BMW 6 Reeks Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Berninagrau driekwart vooraanzicht stilstaand in hal

THE 6

BMW 6 REEKS GRAN TURISMO: MODELLEN & UITRUSTINGEN

Geef uw BMW 6 Reeks Gran Turismo vorm volgens uw persoonlijke wensen. U hebt de keuze uit tal van aantrekkelijke designuitrustingen, motoren, rijdynamiekkenmerken, rijhulpsystemen en digitale services.

Meer lezen
THE 6BMW 6 REEKS GRAN TURISMO: MODELLEN & UITRUSTINGEN

MODELLEN EN UITRUSTINGEN.

Karaktervolle model- en uitrustingsvarianten van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

BMW 6 Reeks Gran Turismo

BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 620d 2020 basisuitrusting Mineralweiß metallic
 • Exterieur

 • Interieur

Luxury Line

De Luxury Line toont de wagen van zijn elegante zijde. Edele designelementen uit hoogglanzend chroom verlenen het exterieur zijn exclusieve uitstraling. Deze stijlvolle indruk wordt in het interieur voortgezet. Een eersteklas lederen bekleding en hoogwaardige decoratieve lijsten vervolledigen het luxueuze karakter.

BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 640d xDrive 2020 Luxury Line Dravitgrau driekwart vooraanzicht

De Luxury Line toont de wagen van zijn elegante zijde. Edele designelementen uit hoogglanzend chroom verlenen het exterieur zijn exclusieve uitstraling. Deze stijlvolle indruk wordt in het interieur voortgezet. Een eersteklas lederen bekleding en hoogwaardige decoratieve lijsten vervolledigen het luxueuze karakter.

 • Exterieur

 • Interieur

M Sportpakket

Het M Sportpakket verleent de wagen een bijzonder sportief karakter. Met de sportieve designelementen aan voor- en achterkant ziet hij er nog gespierder uit. Het dynamische profiel wordt afgerond met exclusieve lakkleuren, sportieve M lichtmetalen velgen en talrijke interieurdetails.

BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 640i xDrive 2020 M Sportpakket Berninagrau Bernsteineffekt driekwart vooraanzicht

Het M Sportpakket verleent de wagen een bijzonder sportief karakter. Met de sportieve designelementen aan voor- en achterkant ziet hij er nog gespierder uit. Het dynamische profiel wordt afgerond met exclusieve lakkleuren, sportieve M lichtmetalen velgen en talrijke interieurdetails.

 • Exterieur

 • Interieur

HET DESIGN VAN DE BMW 6 REEKS GRAN TURISMO.

Indrukwekkende designuitrustingen in het exterieur en het interieur.

Uitgerust voor het buitengewone: de BMW 6 Reeks Gran Turismo biedt verrassende designhighlights om zich van de massa te onderscheiden. De nieuw gevormde nieren en het BMW Laserlight bepalen het dynamische design van de voorkant. Optionele uitrustingen zoals de M sportremmen met donkerblauwe of rode remzadels zijn een opvallende blikvanger in het zijprofiel met tegelijk optimale vertragingswaarden. Trapeziumvormige uitlaatpijpen benadrukken het sportieve karakter van de brede achterkant. Ook het interieur geeft dankzij bijzondere details zoals de keramiekafwerking van de bedieningselementen en het panoramisch doorschijnend schuifdak blijk van het exclusieve karakter van de wagen.

BMW 6 Reeks Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Berninagrau driekwart vooraanzicht in zijdelings perspectief
Sierrooster vooraan BMW 6 Reeks Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Berninagrau

Sierrooster vooraan.

Het grote eendelige sierrooster vooraan – ook bekend als BMW nieren – zorgt als designkenmerk voor een zeer opvallende en dynamische uitstraling van uw wagen. De kleuren van de verticale spijltjes en de ring errond variëren naargelang de uitrustingslijn.
BMW Laserlight BMW 6 Reeks Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Berninagrau

BMW Laserlight.

De BMW Laser lights schijnen in de laser-grootlichtstand met maximaal 650 m bijna tweemaal verder dan gewone koplampen. Door het betere zicht in het donker wordt zo de veiligheid aanzienlijk verhoogd. Blauwe accenten en het opschrift “BMW Laser” in de koplamp zetten bovendien het technologische karakter en de sportiviteit van de wagen in de verf.
M sportremmen BMW 6 Reeks Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 close-up wiel

M sportremmen.

De M sportremmen met remzadels met meerdere zuigers in donkerblauw en met M opschrift beschikken over een bijzonder hoge remkracht. Aangepast aan de bijzonder hoge dynamische mogelijkheden van de wagen garanderen ze ook bij een uitgesproken sportieve rijstijl en in natte omstandigheden uitstekende remprestaties.
Uitlaatpijpen BMW 6 Reeks Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 close-up achterkant

Uitlaatpijp, trapeziumvormig.

