WEES DE JAGER. NIET DE PROOI.

De nieuwe BMW X2.

WEES DE JAGER. NIET DE PROOI.De nieuwe BMW X2.

Absoluut uniek. Extreem buitengewoon. De nieuwe BMW X2 maakt zijn sportieve ambities op het eerste gezicht al duidelijk. Met zijn uitgesproken atletische uitstraling levert hij dynamische en levendige prestaties, die in deze klasse ongeëvenaard zijn. Gecombineerd met een hoogwaardig interieur en vele innovatieve technologieën is hij de extraverte protagonist van een nieuwe tijd. Bent u er klaar voor?

BMW X2 xDrive20d(3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 4,9–4,7
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 128–124

Read more

5 STERKE FEITEN:

 • 01 Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,2–4,5
 • 02 CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 142–118
 • 03 Voor het eerst met M sport X pakket verkrijgbaar
 • 04 Uitstekende rijdynamiek en krachtige motoren
 • 05 Innovatief bedieningsconcept en naadloze netwerkverbinding

BLIJFT UNIEK.

Details Exterieurdesign.

De nieuwe BMW X2 gaat zijn heel eigen weg – en dat laat hij ook zien. Zijn extraverte vormen verlenen hem in combinatie met zijn dynamische lijnen een uiterst sportief coupékarakter. Daarbij zorgen zijn indrukwekkende proporties en unieke innovatieve designhighlights voor een uitzonderlijke verschijning. Ideaal voor al wie graag nieuwe richtingen uitgaat.

Read more

Luchtinlaten.

Indrukwekkend bij de eerste oogopslag: de zelfbewuste voorkant met de krachtige bumper en de grote driedelige luchtinlaten, die voor een nog betere koeling van remmen en motor zorgen. Ook dragen de in de luchtinlaten geïntegreerde Air Curtains bij tot een lagere luchtweerstand van het koetswerk.
Read more

Wielkasten.

Sportief totaalbeeld: de prominente wielkasten in Frozen Grey uit het M sport X pakket vormen een bijzonder dynamische omlijsting voor de spectaculaire wielen. Vooral de opvallende zijdrempels maken onmiskenbaar duidelijk dat de BMW X2 een volwaardig lid van de X-familie is.
Read more

Zijdrempels.

Wat de BMW X2 begint, trekt hij tot het einde door: dat bewijzen ook de nieuwe bekledingen boven de zijdrempels in Frozen Grey. Ze vormen een naadloze overgang tussen de eveneens in Frozen Grey uitgevoerde wielkasten en trekken het krachtige samenspel van lak en decoratieve elementen consequent tot de achterkant door.
Read more

M achterspoiler.

Dynamiek tot in het detail: de als optie verkrijgbare M achterspoiler laat de sportieve vorm van het langgerekte coupéachtige silhouet nog beter uitkomen. Met zijn geprononceerde contouren is hij tegelijk een extra blikvanger, die de achterkant van de BMW X2 met zijn brede stand perfect afrondt.
Read more

Design van de achterkant.

Consequent doordacht: de unieke designtaal wordt tot de achterkant doorgetrokken. De achterklep sluit in één vlak op de schort aan, wat een buitengewoon esthetische look creëert. Mooi daarbij passend werd de handgreep van de achterklep onopvallend in het BMW embleem geïntegreerd.
Read more

Panoramisch doorschijnend schuifdak.

Ook gesloten open voor lichteffecten: het als optie verkrijgbare tweedelige panoramisch doorschijnend schuifdak beslaat vrijwel de volledige dakhemel van de BMW X2. Daardoor laat het nog meer licht in het interieur binnen en creëert het een fascinerend weids gevoel van ruimte. Het voorste deel kan daarbij traploos worden geopend.
Read more

ALTIJD EEN STAPJE VOORUIT.

BMW Connected+.

In de BMW X2 geniet u dankzij innovatieve BMW Connected+ Services van de BMW Connected App van een optimale verbinding tussen smartphone en wagen. Of u nu afspraken maakt en routes uitstippelt en naar het navigatiesysteem verstuurt, of uw huidige positie in real time met anderen wilt delen of, eens op uw bestemming aangekomen, de resterende weg te voet op uw smartphone wilt weergeven. Laat u leiden door een app die uw leven gemakkelijker maakt – het kan met BMW Connected.

Read more

Send to Car.

Waar gaan we hierna naartoe? Zoek in de BMW Connected App naar nieuwe bestemmingen en verzend ze rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw BMW. Zodra u in de wagen zit en die via Bluetooth met uw smartphone is verbonden, kunt u de routegeleiding met een klik starten.

Read more

Deel mijn rit in real time.

Met “Deel mijn rit in real time” kunt u tijdens het rijden uw aankomsttijd en uw huidige positie veilig met vrienden en familie delen. De ontvanger krijgt een link naar een website die de bestemming en de huidige locatie van de wagen op een kaart toont.
Read more

Navigate Door to Door.

Stipt en ontspannen aankomen. Navigate Door to Door leidt u de eerste en laatste meters van de wagen naar uw bestemming en weer terug. Krijg snelle toegang tot de voetgangersnavigatie van uw smartphone, met behulp van informatie van uw Connected Onboard Screen en push-berichten van de BMW Connected App.

Read more

BMW ConnectedDrive.

Onbegrensd altijd verder, dankzij toekomstgerichte netwerkverbinding: met BMW ConnectedDrive blijft u steeds in verbinding met al wat voor u belangrijk is – om nog comfortabeler te reizen. Overtuig uzelf.
Read more

RIJDT VOOROP. NOOIT ACHTERNA.

Rijdynamiek.

RIJDT VOOROP. NOOIT ACHTERNA.

Rijdynamiek.

Krachtige motoren. Directe stuurinrichting. Optionele M sportophanging. Een uiterst precieze wegligging, die in deze klasse nieuwe maatstaven aanlegt. Voor een temperamentvolle dynamiek en bliksemsnelle wendbaarheid – sprint of lange afstand, stad of bochtige weg. Dat alles wordt nog overtroffen met de als optie verkrijgbare vierwielaandrijving BMW xDrive. Die bezorgt de nieuwe BMW X2 een uitstekende trekkracht en rechtuitstabiliteit, waarmee hij zelfs de scherpste bochten neemt als op rails. Hartkloppingen inbegrepen – voor al wie er klaar voor is.

Read more

DAAGT HET DAGELIJKSE VERKEER UIT.

De nieuwe BMW X2 is niet zo snel te stoppen. En al zeker niet met zijn talrijke accessoire-uitrustingen. Welke wegen hij ook inslaat: hij is op alles voorbereid. ontdek zijn hoogwaardige en praktische accessoires – en daag ook zelf het dagelijkse verkeer uit.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW X2 M35i(2):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8.4–8.1
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 191–185

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de huidige versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

  De gegevens voor de wagens aangeduid met (2) zijn voorlopig.

  De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).