BMW X7 M wagen M50i en M50d in Mineralweiß, G07, stilstaand, vooraanzicht

THE X7

BMW X7 M WAGENS
IN DETAIL

THE X7BMW X7 M WAGENS<br> IN DETAIL

ONWEERSTAANBAAR AANTREKKELIJK: ONTDEK NU DE UITRUSTINGEN VAN DE BMW X7 M50d EN BMW X7 M50i

Krachtig. Superieur. Elegant. De BMW X7 M wagens combineren hoogwaardig M specifiek design met uitstekende offroadprestaties. Perfect afgestelde motoren en luxueuze uitrustingen garanderen het hoogste comfort en buitengewone rijervaringen. Met kenmerken als het M aerodynamicapakket staan de BMW X7 M50d en de BMW X7 M50i op het vlak van uitstraling en rijdynamiek voor zelfbewust prestatievermogen. Bovendien zorgen een elegant interieur, innovatieve rijhulpsystemen en talrijke digitale technologieën voor superieur comfort.

Meer info

PERFECTE KRACHT

OVERZICHT VAN DE MOTORVERSIES, DE RIJDYNAMIEK EN HET DESIGN VAN DE BMW X7 M50d EN DE BMW X7 M50i

Geperfectioneerd rijplezier: rijdynamiek en design van de BMW X7 M wagens zetten nieuwe maatstaven in hun klasse. Het sportieve karakter wordt benadrukt door uiterst krachtige racesportonderdelen, zoals de 8-traps sportversnellingsbak Steptronic en de M sportuitlaat, waarmee zowel de BMW X7 M50d als de BMW X7 M50i zich standaard onderscheiden. De sportief-luxueuze uitstraling wordt afgerond door exclusieve M specifieke uitrustingen en designaccenten in het exterieur en het interieur.
BMW X7 M wagen in Mineralweiß, G07, stilstaand, driekwart vooraanzicht links
BMW X7 M50d motor, G07, modelbenaming op de achterkant

BMW X7 M50d

De BMW X7 M50d biedt een uitstekende precisie en wendbaarheid. De voor de M50d specifieke afstelling van de ophanging en de Variable Sport Steering, de standaard M sportremmen, het M sportdifferentieel en de M sportuitlaat verhogen de dynamische eigenschappen en garanderen intens rijplezier.
BMW X7 M50i motor, G07, modelbenaming op de achterkant

BMW X7 M50i

De BMW X7 M50i biedt een uitstekende precisie en wendbaarheid. De voor de M50i specifieke afstelling van de ophanging en de Variable Sport Steering, de standaard M sportremmen, het M sportdifferentieel en de M sportuitlaat verhogen de dynamische eigenschappen en garanderen intens rijplezier.
BMW X7 M wagen met M sportdifferentieel, G07, close-up achterkant

M sportdifferentieel

Het M sportdifferentieel verbetert de tractie en rijstabiliteit bij rijstrookwissels, bij het accelereren vanuit een bocht, bij hoge bochtsnelheden en bij een verschillende staat van het wegdek links en rechts. Een elektronisch gestuurde lamellengrendel vermindert het verschil in toerental tussen de achterwielen en verbetert daardoor de tractie.
BMW X7 M wagen met sportversnellingsbak Steptronic, G07, cockpit

Sportversnellingsbak Steptronic

De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic maakt zeer sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als manueel met de schakelhendel of schakelpaddles – comfortabel glijden of zeer dynamisch rijden. In de modus SPORT en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor maximale prestaties.
BMW X7 M wagen met M sportuitlaat, G07, achteraanzicht

M sportuitlaat

De M sportuitlaat produceert een kenmerkend geluid dat in de programma’s SPORT en SPORT+ via de rijdynamiektoets tot een nog intenser geluid ingesteld kan worden, terwijl in het comfortgerichte programma een discreet sportieve klank te horen is.
BMW X7 M wagen met M sportremmen, G07, zoom op lichtmetalen velg

M sportremmen

De 19" M sportremmen met vaste remzadels met vier zuigers vooraan en zwevende remzadels met één zuiger achteraan in Blau en met M opschrift hebben grotere remschijven en dus een bijzonder hoge remkracht.
BMW X7 M wagen met M aerodynamicapakket, G07, driekwart zijaanzicht rechts

