BMW X7 M wagens G07 2019 Mineralweiß rijdend op landweg driekwart achteraanzicht
VermogenBis zu 390 kW (530 PS)
BrandstoftypeBenzineDiesel

THE X7

BMW X7 M wagens G07 2019 Mineralweiß rijdend op landweg driekwart achteraanzicht

BMW X7 M WAGENS

VermogenBis zu 390 kW (530 PS)
BrandstoftypeBenzineDiesel
THE X7BMW X7 M WAGENS

Luxe op elk terrein: de BMW X7 M wagens combineren maximale elegantie met sportieve offroadperformance. Hun indrukwekkende uitstraling getuigt met indrukwekkende SAV-genen en M specifieke designelementen van een buitengewoon potentieel op het vlak van rijdynamiek. Prestatiegerichte ambities die de BMW X7 M50i dankzij de krachtige M TwinPower Turbo motoren en M specifieke ophangingstechnologieën met gemak in de praktijk brengen.

BMW X7 M50i:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 12,8–12,3
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 292–280

Meer lezen

BMW X7 M WAGENS – PRODUCTHIGHLIGHTS.

Rijdynamiek- en designuitrustingen van de BMW X7 M50i.

Geperfectioneerd rijplezier: rijdynamiek en design van de BMW X7 M wagens zetten nieuwe maatstaven in hun klasse. Het sportieve karakter wordt benadrukt door uiterst krachtige racesportonderdelen, zoals de 8-traps sportversnellingsbak Steptronic en de M sportuitlaat, waarmee zowel de BMW X7 M50i zich standaard onderscheiden. De sportief-luxueuze uitstraling wordt afgerond door exclusieve M specifieke uitrustingen en designaccenten in het exterieur en het interieur.  

BMW X7 M wagen G07 2019 Mineralweiß driekwart vooraanzicht stilstaand
BMW X7 M50i G07 2019 modelbenaming op de achterkant

BMW X7 M50i.

De BMW X7 M50i biedt een uitstekende precisie en wendbaarheid. De voor de M50i specifieke afstelling van de ophanging en de Variable Sport Steering, de standaard M sportremmen, het M sportdifferentieel en de M sportuitlaat verhogen de dynamische eigenschappen en garanderen intens rijplezier.
BMW X7 M wagen met M sportdifferentieel G07 2019 close-up achterkant

M sportdifferentieel.

Het M sportdifferentieel verbetert de tractie en rijstabiliteit bij rijstrookwissels, bij het accelereren vanuit een bocht, bij hoge bochtsnelheden en bij een verschillende staat van het wegdek links en rechts. Een elektronisch gestuurde lamellengrendel vermindert het verschil in toerental tussen de achterwielen en verbetert daardoor de tractie.
BMW X7 M wagen met sportversnellingsbak Steptronic G07 2019 cockpit

Sportversnellingsbak Steptronic.

De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic maakt zeer sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als manueel met de schakelhendel of schakelpaddles – comfortabel glijden of zeer dynamisch rijden. In de modus SPORT en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor maximale prestaties.
BMW X7 M wagen met M sportuitlaat G07 2019 close-up achterkant

M sportuitlaat.

De M sportuitlaat produceert een kenmerkend geluid dat in de programma’s SPORT en SPORT+ via de rijdynamiektoets tot een nog intenser geluid ingesteld kan worden, terwijl in het comfortgerichte programma een discreet sportieve klank te horen is.
BMW X7 M wagen met M sportremmen G07 2019 zoom op lichtmetalen velg

M sportremmen.

De M sportremmen met vaste remzadels met vier zuigers vooraan en zwevende remzadels met één zuiger achteraan in Blau en met M opschrift hebben grotere remschijven en dus een bijzonder hoge remkracht.
BMW X7 M wagen met M aerodynamicapakket G07 2019 driekwart zijaanzicht

M aerodynamicapakket.

Het M aerodynamicapakket accentueert optisch het sportieve karakter van de wagen en past de luchtgeleiding aan. Het omvat een voorschort met grotere luchtinlaten, specifieke zijdrempels en een achterschort met diffusorinzet in Dark Shadow metallic.
BMW X7 M wagen met chassisregelsysteem Executive Drive Pro G07 2019 driekwart achteraanzicht rijdend

Executive Drive Pro.

Het chassisregelsysteem Executive Drive Pro maakt een bijzonder hoog rijcomfort mogelijk bij een tegelijk uitstekende rijdynamiek. Het systeem steunt op actieve rolstabilisatoren die tijdens de rit permanent elektromechanisch ingrijpen en zo de bewegingen van het koetswerk tot een minimum beperken.
BMW X7 M wagen met M specifieke uitlaatpijpen G07 2019 close-up uitlaatpijp

M specifieke uitlaatpijpen.

De exclusieve M specifieke uitlaatpijpen in Ceriumgrau leggen visuele accenten en zetten het sportieve karakter van de wagen in de verf.
BMW X7 M wagen met BMW M lichtmetalen velgen, V-spaak 755 M G07 2019 close-up velg

M lichtmetalen velgen.

