0:00
0:00 /  0:00

ELEKTRISCHE BMW WAGENS.

DYNAMISCH. COMFORTABEL. 100% ELEKTRISCH.

BMW iX3: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 18,0–17,6; elektrisch rijbereik WLTP in km[2]: 461–471

BMW iX M60: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 24,7–21,9; elektrisch rijbereik WLTP in km[2]: 501–564

Stap in in de wereld van de BMW elektromobiliteit. Onze elektrische wagens combineren een modern rijgevoel met efficiënte technologieën. Van elegante berlines tot krachtige SUV’s – vind de wagen die precies bij uw leven past. Lees meer over moderne laadtechnologieën in een comfortabele laadinfrastructuur en profiteer van een zuiver elektrisch rijbereik, dat u in het dagelijkse leven en op reis dichter bij uw bestemming brengt.

ONTDEK ONS ELEKTRISCH GAMMA.

DE VOORDELEN VAN ELEKTRISCHE BMW WAGENS.

Elektrische BMW duurzame mobiliteit

LOKAAL EMISSIEVRIJ ONDERWEG.

Rijd lokaal emissievrij en vrijwel geruisloos. Zo verlaagt u de CO₂-uitstoot en het geluidsniveau in de stad en kiest u voor een milieubewuste mobiliteit. Lees meer over de invloed van elektromobiliteit op ons milieu.

Elektrische BMW wagens BMW Wallbox

EENVOUDIG OPLADEN.

Laad uw elektrische wagen heel eenvoudig binnen uw eigen vier muren met uw eigen wallbox op. Bijvoorbeeld 's nachts om de dag te beginnen met een opgeladen accu. Het voordeel van een eigen laadstation: u bespaart tijd en uw e-wagen laadt veilig thuis op.

Elektrische BMW wagens gebruikskosten

WEINIG LOPENDE KOSTEN.

CO₂ verminderen, kosten besparen. De lopende gebruikskosten van een elektrische wagen vallen in vergelijking met een verbrandingsmotor lager uit. Het ontbreken van slijtvaste onderdelen zoals bougies, oliefilters of een uitlaatsysteem leidt tot lagere onderhoudskosten.

ELEKTRISCHE AANDRIJFTECHNOLOGIE.

Elektrische BMW wagens snelle acceleraties

SNELLE ACCELERATIES.

Een elektromotor zet zijn volle vermogen efficiënt en spontaan om Al vanaf de eerste omwenteling is het maximumkoppel beschikbaar. Zo bereikt u de topsnelheid zonder te schakelen.

Elektrische BMW wagens veilig rijgedrag

VEILIG RIJGEDRAG DANKZIJ HET LAGE ZWAARTEPUNT.

Betere wegligging en een sportiever rijgevoel. De motor en de accu bevinden zich onderaan in de elektrische wagen. De wagen houdt daardoor goed zijn spoor en bochten aan.

Elektrische BMW wagens BMW IconicSounds

INDIVIDUALISEERBARE VOERTUIGSOUND.

De sound volgt uw rijstijl. Speciaal door Hans Zimmer gecomponeerde BMW IconicSounds Electric voor verschillende scenario's zoals sportief, efficiënt en gepersonaliseerd.

Elektrische BMW wagens elektrisch rijbereik

HET RIJBEREIK VAN ELEKTRISCHE WAGENS

VER. VERDER.
ELEKTRISCH RIJBEREIK.

Met het rijbereik van onze elektrische wagens bereikt u ook verder gelegen bestemmingen zonder problemen. De routeplanner met optimale laadcapaciteit in de wagen zoekt automatisch de beste en snelste oplaadmogelijkheden langs het traject. Individueel en precies aan uw behoeftes aangepast. Een vooruitziende en gelijkmatige rijstijl vergroot het rijbereik van uw elektrische wagen nog meer. Met de My BMW App plant u uw route ook vooraf comfortabel van thuis uit.

LAADSTATIONS EN ACTIERADIUS VOOR UW ELEKTRISCHE WAGEN BEKIJKEN.

Meer informatie

Voorbeeldroute

Andere voorbeeldroutes weergeven
  Stop(s)

  Vereiste laadstops

  Dit is het voorziene aantal laadpauzes dat u op uw route nodig hebt. 

