De BMW X5 M50d op een nachtelijke straat in de stad

CELEBRATE SUCCESS.

De nieuwe BMW X5 M50d.

BMW MPerformance

CELEBRATE SUCCESS.

De nieuwe BMW X5 M50d.

CELEBRATE SUCCESS.De nieuwe BMW X5 M50d.

De nieuwe BMW X5 M50d is een evenement. De ingenieurs hebben een BMW X-model gebouwd dat in vermogen, dynamiek en wendbaarheid een nieuwe definitie geeft van wat maakbaar is. Hij wordt aangedreven door een nog sterkere M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor. Een kracht die door de adaptieve M ophanging Professional precies op de weg wordt overgebracht. Een echte M Performance wagen – voor al wie meer verwacht.


BMW X5 M50d(3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,2–6,8
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 190–179

Read more
De M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor van de BMW X5 M50d

WORKAHOLIC.

De M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor.

WORKAHOLIC.

De M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor.

Een sterk karakter blijft zich voortdurend ontwikkelen. Zoals de nieuwe M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor met twee lagedruk- en twee hogedrukturbocompressoren. Resultaat: nog meer vermogen, een zeer levendige respons en een koppel van 760 Nm, dat al bij lage toerentallen overduidelijk te voelen is. De high-performance-krachtbron ontwikkelt een vermogen van 294 kW (400 pk) en versnelt de BMW X5 M50d in slechts 5,2 seconden van 0 tot 100 km/u.

Read more
De nieuwe BMW X5 M50d laat zien wat een Sports Activity Vehicle met M DNA en xDrive kan presteren: maximale dynamiek en wendbaarheid met optimale tractie.
Jörn Sieke, Product management M wagens en BMW Individual
Interieur van de BMW X5 M50d met cockpit, instrumentenbord en middenconsole
Detailfoto van de instrumentencombi van de BMW X5 M50d
Deurdrempels met BMW Individual opschrift van de BMW X5 M50d

OP ELKE PLAATS IN POLEPOSITIE.

Het interieur van de BMW X5 M50d is de essentie van sportiviteit en exclusiviteit. Het M specifieke opschrift op de deurdrempels en in de instrumentencombi zorgt voor een versnelde hartslag. De cockpit is optimaal op de bestuurder afgestemd, en het lederen M stuur ligt perfect in de hand. Hoogwaardig afgewerkte materialen, zoals bijvoorbeeld het optionele fijne BMW Individual leder Merino Tartufo van de zetels, het optionele BMW Individual instrumentenbord in leder en de decoratieve lijsten in Aluminium Mesheffect dunkel zorgen voor een sportieve sfeer.

De BMW X5 M50d staat op de weg met de nachtelijke grootstad als decor

DE SITUATIE MEESTER.

Het chassis van de BMW X5 M50d.

DE SITUATIE MEESTER.

Het chassis van de BMW X5 M50d.

Onderweg in de BMW X5 M50d voelt u meteen hoe een perfecte afstelling aanvoelt. Evenwichtige wegligging, typische wendbaarheid een maximale precisie – hiervoor hebben de ingenieurs de eigenschappen van de ophanging en het stuurgedrag nogmaals geperfectioneerd. Met de modi “Sport” en “Sport+” kan de als optie verkrijgbare adaptieve M ophanging Professional nog stugger en sportiever worden ingesteld. Voor een rijdynamiek die in combinatie met Integral Active Steering en xDrive in zijn klasse ongeëvenaard is.

Read more
Drie BMW M Performance wagens staan op nat asfalt

RIJPLEZIER INTENSER GEMAAKT.

M Performance wagens.

BMW MPerformance

RIJPLEZIER INTENSER GEMAAKT.

M Performance wagens.

Achteraanzicht van de BMW X5 M50d met de nachtelijke stad als decor

FOTO’S & VIDEO’S

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

    De waarden voor de van een (3) voorziene modellen zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. [Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.]

    De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

    Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).