijd de kortste weg naar uw favoriete Italiaan. Als een echte assistent beantwoordt hij al uw vragen over de wagen en maakt hij u intuïtief vertrouwd met uw BMW 3 Reeks Touring en de vele innovatieve uitrustingen en functies.

  INTUÏTIEF EN VOORUITZIEND.

  BMW 3 Reeks Touring (G21), Driving Assistant Pack Professional

  Driving Assistant Pack Professional.

  Het Driving Assistant Pack Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritische of monotone verkeerssituaties. Naast de inhoud van het Driving Assistant Pack omvat het o.a. Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functies, Lane Change Assistant, noodstopassistent en Lane keeping assistant with active side collision protection.
  BMW 3 Reeks Touring (G21), Parking Assistant Pack Plus

  Parking Assistant Pack Plus.

  Parking Assistant Pack Plus vergemakkelijkt het parkeren en manoeuvreren van de wagen. Het omvat o.a. het Surround View-systeem met Top View, Panorama View en Remote 3D View alsook een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control (PDC), Park Assist met begeleiding in de lengte en de dwarsrichting en Reversing Assistant.
  BMW Drive Recorder

  BMW Drive Recorder

  Met de BMW Drive Recorder kunt u een video van de omgeving van de wagen opnemen en afspelen op het centrale Control Display of door overdracht via USB naar uw toestel. Belangrijke voertuiginformatie zoals snelheid en gps-positie wordt synchroon met de video opgeslagen. De BMW Drive Recorder heeft twee subfuncties, de event recorder en de crash recorder.
  BMW 3 Reeks Touring (G21), BMW Live Cockpit Navigation Professional

  BMW Live Cockpit Navigation Professional.

  BMW Live Cockpit Navigation Professional met navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergaveconcept bestaande uit een 10,25" groot Control Display met hoge resolutie en aanraakbediening en een volledig digitaal, 12,3" groot instrumentendisplay. Het BMW Operating System 7 kunt u o.a. bedienen via de iDrive Touch Controller.
  Remote Software Upgrade

  Remote Software Upgrade.

  U wilt uw BMW up-to-date houden en met de nieuwste software uitrusten? Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW steeds up-to-date. De upgrades worden 'over the air' geïnstalleerd, zoals u dat ook kent van de smartphone. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.
  BMW Maps

  BMW Maps.

  Tijdens de planning en voorbereiding, tijdens het rijden en zelfs bij het parkeren: BMW Maps garandeert u een buitengewone navigatie-ervaring. Plan uw reis nog comfortabeler en persoonlijker – dankzij de intuïtieve bediening en de perfect op de bestuurder afgestemde navigatie.

  RIJDYNAMIEK

  BMW 3 Reeks Touring (G21) Dravitgrau, driekwart vooraanzicht tijdens het rijden in een landelijke omgeving

  Superieure krachtontplooiing.

  Al voor de start op kop: de BMW 3 Reeks Touring is in zijn klasse de top op het gebied van prestaties en rijdynamiek. Daarvoor zorgen de krachtige BMW TwinPower Turbo motoren, die dankzij hun spontane respons al bij lage toerentallen maximaal rijplezier garanderen. U kunt daarbij altijd kiezen hoe sportief u het wilt: met de Driving Experience Control kunnen de adaptieve M ophanging en de sportversnellingsbak Steptronic individueel worden ingesteld, van comfortabel glijdend tot bijzonder sportief. Op de achtergrond zorgt het optionele M sportdifferentieel in combinatie met de Variable Sport Steering voor een optimale wegligging en een uiterst wendbaar rijgedrag.

  DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW 3 REEKS TOURING.

  BMW 3 Reeks Touring (G21), adaptieve M ophanging

  ADAPTIEVE M OPHANGING.

  De tien millimeter verlaagde adaptieve M ophanging kan steeds elektronisch gestuurd aan de wegomstandigheden en de rijsituatie worden aangepast. Bovendien kan de bestuurder de karakteristiek van de ophanging met de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die hij op dat moment verkiest – van comfortabel tot bijzonder sportief met uitgesproken wendbare rijeigenschappen.
  BMW 3 Reeks Touring (G21), M sportremmen

  M SPORTREMMEN.

  De M sportremmen met vaste remzadels met vier zuigers vooraan en zwevende remzadels met één zuiger achteraan in Blau en met M opschrift hebben grote remschijven en dus een bijzonder hoge remkracht.
  BMW 3 Reeks Touring (G21), Variable Sport Steering

  VARIABLE SPORT STEERING.

  De Variable Sport Steering incl. Servotronic zorgt voor een directer en wendbaar rijgedrag met minder stuurinspanningen. Het systeem reageert met verschillende stuuroverbrengingsverhoudingen op de stuurinslag. Het verbetert zo de wegligging bij een sportieve rijstijl en vermindert de stuurinspanning bij het parkeren en afslaan.
  BMW 3 Reeks Touring (G21), sportversnellingsbak Steptronic

  SPORTVERSNELLINGSBAK STEPTRONIC.

  De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic maakt zeer sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als manueel met de schakelhendel of schakelpaddles – comfortabel glijden of zeer dynamisch rijden. In de modus SPORT en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor maximale prestaties.

  MODELLEN VAN DE BMW 3 REEKS TOURING.

  Model Advantage

  Het Model Advantage doet zijn naam alle eer aan – en biedt aanzienlijke voordelen voor de klant. Het onderscheidt zich in het interieur door talrijke functionele uitrustingen die het comfort en de veiligheid ten goede komen.
  • Park Distance Control (PDC), voor- en achteraan
  • Opbergpakket
  • Automatisch dimmende binnenspiegel
  • Automatische airconditioning met 3-zoneregeling
  BMW 3 Reeks Touring (G21), Model Advantage

  Model Sport

  Het Model Sport geeft de wagen een nog dynamischer aanzien. Opvallende details in het exterieur en het interieur in Schwarz hochglänzend zorgen voor een sportief voorkomen. Sportzetels voor bestuurder en voorpassagier in stof-Sensatec-combinatie Schwarz bieden maximaal comfort en steun. De uitrustingen van het Model Advantage en de sfeerverlichting ronden het aanbod af.
  • BMW 17" lichtmetalen velgen, V-spaak 776; andere velgen beschikbaar
  • Sportzetels in stof-Sensatec-combinatie Schwarz met contrastnaad Grau; andere bekledingen beschikbaar
  • Lederen sportstuur
  • Lederen M stuur
  • Decoratieve lijsten in Schwarz hochglänzend; andere lijsten beschikbaar
  • Het Model Sport beschikt ook over de uitrustingen van het Model Advantage.
  BMW 3 Reeks Touring (G21), Model Sport

  Model Luxury

  Het Model Luxury toont de wagen van zijn elegante zijde. Edele designelementen uit hoogglanzend chroom verlenen het exterieur zijn exclusieve uitstraling. Deze stijlvolle indruk wordt in het interieur voortgezet. Een eersteklas lederen bekleding en hoogwaardige decoratieve lijsten vervolledigen het luxueuze karakter.
  • BMW 17" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 771; andere velgen beschikbaar
  • Sportzetels voor bestuurder en voorpassagier in Sensatec geperforeerd Schwarz; andere bekledingen beschikbaar
  • Instrumentenbord Sensatec met dubbele naad
  • Het Model Luxury beschikt ook over de uitrustingen van het Model Advantage.
  BMW 3 Reeks Touring (G21), Model Luxury

  Model M Sport

  Het Model M Sport verleent de wagen een nog sportievere uitstraling. Naast een door vele details aangescherpt uiterlijk in exterieur en interieur zorgt het Model M Sport voor een stijging van het rijplezier. Zo optimaliseren de M sportophanging en het M aerodynamicapakket de dynamische rijkwaliteiten voelbaar.
  • M aerodynamicapakket met voorschort, zijdrempels en achterschort met diffusorinzet in Dark Shadow metallic
  • BMW M 18" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 790 M Bicolor Orbitgrau met combinatie van verschillende bandentypes; andere velgen beschikbaar
  • M sportophanging incl. Variable Sport Steering; andere ophangingen beschikbaar
  • Exclusieve lak in M Portimao Blau metallic; andere lakkleuren beschikbaar
  • Sportzetels voor bestuurder en voorpassagier in Alcantara-Sensatec-combinatie geperforeerd met contrastnaad in Blau
  • Lederen M stuur
  • M hemelbekleding in Anthrazit
  • Instrumentencombi met M specifieke weergave
  • M decoratieve lijsten in Aluminium Tetragon; andere lijsten beschikbaar
  • Het Model M Sport beschikt ook over de uitrustingen van het Model Advantage.
  BMW 3 Reeks Touring (G21), Model M Sport
  • Model Advantage
  • Model Sport
  • Model Luxury
  • Model M Sport

  TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW 3 REEKS TOURING

  De BMW 330i Touring

  Vermogen in kW (pk) bij t/min:

  190 (258)/5.000-6.500

  Acceleratie van 0 tot 100 km/u in s:

  6,0

  Brandstofverbruik gecombineerd in l/100 km:

   7,8–6,8

  CO2-emissie gecombineerd in g/km:

  177–155

  PRIJZEN, FINANCIERING EN LEASING VAN DE BMW 3 REEKS TOURING.

  Vrouw steekt weg over voor BMW 3 Reeks Touring (G21) en winkel met houten gereedschap.

  BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE BMW 3 REEKS TOURING

  Met financieringsproducten op maat van BMW Financial Services komt u snel en flexibel op uw bestemming. Financiering of leasing – elk van onze aanbiedingen wordt individueel aan uw behoeften en wensen aangepast. Kom meer te weten over aantrekkelijke financieringsoplossingen of de passende leasingformule voor uw nieuwe BMW 3 Reeks Touring.

  ADVIES EN SERVICES VOOR DE BMW 3 REEKS TOURING

  Gewoon zorgeloos onderweg zijn.

  BMW Teleservices

  BMW Teleservices.

  Met de innovatieve Teleservices van BMW ConnectedDrive houdt uw BMW uw hoofd vrij: als onderhoud vereist is of bij een defect zal de wagen de BMW Servicepartner van uw keuze alle relevante informatie geven. Die neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. Zo kunt u op een snelle, ongecompliceerde service rekenen en hoeft u niet zelf aan alles te denken. De enige voorwaarde: u hebt uw wagen online geregistreerd in het BMW ConnectedDrive portaal en hebt een Servicepartner opgegeven. Ontdek nu hoe BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
  Lees meer over BMW Teleservices
  BMW hulp bij pech en ongevallen

  BMW hulp bij pech en ongevallen.

  De gratis bijstand van BMW hulp bij pech en ongevallen is beschikbaar voor elke BMW bestuurder dag en nacht, 365 dagen per jaar. Een telefoontje, en onze specialisten staan u met raad en daad bij, via de telefoon of indien nodig ter plaatse.
  Lees meer over BMW hulp bij pech en ongevallen
  BMW medewerker adviseert een klant

  WENST U PERSOONLIJK ADVIES?

  Voor vragen, gedetailleerde informatie of concrete aanbiedingen over de BMW 3 Reeks Touring kunt u terecht bij een BMW Partner in uw buurt. Onze competente BMW servicemedewerkers geven u graag individueel advies per telefoon of direct ter plaatse.

  BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

  BMW 330i Touring:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,7–6,8
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 176–155

   

  De officiële gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie, stroomverbruik en elektrisch rijbereik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen. Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Meer informatie over de testprocedures NEDC en WLTP vindt u op www.bmw.com/wltp

  Meer lezen

  Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • BMW 330i Touring:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,8–6,8
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 177–155

   De officiële gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie, stroomverbruik en elektrisch rijbereik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen. Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Meer informatie over de testprocedures NEDC en WLTP vindt u op www.bmw.com/wltp