M aerodynamicapakket

Het M aerodynamicapakket accentueert optisch het sportieve karakter van de wagen en past de luchtgeleiding aan. Het omvat een voorschort met grotere luchtinlaten, specifieke zijdrempels en een achterschort met diffusorinzet in Dark Shadow metallic.
BMW X7 M wagen met chassisregelsysteem Executive Drive Pro, G07, driekwart achteraanzicht

Executive Drive Pro

Het chassisregelsysteem Executive Drive Pro maakt een bijzonder hoog rijcomfort mogelijk bij een tegelijk uitstekende rijdynamiek. Het systeem steunt op actieve rolstabilisatoren die tijdens de rit permanent elektromechanisch ingrijpen en zo de bewegingen van het koetswerk tot een minimum beperken.
BMW X7 M wagen met M specifieke uitlaatpijpen, G07, close-up uitlaatpijp

M specifieke uitlaatpijpen

De exclusieve M specifieke uitlaatpijpen in Ceriumgrau leggen visuele accenten en zetten het sportieve karakter van de wagen in de verf.
BMW X7 M wagen met BMW M lichtmetalen velgen, V-spaak 755 M, G07, close-up velg

M lichtmetalen velgen

BMW M 22" lichtmetalen velgen, V-spaak 755 M Bicolor Ceriumgrau met combinatie van verschillende bandentypes en runflat banden, glansgedraaid, vooraan 9,5 J x 22, banden 275/40 R 22, achteraan 10,5 J x 22, banden 315/35 R 22.
BMW X7 M wagen, cockpit met lederen M stuur, G07

Lederen M stuur

Het multifunctionele lederen M stuur met M logo en een geïntegreerde bestuurdersairbag is in 3-spakig design uitgevoerd. Met een lederen stuurwielkrans in leder Walknappa Schwarz met zwarte naad en gevormde duimuitsparingen geeft het een sportief direct stuurgevoel.
BMW X7 M wagen, interieur met multifunctionele M zetels, G07

M Multifunctional seats

De multifunctionele M zetels vooraan in exclusief design weerspiegelen het sportieve karakter van de wagen. Diepe zitvlakken en hoge zijkussens accentueren de kuipzetelvorm en garanderen een perfecte zijsteun. Uitgebreide instelmogelijkheden zorgen daarbij voor een verregaand comfort.
BMW X7 M wagen, interieur met panoramisch doorschijnend schuifdak Sky Lounge, G07

Panoramisch doorschijnend schuifdak Sky Lounge

Het panoramisch doorschijnend schuifdak Sky Lounge creëert vooral in het donker een stemmige sfeer door een lichtgrafiek die uit meer dan 15.000 lichtelementen is samengesteld. De lichtgrafiek kan in de zes kleuren van de sfeerverlichting ingesteld worden.
BMW X7 M wagen, interieur met BMW Individual uitgebreide lederuitrusting Merino, G07

BMW Individual binnenbekleding uitgebreid leder Merino

BMW Individual binnenbekleding uitgebreid leder Merino Tartufo, interieurkleur Schwarz.

RUIMTE VOOR INNOVATIES

DE INNOVATIEVE FUNCTIES VAN DE BMW X7 M WAGENS

Het buitengewone comfort van de BMW X7 M50d en M50i begint al vóór het instappen: want met de Digital Key hebt u hiervoor niet eens meer een sleutel nodig. Innovatieve technologieën zoals de rijhulpsystemen van de BMW Personal CoPilot en andere geavanceerde ConnectedDrive-diensten maken elke reis zo aangenaam mogelijk. Terwijl het toekomstgerichte en met gebaren bedienbare infotainmentsysteem dankzij regelmatige software-upgrades steeds up-to-date blijft.
BMW X7 M wagen, cockpit met focus op de instrumentencombi en het bestuurderspaneel, G07
Schuin zicht van onder op de BMW Live Cockpit Professional van de BMW X7 M wagen, G07

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional met navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergaveconcept bestaande uit een 12,3" groot Control Display met hoge resolutie en aanraakbediening en een volledig digitaal, 12,3" groot instrumentendisplay.
BMW X7 M wagen, man en vrouw zitten in de wagen, vrouw gebruikt Gesture Control

BMW Gesture Control

Met BMW Gesture Control kunnen vastgelegde functies door bepaalde handbewegingen bediend worden. Voor bepaalde bedieningen herkent het systeem bv. de gebaren “vegen” of “wijzen”, waarmee o.a. het aannemen of weigeren van inkomende telefoonoproepen kan worden bediend, of de volumeregeling door draaibewegingen met de wijsvinger.
BMW X7 M wagen, Driving Assistant Pack Professional: close-up van het bestuurderspaneel, G07