BMW M 22" lichtmetalen velgen, V-spaak 755 M Bicolor Ceriumgrau met combinatie van verschillende bandentypes en runflat banden, glansgedraaid, vooraan 9,5 J x 22, banden 275/40 R 22, achteraan 10,5 J x 22, banden 315/35 R 22.
BMW X7 M wagen met lederen M stuur G07 2019 cockpit

Lederen M stuur.

Het multifunctionele lederen M stuur met M logo en een geïntegreerde bestuurdersairbag is in 3-spakig design uitgevoerd. Met een stuurwielkrans in leder Walknappa Schwarz met zwarte naad en gevormde duimuitsparingen geeft het een sportief direct stuurgevoel.
BMW X7 M wagen met multifunctionele M zetels G07 2019 close-up zetelverstelling

Multifunctionele M zetels.

De multifunctionele M zetels voor bestuurder en voorpassagier in een exclusief design en met M logo in de hoofdsteun weerspiegelen het sportieve karakter van de wagen. Diepe zitvlakken en hoge zijkussens accentueren de kuipzetelvorm en garanderen een perfecte zijsteun. Uitgebreide instelmogelijkheden zorgen daarbij voor een verregaand comfort.
BMW X7 M wagen met panoramisch doorschijnend schuifdak Sky Lounge G07 2019 interieur

Panoramisch doorschijnend schuifdak Sky Lounge.

Het panoramisch doorschijnend schuifdak Sky Lounge creëert vooral in het donker een stemmige sfeer door een lichtgrafiek die uit meer dan 15.000 lichtelementen is samengesteld. De lichtgrafiek kan in de zes kleuren van de sfeerverlichting ingesteld worden.
BMW X7 M wagen met BMW Individual binnenbekleding uitgebreid leder Merino G07 2019 interieur

BMW Individual binnenbekleding uitgebreid leder Merino.

BMW Individual binnenbekleding uitgebreid leder Merino Tartufo, interieurkleur Schwarz.

BMW X7 M WAGENS: INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN.

Digitale services, rijhulpsystemen en comfortvoorzieningen van de BMW X7 M50i.

Het buitengewone comfort van de BMW X7 M50i begint al vóór het instappen: want met de Digital Key hebt u hiervoor niet eens meer een sleutel nodig. Innovatieve technologieën zoals de rijhulpsystemen van de BMW Personal CoPilot en andere geavanceerde ConnectedDrive-diensten maken elke reis zo aangenaam mogelijk. Terwijl het toekomstgerichte en met gebaren bedienbare infotainmentsysteem dankzij regelmatige software-upgrades steeds up-to-date blijft.

BMW X7 M wagen met BMW Live Cockpit Navigation Professional G07 2019

BMW Live Cockpit Navigation Professional.

BMW Live Cockpit Navigation Professional met navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergaveconcept bestaande uit een 12,3" groot Control Display met hoge resolutie en aanraakbediening en een volledig digitaal, 12,3" groot instrumentendisplay. Het BMW Operating System 7 kunt u o.a. bedienen via de iDrive Touch Controller.
BMW X7 M wagen met BMW Gesture Control G07 2019

BMW Gesture Control.

Met BMW Gesture Control kunnen vastgelegde functies door bepaalde handbewegingen bediend worden. Voor bepaalde bedieningen herkent het systeem bv. de gebaren “vegen” of “wijzen”, waarmee o.a. het aannemen of weigeren van inkomende telefoonoproepen kan worden bediend, of de volumeregeling door draaibewegingen met de wijsvinger.
BMW X7 M wagen met Driving Assistant Pack Professional G07 2019 instrumentencombi

Driving Assistant Pack Professional.

Het Driving Assistant Pack Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritische of monotone verkeerssituaties. Naast de inhoud van het Driving Assistant Pack omvat het o.a. Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functies, Lane Change Assistant, noodstopassistent en Lane keeping assistant with active side collision protection.
BMW X7 M wagen met Parking Assistant Pack Plus G07 2019 Control Display

Parking Assistant Pack Plus.

Parking Assistant Pack Plus vergemakkelijkt het parkeren en manoeuvreren van de wagen. Het omvat o.a. het Surround View-systeem met Top View, Panorama View en Remote 3D View alsook een zijdelingse parkeerhulp, Park Assist met begeleiding in de lengte en de dwarsrichting en Reversing Assistant.
BMW X7 M wagen met Parking Space Assistant G07 2019 Control Display

Parking Space Assistant.

Dicht bij uw bestemming een parkeerplaats vinden? Met de Parking Space Assistant is dat heel eenvoudig. Hij stelt vrije plaatsen in parkeergarages of langs de weg voor en vindt aan de hand van uw keuze de beste route voor u met de grootste kans op een parkeerplaats.
BMW X7 M wagen met Remote Software Upgrade G07 2019 Control Display

Remote Software Upgrade.

