BMW X6 SUV achteraanzicht vanuit vogelperspectief G06.

THE X6

BMW X6: DETAILS, MODELLEN & UITRUSTINGEN.

De BMW X6 bewijst zijn dominantie op alle vlakken. Uitgerust met baanbrekende technologie zoals de adaptieve M ophanging Professional of de adaptieve luchtvering op 2 assen en het xOffroad-pakket biedt hij een ongeëvenaarde rijdynamiek. Innovatieve technologieën zoals de BMW nieren Iconic Glow of het BMW Laserlight in een eigenzinnig X-design benadrukken zijn extravagantie en pioniersgeest. De nieuwste generatie BMW hulpsystemen zorgt voor maximale veiligheid. In het interieur wordt u verwelkomd door nog andere vooruitstrevende uitrustingsdetails, zoals de bekerhouders met temperatuurregeling en het bedieningsconcept BMW Operating System 7.0 met indrukwekkend aanraakscherm van 12,3". Status pro in plaats van status quo.

Meer lezen
THE X6BMW X6: DETAILS, MODELLEN & UITRUSTINGEN.

DE MODELLEN EN UITRUSTINGEN VAN DE BMW X6.

Autoriteit is er in vele vormen.

xLine

De BMW xLine straalt robuuste sportiviteit uit. Aan de buitenkant creëren expressieve designelementen het opvallende X-karakter – herkenbaar aan de nieren en het element in de achterschort met look aluminium gesatineerd, evenals de zijdrempels in aluminium gesatineerd, die het perfecte decor voor het volgende avontuur vormen.

BMW X6 SUV, xLine, configureren G06.

De BMW xLine straalt robuuste sportiviteit uit. Aan de buitenkant creëren expressieve designelementen het opvallende X-karakter – herkenbaar aan de nieren en het element in de achterschort met look aluminium gesatineerd, evenals de zijdrempels in aluminium gesatineerd, die het perfecte decor voor het volgende avontuur vormen.

 • Exterieur

 • Interieur

M Sportpakket

Het M Sportpakket verleent de wagen een nog sportievere uitstraling. Naast een door vele details aangescherpt uiterlijk in exterieur en interieur zorgt het M Sportpakket voor een stijging van het rijplezier. Zo optimaliseren de adaptieve M ophanging, de sportversnellingsbak Steptronic, de M sportuitlaat, de M sportremmen en het M aerodynamicapakket de dynamische rijkwaliteiten voelbaar.

BMW X6 SUV, M Sportpakket, configureren G06.

Het M Sportpakket verleent de wagen een nog sportievere uitstraling. Naast een door vele details aangescherpt uiterlijk in exterieur en interieur zorgt het M Sportpakket voor een stijging van het rijplezier. Zo optimaliseren de adaptieve M ophanging, de sportversnellingsbak Steptronic, de M sportuitlaat, de M sportremmen en het M aerodynamicapakket de dynamische rijkwaliteiten voelbaar.

 • Exterieur

 • Interieur

BMW Individual

De BMW Individual uitrustingen versterken de opvallende verschijning van de BMW X6 met exclusieve lakkleuren, fijne lederen bekledingen en decoratieve lijsten.

BMW X6 SUV, BMW Individual, configureren G06.

De BMW Individual uitrustingen versterken de opvallende verschijning van de BMW X6 met exclusieve lakkleuren, fijne lederen bekledingen en decoratieve lijsten.

 • Exterieur

 • Interieur

DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW X6.

Hij rijdt niet, hij beheerst.

BMW X of BMW M, geen enkel terrein is nog veilig voor topprestaties. Met rijdynamische componenten zoals de adaptieve M ophanging Professional in combinatie met de vierwielaandrijving xDrive levert de BMW X6 topprestaties op elk terrein. Beleef dominantie in het detail.

Close-up van de M sportuitlaat van de BMW X6 SUV G06.

M sportuitlaat.