Driving Assistant Pack Professional

Het Driving Assistant Pack Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in tal van kritieke en monotone verkeerssituaties met de Steering & Lane Control Assistant incl. ondersteuning bij wegversmallingen, noodstopassistent, lokale gevarenwaarschuwing, Lane keeping assistant with active side collision protection en andere veiligheidsfuncties.
BMW X7 M wagen, Parking Assistant Pack Plus: close-up van het bestuurderspaneel, G07

Parking Assistant Pack Plus

Parking Assistant Pack Plus vergemakkelijkt het parkeren en manoeuvreren van de wagen. Het omvat o.a. het Surround View-systeem met Top View, Panorama View en Remote 3D View alsook een zijdelingse parkeerhulp, Park Assist met begeleiding in de lengte en de dwarsrichting en Reversing Assistant.
BMW X7 M wagen, parkeerplaatsassistent: close-up van het bestuurderspaneel, G07

Parkeerplaatsassistent

Dicht bij uw bestemming een parkeerplaats vinden? Met de parkeerplaatsassistent is dat heel eenvoudig. Hij stelt vrije plaatsen in parkeergarages of langs de weg voor en vindt aan de hand van uw keuze de beste route voor u met de grootste kans op een parkeerplaats. Het parkeerticket kunt u zonder contant geld betalen met PARK NOW.
BMW X7 M wagen, Remote Software Upgrade: close-up van het bestuurderspaneel, G07

Remote Software Upgrade

U wilt uw BMW up-to-date houden en met de nieuwste software uitrusten? Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW steeds up-to-date zonder dat u bij uw BMW Servicepartner hoeft langs te gaan. De upgrades worden via het netwerk geïnstalleerd, zoals u dat van een smartphone gewoon bent. Zo kunnen ook andere functies in uw wagen geactiveerd worden.
BMW X7 M wagen, schuin bovenaanzicht, Welcome Light Carpet wordt in de instapzone voor de bestuurdersdeur geprojecteerd, G07

Welcome Light Carpet

Het Welcome Light Carpet projecteert een lichtgrafiek voor de autodeuren en creëert al bij het instappen een uitnodigende begroetingssfeer. Uitstappen in het donker wordt zo nog veiliger en comfortabeler.
BMW X7 M wagen, interieur met Harman Kardon surround sound system, G07

Harman Kardon surround sound system

Het Harman Kardon surround sound system met uitstekende geluidskwaliteit onderscheidt zich door een digitale versterker van 464 watt, negen kanalen en 16 luidsprekers. Het produceert een gedifferentieerd klankbeeld met een klank die de ruimte vult.
BMW X7 M wagen, interieur, schuin zicht op het entertainmentsysteem Professional achteraan op de achterzijde van de voorzetels, G07

Entertainmentsysteem Professional achteraan

De uitrusting entertainmentsysteem Professional achteraan omvat twee onafhankelijke 10,2"-kleurenschermen met hoge resolutie (kantelbaar) met aanraakfunctie en een Blu-Ray-speler. Hiermee kunt u tijdens het rijden van het navigatiesysteem gebruikmaken en op het internet surfen (met actief gsm-abonnement). Bovendien zijn een USB-aansluiting en aansluitingen voor mp3-spelers, spelconsoles en hoofdtelefoons (ook draadloos) inbegrepen.
BMW X7 M wagen, interieur, close-up van de middenconsole met focus op de bekerhouders met temperatuurregeling, G07

Bekerhouders met temperatuurregeling

De bekerhouders met temperatuurregeling in de middenconsole kunnen drankjes afzonderlijk koelen of warm houden. De temperatuurregeling wordt geactiveerd met toetsen links en rechts. De sfeerverlichting geeft bovendien de functie weer (blauw voor koelen of rood voor verwarmen).
BMW X7 M wagen, interieur, close-up op de automatische airconditioning met 5-zoneregeling, G07

Automatische airconditioning met 5-zoneregeling

Dankzij de automatische airconditioning met 5-zoneregeling kan de temperatuur voor bestuurder en voorpassagier, voor de linker- en rechterzijde van de 2de zetelrij en voor de 3de zetelrij onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. Elke reisgenoot kan zo genieten van het voor hem of haar aangenaamste klimaat.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE

BMW X7 M50d:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,4-7,0
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 193-185

BMW X7 M50i:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 11,1-10,9
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 252-248

De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

De waarden zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.


Meer info