   

  Houdt enkel rekening met werkelijk bestaande laadpalen (stand op 25/04/2023) met de kortst mogelijke omwegen en een laadniveau van 100 %.

   

  Daarbij wordt voorkeur gegeven aan high-power-laadstations (bv. uit het IONITY-netwerk), omdat u uw voertuig daar met maximaal laadvermogen kunt opladen.

  Totale oplaadduur

  Zo lang duurt de geschatte oplaadtijd op uw route. Houdt enkel rekening met werkelijk bestaande laadpalen (stand op 25/04/2023) met de kortst mogelijke omwegen en een laadniveau van 100 %. 

   

  Daarbij wordt voorkeur gegeven aan high-power-laadstations (bv. uit het IONITY-netwerk), omdat u uw voertuig daar met maximaal laadvermogen kunt opladen.

  u

  Totale oplaadduur

  Zo lang duurt de geschatte oplaadtijd op uw route. Houdt enkel rekening met werkelijk bestaande laadpalen (stand op 25/04/2023) met de kortst mogelijke omwegen en een laadniveau van 100 %.

   

  Daarbij wordt voorkeur gegeven aan high-power-laadstations (bv. uit het IONITY-netwerk), omdat u uw voertuig daar met maximaal laadvermogen kunt opladen.

  u

  Totale reistijd incl. opladen

  De opgegeven reistijd is de som van de geschatte rijtijd plus laadtijd, als u op uw route laadpauzes nodig hebt.

   

  Hierbij wordt ervan uitgegaan dat u de snelste route neemt zonder verkeersbelemmeringen of andere vertragingen.

  Het laadvermogen is afhankelijk van het laadniveau, de omgevingstemperatuur, het individuele rijgedrag, het gebruik van nevenverbruikers en het gekozen voertuig zelf. De laadtijden gelden voor omgevingstemperaturen van 23 °C na een voorafgaande rit en kunnen overeenkomstig het gebruiksgedrag afwijken. De opgegeven waarden zijn voorbeeldwaarden voor de basisconfiguratie van het geselecteerde model. Voor andere uitrustingsvarianten van het voertuig kunnen de waarden afwijken.

   

  Met de My BMW App hebt u altijd en overal zicht op de actieradius en het laadniveau. Ook voor opladen geoptimaliseerde routes kunt u gemakkelijk plannen en naar uw voertuig verzenden. Download de app nu en ervaar het in de demo-modus.

  Meer informatie

  Laadtijden van

  Publiek opladen

  High Power Charging-station

  U laadt uw wagen bijzonder snel op aan een High Power Charging-station (bv. uit het IONITY-netwerk). De hier geleverde gelijkstroom (DC) biedt duidelijk hogere laadvermogens dan wisselstroom (AC), zoals bijvoorbeeld aan een huishoudelijk stopcontact. Daarom zijn dergelijke High Power Charging-stations bijzonder geschikt om onderweg op te laden. In de weergave ziet u hiervoor de minimaal benodigde laadduur van 10 tot 80% acculading met maximaal voertuiglaadvermogen. In dit bereik laadt u het snelst op en spaart u tegelijkertijd de accu. Een blik op de kaart toont u alle High Power Charging-stations in het BMW Charging-netwerk. (Status: 22/03/2023)

  Snellaadstation

  Als het in de stad of op reis eens snel moet gaan, bent u aan een snellaadstation aan het juiste adres. Want de hier geleverde gelijkstroom (DC) biedt hogere laadvermogens dan wisselstroom (AC), zoals bijvoorbeeld aan een huishoudelijk stopcontact. Daarom zijn dergelijke snellaadstations bijzonder geschikt om onderweg op te laden. In de weergave ziet u hiervoor de minimaal benodigde laadduur van 10 tot 80% acculading met een vermogen tot 50 kW. In dit bereik laadt u het snelst op en spaart u tegelijkertijd de accu. Een blik op de kaart toont u alle snellaadstations in het BMW Charging-netwerk. (Status: 22/03/2023)