De M sportuitlaat produceert een kenmerkend geluid dat in de programma’s SPORT en SPORT+ via de rijdynamiektoets tot een nog intenser geluid ingesteld kan worden, terwijl in het comfortgerichte programma een discreet sportieve klank te horen is.
BMW X6 SUV adaptieve M ophanging G06.

Adaptieve M ophanging.

De adaptieve M ophanging kan steeds elektronisch gestuurd aan de wegomstandigheden en de rijsituatie worden aangepast. Bovendien kunt u de karakteristiek van de ophanging met de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die u op dat moment verkiest – van comfortabel tot bijzonder sportief met uitgesproken wendbare rijeigenschappen.
BMW X6 SUV met close-up van de M Carbon spiegelbehuizingen G06.

M Carbon spiegelbehuizingen.

De M Carbon spiegelbehuizingen benadrukken het krachtige, sportieve design van de wagen.
BMW X6 SUV met close-up van de M Carbon achterspoiler G06.

M Carbon achterspoiler.

De M Carbon achterspoiler benadrukt het krachtige en sportieve design van de wagen en vermindert de ongewenste liftkracht op de achteras voelbaar.
BMW X6 SUV interieur met focus op de sportzetels G06.

Sportzetels voor bestuurder en voorpassagier.

Sportief en comfortabel: de standaard verkrijgbare en individueel aanpasbare sportzetels voor bestuurder en voorpassagier onderscheiden zich door talrijke elektrische instelmogelijkheden zoals de breedte van de rugleuning en de zithoek. De hogere zijkussens van het zitkussen en de leuning, alsook een instelbare dijsteun bieden een uitstekende ergonomie en meer zijdelingse steun in bochten.
BMW X6 SUV met de vierwielaandrijving xDrive G06.

xDrive.

De intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel over de voor- en achterwielen – om in alle verkeerssituaties meer tractie, rijdynamiek en veiligheid te bieden. Voor een nog betere wendbaarheid onderdrukt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- en overstuur in bochten.
BMW X6 SUV interieur met focus op de offroad-modi G06.

xOffroad-pakket.

In de BMW X6 is een xOffroad-pakket beschikbaar waarmee u zowel op de weg als op een minder vaste ondergrond steeds veilig en vlot onderweg bent. Vier selecteerbare offroad-modi stemmen de vierwielaandrijving xDrive nog preciezer op de ondergrond af – voor een nog betere tractie op zand, stenen, grind en sneeuw.
BMW X6 SUV interieur met focus op de Driving Experience Control G06.

Driving Experience Control.

De Driving Experience Control biedt de keuze uit de standaardmodus COMFORT, de op een maximale efficiëntie afgestemde ECO PRO-modus en de modus SPORT die een nog dynamischere rijstijl mogelijk maakt. De nieuwe interactieve functie Adaptive Mode past de adaptieve ophanging, de stuurinrichting en de versnellingsbak Steptronic voortdurend aan de huidige rijsituatie aan.

DE DESIGNHIGHLIGHTS VAN DE BMW X6.

Domineert de hartslag.

Het gespierde koetswerk van de BMW X6 geeft al op het eerste gezicht een idee van het pure vermogen dat in de krachtige BMW TwinPower Turbo V8-benzinemotor van 530 pk sluimert. De atletische designtaal wordt naast de krachtige BMW M 22" lichtmetalen velgen in V-spaakdesign ook met sportieve details bekroond. Kenmerken zoals de BMW Iconic Glow nieren, het BMW Laserlight in X-design en het panoramisch doorschijnend schuifdak Sky Lounge leggen opvallende accenten. Het interieur is al even indrukwekkend met exclusieve designdetails zoals de glasafwerking ‘CraftedClarity’, de sportzetels en de sfeerverlichting.

Man leunt tegen BMW X6 SUV in zijaanzicht in een stedelijke omgeving G06.
Close-up van de BMW X6 SUV voorkant met BMW nieren Iconic Glow vanuit vogelperspectief G06.

BMW nieren Iconic Glow.

De BMW nieren Iconic Glow vormen een indrukwekkende visuele highlight. Met hun innovatieve LED-vezeltechnologie maken ze sensationele lichtensceneringen in wit mogelijk – bijvoorbeeld tijdens het rijden of bij het openen en sluiten van uw wagen.
Close-up van de BMW X6 SUV met focus op het Laserlight G06.

BMW Laserlight.

Het BMW Laserlight in uniek X-design schijnt in de laser-grootlichtstand met maximaal 500 m bijna tweemaal verder dan gewone koplampen. Door het betere zicht in het donker wordt de veiligheid aanzienlijk verhoogd. De blauwe X-signatuur en het opschrift “BMW Laser” onderstrepen het technologische karakter van de wagen.
Zijaanzicht van de BMW X6 SUV met focus op Welcome Light Carpet G06.

Welcome Light Carpet.

Het Welcome Light Carpet projecteert een sfeervolle lichtgrafiek voor de autodeuren en creëert al bij het instappen een stijlvolle begroetingssfeer. Uitstappen in het donker is dankzij het lichttapijt nog comfortabeler en veiliger.
Close-up van het panoramisch doorschijnend schuifdak van de BMW X6 SUV G06.

Panoramisch doorschijnend schuifdak.

Het panoramisch doorschijnend schuifdak zorgt geopend voor de aanvoer van veel frisse lucht en creëert ook gesloten een prettige sfeer met veel licht in het interieur. Het opent en sluit volledig automatisch met een druk op de knop of via de autosleutel en is uitgerust met schuif- en kantelfunctie, zonnescherm en winddeflector.
BMW X6 SUV exterieur met focus op lichtmetalen velg G06.

BMW M 22" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 742 M met combinatie van verschillende bandentypes.

BMW M 22" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 742 M Jetblack met combinatie van verschillende bandentypes, vooraan 9,5 J x 22, banden 275/35 R 22, achteraan 10,5 J x 22, banden 315/30 R 22.
BMW X6 SUV cockpit met zicht op de sfeerverlichting G06.

Sfeerverlichting.

De standaard sfeerverlichting incl. sfeervolle contourverlichting in de deuren voor- en achteraan zorgt voor een ontspannende, gezellige lichtsfeer in het interieur. Het Welcome Light Carpet verlicht de zone voor de autodeuren bij het in- en uitstappen. Zes dimbare lichtdesigns in de kleuren wit, blauw, oranje, brons, lila en groen kunnen worden ingesteld.
BMW X6 SUV interieur met focus op glasafwerking ‘CraftedClarity’ G06

Glasafwerking 'CraftedClarity' voor interieurelementen.

De glasafwerking 'CraftedClarity' omvat handgemaakte glaselementen die voor een zicht- en voelbare meerwaarde in het interieur zorgen. Zo zijn details aan de keuzehendel, volumeknop, iDrive Controller en start-/stoptoets van hoogwaardig kristal gemaakt.
Interieur met close-up van het panoramisch doorschijnend schuifdak Sky Lounge van de BMW X6 SUV G06.

Panoramisch doorschijnend schuifdak Sky Lounge.

Het panoramisch doorschijnend schuifdak Sky Lounge creëert overdag een royaal ruimtegevoel en in het donker een stemmingsvolle sfeer door een lichtgrafiek die uit meer dan 15.000 lichtelementen is samengesteld. Het lichtpatroon kan in de 6 kleuren van de sfeerverlichting worden ingesteld.

DE INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN VAN DE BMW X6.

Op hem heeft de toekomst gewacht.

In de BMW X6 ziet rijden er gemakkelijk uit: met een hele reeks van de nieuwste technologieën en uitrustingen om elke rit zo comfortabel mogelijk te maken. Innovatieve functies zoals de Digital Key, bekerhouders met temperatuurregeling en het indrukwekkende, 12,3" grote en aanraakgevoelige Control Display ondersteunen u in elke situatie. Dankzij het entertainmentsysteem Professional achteraan, comfortzetels met massagefunctie en zetelventilatie en het Ambient Air Package wordt een maximum aan entertainment en ontspanning geboden.

Close-up van het kofferruimtepakket van de BMW X6 SUV G06.

Kofferruimtepakket.

Het kofferruimtepakket bevat niet alleen flexibele bevestigingsnetten en de schuif- en antisliprails in de kofferruimte, maar ook het flexnet, dat aan verschillende punten kan worden bevestigd en ook als boodschappentas kan worden gebruikt
Close-up van het BMW interieur met focus op de bekerhouders met temperatuurregeling G06.

Bekerhouders met temperatuurregeling.

De bekerhouders met temperatuurregeling in de middenconsole kunnen drankjes afzonderlijk koelen of warm houden. De temperatuurregeling wordt geactiveerd met toetsen links en rechts. De sfeerverlichting geeft bovendien de functie weer (blauw voor koelen of rood voor verwarmen).
BMW X6 SUV cockpit met zicht op Head-Up Display G06.

Head-Up Display.

Het grote BMW Head-Up Display in kleur projecteert alle gegevens die voor de rit relevant zijn in uw gezichtsveld en verhoogt op die manier de concentratie op het verkeersgebeuren. Onder andere de actuele snelheid, navigatieaanwijzingen, Speed Limit Info incl. No Passing Info en telefoon- en entertainmentlijsten worden weergegeven.
BMW X6 SUV cockpit met zicht op BMW Live Cockpit Professional G06.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional met navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergaveconcept bestaande uit een 12,3" groot Control Display met hoge resolutie en aanraakbediening en een volledig digitaal, 12,3" groot instrumentendisplay.
Close-up van het BMW interieur met focus op de luidspreker G06.

Bowers & Wilkins Diamond surround sound system

Het Bowers & Wilkins Diamond surround sound system met een vermogen van 0.000 watt biedt een uitstekende studiogeluidskwaliteit op alle zitplaatsen in de wagen. 20 doelgericht geplaatste luidsprekers zorgen met een totaal vermogen van 1.500 watt voor een fascinerende luisterervaring. De enscenering van afzonderlijke luidsprekers door een specifieke verlichting accentueert de uitstekende klankkwaliteit van het systeem ook visueel.
Close-up van het BMW interieur met focus op het entertainmentsysteem Professional achteraan G06.

Entertainmentsysteem Professional achteraan.

De uitrusting entertainmentsysteem Professional achteraan omvat twee onafhankelijke 10,2"-kleurenschermen met hoge resolutie (kantelbaar) met aanraakfunctie en een Blu-Ray-speler. Hiermee kunt u tijdens het rijden van het navigatiesysteem gebruikmaken en op het internet surfen (met actief gsm-abonnement). Bovendien zijn een USB-aansluiting en aansluitingen voor mp3-spelers, spelconsoles en hoofdtelefoons (ook draadloos) inbegrepen.
BMW X6 SUV close-up op Ambient Air Package geuren G06.

Ambient Air Package.

Het Ambient Air Package heeft een functie voor geurverspreiding en luchtionisatie. Er kan uit verschillende geuren worden gekozen, die speciaal voor de wagen werden samengesteld. Telkens twee ervan kunnen parallel ingeschakeld worden en afwisselend gekozen worden.

RIJHULPSYSTEMEN EN CONNECTIVITY-FUNCTIES IN DE BMW X6.

Pionier in perfectie.

Naast alle technologieën en voorzieningen, zoals het BMW Head-Up Display, biedt de BMW X6 meer dan voldoende ruimte voor talrijke hulpsystemen en diensten. De nieuwste generatie BMW hulpsystemen zoals de Reversing Assistant of Driving Assistant Pack Professional met Steering & Lane Control Assistant incl. ondersteuning bij wegversmallingen, lokale gevarenwaarschuwing en Lane keeping assistant with active side collision protection zorgen steeds voor maximale veiligheid. En dankzij de innovatieve spraakassistent BMW Intelligent Personal Assistant kunt u zich concentreren op wat belangrijk is: echt rijplezier.

BMW X6 SUV cockpit met zicht op Head-Up Display G06.
BMW X6 SUV cockpit met zicht op BMW Intelligent Personal Assistant in het Head-Up Display G06.

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent omvatte? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Hij kent u, wordt steeds beter en helpt in tal van situaties. U kunt hem ook een persoonlijk activeringswoord geven. Hij kan u alles uitleggen over de wagen en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
BMW X6 SUV cockpit met zicht op airco-instellingen G06.

Automate My Habits.

U activeert de zetelverwarming altijd in de derde stand wanneer het koud is? Automate My Habits leert de instellingen van uw voorkeur en automatiseert ze indien gewenst. Zo kunt u van de rit genieten terwijl uw BMW Intelligent Personal Assistant voor uw welbevinden zorgt. Andere automatiseringsfuncties volgen.
BMW X6 SUV cockpit met zicht op Connected Music in het Head-Up Display G06.

Connected Music.

Luister naar uw lievelingsmuziek, waar u ook bent. Klassiek op de autoweg, jazz in het spitsuur en pop bij het cruisen. Met Connected Music streamt u onbeperkt en rechtstreeks via de in de wagen ingebouwde simkaart tot 30 miljoen songs van de BMW muziekpartners Spotify, Deezer en Napster.
Bestuurster wordt ondersteund door de ConnectedDrive Services van de BMW X6 SUV G06.

ConnectedDrive Services.

ConnectedDrive Services opent de deur naar de digitale wereld van BMW. Blijf onderweg steeds optimaal op de hoogte met auto-apps zoals nieuws, weer of Country Information. ConnectedDrive Services is het basispakket om andere digitale diensten te kunnen bestellen.
BMW X6 SUV cockpit met zicht op Parking Assistant Pack Plus in het Head-Up Display G06.

Parking Assistant Pack Plus.

Parking Assistant Pack Plus vergemakkelijkt het parkeren en manoeuvreren van de wagen. Het omvat o.a. het Surround View-systeem met Top View, Panorama View en Remote 3D View alsook een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control (PDC), Park Assist met begeleiding in de lengte en de dwarsrichting en Reversing Assistant.
BMW X6 SUV cockpit met zicht op Driving Assistant Pack Professional in het Head-Up Display G06.

Driving Assistant Pack Professional.

Het Driving Assistant Pack Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in tal van kritieke en monotone verkeerssituaties met de Steering & Lane Control Assistant incl. ondersteuning bij wegversmallingen, noodstopassistent, lokale gevarenwaarschuwing, Lane keeping assistant with active side collision protection en andere veiligheidsfuncties.
Man houdt het ConnectedPackage Professional in de hand G06.

ConnectedPackage Professional.

Concierge Service, Remote Services, Apple CarPlay® voorbereiding, In-Car Experiences of de Connected Navigation diensten Real Time Traffic Information en parkeerplaatsassistent? Waarom apart bestellen? Kies voor alles! Met het Connected Package Professional kunt u deze BMW ConnectedDrive diensten en andere diensten gratis uittesten.
Man interageert via Connected Command vanuit het achtercompartiment G06.

Connected Command.

U wilt zich helemaal op het rijden concentreren? Geef dan het commando aan uw passagiers. Met Connected Command is dat heel eenvoudig. Met de BMW Connected App kunnen passagiers, met uw toestemming, het entertainment- en navigatiesysteem bedienen en de voor u belangrijke functies van de airconditioning instellen.
BMW X6 SUV technische gegevens G06

BMW X6 TECHNISCHE GEGEVENS

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW X6 M50i:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd):10,7-10,4
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 243–237

  De gegevens voor de wagens aangeduid met (2) zijn voorlopig.

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.