Een zichtbare trapeziumvormige uitlaatpijp in chroom, aan de linker- en rechterkant.
Panoramisch doorschijnend schuifdak BMW 6 Reeks Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 interieur

Panoramisch doorschijnend schuifdak.

Het panoramisch doorschijnend schuifdak zorgt geopend voor de aanvoer van veel frisse lucht en creëert ook gesloten een prettige sfeer met veel licht in het interieur. Het opent en sluit volledig automatisch met een druk op de knop of via de autosleutel en is uitgerust met schuif- en kantelfunctie, zonnescherm en winddeflector.
Keramiekafwerking voor bedieningselementen BMW 6 Reeks Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 interieur

Keramiekafwerking voor bedieningselementen.

Exclusieve keramiekafwerking op bedieningselementen zoals de keuzehendel, het bedieningspaneel van de radio en de airconditioning en de ring rond de iDrive Controller creëert een hoogwaardige en luxueuze uitstraling.

DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW 6 REEKS GRAN TURISMO.

Overzicht van efficiënte motoren, intelligente vierwielaandrijving en comfortabele ophangingstechnologieën.

Buitengewoon dynamisch en comfortabel: de BMW 6 Reeks Gran Turismo combineert perfect afgestemde ophangingscomponenten in één toekomstgerichte technologie: Executive Drive. De ophangingsregeling met geïntegreerde luchtvering op 2 assen biedt een uitstekend rijcomfort en schitterende dynamische eigenschappen. In snelle bochten wordt het overhellen van de wagen met een actieve antirolstabilisatie gecompenseerd, wat de rijdynamiek verhoogt en samen met Integral Active Steering tot een nog geruststellender en wendbaarder rijgedrag leidt. In combinatie met een efficiënte en evenwichtige 6-cilinder dieselmotor of de soepele en krachtige 6-cilinder benzinemotor staat niets uw rijplezier op korte of lange afstanden nog in de weg.

BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020

BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

De BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor van de nieuwe generatie levert dankzij de combinatie van turbocompressortechnologie met variabele turbinegeometrie en Common Rail directe injectie een hoog vermogen met voorbeeldige verbruikscijfers.
BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020

BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor.

De BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor van de nieuwe generatie levert dankzij de combinatie van turbocompressortechnologie met variabele turbinegeometrie en Common Rail directe injectie met 2700 bar een hoog vermogen met voorbeeldige verbruikscijfers. Hij levert 210-250 kW (286-340 pk) en een indrukwekkend maximumkoppel van 650-700 Nm.
xDrive BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 close-up

xDrive.

De intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel over de voor- en achterwielen – om in alle verkeerssituaties meer tractie, rijdynamiek en veiligheid te bieden. Voor een nog betere wendbaarheid onderdrukt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- en overstuur in bochten.
Adaptieve luchtvering op 2 assen BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 close-up driekwart voorkant

Adaptieve luchtvering op 2 assen.

De adaptieve luchtvering op 2 assen maakt het mogelijk om bijzonder comfortabel te rijden met een uitgesproken dynamisch rijgedrag. In tegenstelling tot stalen veren bestaat de luchtvering uit met druklucht gevulde rubberbalgen, die de wagen door permanente drukcompensatie ook bij zware belading, afhankelijk van de rijmodus, op een constante rijhoogte houden.
Integral Active Steering BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 driekwart achteraanzicht weergave in beweging

Integral Active Steering.

Integral Active Steering combineert een stuurhoekafhankelijke overbrenging op de vooras met meesturende achterwielen. Bij lage snelheden draaien de achterwielen in de tegengestelde richting, zodat de wagen nog wendbaarder en soepeler wordt. Vanaf ongeveer 60 tot 80 km/u draaien de achterwielen met de voorwielen mee om de rijstabiliteit en het comfort te verhogen.
Executive Drive BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 driekwart voorkant chassis

Executive Drive.

Het chassisregelsysteem Executive Drive maakt een bijzonder hoog rijcomfort mogelijk bij een tegelijk uitstekende rijdynamiek. Het systeem steunt op actieve stabilisatoren die tijdens de rit permanent elektromechanisch ingrijpen en zo de bewegingen van het koetswerk tot een minimum beperken.
BMW Individual koetswerkkleur Tansanitblau metallic BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 driekwart voorkant stilstaand
BMW Individual koetswerkkleur Alvitgrau metallic BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 driekwart voorkant stilstaand
BMW Individual koetswerkkleur Dravitgrau metallic BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 driekwart voorkant stilstaand
BMW Individual volleder BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 interieur cockpit 01
BMW Individual volleder BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 interieur cockpit 02
BMW Individual volleder BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 interieur cockpit 03

DE BMW INDIVIDUAL UITRUSTINGEN VAN DE BMW 6 REEKS GRAN TURISMO.