Altijd de meest recente softwareversie aan boord. Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW steeds up-to-date. U kunt de upgrades eenvoudig via de My BMW App of via de in de wagen geïnstalleerde simkaart downloaden en vervolgens installeren. Zo worden ook andere beschikbare functies in uw BMW geactiveerd.
BMW X7 M wagen met Experience Modes Upgrade G07 2019 cockpit

Experience Modes.

Wenst u onderweg understatement of productiviteit? Met de Experience Modes, zoals de Executive en de Expressive Mode, kunt u dankzij een perfect georkestreerd totaalpakket in het interieur een ervaring voor uw zintuigen creëren die perfect bij uw stemming past. Zeg bijvoorbeeld: “Hey BMW, activeer de Executive Mode”.
BMW X7 M wagen met Welcome Light Carpet G07 2019

Welcome Light Carpet.

Het Welcome Light Carpet projecteert een lichtgrafiek voor de autodeuren en creëert al bij het instappen een uitnodigende begroetingssfeer. Uitstappen in het donker wordt zo nog veiliger en comfortabeler.
BMW X7 M wagen met Harman Kardon surround sound system G07 2019 close-up luidspreker

Harman Kardon surround sound system.

Het Harman Kardon surround sound system met uitstekende geluidskwaliteit onderscheidt zich door een digitale versterker van 464 watt, negen kanalen en 16 luidsprekers. Het produceert een gedifferentieerd klankbeeld met een klank die de ruimte vult.
BMW X7 M wagen met entertainmentsysteem Professional achteraan G07 2019

Entertainmentsysteem Professional achteraan.

De uitrusting entertainmentsysteem Professional achteraan omvat twee onafhankelijke 10,2"-kleurenschermen met hoge resolutie (kantelbaar) met aanraakfunctie en een Blu-Ray-speler. Hiermee kunt u tijdens het rijden van het navigatiesysteem gebruikmaken en op het internet surfen (met actief gsm-abonnement). Bovendien zijn een USB-aansluiting en aansluitingen voor mp3-spelers, spelconsoles en hoofdtelefoons (ook draadloos) inbegrepen.
Bekerhouders met temperatuurregeling van de BMW X7 M wagen G07 2019

Bekerhouders met temperatuurregeling.

De bekerhouders met temperatuurregeling in de middenconsole kunnen drankjes afzonderlijk koelen of warm houden. De temperatuurregeling wordt geactiveerd met toetsen links en rechts. De sfeerverlichting geeft bovendien de functie weer (blauw voor koelen of rood voor verwarmen).
BMW X7 M wagens met automatische airconditioning met 5-zoneregeling G07 2019

Automatische airconditioning met 5-zoneregeling.

Dankzij de automatische airconditioning met 5-zoneregeling kan de temperatuur voor bestuurder en voorpassagier, voor de linker- en rechterzijde van de 2de zetelrij en voor de 3de zetelrij onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. Elke reisgenoot kan zo genieten van het voor hem of haar aangenaamste klimaat.

TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW X7 M WAGENS.

BMW X7 M50i.

Vermogen in kW (pk) bij t/min:

390 (530)/ 5500 – 6000

Maximumkoppel in Nm bij t/min:  

750/1800–4600

Acceleratie 0–100 km/u in s:

4,7

Brandstofverbruik gecombineerd in l/100 km:

12,8–12,3

BMW X7 M50i G07 2019 lijntekening afmetingen
BMW X7 xDrive40i in Arktikgrau, driekwart vooraanzicht, G07, 2019

THE X7

De BMW X7 maakt niet alleen indruk met zijn indrukwekkende verschijning, maar ook met exclusieve luxe, een opmerkelijk plaatsaanbod en een uiterst comfortabele rijdynamiek.

PRIJZEN, FINANCIERING EN LEASING VAN DE BMW X7 M WAGENS.

BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE BMW X7 M WAGENS.

BMW X7 M wagen G07 2019

Met financieringsproducten op maat van BMW Financial Services komt u snel en flexibel op uw bestemming. Financiering of leasing – elk van onze aanbiedingen wordt individueel aan uw behoeften en wensen aangepast. Kom meer te weten over aantrekkelijke financieringsoplossingen of de passende leasingformule voor uw nieuwe BMW X7 M wagen.

SERVICE INCLUSIVE VOOR DE BMW X7 M WAGENS.

BMW servicemedewerker begroet klant

#whateverhappens. Volledig zorgeloos onderweg: dit pakket biedt u 100% transparantie en laat u comfortabel plannen bij de keuze van uw looptijd of kilometerstand.

 • Service voertuigcontrole volgens de BMW voorschriften
 • Service microfilter
 • Service remvloeistof

Brandstofverbruik en CO2-emissie van de BMW X7 M wagens.

 • BMW X7 M50i:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 12,8–12,3
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 292–280

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

  De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).