  AC-laadstation

  Vrijwel overal vindt u openbare laadstations met wisselstroom (AC). Die zijn bijzonder geschikt voor regelmatig laden gedurende langere periodes – bijvoorbeeld 's nachts of tijdens het werk. In de afbeelding vindt u de minimale duur voor het laden van 0–100% acculading met een maximumvermogen van 22 kW. Dat laadvermogen hangt af van de uitrusting. Met een blik op de kaart ontdekt u alle laadstations met wisselstroom in het BMW Charging-netwerk. (Status: 22/03/2023)

  Thuis opladen

  Wallbox / Flexible Fast Charger

  Thuis laadt u uw wagen gemakkelijk op met een wallbox of de Flexible Fast Charger. Voor beide wordt wisselstroom (AC) gebruikt. Afhankelijk van de wagen, de extra uitrusting en de markt heeft de wallbox een laadvermogen van max. 22 kW en de Flexible Fast Charger van max. 11 kW. In de afbeelding ziet u de minimale duur voor het laden van 0–100% acculading met een vermogen van 11 kW.

  Het laadvermogen is afhankelijk van het laadniveau, de omgevingstemperatuur, het individuele rijprofiel en het gebruik van hulpapparatuur, evenals van het daadwerkelijk geselecteerde voertuig. De oplaadtijden gelden voor omgevingstemperaturen van 23 °C na een voorafgaande rit en kunnen afhankelijk van de gebruikskenmerken afwijken.

   

  Gebruik de My BMW-app om laadstations te vinden en laadactiviteiten te plannen, controleren en beheren – zowel thuis als onderweg. Ervaar het volledige scala aan functies van de My BMW-app in de demomodus.

  UW ELEKTRISCHE WAGEN
  ZORGELOOS OPLADEN.

  Lees meer over de verschillende manieren van opladen met BMW Charging. Zo snel mogelijk op reis, in de buurt van een café of comfortabel aan een wallbox thuis. Vind voor uw e-wagen precies de oplaadmogelijkheid die bij uw leven past.

  DE MOBILITEIT VAN MORGEN MET
  ONZE ELEKTRISCHE BMW WAGENS.

  0:00
  0:00 /  0:00

  BMW iX1 xDrive30: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 18,1–16,9; elektrisch rijbereik WLTP in km[2]: 417–439

  BMW i5 eDrive40: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 18,9–15,9; elektrisch rijbereik WLTP in km[2]: 498–582

  BMW iX3: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 18,0–17,6; elektrisch rijbereik WLTP in km[2]: 461–471

  BMW i7 xDrive60: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 19,6–18,5; elektrisch rijbereik WLTP in km[2]: 589–624

  BMW i4 eDrive40 Gran Coupé: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 19,1–16,1; elektrisch rijbereik WLTP in km[2]: 492–590

  BMW iX M60: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 24,7–21,9; elektrisch rijbereik WLTP in km[2]: 501–564

  RUIM ASSORTIMENT ELEKTRISCHE BMW WAGENS.

  Beleef de toekomst van mobiliteit met de elektrische modellen van de BMW i Reeks. Van compacte kleine elektrische wagens tot elegante berlines, ruime breaks en volledig elektrische SUV's – ons assortiment elektrische wagens biedt voor elk voertuigtype het juiste model. De elektrische wagens van de BMW i Reeks combineren innovatieve technologie en materialen, een indrukwekkend design en maximale efficiëntie.

  RANGE OVERVIEW

  ELEKTRISCHE BMW WAGENS

  • BMW i5 eDrive40 Touring

  • Vanaf 76.300,00 €

   De afbeeldingen tonen speciale uitrusting tegen meerprijs. De vermelde prijzen zijn vrijblijvende, onafhankelijke aanbevelingen van de fabrikant incl. btw en verbruiksbelasting (NOVA) op basis van het basismodel zonder speciale uitrusting en zonder transportkosten. Fouten en vergissingen voorbehouden. Contacteer uw BMW partner voor bindende prijsinformatie.

  • Elektrisch rijbereik (WLTP)[2]

   483 - 560 km

  • Laadduur DC (10-80% laadtoestand)[3]

   30 min

  • BMW i5 eDrive40

  • Vanaf 73.700,00 €

   De afbeeldingen tonen speciale uitrusting tegen meerprijs. De vermelde prijzen zijn vrijblijvende, onafhankelijke aanbevelingen van de fabrikant incl. btw en verbruiksbelasting (NOVA) op basis van het basismodel zonder speciale uitrusting en zonder transportkosten. Fouten en vergissingen voorbehouden. Contacteer uw BMW partner voor bindende prijsinformatie.

  • Elektrisch rijbereik (WLTP)[2]

   498–582 km

  • Laadduur DC (10-80% laadtoestand)[3]

   30 min

  • i4 eDrive40 Gran Coupé

  • Vanaf 64.200,00 €

   De afbeeldingen tonen speciale uitrusting tegen meerprijs. De vermelde prijzen zijn vrijblijvende, onafhankelijke aanbevelingen van de fabrikant incl. btw en verbruiksbelasting (NOVA) op basis van het basismodel zonder speciale uitrusting en zonder transportkosten. Fouten en vergissingen voorbehouden. Contacteer uw BMW partner voor bindende prijsinformatie.

  • Elektrisch rijbereik (WLTP)[2]

   492 - 590 km

  • Laadduur DC (10-80% laadtoestand)[3]

   30 min

  • i7 xDrive60

  • Vanaf 137.900,00 €

   De afbeeldingen tonen speciale uitrusting tegen meerprijs. De vermelde prijzen zijn vrijblijvende, onafhankelijke aanbevelingen van de fabrikant incl. btw en verbruiksbelasting (NOVA) op basis van het basismodel zonder speciale uitrusting en zonder transportkosten. Fouten en vergissingen voorbehouden. Contacteer uw BMW partner voor bindende prijsinformatie.

  • Elektrisch rijbereik (WLTP)[2]

   587 - 624 km

  • Laadduur DC (10-80% laadtoestand)[3]

   34 min

   • BMW i5 eDrive40 Touring

   • Vanaf 76.300,00 €

    De afbeeldingen tonen speciale uitrusting tegen meerprijs. De vermelde prijzen zijn vrijblijvende, onafhankelijke aanbevelingen van de fabrikant incl. btw en verbruiksbelasting (NOVA) op basis van het basismodel zonder speciale uitrusting en zonder transportkosten. Fouten en vergissingen voorbehouden. Contacteer uw BMW partner voor bindende prijsinformatie.

   • Elektrisch rijbereik (WLTP)[2]

    483 - 560 km

   • Laadduur DC (10-80% laadtoestand)[3]

    30 min

   • BMW i5 eDrive40

   • Vanaf 73.700,00 €

    De afbeeldingen tonen speciale uitrusting tegen meerprijs. De vermelde prijzen zijn vrijblijvende, onafhankelijke aanbevelingen van de fabrikant incl. btw en verbruiksbelasting (NOVA) op basis van het basismodel zonder speciale uitrusting en zonder transportkosten. Fouten en vergissingen voorbehouden. Contacteer uw BMW partner voor bindende prijsinformatie.

   • Elektrisch rijbereik (WLTP)[2]

    498–582 km

   • Laadduur DC (10-80% laadtoestand)[3]

    30 min

   • i4 eDrive40 Gran Coupé

   • Vanaf 64.200,00 €

    De afbeeldingen tonen speciale uitrusting tegen meerprijs. De vermelde prijzen zijn vrijblijvende, onafhankelijke aanbevelingen van de fabrikant incl. btw en verbruiksbelasting (NOVA) op basis van het basismodel zonder speciale uitrusting en zonder transportkosten. Fouten en vergissingen voorbehouden. Contacteer uw BMW partner voor bindende prijsinformatie.

   • Elektrisch rijbereik (WLTP)[2]

    492 - 590 km

   • Laadduur DC (10-80% laadtoestand)[3]

    30 min

   • i7 xDrive60

   • Vanaf 137.900,00 €

    De afbeeldingen tonen speciale uitrusting tegen meerprijs. De vermelde prijzen zijn vrijblijvende, onafhankelijke aanbevelingen van de fabrikant incl. btw en verbruiksbelasting (NOVA) op basis van het basismodel zonder speciale uitrusting en zonder transportkosten. Fouten en vergissingen voorbehouden. Contacteer uw BMW partner voor bindende prijsinformatie.

   • Elektrisch rijbereik (WLTP)[2]

    587 - 624 km

   • Laadduur DC (10-80% laadtoestand)[3]

    34 min

  BMW i4 eDrive40 Gran Coupé: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 19,1–16,1

   

  BMW i5 eDrive40 Touring: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 19,3–16,5

   

  BMW i5 eDrive40  Limousine: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 18,9–15,9

  BMW i7 xDrive60: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 19,6–18,5
   

  • BMW iX2 xDrive30

  • Vanaf 59.450,00 €

   De afbeeldingen tonen speciale uitrusting tegen meerprijs. De vermelde prijzen zijn vrijblijvende, onafhankelijke aanbevelingen van de fabrikant incl. btw en verbruiksbelasting (NOVA) op basis van het basismodel zonder speciale uitrusting en zonder transportkosten. Fouten en vergissingen voorbehouden. Contacteer uw BMW partner voor bindende prijsinformatie.

  • Elektrisch rijbereik (WLTP)[2]

   417–449 km

  • Laadduur DC (10-80% laadtoestand)[3]

   29 min

  • iX xDrive40

  • Vanaf 82.800,00 €

   De afbeeldingen tonen speciale uitrusting tegen meerprijs. De vermelde prijzen zijn vrijblijvende, onafhankelijke aanbevelingen van de fabrikant incl. btw en verbruiksbelasting (NOVA) op basis van het basismodel zonder speciale uitrusting en zonder transportkosten. Fouten en vergissingen voorbehouden. Contacteer uw BMW partner voor bindende prijsinformatie.

  • Elektrisch rijbereik (WLTP)[2]

   403 - 435 km

  • Laadduur DC (10-80% laadtoestand)[3]

   31 min

  • iX1 eDrive20

  • Vanaf 49.950,00 €

   De afbeeldingen tonen speciale uitrusting tegen meerprijs. De vermelde prijzen zijn vrijblijvende, onafhankelijke aanbevelingen van de fabrikant incl. btw en verbruiksbelasting (NOVA) op basis van het basismodel zonder speciale uitrusting en zonder transportkosten. Fouten en vergissingen voorbehouden. Contacteer uw BMW partner voor bindende prijsinformatie.

  • Elektrisch rijbereik (WLTP)[2]

   430 - 474 km

  • Laadduur DC (10-80% laadtoestand)[3]

   29 min

  • {model.description}

  • Vanaf {model.price}

   De afbeeldingen tonen speciale uitrusting tegen meerprijs. De vermelde prijzen zijn vrijblijvende, onafhankelijke aanbevelingen van de fabrikant incl. btw en verbruiksbelasting (NOVA) op basis van het basismodel zonder speciale uitrusting en zonder transportkosten. Fouten en vergissingen voorbehouden. Contacteer uw BMW partner voor bindende prijsinformatie.

  • Elektrisch rijbereik (WLTP)[2]

   {techdata.electricRangeWltpCombined} km

  • Laadduur DC (10-80% laadtoestand)[3]

   {techdata.charge_DC_10_80} min

   • BMW iX2 xDrive30

   • Vanaf 59.450,00 €

    De afbeeldingen tonen speciale uitrusting tegen meerprijs. De vermelde prijzen zijn vrijblijvende, onafhankelijke aanbevelingen van de fabrikant incl. btw en verbruiksbelasting (NOVA) op basis van het basismodel zonder speciale uitrusting en zonder transportkosten. Fouten en vergissingen voorbehouden. Contacteer uw BMW partner voor bindende prijsinformatie.

   • Elektrisch rijbereik (WLTP)[2]

    417–449 km

   • Laadduur DC (10-80% laadtoestand)[3]

    29 min

   • iX xDrive40

   • Vanaf 82.800,00 €

    De afbeeldingen tonen speciale uitrusting tegen meerprijs. De vermelde prijzen zijn vrijblijvende, onafhankelijke aanbevelingen van de fabrikant incl. btw en verbruiksbelasting (NOVA) op basis van het basismodel zonder speciale uitrusting en zonder transportkosten. Fouten en vergissingen voorbehouden. Contacteer uw BMW partner voor bindende prijsinformatie.

   • Elektrisch rijbereik (WLTP)[2]

    403 - 435 km

   • Laadduur DC (10-80% laadtoestand)[3]

    31 min

   • iX1 eDrive20

   • Vanaf 49.950,00 €

    De afbeeldingen tonen speciale uitrusting tegen meerprijs. De vermelde prijzen zijn vrijblijvende, onafhankelijke aanbevelingen van de fabrikant incl. btw en verbruiksbelasting (NOVA) op basis van het basismodel zonder speciale uitrusting en zonder transportkosten. Fouten en vergissingen voorbehouden. Contacteer uw BMW partner voor bindende prijsinformatie.

   • Elektrisch rijbereik (WLTP)[2]

    430 - 474 km

   • Laadduur DC (10-80% laadtoestand)[3]

    29 min

   • {model.description}

   • Vanaf {model.price}

    De afbeeldingen tonen speciale uitrusting tegen meerprijs. De vermelde prijzen zijn vrijblijvende, onafhankelijke aanbevelingen van de fabrikant incl. btw en verbruiksbelasting (NOVA) op basis van het basismodel zonder speciale uitrusting en zonder transportkosten. Fouten en vergissingen voorbehouden. Contacteer uw BMW partner voor bindende prijsinformatie.

   • Elektrisch rijbereik (WLTP)[2]

    {techdata.electricRangeWltpCombined} km

   • Laadduur DC (10-80% laadtoestand)[3]

    {techdata.charge_DC_10_80} min

  BMW iX1 eDrive20: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 17,2–15,4

  BMW iX2 xDrive30: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 17,8–16,3

  BMW iX3: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 18,0–17,6

  BMW iX xDrive40: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 21,4–19,4

  VAN KLANTEN VOOR KLANTEN: ELEKTRISCHE MOBILITEIT IN HET DAGELIJKSE LEVEN.

  “Ik had redelijk snel door dat je ook aan een elektrische wagen heel veel plezier kunt beleven.”

   

  Eens BMW, altijd BMW. Eens elektrisch, altijd elektrisch. Bekijk de video en ontdek hoe een jarenlange fan van sportieve verbrandingsmotoren gefascineerd raakte door volledig elektrische wagens en het rijplezier ervan.

  0:00
  0:00 /  0:00
  Elektrische BMW wagens kosten

  DE KOSTEN VAN EEN ELEKTRISCHE WAGEN.

  Wat zijn de laadkosten voor een e-wagen? Bespaar dankzij lagere onderhoudskosten en lagere belastingen. Zijn er subsidies voor elektrische wagens? Ontdek of een elektrische wagen voor u de moeite waard is.

  Elektrische BMW wagens plug-in-hybridemodellen

  PLUG-IN-HYBRIDE:
  FLEXIBEL ONDERWEG.

  De plug-in-hybridemodellen van BMW verenigen het beste van twee werelden. Over korte afstanden of in de stad rijdt u lokaal emissievrij met elektrische aandrijving. Tijdens lange reizen ondersteunt de benzinemotor u zoals gewoonlijk. 

  Elektrische BMW wagens BMW iX5 Hydrogen

  WATERSTOF ALS
  BRANDSTOF VAN DE TOEKOMST.

  Met de BMW iX5 Hydrogen brengt BMW een innovatieve waterstofwagen op de weg. De concept-car heeft slechts 3-4 minuten nodig om bij te tanken voor een rijbereik tot 504 km. Hij kan dus gebruikt worden zoals een wagen met een verbrandingsmotor – met alle voordelen van elektromobiliteit.

  ELEKTRISCHE WAGEN AANBIEDINGEN

  VIND UW ELEKTRISCHE BMW WAGEN.

  Elektrische BMW wagens nieuwe wagen

  UW NIEUWE ELEKTRISCHE BMW WAGEN.

  Vind meteen beschikbare BMW modellen en koop of lease ze direct online. Volledig elektrisch of als hybride wagen. Bijvoorbeeld de BMW iX, de BMW i4 of de BMW i3. Het aanbod is groot.

  Elektrische BMW wagens tweedehandswagens

  BESCHIKBARE TWEEDEHANDS ELEKTRISCHE BMW WAGENS.

  De tweedehandswagens van BMW mogen best gezien worden. Natuurlijk ook de elektrische wagens. Ontdek beschikbare tweedehands elektrische BMW wagens om te kopen of te leasen.

  VEELGESTELDE VRAGEN.

  BMW elektrische auto's duurzaamheid

  DUURZAAMHEID.

  Als globale onderneming beschouwt de BMW Group zich als een belangrijk onderdeel van de samenleving en neemt het haar verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid op. Leer meer over het principe van de circulaire economie en onze maatregelen voor CO2-reductie en zuinig omspringen met grondstoffen.

  MEER INFORMATIE.

  Elektrische BMW wagens proefrit

  EEN PROEFRIT MET UW
  FAVORIET BMW MODEL.

  U wilt zelf ervaren hoe uw favoriet elektrisch model rijdt en aanvoelt? Maak heel eenvoudig online een afspraak voor een proefrit op een datum naar keuze. Uw lokale BMW Partner zal u alle bijkomende informatie verstrekken.

  Elektrische BMW wagens advies BMW Servicepartner

  WENST U
  PERSOONLIJK ADVIES?

  Voor vragen, gedetailleerde informatie of concrete aanbiedingen kunt u terecht bij een BMW Partner in uw buurt. Onze competente BMW servicemedewerkers geven u graag individueel advies per telefoon of direct ter plaatse.

  Elektrische BMW wagens BMW Contact Center

  BMW CONTACT CENTER.

  Het BMW Contact Center staat voor u klaar voor alles wat met BMW te maken heeft – zodat er geen vragen onbeantwoord blijven. Of u nu al met een BMW rijdt of de aankoop van een nieuwe BMW plant. 

  Elektrische BMW wagens BMW Online Genius

  BMW ONLINE GENIUS HELPT.

  Nog vragen? De Online Genius kent het antwoord. Vind alle antwoorden op de vaakst gestelde vragen. Gewoon de vraag ingeven of per categorie zoeken.

  Verbruik en CO₂-emissie.

  BMW iX1 xDrive30: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 18,1–16,9; elektrisch rijbereik WLTP in km[2]: 417–439

   

  BMW i5 eDrive40 Touring: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 19,3–16,5; Elektrische actieradius, WLTP in km[2]: 483–560

   

  BMW i5 eDrive40 Limousine: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 18,9–15,9; elektrisch rijbereik WLTP in km[2]: 498–582

  BMW iX3: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 18,0–17,6; elektrisch rijbereik WLTP in km[2]: 461–471

  BMW i7 xDrive60: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 19,6–18,5; elektrisch rijbereik WLTP in km[2]: 589–624

  BMW i4 eDrive40 Gran Coupé: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 19,1–16,1; elektrisch rijbereik WLTP in km[2]: 492–590

  BMW iX M60: Verbruik elektrisch, gecombineerd WLTP in kWh/100 km[1]: 24,7–21,9; elektrisch rijbereik WLTP in km[2]: 501–564 


  [1] De officiële gegevens over brandstofverbruik, CO₂-emissie, stroomverbruik en elektrisch rijbereik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen (in dit geval van de Duitse markt). Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Bovendien verdwijnen de NEDC-waarden vanaf 1 januari 2023 uit de conformiteitsattesten overeenkomstig EU-verordening 2022/195. Meer informatie over de testprocedures NEDC en WLTP vindt u op www.bmw.com/wltp

  Meer informatie over de officiële CO₂-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO₂", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  [2] Autonomie afhankelijk van verschillende factoren, in het bijzonder: persoonlijke rijstijl, aard van het traject, buitentemperatuur, verwarming/airconditioning, voorverwarming.

  [3] De laadprestaties hangen af van de laadstatus, de omgevingstemperatuur, het individuele rijprofiel en het gebruik van secundaire verbruikers. Het weergegeven rijbereik heeft betrekking op de WLTP Best Case. De laadtijden gelden voor omgevingstemperaturen van 23 °C na een voorafgaande rit en kunnen afwijken naargelang het gebruiksgedrag.