Individualiteit is zijn passie. Om die reden verschijnt de BMW 6 Reeks Gran Turismo voor het eerst met exclusieve en hoogwaardige uitrustingen van BMW Individual. Voor een buitengewone highlight zorgt u met de fascinerende BMW Individual koetswerkkleuren Tansanitblau metallic, Dravitgrau metallic en Alvitgrau metallic. Samen met de imposante BMW Individual 20"-velg 649 I presenteert de wagen zich als een volkomen uniek exemplaar. Pas ook het interieur aan uw voorkeuren aan: de hoogwaardige BMW Individual decoratieve lijsten leggen in de luxueuze interieurruimte karaktervolle accenten.

DIGITALE TECHNOLOGIEËN VAN DE BMW 6 REEKS GRAN TURISMO.

Entertainment- en businessfuncties, digitale services en intelligente rijhulpsystemen.

Alles perfect op u afgestemd: geavanceerde hulpsystemen en Connectivity-functies garanderen maximale veiligheid en comfort, terwijl innovatieve business- en entertainmentfuncties ontspannen en informeren. En dankzij de slimme digitale services blijft u onderweg altijd optimaal verbonden – voor een zorgeloze en ontspannen mobiliteit.  

Informatiedisplay BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 interieur
BMW Live Cockpit Professional BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 interieur

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional met navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergaveconcept bestaande uit een 12,3" groot Control Display met hoge resolutie en aanraakbediening en een volledig digitaal, 12,3" groot instrumentendisplay. Het BMW Operating System 7 kunt u o.a. bedienen via de iDrive Touch Controller.
Connected Package Professional BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 interieur

Connected Package Professional.

Concierge Service, Remote Services, BMW Maps, smartphone-integratie incl. Apple CarPlay en Android Auto of toch In-Car Experiences? Waarom afzonderlijk bestellen als u ook alles kunt hebben? Met het Connected Package Professional krijgt u deze diensten van BMW ConnectedDrive.
BMW Maps Connected Navigation BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 interieur

BMW Maps - Connected Navigation.

BMW Maps – Connected Navigation blinkt uit door een zeer precieze schatting van de berekende aankomsttijd, een extreem snelle berekening van de routes en een vereenvoudigde invoer van de bestemming. Dat kan door middel van vrije tekstinvoer. De dynamische routeberekening via de cloud past de aanbeveling onmiddellijk aan eventuele veranderingen in de verkeerssituatie aan.
Connected Music BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 interieur

Connected Music.

'Luister naar uw lievelingsmuziek, waar u ook bent. Klassiek op de autoweg, jazz in het spitsuur en pop bij het cruisen. Met Connected Music streamt u onbeperkt en rechtstreeks via de in de wagen ingebouwde simkaart tot 30 miljoen songs via de BMW muziekpartner Spotify.
BMW Digital Key BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 facelift 2020

BMW Digital Key.

Waarom de autosleutel insteken als u uw smartphone bij zich hebt? Met de Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs starten. Ook kunt u tot vijf personen met een iPhone* – voor zover compatibel – toegang tot uw BMW bieden. Vermogen en topsnelheid kunnen begrensd worden, bv. voor beginnende bestuurders. *De BMW Digital Key is enkel compatibel met bepaalde iPhones. Een lijst van de compatibele iPhones vindt u op bmw.com/digitalkey.
Smartphone-integratie BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 interieur

Smartphone-integratie.

Wilt u in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en ze gebruiken zoals u gewend bent? Met de smartphone-integratie ondersteunt uw wagen Apple CarPlay en Android Auto via een draadloze verbinding tussen smartphone en wagen. Daardoor kunt u in de wagen comfortabel gebruikmaken van vertrouwde functies en verschillende apps.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 interieur

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent omvatte? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Hij kent u, wordt steeds beter en helpt in tal van situaties. U kunt hem ook een persoonlijk activeringswoord geven. Hij kan u alles uitleggen over de wagen en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
Remote Software Upgrade BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 interieur

Remote Software Upgrade.

U wilt uw BMW up-to-date houden en met de nieuwste software uitrusten? Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW steeds up-to-date. De upgrades worden via het netwerk geïnstalleerd, zoals u dat van een smartphone gewoon bent. Zo kunnen ook andere functies in uw wagen geactiveerd worden.
Driving Assistant Pack Professional BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 interieur

Driving Assistant Pack Professional.

Het Driving Assistant Pack Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritische of monotone verkeerssituaties. Naast de inhoud van het Driving Assistant Pack omvat het o.a. Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functies, Lane Change Assistant, noodstopassistent en Lane keeping assistant with active side collision protection.
Reversing Assistant BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 interieur

Reversing Assistant.

De Reversing Assistant slaat bij vooruitrijden tot 35 km/u de laatste 50 m van de afgelegde weg op, om desgewenst bij het achteruitrijden dezelfde weg terug te rijden. U hoeft daarbij niet te sturen en kunt uw aandacht richten op de omgeving van de wagen.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

 • BMW 640i xDrive Gran Turismo
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,2-8,8
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 187-201

  BMW 620d Gran Turismo
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 5,3-6,0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 140-156

  BMW 640d xDrive Gran Turismo
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,2-6,8
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 163-178

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden werden op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend.